STARFAX: Οι -εικονογραφημένες- προβλέψεις της εβδομάδας
Starfax

STARFAX: Οι -εικονογραφημένες- προβλέψεις της εβδομάδας

Αν αλλάξετε τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων, θα βελτιωθούν και οι σχέσεις σας και θα μπορέσετε να απολαύσετε περισσότερο αυτά που σας δίνει απλόχερα η ζωή

ΚΡΙΟΣ

Νέα Σελήνη και Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο πραγματοποιούνται στον τομέα οικογένεια-σπίτι και σας δίνουν την ευκαιρία να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας προκαλούν στασιμότητα, ώστε να πάρετε αποφάσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή σας. Επειδή αυτή η Έκλειψη έχει απέναντί της τον Πλούτωνα που έχει να κάνει με την αναγέννηση/μεταμόρφωση, ενδεχομένως να πρέπει να αφήσετε κάτι που σας προκαλεί άγχος και προβληματισμό για να μπορέσετε να προχωρήσετε και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα έχει σχέση με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί, δηλαδή, να ασχοληθείτε με την πώληση ενός ακινήτου προκειμένου να βγείτε από το οικονομικό αδιέξοδο ή να κάνετε μια μετακόμιση ή ανακαίνιση στον χώρο σας, το πιο σημαντικό όμως είναι πως μέσα από το ξεκαθάρισμα σχέσεων και παρελθοντικών καταστάσεων που σας βαραίνουν θα έχετε την ευχέρεια για να κάνετε μια εκκίνηση ακόμα και σε θέματα καριέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη και Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο θα επηρεάσει τον τομέα της γνώσης και της επικοινωνίας και είναι ιδανική εποχή για να εκφράσετε αυτά που σκέφτεστε και που μπορεί σε άλλες φάσεις να τα κρατούσατε μέσα σας προκειμένου να αποφύγετε τις εντάσεις ‒ καλή εποχή και για να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο σπουδών ή τη συγγραφή ενός βιβλίου. Επειδή, όμως, απέναντι είναι και ο Πλούτωνας, που είναι σε αντίθεση με τον Ήλιο και τη Σελήνη, είναι πολύ σημαντικό να αφήσετε πίσω οτιδήποτε προκαλεί εμπόδια στην εξέλιξή σας. Ενδεχομένως να αλλάξετε ρότα όσον αφορά τους στόχους σας και να ακολουθήσετε καινούργια κατεύθυνση ή μπορεί να ξεκινήσει μια δικαστική διαμάχη που είχε καθυστερήσεις και αναβολές, με αποτέλεσμα να μένουν πίσω σημαντικές σας υποθέσεις. Γενικά, θα πρέπει να ξεφορτωθείτε οτιδήποτε παλιό (νοοτροπίες, πεποιθήσεις, αντικείμενα) για να υποδεχτείτε καινούρια γεγονότα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Νέα Σελήνη και Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο, εκτός του ότι μπορεί να προκαλέσει πλημμύρες και δυσάρεστα γεγονότα που έχουν θα σχέση με το υδάτινο στοιχείο, για εσάς θα είναι ένα κομβικό σημείο που θα έχει να κάνει με τα οικονομικά σας, μια και πραγματοποιείται στον τομέα των χρημάτων και των αποκτημάτων σας. Ταυτόχρονα, είναι και η αντίθεση του Πλούτωνα με τη Σελήνη και τον Ήλιο που θα σας επιβάλει να αλλάξετε τρόπο διαχείρισης των πόρων σας προκειμένου να σώσετε μια κατάσταση. Ιδιαίτερη προσοχή σε πιθανές οικονομικές απώλειες. Μπορεί να χάσετε ή να σας κλέψουν το πορτοφόλι ή να κάνετε μια επένδυση που θα αποβεί ασύμφορη. Η διάθεσή σας θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα που θα οφείλονται σε διάφορους παράγοντες που θα σας ζορίσουν, θα έχετε όμως την υποστήριξη αγαπημένων προσώπων και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τον σκόπελο. Ερωτικά ζητήματα είναι σε στασιμότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέα Σελήνη και Μερική Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας και καθώς είναι ο μήνας των γενεθλίων σας είναι πολύ σημαντικό να επικεντρωθείτε στην προσωπική σας ανάπτυξη, υλική, σωματική και πνευματική, και να αφήσετε πίσω σας παρελθοντικές ιστορίες που στάθηκαν εμπόδιο στην εξέλιξή σας. Η αντίθεση του Πλούτωνα (που διανύει τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων) με Ήλιο και Σελήνη ενδεχομένως να βγάλει στην επιφάνεια απωθημένα και εμμονές που θα σας μπλοκάρουν συναισθηματικά, είναι όμως πολύ σημαντικό στην παρούσα φάση να αποτινάξετε από πάνω σας όλα αυτά τα βάρη, ώστε να ανακτήσετε και πάλι την αυτοπεποίθηση και την πίστη στον εαυτό σας. Δηλαδή, αν έχετε κάνει μια συνεργασία που δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά σας ή μια σχέση που σας προκαλεί προβληματισμό, θα πρέπει να δώσετε ένα τέλος, ώστε να μπορέσετε να πάτε παρακάτω. Οραματιστείτε την επιτυχία και κάντε νέα εκκίνηση στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη και Μερική Έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται στον τομέα που έχει να κάνει με τον ψυχισμό σας και ξεκινάει μια εποχή εσωστρέφειας, είτε λόγω αυξημένων ευθυνών είτε λόγω της ανάγκης σας να βρείτε και πάλι τον εαυτό σας, που σημαίνει πως θα πρέπει να αλλάξετε τρόπο σκέψης και να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα δίχως να σας επηρεάζουν σε σημείο που μπορεί να έχουν επιπτώσεις στην υγεία σας. Επειδή ταυτόχρονα πραγματοποιείται και η αντίθεση του Πλούτωνα (που διανύει τον τομέα εργασία/υγεία) με Ήλιο και Σελήνη, έχετε μια υπενθύμιση πως πρέπει να βγείτε από καταστάσεις που σας προκαλούν ασφυξία και να θέσετε όρια σε όσα και όσους σας καταπιέζουν. Αλλάξτε τακτική, διεκδικήστε αυτά που επιθυμείτε και υιοθετήστε νέες συνήθειες που θα συμβάλουν στη βελτίωση της υγείας σας. Ακούστε το καμπανάκι που χτυπάει ο οργανισμός σας και δώστε έμφαση στις ανάγκες και στις επιθυμίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς ξεκινάει ένα διάστημα έντονης κοινωνικής ζωής και η ενασχόλησή σας με ομαδικές δραστηριότητες θα διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σας ‒ έτσι θα αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον η καθημερινότητά σας. Η Νέα Σελήνη και Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο ευνοεί την αναθεώρηση των στόχων σας και είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε νέα πλάνα για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Ταυτόχρονα, πραγματοποιείται και η αντίθεση του Πλούτωνα με Ήλιο και Σελήνη που έχει να κάνει με τον τομέα έρωτας/παιδιά, γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας και να δείξετε περισσότερη εμπιστοσύνη στα αγαπημένα σας πρόσωπα, δίχως να προσπαθείτε να επιβάλλετε τις δικές σας πεποιθήσεις. Αν αλλάξετε τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων, θα βελτιωθούν και οι σχέσεις σας και θα μπορέσετε να απολαύσετε περισσότερο αυτά που σας δίνει απλόχερα η ζωή. Νέοι έρωτες και νέα ξεκινήματα στις σχέσεις σας θα ευνοηθούν πολύ.

ΖΥΓΟΣ

Θέματα καριέρας θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα το επόμενο διάστημα και είναι ιδανική εποχή για να επανεξετάσετε τους στόχους σας και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα αφορά την καριέρα σας. Η Νέα Σελήνη και Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο, καθώς πραγματοποιείται ταυτόχρονα με τις αντιθέσεις του Πλούτωνα που διανύει τον τομέα οικογένεια/σπίτι, σας καλούν να πάρετε αποφάσεις και δραστικά μέτρα προκειμένου να βγείτε από καταστάσεις που σας μπλοκάρουν. Μπορεί, για παράδειγμα, να πρέπει να αλλάξετε κατοικία, αν δεν σας αρέσει πλέον το περιβάλλον όπου ζείτε, ή να θέσετε όρια σε συμπεριφορές που σας προκαλούν αρνητικά συναισθήματα και δεν σας αφήνουν να επικεντρωθείτε στους στόχους και τα όνειρά σας. Ενδεχομένως να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση και να ασχοληθείτε με κάτι που θα είναι πιο επικερδές και πιο κοντά στο αντικείμενό σας. Πολλά μπορείτε να πετύχετε, αρκεί να είστε συνειδητοποιημένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς ξεκινάει μια εποχή που μετατίθεται η προσοχή σας στις επαφές με το εξωτερικό και είναι ιδανική ευκαιρία για να οργανώσετε ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς ή λόγους αναψυχής. Η Νέα Σελήνη και Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο έχει να κάνει με τη διεύρυνση των γνώσεών σας και με την πνευματική σας ανάπτυξη, όμως, επειδή πραγματοποιείται ταυτόχρονα με τις αντιθέσεις του Πλούτωνα που διανύει τον τομέα της επικοινωνίας, θα πρέπει να επανεξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο υποστηρίζετε τις θέσεις σας, αποβάλλοντας συμπεριφορές που μπορεί να προκαλούσαν στασιμότητα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Αν υπάρχουν ζητήματα που είναι θαμμένα κάτω από το χαλί, ήρθε η ώρα να τα αντιμετωπίσετε, ώστε να ξεκαθαριστούν όλα αυτά που υποβόσκουν, και να βάλετε νέα, σταθερά θεμέλια στις σχέσεις σας. Αρκετοί από εσάς θα γνωρίσετε τον έρωτα μέσα από ένα ταξίδι και κάποιοι θα μετοικήσετε στο εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάτι θα αφήσετε πίσω σας, είτε επειδή θα έχει ολοκληρωθεί είτε επειδή εσείς δεν θα θέλετε να το συνεχίσετε, κι έτσι θα συμβούν καινούργια γεγονότα στη ζωή σας που θα συμβάλουν στην οικονομική σας ανάπτυξη. Μπορεί να πάρετε ένα δάνειο, να κάνετε μια ρύθμιση στις οφειλές σας ή να εξοφλήσετε ένα χρέος. Επειδή ταυτόχρονα πραγματοποιείται και η αντίθεση του Πλούτωνα με τον Ήλιο και τη Σελήνη, είναι πολύ σημαντικό να αλλάξετε τον τρόπο διαχείρισης των πόρων σας, ώστε να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα για τις προσωπικές σας επιθυμίες. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τον έρωτα και το φλερτ, μια και προβλέπονται πολλές μετακινήσεις και γνωριμίες το επόμενο διάστημα. Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται και μαζί με αυτήν και η διάθεσή σας, κάτι που θα συμβάλει στην αύξηση της ερωτικής σας διάθεσης. Ωστόσο, πρέπει να προσέχετε πού επενδύετε συναισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σχέσεις και συνεργασίες θα είναι το βασικό σας μέλημα και καθώς η Νέα Σελήνη και Μερική Ηλιακή Έκλειψη πραγματοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα, είναι ιδανική εποχή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα αφορά μια συνεργασία ή ακόμα και τον γάμο σας. Ωστόσο, επειδή ταυτόχρονα είναι και η αντίθεση του Πλούτωνα με Ήλιο και Σελήνη, βασική προϋπόθεση για να πετύχουν τα σχέδιά σας είναι να αποτινάξετε οτιδήποτε σας προκαλεί στασιμότητα. Μπορεί να είναι η σχέση σας που δεν προχωράει σύμφωνα με τις προσδοκίες σας ή μια επιχειρηματική δραστηριότητα που δεν αποφέρει τα κέρδη που περιμένατε. Όσοι, όμως, είστε κατασταλαγμένοι και δεν έχετε αμφιβολίες για τον δεσμό σας, μπορείτε να πάρετε τη μεγάλη απόφαση και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Οι ελεύθεροι προσέξτε πώς αντιμετωπίζετε όσους σας φλερτάρουν και μην είστε τόσο καχύποπτοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εργασία και υγεία θα είναι οι προτεραιότητές σας, καθώς η Νέα Σελήνη και η Μερική Ηλιακή Έκλειψη πραγματοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα και είναι ιδανική εποχή να αλλάξετε τρόπο ζωής και να υιοθετήσετε συνήθειες που θα συμβάλουν στη βελτίωση της υγείας σας. Επειδή ταυτόχρονα πραγματοποιείται και η αντίθεση του Πλούτωνα με Ήλιο και Σελήνη, θα πρέπει να δουλέψετε με τον εαυτό σας ώστε να ξεπεράσετε συναισθήματα και καταστάσεις που σας απομάκρυναν από το περιβάλλον σας. Κοινώς, θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να οραματιστείτε το μέλλον και τις επιτυχίες σας, χωρίς να κουβαλάτε όλο αυτό το φορτίο που σας μπλοκάρει, είτε έχει να κάνει με την εργασία σας είτε με τον γενικότερο τρόπο ζωής σας. Δώστε έμφαση στις ανάγκες και στις επιθυμίες σας, προσέξτε τη διατροφή σας, αποφεύγοντας τις υπερβολές και τις κραιπάλες με το αλκοόλ, και ασχοληθείτε με θαλάσσια σπορ.

ΙΧΘΥΣ

Έρωτας και παιδιά θα σας απασχολήσουν κυρίως το επόμενο διάστημα και καθώς η Νέα Σελήνη και η Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την αντίθεση του Πλούτωνα με Ήλιο και Σελήνη θα χρειαστεί να επανεξετάσετε τις σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα που μπορεί να στέκονται εμπόδιο στην ευτυχία σας και να γνωρίσετε νέα πρόσωπα που θα σας προκαλούν ευχάριστα συναισθήματα. Η συμμετοχή σας σε ομάδες ή συλλόγους θα φέρει έναν καινούργιο έρωτα, ενδεχομένως όμως να είναι μυστική η σχέση σας, αν είστε ήδη δεσμευμένοι. Εκεί θα επέμβει ο Πλούτωνας, επιβάλλοντάς σας να ξεκαθαρίσετε τις θέσεις σας και να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την αξιοπρέπειά σας. Οι γονείς θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα παιδιά, όμως δεν είναι ανάγκη να είστε συνεχώς πάνω από το κεφάλι τους. Καλοκαίρι είναι, αφήστε πιο χαλαρά τα λουριά.

Starfax

PRINT ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ