Ο Τζάστιν Μπίμπερ ζήτησε στους φανς να προσευχηθούν για εκείνον: «Ζορίζομαι πάρα πολύ»
Άνθρωποι

Ο Τζάστιν Μπίμπερ ζήτησε στους φανς να προσευχηθούν για εκείνον: «Ζορίζομαι πάρα πολύ»

Ο τραγουδιστής μίλησε για την μάχη του με την κατάθλιψη

Ο Τζάστιν Μπίμπερ μίλησε για την μάχη του με την κατάθλιψη και ζήτησε από τους θαυμαστές του να προσευχηθούν για εκείνον. 

 

Ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε το βράδυ του Σαββάτου μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του να προσεύχεται, ενώ τον αγκαλιάζουν ο μάνατζέρ του, Σκούτερ Μπράουν και ο Κάνιε Γουέστ. 

 

«Απλώς ήθελα να σας ενημερώσω λιγάκι, ελπίζοντας πως όσα περνάω θα έχουν απήχηση σε εσάς. Ζορίζομαι πάρα πολύ. Νιώθω φοβερά αποκομμένος και περίεργα», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας. «Πάντα συνέρχομαι οπότε δεν ανησυχώ, απλώς ήθελα να σας μιλήσω και να σας ζητήσω να προσευχηθείτε για εμένα», πρόσθεσε ο 25χρονος. 

 


Η ανάρτησή του έρχεται περίπου έναν μήνα μετά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο διάσημος ποπ σταρ είχε ξεκινήσει θεραπεία για να αντεπεξέλθει στα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει.

 

«Ο Τζάστιν κάνει ψυχοθεραπεία για την κατάθλιψη, κάτι με το οποίο παλεύει εδώ και καιρό πρόσφατα μίλησε δημοσίως στη συνέντευξή του στη Vogue. Ποτέ δεν είχε κανονική παιδική ηλικία λόγω της τεράστιας φήμης του και παλεύει με το γεγονός πως θέλει μια κανονικότητα. Ένιωσε πως ήθελε ένα συναισθηματικό ρεγουλάρισμα και με την βοήθεια της γυναίκας του, συγγενών και φίλων, ζήτησε βοήθεια», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή. 

Άνθρωποι