Η ergon Μykonos εγκαινιάζει νέα gallery boutique στο κέντρο της Αθήνας
Market News

Η ergon Μykonos εγκαινιάζει νέα gallery boutique στο κέντρο της Αθήνας

Η οικολογική συνείδηση συναντά την μόδα μέσα από όλες τις δημιουργίες της ‘ergon Mykonos από την πρώτη συλλογή του 2016 μέχρι σήμερα.

Η οικολογική συνείδηση συναντά την μόδα στην νέα gallery boutique της οδού Θησέως, όπου παρουσιάζονται όλες τις δημιουργίες της ergon Mykonos από την πρώτη συλλογή του 2016 μέχρι σήμερα. Η ιδέα για έναν χώρο όπου η καλλιτεχνική δημιουργία συναντά την μόδα, η urban αισθητική φλερτάρει το καλοκαίρι και το lifestyle γίνεται προσιτό, έγινε πραγματικότητα στον πρώτο όροφο ενός παλιού νεοκλασικού κτηρίου με μεγάλα παράθυρα και θέα την σύγχρονη Αθήνα.

 

Οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν στον χώρο τoυ showroom που μοιάζει περισσότερο με οικία παρά με boutique. Tον χαρακτηρίζει ότι ακριβώς χαρακτηρίζει ένα σπίτι και είναι διαμορφωμένος σαν ένα ζωντανό σπίτι όπου μέσα ζει η οικογένεια της 'ergon Μykonos, ανταλλάσσει ιδέες, δημιουργεί μα πάνω απ' όλα υποδέχεται τους «καλεσμένους» με ή χωρίς ραντεβού όπως ακριβώς κάνουν οι φίλοι.

 


Οι «καλεσμένοι» μπορούν να δουν και να μάθουν πως κατασκευάζονται οι iconic εσπαντρίγιες της 'ergon Mykonos, να ταυτιστούν με την δημιουργικότητα και την μοναδικότητα των προϊόντων του brand και να εμπνευστούν από την ελληνική ιστορία και παράδοση που εκφράζεται με σύγχρονο τρόπο μέσα στις συλλογές του. Το shopping γίνεται εύκολο, χαλαρό με την συνοδεία κλασικής μουσικής και μετατρέπεται σε μοναδική εμπειρία που θα θυμάστε για πάντα.

 

O χώρος είναι εντυπωσιακός και διασπάται αρμονικά από μικρότερα δωμάτια εργασίας και έκθεσης, ενώ ένα μεγάλο ανοιχτό εσωτερικό παράθυρο επιτρέπει στο φυσικό φως να φωτίζει τον χώρο. Το φυσικό γλυπτό από τα υφάσματα με τους Ολυμπιακούς δρομείς που κατασκευάστηκε για το ξενοδοχείο Coco mat πέρυσι το καλοκαίρι βρίσκεται τώρα εδώ. Διακοσμημένος από τα μοναδικά αντικείμενα της συλλογής homewear που διατίθεται αποκλειστικά στα 3 σημεία πώλησής μας, Σύνταγμα, Μύκονο και online. Κάθε γωνιά και ένα έργο τέχνης, κάθε σημείο και ένα installation εμπνευσμένο από τα υφάσματα, την κουλτούρα αλλά και την πολυχρηστικότητα που μπορούν να προσφέρουν οι δημιουργίες μας στην καθημερινότητα.

 

 

Στοχεύουμε στο μέλλον κοιτώντας με σεβασμό στο παρελθόν
Σε μια διαρκή αναζήτηση λύσεων συμβατών με τις συνθήκες της αγοράς στο χώρο της μόδας, και θέλοντας να συμβάλλουμε συνειδητά και με ηθικό τρόπο στο να σταματήσει η βιομηχανία της μόδας να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την μόλυνση του περιβάλλοντος πάμε ένα βήμα παρακάτω και οραματιζόμαστε τα σχέδια μάς ως μοναδικές δημιουργίες που λίγοι εκλεκτοί θα φορέσουν. Κάθε σχέδιο αριθμεί 50 κοπές και αντιμετωπίζεται σαν έργο τέχνης. Με αυτόν τον τρόπο η διαδικασία παραγωγής παραμένει χαμηλή και τίποτα δεν κατασκευάζεται σε πλεόνασμα.

 

 

Growing clothes the right way!
Το ελληνικό βαμβάκι, η βιώσιμη μόδα, τα οργανικά και φυσικά νήματα, η χαμηλή παραγωγή, ο μηχανικός αργαλειός, οι Έλληνες καλλιτέχνες, οι χειροποίητες εσπαντρίγιες αλλά και το όραμα για ένα ξεκάθαρο brand DNA είναι αυτό που διαφοροποιεί και κατατάσσει το 'ergon Mykonos στην πρώτη γραμμή των ελληνικών lifestyle designer brands. Η δημιουργός και ιδρύτρια του 'ergon Mykonos Μαριέττα Καρπαθίου θέλησε να δημιουργήσει ένα ethical fashion brand που μένει για πάντα στο μυαλό και την καρδιά των γυναικών αλλά δεν αφήνει κανένα αποτύπωμα στο περιβάλλον.

 

Info:

Studio boutique: Θησέως 20, Σύνταγμα

Flagship store: Φλώρου Ζουγανέλη 21, Μύκονος

 

Market News

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα αγαπημένα ροφήματα on the go των Starbucks  White Chocolate Mocha & Cappuccino  «στολίζονται» και υποδέχονται τα Χριστούγεννα

Market News Τα αγαπημένα ροφήματα on the go των Starbucks White Chocolate Mocha & Cappuccino «στολίζονται» και υποδέχονται τα Χριστούγεννα

2.12.2020
Black Friday 2020: Τι αγόρασαν online οι καταναλωτές στην Ελλάδα

Market News Black Friday 2020: Τι αγόρασαν online οι καταναλωτές στην Ελλάδα

2.12.2020
Τα παιδιά και το προσωπικό της «Πόρτας Ανοιχτής» σας εύχονται ένα μακρύ ταξίδι, γεμάτο περιπέτειες και γνώσεις

Market News Τα παιδιά και το προσωπικό της «Πόρτας Ανοιχτής» σας εύχονται ένα μακρύ ταξίδι, γεμάτο περιπέτειες και γνώσεις

2.12.2020
Ευχοστολίδια: Πώς με λίγα «κλικ» θα χαρίσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων σε χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη

Market News Ευχοστολίδια: Πώς με λίγα «κλικ» θα χαρίσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων σε χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη

2.12.2020
Ευχοστολίδια: Διάσημοι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας σε ένα challenge για καλό σκοπό

Market News Ευχοστολίδια: Διάσημοι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας σε ένα challenge για καλό σκοπό

2.12.2020
Black Friday Like A Chef at Home: Πώς να βρείτε τις προσφορές της Kaiser στα προϊόντα Lodge Cast Iron

Market News Black Friday Like A Chef at Home: Πώς να βρείτε τις προσφορές της Kaiser στα προϊόντα Lodge Cast Iron

27.11.2020
Παρουσιάστηκε η νέα μεγάλη μοτοσυκλέτα Rebel της Honda

Market News Παρουσιάστηκε η νέα μεγάλη μοτοσυκλέτα Rebel της Honda

27.11.2020
«Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!»: Δωρεάν διαδικτυακά βιωματικά εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα

Market News «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!»: Δωρεάν διαδικτυακά βιωματικά εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα

24.11.2020
Η PUMA ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Dua Lipa

Market News Η PUMA ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Dua Lipa

24.11.2020
Το ΠΙΟΠ στη 17η διαδικτυακή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Market News Το ΠΙΟΠ στη 17η διαδικτυακή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

20.11.2020
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια