Κυκλοφόρησε ο αγγλόφωνος οδηγός της LiFO για την καλοκαιρινή Αθήνα
TV & Media

Κυκλοφόρησε ο αγγλόφωνος οδηγός της LiFO για την καλοκαιρινή Αθήνα

The Athens Guide for Visitors: 100 σελίδες με τις πιο χρήσιμες πληροφορίες για ένα αξέχαστο καλοκαίρι στην Αθήνα

Μόλις κυκλοφόρησε ο αγγλόφωνος οδηγός της LiFO για την καλοκαιρινή Αθήνα. Οι επισκέπτες που φτάνουν στην πόλη μας από όλο τον κόσμο θα βρουν στις 100 σελίδες του οδηγού, που διανέμεται δωρεάν, όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

 

Η συντακτική ομάδα της LiFO ξεχώρισε όσα οι επισκέπτες πρέπει να γνωρίζουν για το πιο ζωντανό πολιτιστικό καλοκαίρι στην Αθήνα: οι περιοδικές εκθέσεις που παρουσιάζουν τα μεγαλύτερα μουσεία της πόλης, οι μόνιμες συλλογές που δεν πρέπει να χάσουν, οι παραστάσεις που αξίζει να δουν στο Ηρώδειο και το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, τα σημεία ενδιαφέροντος που αξίζει να επισκεφθούν.

 

Εκτός όμως από τα πολιτιστικά δρώμενα, μέσα από τις σελίδες του οδηγού οι αναγνώστες θα ενημερωθούν για όλες τις παραλίες του λεκανοπεδίου, τις γειτονιές που σφύζουν από ζωή ακόμα και τον Αύγουστο, τα πιο εμβληματικά θερινά σινεμά, αλλά και τις κοντινές αποδράσεις που μπορούν να οργανώσουν, πριν ή μετά τη συνέχιση των διακοπών τους στα νησιά.

 

Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από τον οδηγό η απόλαυση του φαγητού: εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ, φαγητό, γλυκό, ποτό, αλλά και επιλεγμένα spots για shopping συμπληρώνουν τον απαραίτητο καλοκαιρινό χάρτη της πόλης.

 

Καλωσήρθατε στην Αθήνα!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ!

 

 

 

 

 

 

 

 

TV & Media