Επαναληπτικές εκλογές 2019: Ποιο κανάλι σάρωσε στην τηλεθέαση
Ελλάδα

Επαναληπτικές εκλογές 2019: Ποιο κανάλι σάρωσε στην τηλεθέαση

Χωρίς ανατροπές στην τηλεθέαση διεξήχθη το δεύτερος γύρος των εκλογών της Κυριακής με τον ΣΚΑΪ να σαρώνει στα ποσοστά.

Χωρίς μεγάλες ανατροπές στην τηλεθέαση διεξήχθη ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών με τον ΣΚΑΪ να σαρώνει στα ποσοστά.

 

Ειδικότερα, στην πρώτη θέση βρέθηκε και πάλι ο ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη, όπως ακριβώς συνέβη και την προηγούμενη Κυριακή των εκλογών. Το κανάλι του Φαλήρου, κατέγραψε 23,5% στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού, αφήνοντας κατά πολύ πίσω τα κανάλια που βρέθηκαν σε χαμηλότερες θέσεις.

 

Μάλιστα, χαρακτηριστικό ήταν το στιγμιότυπο όπου κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ  δέχτηκε τα συγχαρητήρια για την επιτυχία του Κώστα Μπακογιάννη από την  Μαρίνα Πατούλη απαντώντας «προφανώς εγώ είμαι περήφανη για τον σύζυγό μου ως άνθρωπος. Ως επαγγελματίας ένα έχω να πω: στην γωνία τον περιμένω έτσι και δεν κάνει αυτά που υποσχέθηκε»

 

Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Alpha με παρουσιαστή τον Αντώνη Σρόιτερ, συγκεντρώνοντας ποσοστό 12,3%. Αντίστοιχα, το εκλογικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ήρθε τρίτο, σημειώνοντας 11,2% ενώ ακολούθησε η μετάδοση του Open Beyond με ποσοστό 6,8%. Τέλος στην τελευταία θέση στον πίνακα της τηλεθέασης βρέθηκε η ΕΡΤ1 με ποσοστό 5,1%.

 

Ελλάδα
2 Σχόλια
asmilon 3.6.2019 | 11:31
Ακομα και σε αυτο δε του εκατσε του Συριζα, στο μοναδικο καναλι που δε πανε, επιασε τα υψηλοτερα νουμερα...
annibas 3.6.2019 | 13:10
Είναι γιατί περίμεναν πως και πως τις γλύκες της Σιας στο Κώστα.