Starfax

STARFAX: Οι -εικονογραφημένες- προβλέψεις της εβδομάδας

Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και κινηθείτε με ευελιξία.

 

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε μέσα στην εβδομάδα να διευθετήσετε εκκρεμότητες όντες συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, ώστε να έχετε καθαρό μυαλό για να ασχοληθείτε με νέα εγχειρήματα. Οι θετικές όψεις Άρη - Ερμή την Τρίτη και την Τετάρτη σας προκαλούν έντονη δραστηριοποίηση, ενώ ταυτόχρονα έρχονται νέες ιδέες που καλό θα είναι να εξεταστούν διεξοδικά προτού εφαρμοστούν. Επικοινωνιακά είστε σε φόρμα και μπορείτε να πείσετε με άνεση τους συνομιλητές σας. Περιορίστε τη δράση σας μέχρι εκεί όπου αντέχετε. Η αστάθεια στις σχέσεις σας είναι αποτέλεσμα της δικής σας αδυναμίας να αφήσετε πίσω το παρελθόν. Ενδεχομένως κάποιες ατυχίες να έχουν μπλοκάρει τον αυθορμητισμό σας και να βλέπετε τους πάντες με καχυποψία, ακούστε όμως τη διαίσθησή σας και μην χάνετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια μόνιμη σχέση. Ένα ταξίδι θα διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος της Δευτέρας στο ζώδιό σας ενδεχομένως να σας προκαλέσει μια κυκλοθυμία που θα επηρεάσει τις σχέσεις σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η ανυπομονησία σας και οι πιέσεις που θα ασκήσετε στους άλλους θα προκαλέσουν αρνητικές εντυπώσεις. Βάλτε προτεραιότητες στα έξοδά σας, αποφύγετε σημαντικές αγορές που μπορούν να εξαντλήσουν τον προϋπολογισμό σας και στρέψτε την προσοχή σας στην προώθηση των υπηρεσιών σας. Προσπαθείτε να ικανοποιείτε τους πάντες ώστε να αποφεύγετε τις εντάσεις, με αποτέλεσμα να παραμελείτε τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες, κάτι που θα σας προκαλέσει αγανάκτηση και επαναστατική διάθεση. Ορισμένοι θα παρεξηγηθούν μαζί σας αν αρνηθείτε να τους εξυπηρετήσετε, ξεδιαλύνοντας αρκετά το τοπίο γύρω σας. Έντονη κοινωνική ζωή και νέες γνωριμίες προσελκύουν το ενδιαφέρον σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Επιχειρηματικές ιδέες που είχατε για αρκετό διάστημα στο μυαλό σας βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να υλοποιηθούν και είναι μια εβδομάδα με έντονη κινητικότητα και δράση, προσέξτε όμως καθώς υπάρχει κίνδυνος σε κάποια φάση να μπλοκάρετε. Αναθέστε αρμοδιότητες σε άλλους και ασχοληθείτε με τη διαχείριση των οικονομικών σας, δίχως να επαφίεστε στην αξιοπιστία τρίτων. Ταξίδια και μετακινήσεις για επαγγελματικούς σκοπούς αποδίδουν και είναι ιδανική στιγμή για να ικανοποιήσετε και τις προσωπικές σας ανάγκες. Η Πανσέληνος στον Ταύρο τη Δευτέρα ενδεχομένως να προκαλέσει κάποια ένταση στη σχέση σας, είναι όμως στο χέρι σας να ηρεμήσετε τα πνεύματα. Η συνεξάρτηση με τα παιδιά σάς κάνει υπερβολικούς προκαλώντας ασφυξία, κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σας. Δείξτε τους περισσότερη εμπιστοσύνη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε την τάση να αναλαμβάνετε ευθύνες και να δεσμεύεστε με υποσχέσεις χωρίς να είστε σίγουροι ότι θα τις τηρήσετε, με αποτέλεσμα να σας πιάνει άγχος και να αποπροσανατολίζεστε από τους στόχους σας. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε τις οφειλές σας έτσι ώστε να μη στερείστε κάτι, όμως θα πρέπει να ξεχάσετε για κάποιο διάστημα τις απολαύσεις και τις αγορές για τον εαυτό σας. Επίσης, καταργήστε μεθόδους που δεν σας εξυπηρετούν και αναζητήστε καινούργιες που θα συμβάλουν στη βελτίωση της παραγωγικότητάς σας. Ακούστε προσεχτικά τις συμβουλές ενός έμπειρου ατόμου. Τη Δευτέρα η Πανσέληνος στον Ταύρο βγάζει στην επιφάνεια απωθημένα και μπορεί να ξεσπάσετε σε οικεία σας πρόσωπα. Μην κατηγορείτε τους άλλους για τις δικές σας επιλογές και αναλάβετε την ευθύνη των πράξεών σας. Η ανάγκη σας να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας μπορεί να σας κάνει απόμακρους.

 

ΛΕΩΝ

Οι ανασφάλειες που σας πιάνουν κατά καιρούς σάς απομακρύνουν από τους στόχους σας και χάνεται αδίκως πολύτιμος χρόνος. Τα προβλήματα του παρελθόντος σάς έχουν αφήσει κατάλοιπα, οι επόμενες μέρες όμως είναι καθοριστικής σημασίας για τα επαγγελματικά σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δείτε κάποια βελτίωση των οικονομικών σας από την Πέμπτη και μετά. Τώρα είναι ζητούμενο να αποβάλετε οτιδήποτε περιττό σας βαραίνει και να δώσετε έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες, ώστε να μην έχετε συνεχώς την αίσθηση του ανικανοποίητου. Ανακαλύψτε νέες ενασχολήσεις που θα συμβάλουν στη διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου και μη μένετε προσκολλημένοι σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Η Πανσέληνος της Δευτέρας εντείνει την ανάγκη σας για επικοινωνία με το ταίρι σας, το θέμα είναι όμως πώς θα το εκφράσετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκινήστε να βάζετε μια τάξη σε εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευθεί και μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες. Κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο και οτιδήποτε μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση των γνώσεών σας, καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πρέπει να έχετε τα κατάλληλα εφόδια για να ξεχωρίσετε. Συνεντεύξεις για δουλειά ευνοούνται μεν, ενδεχομένως όμως να μη σας ικανοποιήσουν όσο θα θέλατε. Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και κινηθείτε με ευελιξία. Σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να περάσουν κάποια κρίση, εκτός κι αν καταφέρετε να διαχειριστείτε την ένταση που θα σας προκαλέσει η Πανσέληνος της Δευτέρας. Εκτονωθείτε μέσα από εποικοδομητικές ενασχολήσεις και μην ψάχνετε αφορμές για να ξεσπάσετε. Οι ελεύθεροι αξιοποιήστε το ερωτισμό που υπάρχει στην ατμόσφαιρα και δώστε ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα.

 

ΖΥΓΟΣ

Είστε γεμάτοι ζωτικότητα και καθώς η διέλευση του Ήλιου από τον τομέα της καριέρας ευνοεί τις προσπάθειές σας είναι ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε και πάλι με κάποιο εγχείρημα που είχατε αφήσει στη μέση. Ενημερωθείτε για πιθανές λύσεις χρηματοδότησης αν σκοπεύετε να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση και επανεξετάστε προσεχτικά τον προϋπολογισμό σας. Επαφές με καλούς φίλους και όμορφες στιγμές με το ταίρι σας είναι κάτι που σας δίνει μια αίσθηση ασφάλειας – γενικώς προβλέπεται ένα θετικό διάστημα για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θέματα παιδιών ενδεχομένως να εξαντλήσουν την υπομονή σας, είναι όμως στο χέρι σας να βάλετε κάποια όρια όσο κι αν θέλετε να μην χαλάτε χατίρια. Η ενασχόλησή τους με κάποιο άθλημα θα συμβάλει στην εκτόνωσή τους, με ταυτόχρονα οφέλη για τον οργανισμό τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν πιέσεις που σας προκαλούν ασφυξία και είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε αλλαγή κατεύθυνσης εσείς που έχετε χάσει κυριολεκτικά τον ύπνο σας. Μην κάνετε σπασμωδικές ενέργειες που θα σας φέρουν σε αδιέξοδο και σχεδιάστε λεπτομερώς τις μελλοντικές σας κινήσεις. Η Πανσέληνος της Δευτέρας εντείνει την ανάγκη σας να διεκδικήσετε τα χρήματα που σας οφείλουν. Με διπλωματία και ευγένεια μπορείτε να πετύχετε πολύ περισσότερα απ' ό,τι με φωνές. Ξεκινήστε διατροφή και άσκηση αν δεν αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας, θα πρέπει όμως να υιοθετήσετε συγκεκριμένες συνήθειες και να τις τηρείτε. Εξαντλητικές δίαιτες δεν σας ωφελούν καθόλου. Ανεξάρτητα από την εμφάνισή σας, θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες του συντρόφου σας δίχως να τον θεωρείτε δεδομένο. Ένα σύντομο ταξίδι θα αναθερμάνει τη σχέση σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έλευση του Ερμή στο ζώδιό σας το Σάββατο αυξάνει τον ενθουσιασμό σας και προβλέπεται μια πολύ αποδοτική εβδομάδα για τα επαγγελματικά σας, προσέξτε όμως γιατί η αφηρημάδα σας μπορεί να προκαλέσει απώλειες στα χρήματα σας. Κάποιες διαφορές με τους συνεργάτες σας μπορούν να επιλυθούν, αρκεί να μην έχετε παράλογες απαιτήσεις. Επικεντρωθείτε σε ένα καινούργιο εγχείρημα που έχετε στα σκαριά και μην αφήνετε κανέναν να σας επηρεάζει αρνητικά, καθώς υπάρχουν σκοπιμότητες που μπορεί να μην τις αντιληφθείτε. Είστε σίγουροι για τη σχέση και τα συναισθήματά σας, όμως δεν θα λείψουν οι παρεμβολές από άλλους, οπότε θα πρέπει να στηρίξετε τις αποφάσεις σας με πυγμή. Επιπολαιότητες που κάνατε στο παρελθόν συνεχίζουν να σας κυνηγούν, με αποτέλεσμα να πρέπει συνεχώς να αποδεικνύετε ότι δεν είστε ελέφαντες. Αντιμετωπίστε ψύχραιμα τις καταστάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έλευση της Αφροδίτης στο ζώδιό σας το Σάββατο προκαλεί ευνοϊκό κλίμα για τα επαγγελματικά σας και είναι μια καλή εποχή για να επανεξετάσετε τους στόχους σας. Αφήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ιδέες η υλοποίηση των οποίων δεν είναι της παρούσης και επικεντρωθείτε σε μικρούς και εφικτούς στόχους που θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε με περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια ένα νέο εγχείρημα. Εσείς που δεν είστε ικανοποιημένοι από τις απολαβές σας αναζητήστε παράλληλες κατευθύνσεις. Τη Δευτέρα η Πανσέληνος προκαλεί γερό ταρακούνημα στη σχέση σας, καθώς εστιάζετε στα ελαττώματα του συντρόφου σας και μπορεί να πείτε κουβέντες που αργότερα θα μετανιώσετε. Το γεγονός ότι διογκώνονται κάποια πράγματα στο μυαλό σας θα πρέπει να σας προβληματίσει. Αναζητήστε εποικοδομητικούς τρόπους για να εκτονώσετε την έντασή σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σας εντείνει την ενεργητικότητά σας, ενώ ταυτόχρονα προκαλεί επιθετική διάθεση απέναντι σε όσους σας οφείλουν χρήματα. Οι επόμενες μέρες θα είναι αρκετά κουραστικές και δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα θέλετε να εγκαταλείψετε τις προσπάθειές σας. Φανείτε διαλλακτικοί και μην πιέζετε με τους άλλους να δεχτούν τις απόψεις σας. Η ανάγκη σας για ενίσχυση του εισοδήματος σας μπορεί να θολώσει την κρίση σας. Είστε σε δίλημμα και κινείστε μεταξύ πάθους και ασφάλειας στα αισθηματικά σας. Ενδεχομένως το πάθος να ικανοποιείται μέσω μιας παράλληλης σχέσης, είναι όμως θέμα χρόνου να γίνουν αποκαλύψεις. Αποστασιοποιηθείτε για λίγο από τα γεγονότα, ώστε να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.

 

ΙΧΘΥΣ

Επενδύσεις και ακριβές αγορές δεν είναι της παρούσης, καθώς υπάρχουν σημαντικές προτεραιότητες που δεν σηκώνουν καμία αναβολή. Αφοσιωθείτε στους στόχους σας, αναζητήστε εναλλακτικές κατευθύνσεις που δεν εμπεριέχουν ιδιαίτερο ρίσκο και φανείτε προνοητικοί με τα χρήματά σας. Αν σκοπεύετε να αλλάξετε επαγγελματική στέγη ή να ανανεώσετε τον χώρο σας, είναι ιδανική εποχή να το κάνετε. Την Παρασκευή η ενίσχυση των οικονομικών σας θα σας δώσει περισσότερη ώθηση να ασχοληθείτε με τα μελλοντικά σας σχέδια. Μια διεξοδική συζήτηση με το ταίρι σας επιβάλλεται τις επόμενες μέρες, ειδικά αν σκοπεύετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και να δημιουργήσετε οικογένεια. Πάρτε από κοινού σημαντικές αποφάσεις, αποφεύγοντας τις υπερβολές. Οι ελεύθεροι ζείτε όμορφες στιγμές φλερτάροντας και η αυτοπεποίθησή σας τονώνεται αισθητά.

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

PRINT ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ