STARFAX: Οι εικονογραφημένες προβλέψεις της εβδομάδας
Starfax

STARFAX: Οι εικονογραφημένες προβλέψεις της εβδομάδας

Ο ερωτισμός είναι στα ύψη.

ΚΡΙΟΣ

Με την προσοχή στραμμένη στους στόχους και τις φιλοδοξίες σας μπορείτε να έχετε τα επιθυμητά αποτέλεσμα, ωστόσο πρέπει να προσέξετε κάποιες λεπτομέρειες που μπορούν να επηρεάσουν τις εξελίξεις. Τα οικονομικά σας βαίνουν καλώς και έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε ένα σημαντικό σας σχέδιο, όμως δεν είναι κατάλληλη εποχή για νέα εγχειρήματα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες επιλέξτε με προσοχή τους συνεργάτες σας και μην αφήνετε πρωτοβουλίες σε όσους νομίζετε πως δεν θα φανούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας. Μέχρι την Παρασκευή οι σχέσεις σας θα είναι σε αρμονία και η κοινωνική σας ζωή πολύ έντονη, από το Σάββατο και μετά όμως αρχίζουν να δημιουργούνται κάποια σύννεφα που θα αφορούν τα οικονομικά σας, κάτι που θα επηρεάσει και τις σχέσεις σας. Τα σχέδιά σας ενδεχομένως να αλλάξουν, ενώ μπορεί να συγκρουστείτε με ένα φιλικό σας πρόσωπο, αν νιώσετε ότι προσπαθεί να επωφεληθεί οικονομικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτήν την εποχή είστε πολύ δραστήριοι, ταξιδεύετε συχνά και καθώς γίνονται πολλές γνωριμίες και συζητήσεις, θα προωθηθούν κάποια από τα επαγγελματικά σας σχέδια, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ορισμένες προκλήσεις. Φανείτε προσεχτικοί στον χώρο της δουλειάς σας, αποφύγετε τις κόντρες με συναδέλφους και συνεργάτες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες προσέξτε τα επικίνδυνα ανοίγματα. Τα οικονομικά σας έχουν έντονες αυξομειώσεις, ειδικά αν ξεκινάτε τη δική σας επιχείρηση, ωστόσο και η έντονη κοινωνική ζωή είναι ένας σημαντικός λόγος εξαιτίας του οποίου θα δείτε τον προϋπολογισμό σας να μειώνεται. Όσον αφορά τις σχέσεις σας, μπορεί να νιώσετε πιεσμένοι από τις απαιτήσεις των άλλων και θα πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, όπως και να έχει. Η προσωπική σας ζωή δέχεται αναταράξεις και είστε επιρρεπείς σε ερωτικά σκάνδαλα, ενώ οι ελεύθεροι μπορεί να απογοητευτείτε αν δεν ανταποκριθεί στον έρωτά σας ένα νέο πρόσωπο.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα σχέδιά σας προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και μέχρι το Σ/Κ θα έχετε ολοκληρώσει μια σημαντική σας υπόθεση, με την οποία θα κλείσετε ένα μεγάλο και πολύ σημαντικό κεφάλαιο της ζωής σας. Τα έξοδά σας χρειάζονται προσοχή, μια και είναι εποχή που το ρίχνετε έξω συχνά, οι μετακινήσεις σας είναι πολλές και έχουν να κάνουν κυρίως με την ψυχαγωγία, οπότε κρατήστε ένα μέτρο. Έντονη κινητικότητα και πολλές συνομιλίες για επαγγελματικά και διαδικαστικά θέματα θα σας δώσουν την ευκαιρία να προωθήσετε τις ιδέες σας και να διευθετήσετε εκκρεμότητες που μπορεί να αφορούν την ακίνητη περιουσία σας. Στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων μπορεί να υπάρξουν εντάσεις αν δεν συμφωνείτε με τη διαχείριση κοινών πόρων, κάτι που μπορεί να επηρεάσει και τον γάμο σας, αν το ταίρι σας κάνει υπερβολές. Ιδανική εποχή για νέες γνωριμίες και φλερτ. Ο ερωτισμός είναι στα ύψη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εργασιακός οργασμός θα επικρατήσει τις επόμενες μέρες, οι ευθύνες σας θα αυξηθούν πολύ και θα είστε σε πολύ δημιουργική φάση, όμως πρέπει να κοντρολάρετε το πάθος και τον ενθουσιασμό σας ώστε να αποφύγετε τις κόντρες με όσους θα προσπαθήσουν να σας προσγειώσουν στην πραγματικότητα. Οργανώστε τα σχέδιά σας και φροντίστε να είστε πιο ήρεμοι, γιατί έτσι θα είναι ευκολότερο να γίνουν τα πράγματα πιο δημιουργικά. Τακτοποιήστε πρακτικές υποθέσεις και αξιοποιήστε ευκαιρίες που μπορούν να προωθήσουν τη φήμη σας, να αυξήσουν τις πωλήσεις σας ή να σας οδηγήσουν στην κατάκτηση μιας νέας θέσης. Στον οικονομικό τομέα μπορεί να προκύψουν έξοδα που δεν τα είχατε υπολογίσει και ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε τα σχέδιά σας για το τριήμερο με τέτοιο τρόπο ώστε να τα συνδυάσετε όλα (τις υποχρεώσεις σας και τις προσωπικές σας επιθυμίες). Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας και στις διατροφικές σας συνήθειες.

 

ΛΕΩΝ

Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις εξελίσσονται ομαλά και είστε αρκετά αισιόδοξοι, από το Σάββατο όμως και μετά, αυξάνονται οι ευθύνες σας και μαζί με αυτές και το άγχος, αλλά θα μείνετε ικανοποιημένοι με τις αποδοχές σας. Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες που είναι άριστες και κερδίστε χρόνο, που ενδεχομένως να χάθηκε σε προηγούμενες προσπάθειες που δεν στέφθηκαν με επιτυχία. Επιχειρηματικές προσπάθειες και κάθε είδους ρίσκα θέλουν προσοχής, ωστόσο είναι μια καλή εποχή για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, εφόσον έχετε τα φόντα. Μην αφήνετε το άγχος να σας αποδιοργανώνει, προσέχετε την υγεία σας και αποφύγετε τον εκνευρισμό και τις αντιπαραθέσεις με άτομα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την πρόοδό σας. Στον ερωτικό τομέα επικρατεί κομφούζιο και πρέπει να προσέχετε την ακραία εκδήλωση των συναισθημάτων σας, καθώς μπορεί να γίνουν λάθη και να παρθούν αποφάσεις που θα έχουν δυσάρεστες συνέπειες στο μέλλον.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταξίδια, επαφές με καινούργια πρόσωπα, συχνές αλλαγές παραστάσεων, θα σας δώσουν την ευκαιρία να προωθήσετε τις υπηρεσίες και τα προσόντα σας και γενικά θα είναι ένα διάστημα σημαντικών εξελίξεων όσον αφορά τις συνεργασίες και τα εργασιακά σας θέματα. Οι συνθήκες μπορεί να απαιτούν περισσότερη δουλειά, αλλά εσείς θα αποδείξετε πως έχετε την πνευματική διαύγεια και τη φυσική αντοχή για να αντεπεξέλθετε. Όσον αφορά την πρόοδό σας σε καριέρα ή σπουδές, οι προοπτικές είναι καλές, όσο κι αν σας φαίνεται βουνό η κατάκτηση των στόχων σας. Περιορίστε τα προσωπικά σας προβλήματα, ώστε να μη σας αποσυντονίζουν, και προσπαθήστε να μην παίρνετε τοις μετρητοίς ό,τι ακούτε. Μπορεί σε κάποιες φάσεις να παρεξηγήσετε το χιούμορ των άλλων και να δημιουργήσετε εντάσεις χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Τα οικονομικά σας σάς επιτρέπουν να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, ωστόσο η παρορμητική συμπεριφορά μπορεί να σας οδηγήσει σε αδιέξοδο.

 

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι την Παρασκευή θα εξελίσσονται ομαλά υποθέσεις που έχουν σχέση με την ακίνητη περιουσία και με τα επαγγελματικά σας θέματα, από το Σάββατο όμως, που αρχίζουν οι απαιτήσει να αυξάνονται, θα υπάρχει τεταμένο κλίμα στις εργασιακές και στις προσωπικές σας σχέσεις, οπότε θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στο πώς θα εκφράσετε τις απόψεις και τις διαφωνίες σας. Επιστρατεύστε την προσαρμοστικότητά σας για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις, καθώς με ευελιξία μπορείτε να πετύχετε πολλά. Κάποια γεγονότα που θα οφείλονται σε εξωγενείς παράγοντες αντιμετωπίστε τα με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, ώστε να μη φρενάρουν οι ενέργειές σας. Ο προϋπολογισμός σας θα επιβαρυνθεί, καθώς αυτές τις μέρες θα είστε σε μια συνεχή κίνηση, θα κάνετε εκδρομές, θα το ρίξετε περισσότερο έξω και μόνο αν κρατήσετε ένα μέτρο στο ξόδεμα των χρημάτων σας δεν θα μείνετε ταπί. Στον ερωτικό τομέα, μπλέκονται τρίτοι στη σχέση σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλο το βάρος της προσοχής σας είναι στραμμένο σε επαφές και διαπραγματεύσεις που μπορεί να αφορούν μια καινούργια συνεργασία ή μια επένδυση που σας ενδιαφέρει να κάνετε. Γενικά, είναι ένα πολύ επικοινωνιακό διάστημα για εσάς. Τα έξοδά σας είναι αυξημένα, καθώς έχετε έντονες τάσεις για απολαύσεις και ψυχαγωγία, ενώ εσείς που ζείτε έναν καινούργιο έρωτα μπορείτε πολύ εύκολα να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Οι γονείς δώστε έμφαση στην επικοινωνία με τα παιδιά προκειμένου να μη χάνετε επεισόδια και φανείτε πιο συγκαταβατικοί όσον αφορά τις ανάγκες τους. Στον ερωτικό τομέα επικρατεί αλαλούμ με μια πρώην σχέση του ερωτικού σας συντρόφου και πολλά θα εξαρτηθούν από τη δική σας διαχείριση των καταστάσεων. Οι ελεύθεροι έχετε τους καλύτερους οιωνούς για να ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα, οπότε αφήστε να σας παρασύρει ο ερωτισμός που θα είναι έντονος γύρω σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς θα διευθετηθούν σημαντικές υποθέσεις που θα αφορούν θέματα ακίνητης περιουσίας και οικογένειας και μέχρι την Κυριακή θα έχετε ολοκληρώσει ένα μεγάλο εγχείρημα. Μπορεί να είναι μια μετακόμιση ή το άνοιγμα της δικής σας επιχείρησης. Ιδιαίτερη προσοχή στην ανεξέλεγκτη σπατάλη χρημάτων. Αγορές για τον εαυτό σας, για τα παιδιά, πολλές εκδρομές και αποδράσεις, που ευνοεί και η εποχή, οπότε είναι πολύ εύκολο να ξεφύγετε από τα επιτρεπτά όρια του προϋπολογισμού σας. Στον επαγγελματικό τομέα η αύξηση των ευθυνών μπορεί να δοκιμάσει τις αντοχές και τις σχέσεις σας με άτομα από το εργασιακό σας περιβάλλον και εκεί θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε την ψυχραιμία σας, προκειμένου να μην πέσει η απόδοση της ομάδας. Η ερωτική σας ζωή έχει κάποια θετικά στοιχεία και μπορεί να γίνει πολύ καλή, αν ξεπεράσετε έναν αποτυχημένο έρωτα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτήν την εποχή έχετε μια ακόρεστη διάθεση για μετακινήσεις και επικοινωνία, οι επαφές με άτομα που μπορούν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σας είναι πολλές και είναι σίγουρο πως θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, αρκεί να μην το βάλετε κάτω σε περίπτωση που συναντήσετε ορισμένες προκλήσεις. Αν σας ενοχλεί κάτι στη δουλειά σας, κάντε υπομονή και αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες που θα είναι εις βάρος σας. Από την Τρίτη και μετά θα σας απασχολήσουν θέματα ακίνητης περιουσίας και ίσως επανεξετάσετε μια πρόταση σχετικά με την αξιοποίηση ενός ακινήτου. Ωστόσο μη βιάζεστε, συμβουλευτείτε άτομα που μπορούν να σας κατατοπίσουν ανάλογα με τις ανάγκες σας και κάντε μια έρευνα αγοράς προτού προβείτε σε οποιαδήποτε διαδικασία, καθώς οι συνθήκες είναι ρευστές. Προσέξτε θέματα υγείας που μπορεί να έχουν σχέση με λοιμώξεις, αλλεργίες, μολύνσεις και μικροατυχήματα και μην κάνετε υπερβολές με το αλκοόλ και τις διατροφικές σας συνήθειες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας και δεν επιδέχεστε καμία αμφισβήτηση για τα σχέδιά σας, ωστόσο καλό είναι να ακούσετε τις συμβουλές κάποιων που μπορεί να έχουν περισσότερες γνώσεις και εμπειρία πάνω σε επιχειρηματικά θέματα, ώστε να αποφύγετε μελλοντικές κακοτοπιές. Τα σχέδιά σας για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας θα απορροφήσουν ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σας και θα σπαταληθεί πολύτιμος χρόνο από τη δουλειά σας, οπότε φροντίστε ώστε να μην αφήσετε εκκρεμότητες που θα βρείτε μπροστά σας από την Τρίτη κι έπειτα. Όσοι αναζητάτε περισσότερη ελευθερία για να δράσετε όπως επιθυμείτε, μη βιάζεστε. Προτιμήστε τον αργό βηματισμό, που είναι πιο σίγουρος. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν προοπτικές για αύξηση των κερδών σας και δεν πρέπει να αφήσετε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Οι σχέσεις σας μπορεί να δοκιμαστούν, αν προσπαθήσετε να φέρετε τους άλλους στα μέτρα σας προκειμένου να νιώσετε ασφαλείς.

 

ΙΧΘΥΣ

Μπορεί οι προηγούμενες μέρες να σας κούρασαν ψυχικά και σωματικά, ωστόσο το επόμενο διάστημα θα είναι πιο ήπιο και θα μπορέσετε να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας. Οι συνθήκες γίνονται ολοένα και καλύτερες και θα σας δοθούν νέα ερεθίσματα για να προωθήσετε τα ζητήματα που επιθυμείτε, ενώ είναι και μια πολύ καλή εποχή για να ξεμπερδεύετε με διάφορες εκκρεμότητες προκειμένου να έχετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και να κάνετε σχέδια που θα συμβάλουν στην πρόοδό σας. Τα οικονομικά σας μπορεί να μην είναι στην καλύτερη φάση, ωστόσο έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ορισμένα από τα σχέδιά σας, αρκεί να είστε προνοητικοί και να αποφύγετε τις υπερβολές λόγω ενθουσιασμού. Ειδικά εσείς που ζείτε έναν καινούργιο έρωτα, δεν το 'χετε σε τίποτα να εξαντλήσετε τον προϋπολογισμό σας, οπότε κρατήστε ένα μέτρο. Για τους ελεύθερους είναι μια πολύ καλή περίοδος για να βρείτε ταίρι. Μη χάσετε την ευκαιρία.

 

Starfax
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

PRINT ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ