Φορτισμένη η δίκη του 30χρονου ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό οδηγού ταξί
Ελλάδα

Φορτισμένη η δίκη του 30χρονου ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό οδηγού ταξί

Με την κατάθεση του οδηγού ταξί ολοκληρώθηκε για σήμερα η δίκη του ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό

Ξεκίνησε σήμερα σε έντονο κλίμα η δίκη του 30χρονου ηθοποιού Γιώργου Κάρκα, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε 25χρονο οδηγό ταξί τον Νοέμβριο του 2018.

 

Η δίκη ξεκίνησε με την κατάθεση του 25χρονου οδηγού που υποστήριξε στο δικαστήριο ότι ο ηθοποιός από την αρχή του έκανε ερωτήσεις ερωτικής φύσεως, της οποίες ο ίδιος, όπως είπε, επιχείρησε να σταματήσει. Οδηγός και πελάτης σταμάτησαν και έφαγαν σε ταχυφαγείο, όπου φέρονται να έμειναν για περίπου μία ώρα, ενώ στην συνέχεια έκαναν ακόμη μία στάση, έξω από κατάστημα sex shop, όπου ο ηθοποιός, σύμφωνα με τη μαρτυρία του 25χρονου, προχώρησε σε κάποια αγορά.

 

Ο 25χρονος είπε πως ο κατηγορούμενος έριξε κάποιο ναρκωτικό στον καφέ που είχε μέσα στο ταξί, με αποτέλεσμα να νιώσει εξάντληση και να ξαπλώσει ρίχνοντας πίσω το κάθισμα του. «Νόμιζα ότι ήμουν κουρασμένος. Δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα είχε ρίξει "χυμούς της ζούγκλας" και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο».

 

Ο πρώην οδηγός ταξί ανέφερε πως άργησε να καταλάβει τι πραγματικά είχε συμβεί, καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο κατηγορούμενος κάποια στιγμή λιποθύμησε, ενώ έπινε κάτι από ένα μπουκαλάκι, και έτσι κατέληξαν και οι δύο στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Όπως είπε ο ίδιος, την επόμενη ημέρα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να καταθέσει μήνυση και τον παρέπεμψαν σε ιατροδικαστή, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι τον είχαν βιάσει.

 

Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται και έχει μηνύσει τον οδηγό ταξί για ψευδή καταμήνυση. Σήμερα, δήλωσε πως αποδέχεται μόνο την κατοχή ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση.

 

Στο πλευρό του κατηγορουμένου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, που έχει προταθεί να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης, αλλά και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

 

 

Κλάματα και ένταση

 

Η διαδικασία διεξάγεται σε φορτισμένο κλίμα, καθώς οι δύο πλευρές αντιπαρατίθενται για όσα έγιναν το επίμαχο βράδυ. Ο 25χρονος και η μητέρα του που παρακολουθεί την δίκη, κάποιες φορές ξέσπασαν σε κλάματα, γεγονός που η υπεράσπιση θεώρησε υπερβολή κάνοντας λόγο για «παράσταση».

 

Ο συνήγορος του ηθοποιού είπε στο δικαστήριο πως δεν μπορεί να συνεχιστεί η διαδικασία μέσα σε κλάματα, φράση που προκάλεσε την ζωηρή αντίδραση της Πολιτικής Αγωγής: «Θα μας απαγορεύσετε να κλαίμε; Προσβάλλετε βάναυσα το θύμα».

 

Συνήγορος υπεράσπισης: Ποιος είναι το θύμα θα το δούμε...

 

Στην δίκη κατέθεσαν τόσο ένας φίλος του 25χρονου που τον είδε στο νοσοκομείο, όσο και ο φύλακας του Ιπποκράτειου, καθώς και ο αστυνομικός που έσπευσε στο νοσοκομείο. Και οι τρεις περιέγραψαν πως θύτης και θύμα ήταν υπό την επήρεια ουσιών.

 

Η δίκη ενώπιον του Μικρού Ορκωτού Δικαστηρίου θα συνεχιστεί στις 10 Δεκεμβρίου.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

Ελλάδα
2 Σχόλια
Libretarian 25.11.2019 | 21:03
Απλά πράγματα για να ξεκαθαριστεί η υπόθεση δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα:

1. Tι ναρκωτικά είχε μαζί του ο ηθοποιός? (εάν είχε φούντα και κόκκαϊνη, δεν πέφτεις λιπόθυμος)
2. Tι δράσεις έχουν αυτά εάν τα πιει κάποιος (οι "χυμοί τις ζούγκλας" (Αmyl Nitrates) δεν πίνονται, και δεν έχουν την δράση που ανέφερε ο οδηγός ταξί)
3. Ανιχνεύονται σε χρόνο που έγινε η εξέταση? (οι εξετάσεις που γίναν ανιχνεύουν MDMA η GHB που εχουν παρεμφερή αποτέλεσμα σε υπερβολική δόση? η μονό για φούντα, ηρωίνη και κοκαινη έχουμε αντιδραστήρια?)

Γιατί από μητέρες να κλαίνε και από ταξιτζήδες να λένε ότι είναι "γνήσια αρσενικά 100%" δεν θα βγει Άκρη
Albert Pierrepoint 26.11.2019 | 17:48
Κατάλαβε κανείς τι κατέθεσε ο Βαλλιανάτος; ή χρειάζεται μεταφραστής/μεταφράστρια;
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια