ΕΛ.ΑΣ.
Ελλάδα

Κουκάκι: Βίντεο από drones και φωτογραφίες της διπλής αστυνομικής επιχείρησης

Καρέ - καρέ η διπλή επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο Κουκάκι

Βίντεο και φωτογραφίες από τις χθεσινές επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας για την εκκένωση δύο κτιρίων στο Κουκάκι, έδωσε στη δημοσιότητα η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

 

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις έλαβαν χώρα στην οδό Ματρόζου και στην οδό Παναιτωλίου στο Κουκάκι, όπου ομάδες ανιτεξουσιαστών είχαν νωρίτερα προχωρήσει στην ανακατάληψη των δύο κτιρίων.

 

Οι αστυνομικοί άνοιξαν με τροχό την πόρτα του οικήματος και εισέβαλαν στο εσωτερικό του κτιρίου στη Ματρόζου, όπου συνέλαβαν τρεις άνδρες και δύο γυναίκες, ενώ συνολικά και από τα δύο κτίρια έγιναν 20 συλλήψεις. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Κρατική Ασφάλεια.

 

Έξι κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος των συλληφθέντων

 

Έξι αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος περιλαμβάνει η ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των 20 συλληφθέντων στο Κουκάκι κατά την διπλή επιχείρηση της Αστυνομίας στα κτίρια της οδού Ματρόζου και Παναιτωλίου.

 

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκαν συνολικά 21 συλληφθέντες με δύο δικογραφίες . Μεταξύ των προσαχθέντων στην Εισαγγελία ήταν και μία ανήλικη η οποία με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη ενώ για τους υπόλοιπους 20 ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκαν να δικαστούν αύριο στο Αυτόφωρο.

 

ΕΛ.ΑΣ.

 

ΕΛ.ΑΣ.

 

ΕΛ.ΑΣ.

 

 

 

Τα συγκεκριμένα κτίρια είχαν εκκενωθεί από την Ελληνική Αστυνομία το προηγούμενο διάστημα, κατόπιν εντολής του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

 

 
Ελλάδα
5 Σχόλια
avatar
insert_coin 12.1.2020 | 20:52
Θα πρέπει να αισθάνεται πολύ περήφανος ο ΣΥΡΙΖΑ που εκπροσωπεί και υπερασπίζεται αυτό το τόσο ζωντανό και προοδευτικό κομμάτι της κοινωνίας μας.
Περιττό να πούμε ότι σε οποιαδήποτε άλλη δημοκρατική χώρα της Ευρώπης (κι όχι εδώ που έχουμε τη χούντα του Κούλη) με το πρώτο τσιμεντολίθι που θα έπεφτε, τον παλικαρά στις επάλξεις θα τον είχανε κάνει κόσκινο.
avatar
Ramon Ramone 12.1.2020 | 21:35
Εντάξει, μην υπερβάλετε κι εσείς, τουλάχιστον τα αγκωνάρια τα σπάσανε πρώτα σε μικρότερα κομμάτια, δεν θέλανε να κάνουν σοβαρή ζημιά...
avatar
Γράφων 13.1.2020 | 07:46
Γουστάρω τα φασισταριά που καταγγέλλουν τους εν τοις πράγμασι ομοϊδεάτες τους της ΧΑ αλλά έχουν αλλάξει τις λέξεις και αντι να κοπανάνε μαύρους κοπανάνε μπάτσους.

Αντί να νιώθουν ότι ο οχτρός είναι ο αλλοδαπός γείτονας νιώθουν ότι είναι ο νοικοκυραίος γείτονας.

Στρατιωτική οργάνωση είχε μόνο η ΧΑ, ε; Μόνο η ΧΑ επιβουλεύεται το πολίτευμα, ε;
avatar
giorgos1234 14.1.2020 | 00:09
Απλώς η αριστερή βία είναι η μαμή της ιστορίας.
avatar
Γράφων 14.1.2020 | 14:09
Ναι αλλά δεν κάνει να το λες.

Δεν κάνει να λες ποιοι έχουν μια συστημική συμπάθεια στη βία.

Προσβάλλονται γιατί αγωνίζονται πολύ να δείχνουν μόνο τους απέναντι και εσύ τους ξεφτιλίζεις όταν αναφέρεις εδάφια από τα ιερά βιβλία.