Και μέσα στο γενικό χαμό ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος βρήκε νέο εχθρό-την απογραφή
Πολιτισμός

Και μέσα στο γενικό χαμό ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος βρήκε νέο εχθρό-την απογραφή

«Πόρνη η αστεφάνωτη γυναίκα…Εξυπηρετούν σχέδια Μασσωνο-Εβραίων"-Κατεβάζει "μανιφέστο"

Θεόφιλος Δουμάνης

Ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος με ανάρτηση στο blog του, επιτίθεται στον τρόπο με τον οποίο γίνεται η απογραφή, διερωτάται γιατί δεν τίθεται ερώτημα και για το θρήσκευμα του απογραφομένου και χαρακτηρίζει «πορνεία και μοιχεία» την ελεύθερη συμβίωση.

Ιδού η ανάρτηση του σεπτού ιεράρχη:

«Σήμερα έπεσε στα χέρια μου το έντυπο της απογραφής "κατοικίας-νοικοκυριού", η οποία άρχισε ήδη.  Αποτελείται από δέκα (10) σελίδες.

Φυλλομετρώντας  στην αρχή και μελετώντας το έντυπο αυτό σε δεύτερη φάση ανεκάλυψα δύο μαργαριτάρια! Σας τα παρουσιάζω.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ!

Παρά το γεγονός, ότι το ερωτηματολόγιο είναι εξαντλητικό, καλύπτοντας μύριες όσες λεπτομέρειες, για το θρήσκευμα του απογραφομένου δεν υπάρχει ερώτηση.

Γιατί άραγε; Μήπως για να μη στενοχωρηθούν οι Μουσουλμάνοι μετανάστες, όπως έλεγε ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης;

Μήπως, επειδή το θρήσκευμα εντάσσεται στα προσωπικά δεδομένα του ανθρώπου;

Ασφαλώς όχι! Τότε γιατί παρέλειψαν τη σχετική ερώτηση: Κατά τη γνώμη μας οι ξένες δυνάμεις, που μας κυβερνούν, και σχεδιάζουν την "παγκοσμιοποίηση" αφ΄ ενός και αφ΄ ετέρου οι πολιτικοί μας, δηλ. οι υποτακτικοί τους, οι οποίοι αποτελούν τα εκτελεστικά τους όργανα στο ελλαδιστάν, μας οδηγούν με αργά, πλην όμως σταθερά, βήματα, στο λεγόμενο "κοσμικό Κράτος" δηλ. στο Κράτος, όπου δεν γίνεται καμιά αναφορά στο Θεό!

Στο Κράτος αυτό ο Θεός είναι ο μεγάλος Εξόριστος από την ζωή της ανθρώπινης κοινωνίας! Οι Κοινωνίες στα Κράτη αυτά και δαιμονίζονται και δαιμονοκρατούνται!

Στην πορεία μας προς συγκρότηση αυτού του κοσμικού Κράτους εδώ στη Χώρα μας τα πρώτα βήματα έγιναν!

Αρχίσαμε με τον πολιτικό Γάμο. Προχωρήσαμε με την διαγραφή του θρησκεύματος από την αστυνομική ταυτότητα από την καταραμένη Κυβέρνηση Κωνστ. Σημίτη.

Θεσπίσαμε την πολιτική Κηδεία. Το Πρόγραμμα της Globalization, δηλ. της παγκοσμιοποιήσεως, συμπληρώθηκε με τον πολιτικό Όρκο!

Τώρα προσπαθούν να μας επιβάλουν την Κάρτα του Πολίτη. Και έπεται συνέχεια!

Ό,τι λοιπόν έχει σχέση με τον Χριστό πρέπει να αντικατασταθεί! Επομένως  δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε πόσοι είναι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί στην Ελλάδα, πόσοι οι Ρωμαιοκαθολικοί, πόσοι οι Εβραίοι, πόσοι Μουσουλμάνοι κλπ.

Πρέπει όλοι να γίνουμε "ένας αχταρμάς", όπως έλεγε και ο μακαριστός Χριστόδουλος.

Προφανώς, σε εξυπηρέτηση των παραπάνω σχεδίων των Μασσωνο-Εβραίων, των αείποτε διωκτών του Σωτήρος Χριστού μας, οι συντάκτες του απογραφικού εντύπου διέγραψαν το θρήσκευμα από το Έντυπο της Απογραφής και το έγραψαν στα "παληά τους υποδήματα"!

Ντροπή σας, κύριοι, όποιοι κι αν είσθε, όσο ψηλά κι  αν ευρίσκεσθε! Με τον τρόπο αυτό ανατρέπετε τις ελληνοχριστιανικές Αρχές και Παραδόσεις του Λαού μας και με τον τρόπο αυτό παραβιάζετε θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος, τις οποίες θα επικαλεσθώ παρακάτω.

ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ"!

Αυτοί λοιπόν οι ανεγκέφαλοι συντάκτες του ερωτηματολογίου προέβησαν και σε ένα δεύτερο έγκλημα.

Ισοπεδώνουν τους όρους Σύζυγος και Σύντροφος! Είναι εξ ίσου αποδεκτοί  όσοι βιώνουν την νόμιμη συζυγία με όσους προτιμούν την παράνομη συμβίωση!

Ονόμασαν την πορνεία και την μοιχεία "ελεύθερη συμβίωση" για να τις δώσουν ένα νομικό φόρεμα!

Σύμφωνα με τις ελληνοχριστιανικές παραδόσεις μας η γυναίκα που παντρεύεται "με παπά και με κουμπάρο" ονομάζεται Σύζυγος, ενώ η γυναίκα που συζεί "αστεφάνωτη", δηλ. αυτή που πορνεύει η μοιχεύει με κάποιον άνδρα, δηλ η "αστεφάνωτη" ονομάζεται "Σύντροφος"!

Η πρώτη είναι νόμιμη, ενώ η δεύτερη είναι παράνομη! Μπορεί ίσως το αστικό δίκαιο να αναγνωρίζει κάποια αστικά δικαιώματα και σ' αυτήν, δηλ. την "αστεφάνωτη", η την "παλλακίδα" κατά τους αρχαίους προγόνους μας, αλλά παρά ταύτα κατά το νόμο του Θεού η αστεφάνωτη γυναίκα είναι η πόρνη του Ευαγγελίου, αν είναι άγαμη ή η μοιχαλίς, αν είναι παντρεμένη, αν δηλ. παίζει σε δύο γήπεδα!

Το ίδιο ισχύει και αντιστρόφως,  προκειμένου δηλ. για τον άνδρα. Κι αυτός είναι πόρνος ή μοιχός! Μπορεί οι λέξεις να είναι σκληρές, αυτή όμως είναι η αρχαιόθεν εφαρμοσθείσα ορολογία, ου μήν αλλά και η ορολογία της "καθώς πρέπει Κοινωνίας".

Ο όρος "Σύντροφος" είναι νεώτερη ορολογία, εισαχθείσα κατά τα τελευταία τούτα χρόνια από την "μη καθώς πρέπει Κοινωνίαν" για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!

Ο Νόμος του Χριστού καταδικάζει όλα αυτά τα αρρωστημένα φαινόμενα. Συνθέτουν την ανήθικη μερίδα της Κοινωνίας.

Να τι μας λέγει ο Απ. Παύλος: "Μή πλανάσθε· ούτε πόρνοι, ούτε ειδωλολάτραι, ούτε μοιχοί, ούτε μαλακοί, ούτε αρσενοκοίται, ....Βασιλείαν Θεού ου κληρονομήσουσιν"( Α΄Κορ. κεφ. 6, 9-10)

Και όμως το Ελληνικό Κράτος, η συντεταγμένη Ελληνική Πολιτεία δια του εντύπου της απογραφής νομιμοποιεί αυτήν την ηθική αθλιότητα!

Διότι στη δεύτερη σελίδα του σχετικού εντύπου και κάτω από το κεφάλαιο  "Β΄. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ" υπάρχουν επτά (7) στήλες, εκ των οποίων η τρίτη έχει επικεφαλίδα "Σύζυγος" η δε τέταρτη στήλη έχει επικεφαλίδα τη λέξη "Σύντροφος".

Με τον τρόπο αυτό καταπατείται η χριστιανική Ηθική και χλευάζεται ο Νόμος του Θεού!

Επειδή δε στην ίδια σελίδα αναγράφεται το όνομα και το επώνυμο του απογραφομένου, τα λεγόμενα προσωπικά δεδομένα στην προκειμένη περίπτωση ρίπτονται στον κάλαθο των αχρήστων! 

Και ερωτώ: Πως είναι δυνατόν να αποτελεί απόρρητο στοιχείο το θρήσκευμα ενός ατόμου, και δεν αποτελεί απόρρητο επίσης στοιχείο  η προσωπική - ανήθικη όμως- ζωή του; 

ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣYΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

1. το άρθρο 2 παράγρ. 1 του Συντάγματος, το οποίον επιτάσσει, ότι "Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας¨ Με την ισοπέδωση των εννοιών Σύζυγος και Σύντροφος ευτελίζετε την αξία του ανθρώπου!

2. Το άρθρο 5 παράγρ. 1, που ορίζει, ότι ¨Καθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του ....εφ΄ όσον ........δεν παραβιάζει ...τα χρηστά ήθη"

3. το άρθρο 21 παράγρ. 1, που ορίζει ότι "η Οικογένεια ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους"

4. Το άρθρο 25 παράγρ. 1, το οποίον ορίζει, ότι "Τα δικαιώματα του ανθρώπου ως ατόμου και ως μέλους του κοινωνικού συνόλου...τελούν υπό την εγγύηση του Κράτους".

Φθάνει πια ο εμπαιγμός μας από τα αρμόδια Υπουργεία, τις διάφορες Αρχές Προστασίας κλπ. Όλοι μας εμπαίζουν! Ως Έλλην Πολίτης δια-μα-ρτύ-ρο-μαι!

 

ΔΗΛΩΣΙΣ

Επικαλούμενος λοιπόν τη διατάξη του άρθρου 120 παράγρ. 4 του Συντάγματος, δια της οποίας θεσπίζεται ότι ¨η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει....."

ΔΗΛΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ

ότι, για όλους τους παραπάνω λόγους, κυρίως δε διότι διά του εντύπου της Απογραφής νομιμοποιείται η ανήθικη ζωή και πολιτεία και χλευάζεται η χριστιανική Ηθική στη Χώρα τούτη των Αγίων και των Ηρώων εκφράζω όχι μόνο την αγανάκτησή μου, αλλά και τον αποτροπιασμό μου προς τους αρμοδίους παράγοντες της Στατιστικής Υπηρεσίας,

ΑΡΝΟΥΜΑΙ

να συμμετάσχω στην Απογραφή, διότι παθητικώς καθίσταμαι συνένοχος στα εξής αδικήματα:

α) Στην ταπείνωση της Ορθοδόξου χριστιανικής μου ιδιότητος,

β) Στον ευτελισμό και τον  χλευασμό της Χριστιανικής  Ηθικής, και

γ) Στην νομιμοποίηση της παρανόμου συμβιώσεως.»

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε η ηθοποιός Δάφνη Σκούρα

Πολιτισμός Πέθανε η ηθοποιός Δάφνη Σκούρα

2.12.2020
Αμαζόνιος: Χιλιάδες βραχογραφίες 12.000 ετών - Ζώα που έχουν εξαφανιστεί και άνθρωποι που χορεύουν

Πολιτισμός Αμαζόνιος: Χιλιάδες βραχογραφίες 12.000 ετών - Ζώα που έχουν εξαφανιστεί και άνθρωποι που χορεύουν

2.12.2020
Το Μουσείο του Λούβρου δημοπρατεί μια μοναδική ευκαιρία να δείτε τη Μόνα Λίζα από πάρα πολύ κοντά

Πολιτισμός Το Μουσείο του Λούβρου δημοπρατεί μια μοναδική ευκαιρία να δείτε τη Μόνα Λίζα από πάρα πολύ κοντά

2.12.2020
Το ΚΠΙΣΝ φωταγωγήθηκε για τα Χριστούγεννα [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ]

Πολιτισμός Το ΚΠΙΣΝ φωταγωγήθηκε για τα Χριστούγεννα [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ]

1.12.2020
 Γιατί τα Grammy σνόμπαραν φέτος τόσο επιδεικτικά τον Weeknd;

Πολιτισμός Γιατί τα Grammy σνόμπαραν φέτος τόσο επιδεικτικά τον Weeknd;

1.12.2020
Ο Φοίβος Δεληβοριάς «οικοδεσπότης» στη διαδικτυακή χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΠΙΣΝ

Πολιτισμός Ο Φοίβος Δεληβοριάς «οικοδεσπότης» στη διαδικτυακή χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΠΙΣΝ

30.11.2020
Στον συγγραφέα Ερβέ Λε Τελιέ το φετινό βραβείο Γκονκούρ

Πολιτισμός Στον συγγραφέα Ερβέ Λε Τελιέ το φετινό βραβείο Γκονκούρ

30.11.2020
Το 1821 αλλιώς - Με φιγούρες Playmobil

Πολιτισμός Το 1821 αλλιώς - Με φιγούρες Playmobil

30.11.2020
Ένα τραγούδι για το Αρτσάχ: 26 καλλιτέχνες τραγουδούν για τους πρόσφυγες της Αρμενίας

Πολιτισμός Ένα τραγούδι για το Αρτσάχ: 26 καλλιτέχνες τραγουδούν για τους πρόσφυγες της Αρμενίας

29.11.2020
Star Wars: Πέθανε ο "Darth Vader" της πρώτης τριλογίας, David Prowse

Πολιτισμός Star Wars: Πέθανε ο "Darth Vader" της πρώτης τριλογίας, David Prowse

29.11.2020
8 Σχόλια
avatar
Ανώνυμος/η 12.5.2011 | 11:46
Μόλις πληροφορήθηκα ότι πορνεύω και μοιχεύω καθώς είμαι γυναίκα που συζεί "αστεφάνωτη". Αχ κακό που με βρήκε μεσημεριάτικα.

Ε.
avatar
Ανώνυμος/η 12.5.2011 | 12:10
kala 40.... (gia olous mas)
avatar
Ανώνυμος/η 12.5.2011 | 12:12
Μ'αυτον τον "ανθρωπο" δυστυχως ειμαστε απο την ιδια χωρα...
avatar
Ανώνυμος/η 12.5.2011 | 12:17
oso o diaxorismos kratous - ekklisias i kalytera ekklisias - koinonias den pragmatopoieitai, tetoia tha akougontai, alla to provlima einai oti tha lamvanontai sovara ypopsin. Krima.....
avatar
Ανώνυμος/η 12.5.2011 | 12:37
ston sigkekrimeno papa k tous omoious tou exo na po to eksis: "douleia den eixe o diavolos gamouse ta paidia tou" (na me sighorate)
avatar
Ανώνυμος/η 12.5.2011 | 13:25
Kala ta lei o anthropos ksestravothite !!!!
avatar
Ανώνυμος/η 12.5.2011 | 14:05
Αφού αρνείται να απογραφεί, θα πληρώσει άραγε το πρόστιμο;
@ Ανώνυμη 11:46, μη στενοχωριέσαι, είμαστε πολλές :-)
avatar
Ανώνυμος/η 14.5.2011 | 00:47
Ήθελα να ξερα το Κοράνι σε τί διαφέρει απ τη θρησκεία μας;; στις ιδέες; ή στην αγάπη στον συνάνθρωπο;;
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια