Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
Ελλάδα

Σε στενό κύκλο η κηδεία του Τάκη Σπυριδάκη - Η επιθυμία της οικογένειας

Η οικογένεια του Τάκη Σπυριδάκη εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού

Ανακοίνωση σχετικά με την κηδεία του Τάκη Σπυριδάκη εξέδωσε η οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού, που έφυγε χτες από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, μετά από πολύχρονη ασθένεια.

 

Το πότε θα γίνει η κηδεία του Τάκη Σπυριδάκη γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης η οικογένεια του ηθοποιού, δίνοντας ακριβείς λεπτομέρειες για την ώρα και το μέρος, κάτι που όπως φαίνεται είχαν ζητήσει από τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν και να μην αποκαλύψουν.

 

Μετά από αυτό, η οικογένεια αναγκάστηκε να προβεί σε δεύτερη ανακοίνωση, όπου ευχαριστεί τον κόσμο για την συμπαράσταση, αλλά ζητά να σεβαστούν το πένθος τους και την επιθυμία τους να παραμείνει η κηδεία σε στενό οικογενειακό κύκλο. 

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση της οικογένειας του Τάκη Σπυριδάκη: 

 

«Σας ευχαριστούμε όλους για τα συλλυπητήρια. Δυστυχώς τα μέσα προχώρησαν και σε δημοσίευση των πληροφοριών για τον τόπο της κηδείας του πατέρα μας παραβιάζοντας την επιθυμία μας να παραμείνουν σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η οικογένεια σας παρακαλεί να σεβαστείτε την κατάσταση, την θλίψη και το πένθος μας και να παρευρεθούν μόνο τα άτομα που επιθυμούμε».

 

 

 

 

 

 

Ελλάδα
1 Σχόλια
cham 15.9.2019 | 19:12
Εκφράζουν μια επιθυμία που οφείλουν όλοι να σεβαστούν. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα περιτριγυρίζονται από κοράκια στην τόσο δύσκολη αυτή μέρα.
Συλλυπητήρια κορίτσια, θα είστε πάντα τα παιδιά ενός υπέροχου ανθρώπου.