MindFlow 2020: Ένα ψηφιακό event για την ανάπτυξη των επικοινωνιακών δεξιοτήτων
Market News

MindFlow 2020: Ένα ψηφιακό event για την ανάπτυξη των επικοινωνιακών δεξιοτήτων

To MindFlow 2020 είναι ένα 15ήμερο ψηφιακό event και έρχεται από τις 21 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου.

Το MindFlow πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πλήρως ανανεωμένο και έτοιμο να σας βοηθήσει να μάθετε πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε στα πρώτα σας επαγγελματικά βήματα.

 

To MindFlow 2020 είναι ένα 15ήμερο ψηφιακό event που έχει ξεκινήσει από τις 21 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 5 Οκτωβρίου έχοντας ως στόχο την πολύπλευρη ανάπτυξη των κοινωνικών και επικοινωνιακών δεξιοτήτων (soft skills), προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία αλληλεπίδρασης με το κοινό μέσω 3 mini Live Event με ομιλίες που θα μεταδίδονται από το Deree – The American College of Greece απευθείας στο YouTube. Παράλληλα όμως με αυτά, μέσα στις 15 μέρες πραγματοποιούνται εξειδικευμένα workshops και πολλά happenings σε πραγματικό χρόνο.

 

Η φετινή δράση χωρίζεται σε 2 θεματικές εβδομάδες. Η πρώτη με όνομα "Create your Μindset", συμβάλλει στην προετοιμασία της προσωπικότητας για τα πρώτα εργασιακά βήματα μέσω των ομιλιών Communication & Body Language, Innovative Thinking, Project Management, Personal Branding και των 2 εντυπωσιακών CV & LinkedIn Building Workshops.


Ενώ η δεύτερη έχει θεματική "Expand your Business Flow" και στοχεύει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που ξεχωρίζουν τα επιτυχημένα στελέχη στον σύγχρονο επαγγελματικό στίβο, με ομιλίες Leadership, Risk Taking και Adaptability, καθώς και με το Sales Simulation Workshop.

 

 

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του ThinkBiz, του πρώτου φοιτητικού συλλόγου επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα που πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της ΕΥ ως Gold Sponsor, της Dia Gerontoudi και του ATHEXGroup ως Major Sponsors, της Entersoft και της PepsiCo ως Bronze Sponsors, του Deree – The American College of Greece ως Hosting Partner, της .seize ως Strategic Partner, του e-food και του Big Bad Wolf ως Food Partners, της ZERDESIGN και της EPAPHY TECHNOMARKETING HUB ως Key Partners.

 

Με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στηρίζουν τη δράση επίσης οι εταιρείες Collegelink ως Educational Partner, Κλειδάριθμος και Lifegreen ως Major In Kind Sponsors αλλά και οι Frezyderm, PepsiCo με τα προϊόντα Doritos, Nestle με τα προϊόντα Fitness και Maggi, Krocus Kozanis Product, Maped Hellas, Mars, Erre Due, Unismack, Kalliston Olive, Bariamis sweets και Terra Creta ως In Kind Sponsors.

 

Το MindFlow έχει ήδη ξεκινήσει και έχει υποσχεθεί να δώσει μια αξέχαστη ψηφιακή εμπειρία στους συμμετέχοντες του, προσφέροντας μια διαφορετική και συνάμα καινοτόμα ματιά στα soft skills.

 

Μάθετε πρώτοι όλες τις λεπτομέρειες και το πρόγραμμα του event σε αυτό το link, αλλά επισκεφτείτε και τη σελίδα του ThinkBiz στο Facebook και στο Instagram, ώστε να μάθετε όλες τις εξελίξεις.

 

Market News

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα αγαπημένα ροφήματα on the go των Starbucks  White Chocolate Mocha & Cappuccino  «στολίζονται» και υποδέχονται τα Χριστούγεννα

Market News Τα αγαπημένα ροφήματα on the go των Starbucks White Chocolate Mocha & Cappuccino «στολίζονται» και υποδέχονται τα Χριστούγεννα

2.12.2020
Black Friday 2020: Τι αγόρασαν online οι καταναλωτές στην Ελλάδα

Market News Black Friday 2020: Τι αγόρασαν online οι καταναλωτές στην Ελλάδα

2.12.2020
Τα παιδιά και το προσωπικό της «Πόρτας Ανοιχτής» σας εύχονται ένα μακρύ ταξίδι, γεμάτο περιπέτειες και γνώσεις

Market News Τα παιδιά και το προσωπικό της «Πόρτας Ανοιχτής» σας εύχονται ένα μακρύ ταξίδι, γεμάτο περιπέτειες και γνώσεις

2.12.2020
Ευχοστολίδια: Πώς με λίγα «κλικ» θα χαρίσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων σε χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη

Market News Ευχοστολίδια: Πώς με λίγα «κλικ» θα χαρίσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων σε χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη

2.12.2020
Ευχοστολίδια: Διάσημοι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας σε ένα challenge για καλό σκοπό

Market News Ευχοστολίδια: Διάσημοι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας σε ένα challenge για καλό σκοπό

2.12.2020
Black Friday Like A Chef at Home: Πώς να βρείτε τις προσφορές της Kaiser στα προϊόντα Lodge Cast Iron

Market News Black Friday Like A Chef at Home: Πώς να βρείτε τις προσφορές της Kaiser στα προϊόντα Lodge Cast Iron

27.11.2020
Παρουσιάστηκε η νέα μεγάλη μοτοσυκλέτα Rebel της Honda

Market News Παρουσιάστηκε η νέα μεγάλη μοτοσυκλέτα Rebel της Honda

27.11.2020
«Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!»: Δωρεάν διαδικτυακά βιωματικά εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα

Market News «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!»: Δωρεάν διαδικτυακά βιωματικά εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα

24.11.2020
Η PUMA ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Dua Lipa

Market News Η PUMA ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Dua Lipa

24.11.2020
Το ΠΙΟΠ στη 17η διαδικτυακή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Market News Το ΠΙΟΠ στη 17η διαδικτυακή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

20.11.2020
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια