«Η πριγκίπισσα Χάγια έδωσε £1.2 εκατ. στον σωματοφύλακα για να μην αποκαλύψει τη σχέση τους»
Άνθρωποι

«Η πριγκίπισσα Χάγια έδωσε £1.2 εκατ. στον σωματοφύλακα για να μην αποκαλύψει τη σχέση τους»

«Πλήρωσε τον σωματοφύλακά της 1,2 εκατ. λίρες προκειμένου να μην μιλήσει για τη σχέση τους και τον "έλουσε" με πανάκριβα δώρα»

Η πριγκίπισσα Χάγια πλήρωσε τον σωματοφύλακα και εραστή της 1,2 εκατ. λίρες για να μην αποκαλύψει την σχέση τους και τα πανάκριβα δώρα που του έκανε.

 

Η έβδομη και νεαρότερη σύζυγος του δισεκατομμυριούχου Εμίρη του Ντουμπάι, Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, «έλουσε» τον Ράσελ Φλάουερς με εξεζητημένα δώρα και επέμεινε να την συνοδεύει όπου εκείνη πήγαινε, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail. 

 

 

Η πριγκίπισσα Χάγια είναι η έβδομη και νεαρότερη σύζυγος του δισεκατομμυριούχου Εμίρη του Ντουμπάι, Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ. EPA

 

Η δυο ετών σχέση τους αναπτύχθηκε στη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης της πριγκίπισσας εναντίον του συζύγου της στο Λονδίνο, οπότε και κέρδισε την επιμέλεια των δυο παιδιών τους. Η σχέση σήμανε επίσης το τέλος του 4 ετών γάμου του Φλάουερς, αφήνοντας τη γυναίκα του «συντετριμμένη» από την προδοσία και, για πρώτη φορά, φίλοι της αποκάλυψαν πώς έμαθε για τον δεσμό τους. 

 

Όπως λένε, η πρώην σύζυγος τούς είπε ότι ο 37χρονος πρώην σύζυγός της «ξελογιάστηκε» από την 46χρονη πριγκίπισσα, της οποίας τα πανάκριβα δώρα περιλάμβαναν μεταξύ άλλων ένα ρολόι και ένα όπλο-αντίκα, αξίας 12.000 και 50.000 λιρών αντίστοιχα.

 

Η παράνομη σχέση έφερε επίσης το τέλος στον γάμο του Ράσελ Φλάουερς. MailOnline

 

Στο πλαίσιο της «εξαγοράς», ο Φλάουερς δεν μπορούσε να μιλήσει για τον χρόνο του με την πριγκίπισσα ή ο,τιδήποτε είδε ενώ εργαζόταν για τη βασιλική οικογένεια. 

 

Στενός φίλος της συζύγου του είπε στη MailOnline: «Η γυναίκα του Ράσελ πίστευε πως ξελογιάστηκε από τα χρήματα και τα δώρα. Του έκανε πολλά πανάκριβα δώρα και βεβαιώθηκε πως εκείνος θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της. Σε ταξίδια στο εξωτερικό, η πριγκίπισσα πάντα επέμενε να επικοινωνούν τα δωμάτιά τους στο ξενοδοχείο. Όταν ήταν στη Βρετανία, έβγαινε μαζί της σχεδόν κάθε βράδυ και μερικές φορές δεν επέστρεφαν σπίτι μέχρι το επόμενο πρωί». 

 

Η πριγκίπισσα Χάγια φέρεται να διαψεύδει πολλούς από τους ισχυρισμούς για τη σχέση τους. 

 

Ο Ράσελ Φλάουερς, που η πριγκίπισσα είχε στην υπηρεσία της για πέντε χρόνια, ξεκίνησε να εργάζεται για εκείνη το 2016 και την συνόδευε σε πολλά ταξίδια του εξωτερικού. 

 

Στην αρχή τού έκανε δώρο ένα ρολόι Rolex και μετά ένα Audemars Piguet για τα γενέθλιά του. 

 

Η πρώην σύζυγος του 37χρονου σωματοφύλακα ανακάλυψε φωτογραφίες της πριγκίπισσας Χάγια με μαγιό στο κινητό του. MailOnline

 

«Η γυναίκα του παρατήρησε κλήσεις και μηνύματα να έρχονται κάθε βράδυ όταν επέστρεφε σπίτι από τη δουλειά», λέει οικογενειακός φίλος. «Της έλεγε πως είχαν σχέση με την ασφάλεια, αλλά τα μηνύματα συνέχιζαν για ώρες. Μερικές φορές η πριγκίπισσα έβαζε τον γιο της στο τηλέφωνο αλλά και αυτό κινούσε υποψίες». 

 

Ακολούθησαν περισσότερα δώρα ενώ η πριγκίπισσα Χάγια του έφτιαξε επίσης μια προσωποποιημένη πινακίδα για το αυτοκίνητο με τη λέξη «RU55ELLS».

 

«Η οικογένεια υπήρξε πάντα γενναιόδωρη με τους σωματοφύλακές της. Ο σεΐχης συχνά πλήρωνε από 5.000 μέχρι 15.000 λίρες ως φιλοδώρημα. Αλλά τα δώρα που έπαιρνε ο Ράσελ ξεπερνούσαν κατά πολύ όλο αυτό», λέει ο φίλος της οικογένειας. 

 

Ο γάμος επιδεινώθηκε και παρόλο που ο Φλάουερς επέμενε ότι δεν έχουν σχέση, σύμφωνα με την σύζυγό του είχε αλλάξει εντελώς. MailOnline

 

Οι υποψίες της γυναίκας του περί εξωσυζυγικής σχέσης επιβεβαιώθηκαν, σύμφωνα με στενό φίλο, στα τέλη του 2016 όταν είδε πως στον άντρα της είχαν σταλεί φωτογραφίες της Χάγια, να ποζάρει με μαγιό και άλλες σέλφι. 

 

«Ξέρω πως η καρδιά της ράγισε όταν είδε τις φωτογραφίες και κατάλαβε ότι ο άντρας της έχει εξωσυζυγική σχέση. Δεν υπήρξε μεγάλη αντιπαράθεση αλλά λίγους μήνες αργότερα γύρισε στη γυναίκα τους και της είπε ότι δεν την αγαπάει πια. Εκείνη ήθελε να παλέψει για το γάμο τους και δεν πίστευε ότι τελείωσε, θεωρώντας ότι είναι απλώς μια φάση που περνά ο σύζυγός της. Εκείνος αρνήθηκε τα πάντα, πως έτρεχε κάτι με την πριγκίπισσα». 

 

Ο γάμος επιδεινώθηκε και η γυναίκα του Φλάουερς παρατήρησε πως εκείνος είχε αλλάξει εντελώς. «Λέει πως απέκτησε ολοκαίνουργια γκαρνταρόμπα και ξεκίνησε την γυμναστική. Η τελική απόδειξη ήρθε όταν βρήκε πακέτο με προφυλακτικά στην τσάντα του. Δεν ήταν χαζή, είχε καταλάβει τι συνέβαινε», λέει φίλη της. 

 

Η πριγκίπισσα Χάγια παντρεύτηκε τον σεΐχη του Ντουμπάι το 2004. EPA

 

Η πριγκίπισσα Χάγια με τον Ράσελ Φλάουερς είχαν καταγραφεί πολλές φορές από κάμερες ασφαλείας να επιστρέφουν αφού είχαν περάσει μαζί τη νύχτα. «Ήταν κοινό μυστικό στην ομάδα πως είχε σχέση μαζί της», αναφέρει το δημοσίευμα.  

 

Σύμφωνα με την MailOnline, υπήρχαν επίσης άλλοι τρεις σωματοφύλακες που γνώριζαν για τη σχέση και επίσης «εξαγοράστηκαν» με πληρωμές ύψους 1,2 εκατ. λιρών για να μην μιλήσουν. Όλοι τους απαγορευόταν να συζητήσουν την σχέση ή την δουλειά τους με την βασιλική οικογένεια του Ντουμπάι. 

 

Το καλοκαίρι του 2017, ο Φλάουερς εγκατέλειψε τη γυναίκα του και στη διάρκεια της έκδοσης του διαζυγίου τους, εκείνη ανακάλυψε πως είχε χρεώσει 16.000 λίρες μια πιστωτική κάρτα για ένα ζευγάρι παπούτσια Louboutin, που πιθανώς προόριζε για την πριγκίπισσα Χάγια. 

 

 

«Γνώριζε τον Ράσελ από 17 ετών. Διαλύθηκε μετά το διαζύγιο και της πήρε καιρό να ξεπεράσει την προδοσία. Ο Ράσελ θα έπρεπε να ντρέπεται για τον τρόπο που της συμπεριφέρθηκε. Εκείνη έφερνε το χρήμα στο γάμο τους και του πρόσφερε έναν τρόπο ζωής που του άρεσε αλλά την πρόδωσε. Η Χάγια θα έπρεπε να ντρέπεται που κυνήγησε έναν παντρεμένο. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Το έκανε λόγω του πλούτου και της δύναμής της. Πολλές ζωές καταστράφηκαν από αυτή τη σχέση», είπε οικογενειακός φίλος.  

 

Το δυο ετών ειδύλλιο είχε επίσης ως αποτέλεσμα η πριγκίπισσα Χάγια να φύγει από το σπίτι της στο Ντουμπάι μαζί με τα δυο παιδιά της, φοβούμενη για τη ζωή της. Κατόπιν δικαστικής διαμάχης με τον Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ κατάφερε να κερδίσει την επιμέλεια των παιδιών τους, αφού το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι προσπάθησε να την εκφοβίσει, την χώρισε χωρίς να της το πει και αποπειράθηκε να την απαγάγει με ελικόπτερο.

 

Η πριγκίπισσα Χάγια ζει σήμερα στο σπίτι της στο Κένσιγκτον του Λονδίνου, αξίας 85 εκατ. λιρών, μαζί με τα δυο παιδιά της. 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr

Άνθρωποι

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χατζηγιάννης: Δικαίωση για την υπόθεση με τα εμβάσματα - Πώς «κέρδισε» 3,7 εκατ. ευρώ

Άνθρωποι Χατζηγιάννης: Δικαίωση για την υπόθεση με τα εμβάσματα - Πώς «κέρδισε» 3,7 εκατ. ευρώ

26.1.2021
Χάρης Σώζος: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο ηθοποιός μετά από τροχαίο ατύχημα

Άνθρωποι Χάρης Σώζος: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο ηθοποιός μετά από τροχαίο ατύχημα

26.1.2021
Η Ζέτα Δούκα κατήγγειλε τον ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη για σωματική βία: Με έβρισε και με κλώτσησε

Άνθρωποι Η Ζέτα Δούκα κατήγγειλε τον ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη για σωματική βία: Με έβρισε και με κλώτσησε

26.1.2021
«Η Αγκαλιά»: Ένα μνημείο με χέρια χωρίς σώματα για τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και τη σύζυγό του

Άνθρωποι «Η Αγκαλιά»: Ένα μνημείο με χέρια χωρίς σώματα για τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και τη σύζυγό του

25.1.2021
Ο Τζιμ Κάρει φιλοτέχνησε έναν πίνακα για τη Μελάνια Τραμπ και την ευχαρίστησε «για το τίποτα»

Άνθρωποι Ο Τζιμ Κάρει φιλοτέχνησε έναν πίνακα για τη Μελάνια Τραμπ και την ευχαρίστησε «για το τίποτα»

25.1.2021
Britney Spears: Ένα νέο ντοκιμαντέρ ρίχνει φως στη ζωή της και την επιτροπεία από τον πατέρα της

Άνθρωποι Britney Spears: Ένα νέο ντοκιμαντέρ ρίχνει φως στη ζωή της και την επιτροπεία από τον πατέρα της

25.1.2021
Η Τζένιφερ Λόπεζ στο «Love Don't Cost a Thing» 20 χρόνια μετά - Έκανε τη σκηνή στην παραλία

Άνθρωποι Η Τζένιφερ Λόπεζ στο «Love Don't Cost a Thing» 20 χρόνια μετά - Έκανε τη σκηνή στην παραλία

25.1.2021
Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ έκανε νέο τατουάζ για τη Νίκολα Πελτζ αλλά οι φανς απορούν: «Ανατριχιαστικό»

Άνθρωποι Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ έκανε νέο τατουάζ για τη Νίκολα Πελτζ αλλά οι φανς απορούν: «Ανατριχιαστικό»

25.1.2021
Ο Σπάικ Λι παρομοιάζει τον Ντόναλντ Τραμπ με τον Χίτλερ

Άνθρωποι Ο Σπάικ Λι παρομοιάζει τον Ντόναλντ Τραμπ με τον Χίτλερ

25.1.2021
Απατεώνας προσποιήθηκε τη Λίλι Ρέινχαρτ σε συνέντευξη - Η συγγνώμη του περιοδικού

Άνθρωποι Απατεώνας προσποιήθηκε τη Λίλι Ρέινχαρτ σε συνέντευξη - Η συγγνώμη του περιοδικού

25.1.2021
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια