H 22χρονη Κάρολιν Σπίγκελ, η νεώτερη αδελφή ενός εκ των ισχυρότερων κροίσων στον τομέα της τεχνολογίας έφτιαξε το Quinn, με αφηγήσεις ερωτικού περιεχομένου (Getty Images)
Διεθνή

Quinn: Μια 22χρονη έφτιαξε το "Spotify" ερωτικών αφηγήσεων μόνο για γυναίκες

H 22χρονη Κάρολιν Σπίγκελ, αδελφή του ιδρυτή του Snapchat, έφτιαξε ένα "Spotify" με αφηγήσεις ερωτικού περιεχομένου

Ήταν θέμα χρόνου κάποιος να σκεφτεί και να λανσάρει μία υπηρεσία τύπου Spotify, αλλά με αποκλειστικά πορνογραφικό περιεχόμενο.

 

Σε αυτή την περίπτωση, το τόλμησε μια 22χρονη κοπέλα ιδρύοντας την ιστοσελίδα Quinn, με αποκλειστικά ερωτικό περιεχόμενο. Το site απευθύνεται κυρίως σε millennial γυναίκες, και οι ιστορίες είναι κατηγοριοποιημένες ανά θέμα ή «προτίμηση». Μέσα σε λίγες ημέρες το Quinn απέκτησε αναπάντεχη κίνηση.

 

Εγκέφαλος πίσω από το εγχείρημα είναι η 22χρονη Κάρολιν Σπίγκελ, η νεώτερη αδελφή ενός εκ των ισχυρότερων κροίσων στον τομέα της τεχνολογίας, του Έβαν Σπίγκελ. Ο Σπίγκελ δεν είναι άλλος από τον δισεκατομμυριούχο (πλέον) ιδρυτή του Snapchat, του οποίου η αξία εκτιμάται στα 16 δισεκατομμύρια δολάρια.

 

Η Σπίγκελ αποφοίτησε πρόσφατα από το πανεπιστήμιο του Στάνφορντ στην Καλιφόρνια και η εταιρεία της εδράζεται στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Όπως λέει η ίδια, στόχος της είναι να βοηθήσει τις γυναίκες να αισθάνονται καλύτερα όπως ακριβώς είναι, αντί να βιώνουν πίεση ότι πρέπει να γίνουν πιο ελκυστικές ή ποθητές. «Νιώθω συνέχεια ότι τα προϊόντα μου "φωνάζουν" να είμαι καλύτερη. Ομορφότερη, πιο λεπτή, πιο αθλητική. Όμως το Quinn λέει "Όχι ευχαριστώ", σε όλα αυτά».

 

Σκρολάροντας στις επιλογές της σελίδας, μπορεί κανείς να επιλέξει την φωνή του αφηγητή ή της αφηγήτριας, την προφορά και πολλά άλλα χαρακτηριστικά. «Βρετανική προφορά», «Ανδρική φωνή» και «bisexual» είναι μερικές από τις κατηγορίες ενώ το μόνο θέμα που απαγορεύεται για λόγους ηθικής, είναι οι αφηγήσεις για μη συναινετική συνεύρεση.

 

 

Μιλώντας για την έμπνευσή της, η Κάρολιν Σπίγκελ είπε ότι θέλησε να δημιουργήσει ένα προϊόν που θα μπορούσε να είναι τόσο ερεθιστικό για τις γυναίκες, όσο είναι τα πορνογραφικά βίντεο για πολλούς άνδρες. «Το αφηγηματικό, ηχο-πορνό συλλαμβάνει κάποια αδιόρατα στοιχεία του σεξ, που τα βίντεο δεν αποτυπώνουν με τον ίδιο τρόπο», δήλωσε σχετικά η Σπίγκερλ στο Bloomberg. 

 

Η ιστοσελίδα ξεκίνησε την λειτουργία της τον περασμένο μήνα, προσφέροντας εκτός από αρχεία ήχου και περιεχόμενο σε γραπτή μορφή. Οι επισκέπτες και οι επισκέπτριες μπορούν τόσο να απολαμβάνουν το υλικό των άλλων, όσο και να υποβάλλουν δικές τους εγγραφές. Η είσοδος στο site είναι προς το παρόν εντελώς δωρεάν αλλά σύντομα οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν δωρεά χρημάτων σε όσους ερασιτέχνες ή επαγγελματίες θέλουν να ενισχύσουν οικονομικά.

 

Οι τίτλοι των ιστοριών άλλοτε αποκαλύπτουν πολλά κι άλλοτε περιορίζονται σε υπονοούμενα: Chalet Threesome («Τρίο στο σαλέ»), Teased at Dinner («Πειράγματα στο δείπνο») και Moving Day, («Ημέρα Μετακόμισης») είναι κάποια από τα ηχητικά αρχεία erotica που μπορεί κανείς να επιλέξει.

 

Η Quinn είναι μόνο μία από της νεοφυείς επιχειρήσεις που θέλουν να προλάβουν τις εξελίξεις και να πάρουν μεγάλο μερίδιο της νέας αγοράς των audio erotica. Μια άλλη εφαρμογή, η Dipsea, ήδη χρεώνει τους συνδρομητές της 10,49 δολάρια για τις ερωτικές αφηγήσεις στην πλατφόρμα της. Και αυτή είναι μία εταιρεία με γυναίκες στη διοίκηση που απευθύνεται στο γυναικείο κοινό.

 

Με πληροφορίες από The Times

Διεθνή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γαλλία απαιτεί από την Google να πληρώσει τους εκδότες για επαναχρησιμοποίηση περιεχομένου

Διεθνή Η Γαλλία απαιτεί από την Google να πληρώσει τους εκδότες για επαναχρησιμοποίηση περιεχομένου

10.4.2020
Eurogroup: Συμφωνία για το πακέτο στήριξης εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού

Διεθνή Eurogroup: Συμφωνία για το πακέτο στήριξης εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού

9.4.2020
Εκδότες ζητούν ειδικά μέτρα για το βιβλίο: «Γενικόλογες οι εξαγγελίες του ΥΠΠΟ»

Διεθνή Εκδότες ζητούν ειδικά μέτρα για το βιβλίο: «Γενικόλογες οι εξαγγελίες του ΥΠΠΟ»

9.4.2020
Ο Πάπας Φραγκίσκος εξήρε τους «άγιους της διπλανής πόρτας» - γιατρούς, ιερείς και νοσηλευτές

Διεθνή Ο Πάπας Φραγκίσκος εξήρε τους «άγιους της διπλανής πόρτας» - γιατρούς, ιερείς και νοσηλευτές

9.4.2020
Μποτσουάνα: Σε καραντίνα ο πρόεδρος και όλοι οι βουλευτές - Τους εξέτασε νοσηλεύτρια θετική στον κορωνοϊό

Διεθνή Μποτσουάνα: Σε καραντίνα ο πρόεδρος και όλοι οι βουλευτές - Τους εξέτασε νοσηλεύτρια θετική στον κορωνοϊό

9.4.2020
Πέθανε από κορωνοϊό ο γιατρός που προειδοποίησε τον Μπόρις Τζόνσον για ελλείψεις στα νοσοκομεία

Διεθνή Πέθανε από κορωνοϊό ο γιατρός που προειδοποίησε τον Μπόρις Τζόνσον για ελλείψεις στα νοσοκομεία

9.4.2020
Μπόρις Τζόνσον: Βγήκε από την εντατική ο Βρετανός πρωθυπουργός

Διεθνή Μπόρις Τζόνσον: Βγήκε από την εντατική ο Βρετανός πρωθυπουργός

9.4.2020
Γαλλία: 1.341 νεκροί από τον κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο

Διεθνή Γαλλία: 1.341 νεκροί από τον κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο

9.4.2020
Μήνυμα Σεντένο πριν το Eurogroup: «Είτε θα βουλιάξουμε είτε θα κολυμπήσουμε μαζί»

Διεθνή Μήνυμα Σεντένο πριν το Eurogroup: «Είτε θα βουλιάξουμε είτε θα κολυμπήσουμε μαζί»

9.4.2020
Αμερικανός τηλευαγγελιστής κηρύττει ότι ο κορωνοϊός μπορεί να καταστραφεί από τον «Θείο άνεμο» - και φυσάει στην κάμερα

Διεθνή Αμερικανός τηλευαγγελιστής κηρύττει ότι ο κορωνοϊός μπορεί να καταστραφεί από τον «Θείο άνεμο» - και φυσάει στην κάμερα

9.4.2020