Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην λεωφόρο Ποσειδώνος το Σάββατο και την Κυριακή
Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην λεωφόρο Ποσειδώνος το Σάββατο και την Κυριακή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς το Σάββατο και την Κυριακή, στο πλαίσιο της παράδοσης του δεύτερου τμήματος της νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος στην κυκλοφορία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς το Σάββατο και την Κυριακή, στο πλαίσιο της παράδοσης στην κυκλοφορία, του δεύτερου τμήματος της νέας Λ.Ποσειδώνος.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση Περιφέρειας Αττικής, από τις 10μ.μ του Σαββάτου έως τις 8 το πρωί της Κυριακής, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος στο ρεύμα από Αθήνα - Γλυφάδα προς Πειραιά, στο τμήμα της από τον ανισόπεδο της Συγγρού έως τον ανισόπεδο κόμβο του Κηφισού.

 

Η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται από τις εξής εναλλακτικές διαδρομές:
-Τα οχήματα που κινούνται επί της Λ. Συγγρού με κατεύθυνση από Αθήνα προς Πειραιά θα ακολουθούν τις λωρίδες κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, μετά δεξιά στροφή (αναστροφή) προς Παλαιά Λ. Ποσειδώνος (Εθν. Μακαρίου) στο ύψος του Πάρκου Ναυτικής Παράδοσης και
θα συνεχίζουν προς Πειραιά.

-Τα οχήματα που κινούνται επί της Λ. Ποσειδώνος με κατεύθυνση από Γλυφάδα προς Πειραιά θα στρίβουν δεξιά στην οδό Ι. Φιξ, αριστερά στην οδό Αιόλου, αριστερά στην οδό Ορφέως και τέλος δεξιά στην Παλαιά Λ. Ποσειδώνος (Εθν. Μακαρίου) θα συνεχίζουν προς Πειραιά.

-Τα οχήματα που κινούνται από το Κ.Π.Ι. Σταύρος Νιάρχος με κατεύθυνση προς Πειραιά θα κινούνται μέσω της οδού Πεισιστράτου, αριστερά στην οδό Επαμεινώνδα και δεξιά στη Παλαιά Λ. Ποσειδώνος (Εθν. Μακαρίου).

 

Η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί σταδιακά (με την παράλληλη απόδοση της νέας λεωφόρου) από τις 8π.μ το πρωί της Κυριακής έως τις 6μ.μ της ίδιας ημέρας. 

 

Η Περιφέρεια Αττικής ζητά την κατανόηση των πολιτών για την προσωρινή αναστάτωση ενόψει της παράδοσης ενός πολύ σημαντικού έργου, που αλλάζει ριζικά την όψη του παραλιακού μετώπου. 

Ελλάδα
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια