Ακυρώνεται η συναυλία της Τζέιν Μπίρκιν στο Ηρώδειο
Πολιτισμός

Ακυρώνεται η συναυλία της Τζέιν Μπίρκιν στο Ηρώδειο

Δεν θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Gainsbourg Symphonique» της Τζέιν Μπίρκιν στο Ηρώδειο

Ακυρώνεται η συναυλία «Gainsbourg Symphonique» της Τζέιν Μπίρκιν, που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «λόγω ανυπέρβλητου τεχνικού προβλήματος που αφορά την πραγματοποίηση της συναυλίας της Τζέιν Μπίρκιν, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο και παρά τις άκαρπες προσπάθειές της καλλιτεχνικής εταιρείας Λυκόφως να βρεθεί κάποια λύση, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ματαίωση της».

 

Για τους έχοντες εισιτήρια για την συναυλία της Τζέιν Μπίρκιν «GAINSBOURG SYMPHONIQUE» ισχύουν τα παρακάτω:

 

1. Για αγορές εισιτηρίων που έχουν αγοραστεί από Εκδοτήρια Ελληνικού Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου), Βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24 & Αιόλου 67, Αθήνα), Καταστήματα ΟΠΑΠ θα πρέπει να μεταβούν στο σημείο από όπου προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια. Για αγορές με κάρτα, θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα με την οποία πραγματοποίησαν την αγορά.

 

2. Για αγορές εισιτηρίων από www.ticketmaster.gr και Τηλεφωνικό Κέντρο Ελληνικού Φεστιβάλ: 210 8938112, η επιστροφή του ποσού θα πραγματοποιηθεί αυτόματα στην κάρτα από την οποία έγινε η εκάστοτε αγορά εντός μερικών εβδομάδων.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr

Πολιτισμός
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια