STARFAX: Οι εικονογραφημένες προβλέψεις της εβδομάδας
Starfax

STARFAX: Οι εικονογραφημένες προβλέψεις της εβδομάδας

Ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή, με τους φίλους σας και φανείτε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες οι ελεύθεροι.

ΚΡΙΟΣ

Ο Φεβρουάριος θα είναι πιο ευχάριστος μήνας και ήδη από τις πρώτες μέρες του θα διαπιστώσετε πόσο πιο ευνοϊκές είναι οι συνθήκες όσον αφορά θέματα της καθημερινότητας και της δουλειάς. Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας στον Υδροχόο είναι μία από τις πιο τυχερές μέρες του μήνα και φέρνει ευχάριστες εξελίξεις, θετική σκέψη και γενναιοδωρία, με αποκορύφωμα την Τρίτη, οπότε πραγματοποιούνται πολλά εξάγωνα. Καθώς συμμετέχει και ο Ερμής στη συγκεκριμένη σύνοδο, οι ευκαιρίες για πνευματική και επαγγελματική ανάπτυξη θα είναι πολλές, ενώ θα είναι ιδανική εποχή για να κάνετε και νέες φιλίες που θα έχουν ομαλή πορεία και μεγάλη διάρκεια. Με σκληρή δουλειά και ρεαλιστική προσέγγιση μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας και να αυξήσετε τα κέρδη σας, ενώ, επιστρατεύοντας τη διπλωματία σας, μπορείτε να διαπραγματευτείτε και να κλείσετε μια καλή συμφωνία. Ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σας ζωή θα ευνοηθεί.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θετικά ξεκινάει ο μήνας για εσάς που έχετε νέα σχέδια και φιλοδοξίες και αν καταφέρετε να κοντρολάρετε την ανυπομονησία σας για αλλαγές, ώστε να αποφύγετε τις κακοτοπιές, η επιτυχία θα είναι σχεδόν σίγουρη. Τη Δευτέρα η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Ερμή ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας και είναι ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή για να βάλετε σε εφαρμογή ένα νέο εγχείρημα. Η Τρίτη είναι επίσης μία από τις καλύτερες μέρες του μήνα για να δώσετε έμφαση σε διαπραγματεύσεις, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικά να ασχοληθείτε με τη φήμη και την αναγνωρισιμότητά σας. Στον ερωτικό τομέα είναι λίγο θολά τα πράγματα. Ή εσείς δεν είστε σίγουροι κατά πόσο θέλει το ταίρι σας μια μόνιμη σχέση ή υπάρχει κάτι που σας μπλοκάρει, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να επενδύσετε συναισθηματικά και να είστε απόμακροι.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την έναρξη του μήνα αρχίζουν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια της θετικής εξέλιξης στον τομέα των συνεργασιών και γενικά θα επικρατεί ενθουσιασμός και αισιοδοξία. Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας στον Υδροχόο ευνοεί τα ταξίδια, τις σπουδές και ό,τι έχει σχέση με νομικά ζητήματα, καθώς συμμετέχει και ο Ερμής με τη σύνοδό του και προβλέπονται σημαντικές εξελίξεις, με αποκορύφωμα την Τρίτη, που πραγματοποιούνται πολλά εξάγωνα στον άξονα εξωτερικό - συνεργασίες. Τακτοποιήστε κάθε είδους εκκρεμότητες αν σκοπεύετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά σας, ώστε να μη φρενάρουν αργότερα οι υποθέσεις σας. Ιδανική εποχή για επισημοποίηση της σχέσης σας, καθώς ο ευεργέτης Δίας, διανύοντας τον 7ο οίκο του γάμου, κάνει πολύ καλές όψεις με Ήλιο, Σελήνη και Ερμή, οπότε εκμεταλλευτείτε αυτό το ευνοϊκό για εσάς διάστημα, για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Ένα ερωτικό ειδύλλιο με άτομο από μακριά προβλέπεται για τους ελεύθερους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς ο Φεβρουάριος θα σημάνει την έναρξη ενός νέου κύκλου, με περισσότερες ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο και θα πάρετε πολύ σύντομα τα πάνω σας, καθώς έχετε ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια πολύ και δεν ήταν λίγες οι στιγμές που χάνατε το κουράγιο σας. Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Ερμή φέρνει θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας και, καθώς βελτιώνονται αισθητά, θα έχετε την ευχέρεια να υλοποιήσετε μια καινούργια επιχειρηματική ιδέα και να κάνετε μια καινούργια αρχή στα επαγγελματικά. Μπορεί να είναι το άνοιγμα της δικής σας επιχείρησης ή το ξεκίνημα μιας πολλά υποσχόμενης συνεργασίας. Την Τρίτη, που είναι μία από τις πιο τυχερές μέρες του μήνα, καθώς συμμετέχει και ο Δίας στις αρμονικές όψεις με Ήλιο, Σελήνη και Ερμή, κάτι σημαντικό θα προκύψει στον τομέα της εργασίας και θα μπορέσετε να ανελιχθείτε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

 

ΛΕΩΝ

Η τύχη είναι με το μέρος σας αυτή την εποχή και, απ' ό,τι φαίνεται, ο Φεβρουάριος θα είναι ένας από τους καλύτερους μήνες για εσάς. Τη Δευτέρα, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Ερμή θα ευνοήσει καινούργιες συνεργασίες που μπορεί να έχουν σχέση και με το εξωτερικό και γενικά θα είναι ένα διάστημα πολλών επαφών, θα ταξιδεύετε συχνά και θα κάνετε τις απαραίτητες γνωριμίες που θα συμβάλουν στη διάδοση της φήμης σας. Με τη συμμετοχή του Δία, που θα σχηματίσει εξάγωνα με Ήλιο, Σελήνη και Ερμή, θα εξελιχθούν πολύ θετικά τα ερωτικά σας και θα αλλάξει η ζωή σας με έναν καινούργιο έρωτα. Ιδανική εποχή για ρίσκα και επενδύσεις, για δημιουργία οικογένειας και για ενασχόληση με τα ταλέντα σας. Προσέξτε οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο τις ερωτικές σας επιλογές, καθώς μπορεί να υπερεκτιμήσετε ανθρώπους και καταστάσεις και να απογοητευτείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε κάνει πολλές προσπάθειες για να ανελιχθείτε επαγγελματικά, όμως δεν ήταν όλες πολύ καλά δομημένες, οπότε τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά. Με γνώμονα τα λάθη που έγιναν, ώστε να μην επαναληφθούν, μπορείτε να κάνετε μια καινούργια αρχή στη ζωή σας και να βάλετε σε τάξη θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι και την εργασία. Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας σε σύνοδο με τον Ερμή ενεργοποιεί τον τομέα εργασία-καθημερινότητα και θα σας έρθουν όλα βολικά αν αρχίσετε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα. Ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση, ώστε να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση, καθώς και για να κόψετε βλαβερές συνήθειες (κάπνισμα, αλκοόλ κ.λπ.). Η Τρίτη θα είναι μία από τις θετικότερες μέρες του μήνα, καθώς συμμετέχει και ο Δίας με πολύ καλές όψεις και, καθώς βρίσκεται στον 4ο οίκο της οικογένειας, θα είναι ιδανική ευκαιρία για να αλλάξετε σπίτι ή επαγγελματική στέγη.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας σάς βρίσκει αισιόδοξους και αποφασισμένους να πάρετε ρίσκα προκειμένου να βελτιώσετε τη ζωή σας και όλο αυτό σας δίνει μια αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας που αυξάνει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας στον Υδροχόο σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου στην ερωτική σας ζωή και, καθώς πραγματοποιείται ταυτόχρονα με τη σύνοδο του Ερμή, τα νέα θα είναι πολύ ευχάριστα. Μπορεί να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση που θα ικανοποιεί τις ανάγκες σας ή να αποκτήσετε παιδί. Την Τρίτη, με τη συμμετοχή του Δία, ο οποίος διανύει τον τομέα των μετακινήσεων και της επικοινωνίας, να περιμένετε θετικές εξελίξεις που θα αφορούν εμπορικές υποθέσεις ή θέματα εκπαίδευσης. Ασχοληθείτε εντατικά με τα σχέδιά σας και δώστε τον καλύτερό σας εαυτό για να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας, τώρα που η τύχη είναι με το μέρος σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τα οικονομικά σας να βελτιώνονται αισθητά, ο Φεβρουάριος ξεκινάει πολύ θετικά και εσείς θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας. Ασχοληθείτε με θέματα ακίνητης περιουσίας και βάλτε σε εφαρμογή αλλαγές που έχετε στο μυαλό σας, αποφεύγοντας τη βιασύνη και τον υπέρμετρο ενθουσιασμό, που πολλές φορές είναι κακός σύμβουλος. Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας στον Υδροχόο θα ευνοήσει νέα ξεκινήματα που θα αφορούν το σπίτι και την οικογένεια και θα είναι ιδανική στιγμή για αγορά κατοικίας, για μετακόμιση ή για να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση, καθώς συμμετέχει και ο Ερμής, που σημαίνει πως τα νέα θα είναι πολύ ευχάριστα. Την Τρίτη, ο Δίας κάνει πολύ καλές όψεις με Ήλιο, Σελήνη και Ερμή και προβλέπεται αύξηση του εισοδήματός σας, μέσω της επιχείρησής σας, οπότε θα έχετε την άνεση να κάνετε και κάποια σχέδια για την προσωπική σας ζωή. Στον τομέα σχέση - γάμος, ο Ουρανός φέρνει ευχάριστες αλλαγές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα είναι πέρα των προσδοκιών σας και είστε γεμάτοι προσμονή για μια καινούργια αρχή που θα σας δώσει την ευκαιρία να διακριθείτε και να ανεβείτε ακόμα ένα σκαλοπάτι στην ιεραρχία. Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας στον Υδροχόο πραγματοποιείται ταυτόχρονα με τη σύνοδο του Ερμή και τα νέα θα είναι πολύ θετικά για εσάς που έχετε αφοσιωθεί στον στόχο σας και έχετε ξεπεράσει τα εμπόδια που σας προκαλούσαν στασιμότητα. Τώρα μπορείτε να πάρετε ρίσκα και να δοκιμάσετε την τύχη σας σε νέες επενδύσεις, αρκεί να ξέρετε τι κάνετε και να μη βασίζεστε σε τρίτους. Η Τρίτη θα είναι μία από τις καλύτερες μέρες του μήνα, με τον κυβερνήτη σας Δία να στηρίζει τις προσπάθειες και τα σχέδιά σας, και θα είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επενδύσεις, εμπορικές διαπραγματεύσεις και οικονομικές συναλλαγές θα ευνοηθούν, οπότε τι καλύτερο ξεκίνημα για τον Φεβρουάριο, που έρχεται να αποσυμφορήσει τα άγχη, δίνοντάς σας την ευκαιρία να πειραματιστείτε και να ανακαλύψετε καινούργια μονοπάτια. Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας στον Υδροχόο, μαζί με τη σύνοδο με τον Ερμή, φέρνει ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη και μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας, αρκεί να μην κάνετε επιπολαιότητες, υπερεκτιμώντας ανθρώπους και καταστάσεις. Βασιστείτε στις δυνάμεις σας και δεν θα απογοητευτείτε. Την Τρίτη, η συμμετοχή του ευεργέτη Δία με τα εξάγωνα που σχηματίζει με Ήλιο, Σελήνη και Αφροδίτη, θα είναι μια καλή στιγμή για να προωθήσετε τις ιδέες σας και να βάλετε σε εφαρμογή μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια, μια και η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή, με τους φίλους σας και φανείτε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες οι ελεύθεροι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Φεβρουάριος σάς βρίσκει πολύ αισιόδοξους και η διάθεσή σας για απολαύσεις θα είναι έντονη, κάτι που μπορεί να έχει αντίκτυπο στον προϋπολογισμό σας, αν δεν προσέξετε. Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας στο ζώδιό σας πραγματοποιείται ταυτόχρονα με τη σύνοδο του Ερμή και θα είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στην προσωπική σας ζωή. Βελτιώστε την εμφάνισή σας και μην ξεχνάτε να ανανεώνετε κατά καιρούς το επαγγελματικό σας προφίλ, ώστε να προσελκύετε ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον δυνητικών πελατών ή συνεργατών. Την Τρίτη, που συμμετέχει και ο Δίας με τα εξάγωνά του, διανύοντας τον τομέα των κοινών στόχων, θα είναι επίσης μια πολύ καλή μέρα για να ξεκινήσετε μια ομαδική προσπάθεια που μπορεί να αφορά τα επαγγελματικά σας ή μια εθελοντική δράση. Αφιερώστε χρόνο στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και διευρύνετε τον κύκλο σας μέσω νέων γνωριμιών που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον σας.


ΙΧΘΥΣ

Ο μήνας ξεκινάει με ευοίωνες ενδείξεις όσον αφορά στόχους και νέα πλάνα και αν καταφέρετε να διαχειριστείτε το χρόνο σας έτσι ώστε να μη μένει πίσω η προσωπική σας ζωή, τα αποτελέσματα θα είναι πολύ ικανοποιητικά. Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Ερμή εντείνει την ανάγκη σας να βελτιώσετε τη ζωή σας και όλο αυτό σας γεμίζει με αποφασιστικότητα που κερδίζει τις εντυπώσεις. Έτσι μπορείτε να διακριθείτε για τις δεξιότητες και την εμπειρία σας, παρά τον σκληρό ανταγωνισμό. Την Τρίτη, που ο Δίας κάνει πολύ καλές όψεις με Ήλιο, Σελήνη και Ερμή, μπορείτε να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας, καθώς η τύχη θα είναι με το μέρος σας, οπότε θα πρέπει να δώσετε έμφαση σε επαφές με πρόσωπα που μπορούν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σας. Τα οικονομικά σας είναι σε καλό δρόμο, η ερωτική σας ζωή επίσης και είστε ευτυχισμένοι.

Starfax
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

PRINT ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ