Χανιά: Πίτμπουλ δάγκωσε άνδρα στα γεννητικά όργανα και ο ιδιοκτήτης γελούσε
Ελλάδα

Χανιά: Πίτμπουλ δάγκωσε άνδρα στα γεννητικά όργανα και ο ιδιοκτήτης γελούσε

Ο τραυματίας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο της πόλης

Σκύλος ράτσας πίτμπουλ τραυμάτισε σοβαρά έναν άνδρα από τα Χανιά, δαγκώνοντάς τον στα γεννητικά όργανα ενώ σωρεία επικρίσεων έχει προκαλέσει η αντίδραση του ιδιοκτήτη που γελούσε με την επίθεση. 

 

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα και, όπως δήλωσε ο ίδιος ο τραυματίας στο τοπικό zarpanews.gr όλα ξεκίνησαν όταν πήγε για επαγγελματικό λόγο σε κατάστημα των Χανίων.

 

Ενώ κουβέντιαζε με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, το πίτμπουλ του συνομιλητή του, του επιτέθηκε δαγκώνοντάς των με δύναμη στην βουβωνική χώρα. 

 

Ο 31χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος ενώ, κατά τον ίδιο, ο ιδιοκτήτης του σκύλου άρχισε να γελά. 

 

Ένας υπάλληλος του καταστήματος αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα της κατάστασης και μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο Χανίων. 

 

Όπως λέει ο τραυματίας, ακόμα και η γιατρός που κλήθηκε να κάνει την συρραφή των τραυμάτων, ξέσπασε σε κλάματα από την εικόνα του. 

 

Λίγο αργότερε μεταφέρθηκε στην ουρολογική κλινική του Νοσοκομείου όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

 

Ο νέος Χανιώτης παρέμεινε στο νοσοκομείο έως και την Πέμπτη ενώ οι γιατροί του έχουν συστήσει πλήρη ακινησία για τουλάχιστον ένα μήνα.

 

Οι ίδιοι εμφανίζονται αισιόδοξοι πως θα επιτευχθεί πλήρης αποκατάσταση. 

 

Για την ώρα δεν είναι γνωστό αν ο άνδρας σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του ιδιοκτήτη του σκύλου. 

Ελλάδα
1 Σχόλια
Αριάνα Γράνδε 23.12.2018 | 19:27
Αναρωτιέμαι αν θα γελούσε αν το σκυλί δάγκωνε τα δικά του γεννητικά όργανα ή όταν θα τρώει το πρόστιμό του και θανατωθεί -δυστυχώς- το σκυλί του έτσι όπως το μεγάλωσε. Ακόμα περισσότερο ωστόσο θα γελάσουμε εμείς όταν φάει τη μήνυση και την αγωγή από το θύμα που ελπίζω να το κάνει. Πήξαμε στους δήθεν σκληρούς άντρες που κρύβονται πίσω από ένα πίτμπουλ. Μαγκιά κλανιά...
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια