STARFAX: Οι εικονογραφημένες προβλέψεις της εβδομάδας
Starfax

STARFAX: Οι εικονογραφημένες προβλέψεις της εβδομάδας

Ιδανική εποχή για επίλυση παρεξηγήσεων με φιλικά και οικεία σας πρόσωπα και για σύσφιξη σχέσεων.

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη την Πέμπτη έρχεται να συμπληρώσει το πλανητικό σμήνος που πραγματοποιείται στον τομέα των ταξιδιών και των σπουδών και η ενέργειά σας θα διοχετεύεται σε αυτά τα θέματα. Η Πανσέληνος της Παρασκευής στους Διδύμους μπορεί να σημάνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου σπουδών ή ενός νομικού ζητήματος ή ακόμα και την επίλυση μιας παρεξήγησης με τα αδέλφια. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο ενδεχομένως να έχετε προβληματισμούς σχετικά με θέματα καριέρας, τους οποίους προκαλούν μέλη της οικογένειας, γι' αυτό οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες. Ωστόσο, είναι μια καλή στιγμή για να κυνηγήσετε τους στόχους σας με επιτυχία, καθώς υπάρχει κάποιο άτομο που θα σας βοηθήσει, δίνοντάς σας σημαντική ώθηση. Μέσα από ένα ταξίδι ή μέσα από τον χώρο των σπουδών θα δημιουργήσετε μια σχέση που θα έχει διάρκεια οι ελεύθεροι, ενώ εσείς που είστε σε σχέση είναι πολύ πιθανό να αποκτήσετε ένα παιδάκι.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ακούστε τη διαίσθησή σας αν πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και δουλέψτε πάνω σε συγκεκριμένους στόχους με οξυδέρκεια. Η Πανσέληνος της Παρασκευής στους Διδύμους μπορεί να σας προκαλέσει έντονο προβληματισμό σχετικά με ένα ταξίδι που ήταν στα σχέδιά σας. Ενδεχομένως να προκύπτουν έξοδα από φόρους, κληροδοτήματα κ.λπ., ωστόσο προβλέπεται αύξηση του εισοδήματός σας και θα καταφέρετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο δεν είστε και τόσο πρόθυμοι να ασχοληθείτε αυτή την εποχή με θέματα σπουδών, καθώς έχετε έντονες τάσεις για απολαύσεις, κάτι που θα έχει αντίκτυπο στην επίτευξη του στόχου σας, αν δεν προνοήσετε. Σύντομες αποδράσεις και επαφές με φίλους θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας και να ασχοληθείτε περισσότερο με την ερωτική σας ζωή, τη σχέση ή τον γάμο σας. Τύχη και εύνοια σε οικονομικά και ερωτικά ζητήματα καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Πολύ σημαντικές οι επόμενες μέρες, καθώς καλείστε να πάρετε αποφάσεις που θα επηρεάσουν τη σχέση ή τις συνεργασίες σας. Η Πανσέληνος της Παρασκευής στο ζώδιό σας θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητές σας και θα αφήσετε στην άκρη τις προσωπικές σας επιθυμίες προκειμένου να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον γάμο σας. Ένα συγκλονιστικό γεγονός που συνέβη πρόσφατα αλλάζει τον τρόπο θεώρησης των πραγμάτων και είστε αποφασισμένοι να αφοσιωθείτε στη βελτίωση της σχέσης σας. Με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη, ο οποίος είναι σε σύνοδο με τον Δία, εξελίσσονται θετικά τα επαγγελματικά σας και θα δρομολογηθούν υποθέσεις που ήταν σε στασιμότητα. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν μέσω της εργασίας και θα διευθετήσετε οφειλές που σας απασχολούν, ενώ μπορεί να ξεκινήσετε μια καινούργια συνεργασία αν προωθήσετε τις ιδέες σας. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο προσέξτε μην εξαπατηθείτε από κάποιον που θα σας τάξει πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα εργασιακά θέματα θα απορροφήσουν την περισσότερη ενέργειά σας, καθώς εισέρχεται και ο Ήλιος στον Τοξότη μαζί με Δία και Ερμή, που σημαίνει πως η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό τομέα, ενώ και η υγεία σας θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η Πανσέληνος της Παρασκευής στους Διδύμους πραγματοποιείται στον άξονα υπηρεσία (εργασία) - θυσία και θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας όσοι επιμείνατε για την επίτευξη του στόχου σας. Τώρα θα έχετε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και θα ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο που ζείτε έναν δυνατό έρωτα ενδεχομένως να νιώθετε την ανάγκη να δεσμευτείτε, ωστόσο καλύτερα να αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται από την Τρίτη κι έπειτα, οπότε θα αναπτερωθεί το ηθικό σας και θα αφεθείτε στις απολαύσεις.

 

ΛΕΩΝ

Τις επόμενες μέρες θα καταφέρετε να διευθετήσετε σημαντικές υποθέσεις και θα εξοικονομήσετε χρόνο για να ασχοληθείτε με τα ταλέντα σας. Η είσοδος του Ήλιου την Πέμπτη στον Τοξότη αυξάνει την έμπνευση και την αισιοδοξία σας, οπότε ξεκινά ένας πολύ δημιουργικός κύκλος για εσάς. Η Πανσέληνος της Παρασκευής στους Διδύμους πραγματοποιείται στον άξονα κοινωνικότητα - δημιουργικότητα και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να αναθεωρήσετε σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα ή ακόμα και τη σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο, καθώς θα επικρατεί ένταση εξαιτίας του Άρη, που έχει ενεργή συμμετοχή στη συγκεκριμένη Πανσέληνο. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, σίγουρα έχετε πολλά έξοδα αυτή την εποχή, ταυτόχρονα όμως αυξάνονται τα κέρδη σας και μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας ικανοποιητικά. Η ερωτική σας ζωή έχει καλές προοπτικές, με το πλανητικό σκηνικό Ήλιου, Δία και Ερμή να την επηρεάζει θετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από την Πέμπτη που εισέρχεται ο Ήλιος στον Τοξότη η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στην οικογένεια και σε θέματα σπιτιού, ταυτόχρονα όμως θα εισπράξετε και πολλή αγάπη από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Πανσέληνος της Παρασκευής στους Διδύμους πραγματοποιείται στον άξονα καριέρα - οικογένεια και σας υπενθυμίζει πως πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, στα παιδιά και στον ερωτικό σας σύντροφο, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα μελλοντικά σας σχέδια. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο μπορεί να επαναστατήσετε, διεκδικώντας την αυτονομία σας, και να δημιουργήσετε ένα βαρύ κλίμα στο σπίτι. Συζητήστε ψύχραιμα οι νέοι αν θέλετε να σας πάρουν στα σοβαρά οι γονείς και να σας στηρίξουν. Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη, όμως οι γνωριμίες που κάνετε μπορεί να μην ικανοποιούν τις προσδοκίες σας. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα αν φλερτάρετε. Οι πιθανότητες να ερωτευτείτε μέσα στις επόμενες μέρες είναι πολλές.

 

ΖΥΓΟΣ

Είστε πολυάσχολοι αυτή την εποχή και προσπαθείτε να διευθετήσετε ταυτόχρονα πολλά θέματα, με αποτέλεσμα να είστε μες στο άγχος και τον εκνευρισμό. Ιδιαίτερη προσοχή οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, που επηρεάζεστε από το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, καθώς υπάρχει κίνδυνος λήψης λανθασμένων αποφάσεων για επαγγελματικά θέματα. Η Πανσέληνος της Παρασκευής στους Διδύμους μπορεί να σημάνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου σπουδών ή ενός νομικού ζητήματος. Ενδεχομένως να επανεξετάσετε τα υπέρ και τα κατά σχετικά με ένα ταξίδι στο εξωτερικό και να μην το πραγματοποιήσετε άμεσα, εφόσον συντρέχουν σημαντικοί λόγοι. Γενικά, είστε σε μια φάση κατά την οποία οι μετακινήσεις και οι επαφές σας είναι πολλές, οπότε αναμένονται ικανοποιητικά αποτελέσματα στα επαγγελματικά σας. Συναντήσεις με φίλους, σύντομες αποδράσεις, διασκέδαση και νέες γνωριμίες θα σας χαρίζουν στιγμές ανάπαυλας και ψυχικής ευφορίας. Αξιοποιήστε τη θετική σας διάθεση και τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικά και ερωτικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες και ειδικά η Παρασκευή με την Πανσέληνο στους Διδύμους θα είναι μια μέρα έντονου προβληματισμού. Οι επιθυμίες σας μπορεί να σας προκαλέσουν ένταση, αν δεν καταφέρετε να τις ικανοποιήσετε, ή να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο αν γίνουν προτεραιότητά σας. Ψυχαγωγία, αγορές για το σπίτι και τα παιδιά αυξάνουν τα έξοδά σας και πρέπει να κάνετε τον προγραμματισμό σας. Αξιοποιήστε τις ιδέες σας και προωθήστε τες έξυπνα, καθώς υπάρχουν πιθανότητες να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων. Αν αναζητάτε μια θέση εργασίας, μπορείτε να βρείτε μια εποχική απασχόληση που θα ανοίξει κι άλλες πόρτες για μελλοντικές συνεργασίες. Γενικά, έχετε πολλές δυνατότητες και δεν πρέπει να πέφτει το ηθικό σας. Στον ερωτικό τομέα υπάρχει μια δυναμική που κάποιες στιγμές σας ωφελεί, αλλά σε κάποιες φάσεις μπορεί να κουράζει το ταίρι σας. Βάλτε τον ρομαντισμό στη ζωή σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την Πέμπτη εισέρχεται και ο Ήλιος στο ζώδιό σας, που σημαίνει πως ξεκινά ο μήνας των γενεθλίων σας και θα έχετε την ευχέρεια να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις με επιτυχία. Η Πανσέληνος της Παρασκευής στους Διδύμους θα ενισχύσει την ανάγκη σας να αφιερώσετε χρόνο στον γάμο σας, ενώ μπορεί να σας κάνει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας σχετικά με μια συνεργασία, αν έχετε την αίσθηση πως θα επηρεάσει τη σχέση σας. Ταξίδια και θέματα εκπαίδευσης ευνοούνται καθώς και η επίλυση ενός νομικού ζητήματος. Πολύ τρέξιμο για γραφειοκρατικά θέματα προβλέπεται από τη Δευτέρα κι έπειτα, αλλά θα είναι για καλό. Μπορεί να σκοπεύετε να ανοίξετε τη δική σας επιχείριση ή να ξεκινήσετε μια συνεργασία. Η σχέση σας με την οικογένεια είναι σε αρμονία, οι συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα συχνές και απολαμβάνετε την καθημερινότητά σας. Ευοίωνες οι ερωτικές προβλέψεις για τους ελεύθερους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτές τις μέρες θα ασχοληθείτε πολύ έντονα με τη φυσική και ψυχική σας ευεξία και θα περάσετε αρκετό χρόνο σε σπα και ινστιτούτα, κάνοντας διάφορες αισθητικές επεμβάσεις. Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς μπορεί να συνδυαστεί με την αναψυχή και να έχετε διπλό όφελος. Την Παρασκευή η Πανσέληνος στους Διδύμους μπορεί να σας προκαλέσει ανησυχία για τα επαγγελματικά σας ή για θέματα υγείας, αλλά θα είναι παροδική. Ωστόσο, θα πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να μοιράσετε τον χρόνο σας έτσι ώστε να μη φτάνετε τον οργανισμό σας στα όριά του. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο προσέξτε παρασκηνιακές ενέργειες που γίνονται εις βάρος σας και κρυφούς εχθρούς που ασχολούνται μαζί σας και μπορεί να είναι από το κοντινό σας περιβάλλον. Μια νέα ερωτική σχέση ξεκινά με πολύ καλές προοπτικές και διανύετε μία από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη συμπληρώνεται το πλανητικό σμήνος που διανύει τον τομέα των ελπίδων και των φίλων και θα είναι ένα διάστημα έντονης κοινωνικής ζωής, με πολλές ευκαιρίες να διευρύνετε τον κύκλο σας και να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας οι ελεύθεροι. Η Πανσέληνος της Παρασκευής στους Διδύμους πραγματοποιείται στον άξονα επενδύσεις/παιδιά - ανταμοιβή της εργασίας και ή θα σημάνει την ολοκλήρωση ενός επιχειρηματικού εγχειρήματος και θα αναμένετε τα κέρδη ή θα αναθεωρήσετε τις αποφάσεις σας σχετικά με τη δημιουργία οικογένειας. Ιδανική εποχή για επίλυση παρεξηγήσεων με φιλικά και οικεία σας πρόσωπα και για σύσφιξη σχέσεων. Θέματα εμφάνισης που θα σας απασχολήσουν στο εγγύς μέλλον μην τα αφήνετε για την τελευταία στιγμή. Ξεκινήστε διατροφή και άσκηση για να βρείτε τη φόρμα σας και να μη σας πιάνει απογοήτευση όταν θα θέλετε να κάνετε αγορές για τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΣ

Οι φιλοδοξίες σας έρχονται σε πρώτο πλάνο και αφιερώνετε πολύ χρόνο στα εργασιακά σας θέματα, με αποτέλεσμα να μένει πίσω η προσωπική σας ζωή. Η Πανσέληνος της Παρασκευής στους Διδύμους μπορεί να προκαλέσει μικροεντάσεις στο σπίτι και θα διαπιστώσετε πως είναι απαραίτητο να μοιράσετε τον χρόνο σας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής σας ζωής έτσι ώστε να μη δημιουργούνται κενά. Τα εργασιακά σας είναι σε μια σταθερή πορεία και μπορείτε να μελετήσετε διεξοδικά κάποια επένδυση που θέλετε να κάνετε, αρκεί να μη βιαστείτε. Όσον αφορά τα ερωτικά σας, εσείς που είστε σε σχέση διανύετε μια φάση αρμονίας και απολαμβάνετε τις στιγμές με το ταίρι σας, οι ελεύθεροι όμως, που αναζητάτε τον ρομαντισμό, δεν ικανοποιείστε από τις υπάρχουσες επιλογές. Το θέμα σας δεν είναι οι εφήμερες σχέσεις αλλά κάτι ουσιαστικό που θα σας κάνει να νιώσετε την ανάγκη μιας συναισθηματικής δέσμευσης.

 

 

Starfax
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

PRINT ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ