Η Teleperformance Greece στέκεται δίπλα στους εργαζόμενούς της στις έκτακτες συνθήκες που δημιούργησε η εξάπλωση του κορωνοϊού
Market News

Η Teleperformance Greece στέκεται δίπλα στους εργαζόμενούς της στις έκτακτες συνθήκες που δημιούργησε η εξάπλωση του κορωνοϊού

Η εταιρεία συνεχίζει να είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές, λαμβάνοντας όλα τα επιπλέον μέτρα που απαιτούνται.

Το ξέσπασμα του Κορωνοϊού έχει αλλάξει την καθημερινότητά σε κάθε Έλληνα πολίτη. Αυτό όμως δεν πρόκειται να επηρεάσει την προσήλωση και τη δέσμευση μας για την προστασία της υγείας και την ασφάλεια των εργαζομένων της Teleperformance Greece, αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.


H Teleperformance Greece, μέσα από την προσπάθεια συνέχισης των εργασιών της στις καθημερινά μεταβαλλόμενες συνθήκες, συνεισφέρει μαζί με χιλιάδες άλλες επιχειρήσεις από διαφόρους κλάδους, στην εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας αυτές τις δύσκολες στιγμές. Παράλληλα, λειτουργεί και εφαρμόζει απαρέγκλιτα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα σύμφωνα με τις πρόσφατες οδηγίες των αρμόδιων αρχών. Ειδικότερα, η εταιρεία σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, έχει θέσει σε πλήρη εφαρμογή σχέδιο δράσης για τη λήψη όλων των απαραίτητων προληπτικών μέτρων και την αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής σε όλους τους εργασιακούς χώρους.


Τα κύρια μέτρα που εφαρμόζονται είναι:

 • Οι εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης (νεφελοψεκασμοί) έχουν εντατικοποιηθεί σε όλες τις εγκαταστάσεις της εταιρείας.
 • Καθημερινή χορήγηση του απαραίτητου εξοπλισμού (αντισηπτικό χεριών και επιφανειών κ.ά) στους εργαζομένους της εταιρείας για τη μείωση του κινδύνου διάδοσης της νόσου.
 •  Άμεση χρήση επιπλέον χώρων, ώστε να εξασφαλιστεί η τήρηση αποστάσεων ασφαλείας ανάμεσα στους εργαζομένους.
 • Όλοι οι εργαζόμενοι υποβάλλονται σε έλεγχο θερμοκρασίας κατά την προσέλευσή τους στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.
 • Προσφέρεται η δυνατότητα εργασίας από το σπίτι. Ήδη 1800 εργαζόμενοι της εταιρείας δουλεύουν από το σπίτι, με τον συγκεκριμένο αριθμό να αυξάνεται καθημερινά, τουλάχιστον κατά 100+ ημερησίως.
 • Όλοι οι εργαζόμενοι, οι οποίοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ή είναι γονείς, είτε εργάζονται από το σπίτι, είτε βρίσκονται σε άδεια ειδικού σκοπού.
 • Όλοι οι εργαζόμενοι, που έρχονται από ταξίδι στο εξωτερικό, παραμένουν υποχρεωτικά στο σπίτι τους για περίοδο 14 ημέρων.
 • Οι εργαζόμενοι που ενδέχεται να παρουσιάσουν συμπτώματα όμοια με εκείνα του COVID-19 κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, θα απομακρύνονται αμέσως από τον χώρο, ώστε να αποφευχθεί η επαφή τους με συναδέλφους, ενώ παράλληλα θα ενημερώνεται ο ιατρός εργασίας, το νοσηλευτικό προσωπικό μας που υπάρχει στις εγκαταστάσεις της Teleperformance Greece, ο προϊστάμενός τους και τέλος θα ειδοποιείται άμεσα ο ΕΟΔΥ, ώστε να παράσχει τις απαραίτητες οδηγίες.
 • Το συνεργαζόμενο ιατρικό προσωπικό σε όλες τις εγκαταστάσεις της εταιρείας έχει αυξηθεί και βρίσκεται σε επιφυλακή.
 • Η επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ συνεχίζεται σε καθημερινή βάση, με στόχο την εκτίμηση της κατάστασης τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.
 • Όλες οι οδηγίες επικαιροποιούνται και εφαρμόζονται άμεσα βάσει των επιδημιολογικών κριτηρίων ορισμού κρούσματος, σε συνεργασία με την ομάδα ειδικών της εταιρείας.
 • Οι στοχευμένες ενέργειες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των εργαζομένων της εταιρείας προβάλλονται μέσα απ' όλα τα διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας.

Απέναντι σε μία τέτοια πρωτοφανή κρίση, είναι καθήκον της εταιρείας να λάβει τα καλύτερα δυνατά μέτρα με στόχο τη προστασία των ανθρώπων μας. Συνεχίζει να είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές, λαμβάνοντας όλα τα επιπλέον μέτρα που απαιτούνται.

Market News

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με τη νέα συλλογή Havaianas για τη φετινή χρονιά

Market News Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με τη νέα συλλογή Havaianas για τη φετινή χρονιά

28.5.2020
Η FrieslandCampina Hellas – NOYNOY πρόσφερε περισσότερα από 1.900.000 ποτήρια γάλα και 140.000 κύπελλα γιαουρτιού ΝΟΥΝΟΥ στην πανδημία

Market News Η FrieslandCampina Hellas – NOYNOY πρόσφερε περισσότερα από 1.900.000 ποτήρια γάλα και 140.000 κύπελλα γιαουρτιού ΝΟΥΝΟΥ στην πανδημία

27.5.2020
H KAFEA TERRA αλλάζει λογότυπο

Market News H KAFEA TERRA αλλάζει λογότυπο

27.5.2020
H Chiquita ενώνει τις δυνάμεις της με το Spotify σε μία σειρά από διαδραστικά μουσικά αυτοκόλλητα

Market News H Chiquita ενώνει τις δυνάμεις της με το Spotify σε μία σειρά από διαδραστικά μουσικά αυτοκόλλητα

26.5.2020
Τα «Days of Play» επιστρέφουν για ακόμα μία χρονιά με προσφορές για τους φίλους του PlayStation σε όλο τον κόσμο

Market News Τα «Days of Play» επιστρέφουν για ακόμα μία χρονιά με προσφορές για τους φίλους του PlayStation σε όλο τον κόσμο

22.5.2020
Eurolife FFH: Μία νέα αρχή για την εταιρεία στον ελληνικό ασφαλιστικό κλάδο

Market News Eurolife FFH: Μία νέα αρχή για την εταιρεία στον ελληνικό ασφαλιστικό κλάδο

22.5.2020
Η νέα συλλογή μαγιό της Yamamay για το Καλοκαίρι 2020 έχει και πάλι αφετηρία την όμορφη Ιταλία

Market News Η νέα συλλογή μαγιό της Yamamay για το Καλοκαίρι 2020 έχει και πάλι αφετηρία την όμορφη Ιταλία

21.5.2020
Πρώτη σε τηλεθέαση η COSMOTE TV την εβδομάδα 11-17/5

Market News Πρώτη σε τηλεθέαση η COSMOTE TV την εβδομάδα 11-17/5

21.5.2020
Νέο smartwatch Huawei Watch GT 2e: Με αναβαθμισμένες λειτουργίες και 100 προγράμματα άθλησης

Market News Νέο smartwatch Huawei Watch GT 2e: Με αναβαθμισμένες λειτουργίες και 100 προγράμματα άθλησης

20.5.2020
Διαδικτυακή εκδήλωση για γονείς κι εφήβους στις μέρες του #μένουμε ασφαλείς

Market News Διαδικτυακή εκδήλωση για γονείς κι εφήβους στις μέρες του #μένουμε ασφαλείς

20.5.2020
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια