«Θα το ξανάκανα», λέει ο 19χρονος που μαχαιρώθηκε για να προστατεύσει τον φίλο του
Ελλάδα

«Θα το ξανάκανα», λέει ο 19χρονος που μαχαιρώθηκε για να προστατεύσει τον φίλο του

Ο 19χρονος που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην Καλλιθέα πήρε εξιτήριο μετά από 11 μέρες νοσηλείας

Ύστερα από 11 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο, ο 19χρονος που δέχθηκε εννιά μαχαιριές από δύο άγνωστους άνδρες σε δρόμο της Καλλιθέας για να προστατεύσει τον ανήλικο φίλο του, πήρε εξιτήριο. 

 

«Ήρθα πολύ κοντά στον θάνατο, μπόρεσα να τον νιώσω πολλές φορές σ' όλη αυτή την περιπέτεια. Αλλά η αλήθεια είναι πως κέρδισα και πολλά από αυτό» ήταν τα πρώτα λόγια του 19χρονου ήρωα τη στιγμή που έπαιρνε το εξιτήριο.

 

«Το έκανα και για να υπερασπιστώ τους φίλους μου, αλλά είναι περίεργο κάποιος πέντε στενά από το σπίτι σου να σου βγάζει μαχαίρι. Πιστεύω ότι ο καθένας θα έπρεπε να έχει την ελευθερία να κυκλοφορεί άφοβα, ειδικά κοντά στο σπίτι του. 12:30 η ώρα, πώς γίνεται ο άλλος να μου στερεί την ελευθερία να το κάνω αυτό;» δήλωσε στο Star ο 19χρονος Αλέξης.

 

Στην ερώτηση, εάν θα το έκανε ξανά ο 19χρονος απάντησε «εννοείται, μην το πείτε στη μαμά μου, αλλά δεν μετάνιωσα ακριβώς γι' αυτό που έγινε γιατί η κατάληξη είναι, χάρη στο προσωπικό και όλους όσους με βοήθησαν, να βγω ζωντανός από όλο αυτό».

 

Εξέφρασε επίσης την πικρία του για το γεγονός ότι οι άνθρωποι που τον μαχαίρωσαν είναι ακόμα ελεύθεροι απευθύνοντας έκκληση στις Αρχές να τους συλλάβουν «για να νιώθω πιο ήσυχος κι εγώ μέσα μου».

 

Ο Αλέξης ζήτησε από τους δημοσιογράφους να καλύψουν τα χαρακτηριστικά του για να μην γίνει ξανά στόχος των αγνώστων.

 

Τέλος, με αισιοδοξία δήλωσε: «Βγήκα πιο δυνατός από αυτή την κατάσταση. Θέλω οπουδήποτε στην πόλη μου, να ξέρω ότι οποιοσδήποτε από τους φίλους μου κι εγώ μπορούμε να κυκλοφορούμε άφοβα».

 

 

Ελλάδα
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια