STARFAX: Οι εικονογραφημένες προβλέψεις της εβδομάδας
Starfax

STARFAX: Οι εικονογραφημένες προβλέψεις της εβδομάδας

Η ερωτική σας ζωή φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλές στιγμές.

ΚΡΙΟΣ

Κατάλληλη χρονική περίοδος για να θέσετε νέους στόχους, να οργανώσετε τις επόμενες ενέργειές σας και, κυρίως, να αλλάξετε τρόπο διαχείρισης των πόρων σας. Τον τελευταίο καιρό τα έξοδά σας είναι αυξημένα και είναι επιτακτική η ανάγκη για οικονομικό προγραμματισμό. Αξιοποιήστε την έμπνευση και τη δημιουργική σας διάθεση και μείνετε πιστοί στις λεπτομέρειες και στην τελειοποίηση ενός εγχειρήματος. Στην παρούσα φάση πειθαρχία και υπομονή είναι οι λέξεις-κλειδιά για να είστε αποτελεσματικοί, αλλά θα πρέπει να προσέξετε ώστε να μην υπερεκτιμήσετε είτε τις δικές σας δυνάμεις είτε των ατόμων που θα σας προτείνουν μία συνεργασία. Ο Ποσειδώνας μπορεί να προκαλέσει αυταπάτες, ενώ το τετράγωνο Ήλιου - Δία αυξάνει την παρόρμησή σας και υπάρχει κίνδυνος σπασμωδικών ενεργειών. Την Τετάρτη εισέρχεται ο Ήλιος στο ζώδιό σας και ουσιαστικά ξεκινάει ο μήνας των γενεθλίων σας, που σημαίνει πως το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας θα το διοχετεύσετε στον εαυτό σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αξιοποιήστε τις ιδέες και τις γνωριμίες σας, καθώς μπορεί να προκύψει μια ενδιαφέρουσα πρόταση που θα σας βγάλει από την οικονομική στενότητα, και μην επωμίζεστε βάρη συναδέλφων που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Ήλιος και Ποσειδώνας στους Ιχθύς βοηθούν να βρείτε συμπαράσταση σε ένα ριψοκίνδυνο εγχείρημα, αρκεί να είναι εφικτό και μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων σας. Όσον αφορά θέματα επικοινωνίας, μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις πάνω στην ανταλλαγή ιδεών, αλλά θα είναι εποικοδομητικές, εφόσον καταλήξετε κάπου. Τα οικονομικά σας είναι κάτι που σας απασχολεί συνεχώς και αν ξεκινάτε ένα νέο εγχείρημα θα πρέπει να είστε προνοητικοί στον προϋπολογισμό σας, ώστε να μη φρενάρουν τα σχέδιά σας. Στην ερωτική σας ζωή υπάρχει ένα άτομο που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον σας και μπορείτε να το κατακτήσετε, αρκεί να αφήσετε τον αυθορμητισμό και τη γοητεία σας να σας καθοδηγήσουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θέματα καριέρας και διαδικαστικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν το προσεχές διάστημα και είναι μια καλή εποχή για να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και μέσω έξυπνων συμμαχιών να αναπτύξετε το δίκτυο των συνεργατών σας. Μια νέα πηγή εσόδων μπορεί να έχει σχέση με την επικοινωνία, ωστόσο, επειδή ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι ανάδρομος, καλύτερα να αποφύγετε τις υπογραφές συμβολαίων, καθώς μπορεί να μην προσέξετε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες. Μπορείτε, όμως, κάλλιστα να προετοιμάσετε το έδαφος και να κάνετε διαπραγματεύσεις σχετικά με το κλείσιμο μιας συμφωνίας. Οι ευθύνες σας είναι ήδη πολλές και είναι σημαντική η ανάθεση αρμοδιοτήτων στα κατάλληλα πρόσωπα που θα αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της δουλειάς και θα σας αποσυμπιέσουν από το βάρος των ευθυνών σας. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη, καθώς κυβερνιέται από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα που φέρνουν σταθερότητα και εύνοια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέα σχέδια έρχονται στο προσκήνιο και είστε γεμάτοι ενθουσιασμό με τον τρόπο που εξελίσσονται οι υποθέσεις σας. Ωστόσο οι εξελίξεις δεν είναι τυχαίες αλλά η μαγιά και το αποτέλεσμα προηγούμενων προσπαθειών που αρχίζουν να καρποφορούν. Στον οικονομικό τομέα γίνονται κάποια ενθαρρυντικά βήματα και αν προσέξετε τις κινήσεις σας, αποφεύγοντας να υπερεκτιμήσετε καταστάσεις, θα μπορέσετε να αυξήσετε τα κέρδη σας ικανοποιητικά. Είναι μια εποχή πολλών αλλαγών στη ζωή σας, κάποιες μπορεί να είναι ευχάριστες, κάποιες όχι, ωστόσο είστε προσαρμοστικοί και προχωράτε ακάθεκτοι προς την κατάκτηση του στόχου σας. Κρατήστε αποστάσεις από ανθρώπους που είναι αναποφάσιστοι και αναζητήστε άτομα που θα είναι πρόθυμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό αν ξεκινάτε τη δική σας επιχείρηση. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τη διαμόρφωση του χώρου σας και με τη φυσική σας κατάσταση. Θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και τον ερωτισμό σας πολύ σύντομα.

 

ΛΕΩΝ

Σας έχει πιάσει η άνοιξη για τα καλά και είστε σε πολύ δημιουργική φάση, με αποτέλεσμα να σας φαίνονται εύκολες ακόμα και οι πιο κουραστικές υποθέσεις. Ο τομέας της καριέρας αυτή την εποχή κυβερνιέται από τον Άρη και τον Ουρανό, που σημαίνει πως η αποφασιστικότητα και η διάθεσή σας για δράση είναι αυξημένες και οι προοπτικές για σημαντικές εξελίξεις πολλές. Ιδιαίτερη προσοχή στις συνεννοήσεις σας και στον τρόπο έκφρασης των απόψεών σας, καθώς ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να προκαλέσει εμπόδια στην επικοινωνία. Την Τετάρτη εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Ήλιος στον Κριό και ξεκινάει ο μήνας κατά τον οποίον θα δώσετε έμφαση σε θέματα σπουδών και σε νομικές υποθέσεις, ενώ μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας. Ένας νέος έρωτας βρίσκεται προ των πυλών και είναι θέμα χρόνου να ερωτευτείτε τόσο παράφορα που θα σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο μιας μόνιμης σχέσης.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μια εβδομάδα έντονη για τα επαγγελματικά σας και μια καθημερινότητα ήρεμη, δίχως εντάσεις, αυξημένες υποχρεώσεις και κούραση είναι η εξαίρεση, όχι ο κανόνας. Ωστόσο είναι ένα πολύ δημιουργικό διάστημα και αν δώσετε έμφαση στην οργάνωση και στις λεπτομέρειες, τα αποτελέσματα θα είναι ικανοποιητικά. Αφήστε στην άκρη την απαισιοδοξία που σας προκαλούν οικονομικά ζητήματα και αναζητήστε τρόπους αύξησης του εισοδήματός σας μέσω μιας παράλληλης και, γιατί όχι, δημιουργικής απασχόλησης. Μπορεί να έχετε κάποια ταλέντα τα οποία, αν αξιοποιηθούν σωστά, να φέρουν κέρδη και να ανοίξουν νέοι ορίζοντες. Ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής, καθώς ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και τα εφόδια απαραίτητα. Στον ερωτικό τομέα μια καινούργια παρουσία έρχεται να ταράξει τα νερά της σχέσης σας. Προσέξτε πώς θα κινηθείτε, καθώς προβλέπονται περιπέτειες στην προσωπική σας ζωή.

 

ΖΥΓΟΣ

Τις επόμενες μέρες θα σας δοθεί η ευκαιρία να συνεργαστείτε με άτομα με τα οποία έχετε τις ίδιες αντιλήψεις και να κάνετε σχέδια που απαιτούν σπιρτάδα προκειμένου να μπουν σε εφαρμογή. Ο Άρης στον Ταύρο αυξάνει την ανάγκη σας για οικονομική σταθερότητα και είστε αποφασισμένοι να πάρετε ρίσκα, δοκιμάζοντας την τύχη σας σε νέες κατευθύνσεις. Την Τετάρτη, με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, ξεκινάει ο μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου θα δώσετε έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας και θα κληθείτε να βάλετε σε σειρά τις σκέψεις σας προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Μην ξεχνάτε πως ο Ερμής στους Ιχθύς παραμένει ανάδρομος και μπορεί να μην προσέξετε κάτι ή να μην το κατανοήσετε σωστά, οπότε μην κάνετε μεγάλες ανακοινώσεις και κρατήστε χαμηλό προφίλ όσον αφορά τα σχέδιά σας. Μια καινούργια σχέση ξεκινάει με πολύ θετικούς οιωνούς και μπορεί σύντομα να δημιουργήσετε οικογένεια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια ζητήματα μπορεί να σας φαίνονται ασαφή − ειδικά ό,τι έχει να κάνει με επενδύσεις και επιχειρηματικά ρίσκα καλύτερα να το αφήσετε στην άκρη το προσεχές διάστημα, καθώς οι πιθανότητες επιτυχίας είναι ελάχιστες. Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς σας προειδοποιεί πως πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στις συνεννοήσεις σας και πιο επιλεκτικοί στους συνεργάτες σας. Με σωστές συμμαχίες μπορείτε να προχωρήσετε με γοργά βήματα προς την επίτευξη του στόχου σας και να αποφύγετε κακοτοπιές που θα σας ρίξουν πίσω. Με τη διαχείριση των οικονομικών σας είστε πιο προνοητικοί και είναι ιδανική εποχή για να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα για ένα ταξίδι που είναι μες στο πρόγραμμα. Θέματα ακίνητης περιουσίας και διαδικαστικές υποθέσεις με τη σωστή καθοδήγηση μπορούν να επιλυθούν και είναι επιτακτική η ανάγκη υποστήριξης από έμπειρους ανθρώπους. Στον ερωτικό τομέα μπορεί κάποια σύννεφα στη σχέση σας να οφείλονται στις ανασφάλειες του συντρόφου σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ζωή σας αρχίζει να βελτιώνεται αισθητά και είναι κάτι που σας αξίζει, καθώς έχετε ταλαιπωρηθεί επανειλημμένα μέχρι να σταθεροποιηθούν τα επαγγελματικά σας και συνεπώς η ροή των χρημάτων σας. Οικογενειακές επιχειρήσεις ευνοούνται από το εξάγωνο Ήλιου - Άρη και είναι ιδανική εποχή για να αναζητήσετε νέα τεχνολογικά μέσα που θα αυξήσουν την παραγωγικότητά σας. Ασχοληθείτε με τη βελτίωση των επαγγελματικών σας σχέσεων και μη διστάσετε να πάρετε πρωτοβουλίες πάνω σε εργασιακά θέματα, καθώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να διακριθείτε για τις δεξιότητες και την εμπειρία σας. Ένας παλιός συνεργάτης μπορεί να σας κάνει νύξη για μελλοντικά σχέδια, όμως αν είστε ικανοποιημένοι από την τρέχουσα εργασία σας αποφύγετε τα ρίσκα και δώστε έμφαση στη βελτίωση των ικανοτήτων σας. Στον οικογενειακό τομέα κάποιες παρεξηγήσεις θα είναι αποτέλεσμα της κούρασης και θα σας υπενθυμίσουν πως πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας. Ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα κληθείτε να πάρετε μια σημαντική απόφαση που θα αφορά την ακίνητη περιουσία σας και ίσως βρεθείτε σε δίλημμα. Δηλαδή μπορεί να σκέφτεστε να εκμεταλλευτείτε ένα ακίνητο μέσω της εκμίσθωσης, αλλά να μην είστε σίγουροι πώς θα πρέπει να κινηθείτε. Φοροτεχνικά θέματα και διαδικαστικές υποθέσεις θα είναι το βασικό σας μέλημα, ωστόσο μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που θα είναι οριστικές και αμετάκλητες. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς μπορεί να συμβάλει στην εξιδανίκευση καταστάσεων, και επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος και προκαλεί ασάφεια στην επικοινωνία και στην κρίση σας, καλύτερα να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα και με την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. Την Τετάρτη εισέρχεται ο Ήλιος στον Κριό και θα ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένεια και το σπίτι. Ιδανική εποχή για μετακόμιση ή αλλαγή διακόσμησης του χώρου σας. Οι γονείς που μπορεί να περιμένετε ένα νέο μέλος στην οικογένεια προσέξτε τα έξοδά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η προσοχή σας είναι στραμμένη στην ενίσχυση του εισοδήματός σας και στην ανάγκη σας για γρήγορο κέρδος μπορεί να μπλέξετε σε περιπέτειες που δεν θα έχουν αίσια αποτελέσματα. Προτιμήστε τη σταθερή οδό της τρέχουσας δουλειάς σας και αποφύγετε όσους σας τάζουν τον ουρανό με τ' άστρα. Οι πιθανότητες να πέσετε σε παγίδα είναι πολλές, καθώς, εκτός από τον Ποσειδώνα που θολώνει την κρίση σας, είναι και ο Ερμής ανάδρομος που δεν ευνοεί την επικοινωνία, προκαλώντας σύγχυση στις συνεννοήσεις. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Η ερωτική σας ζωή φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλές στιγμές, αφού το φλερτ με ένα πρόσωπο είναι σε θέση να ξυπνήσει συναισθήματα που είχατε αφήσει πίσω σας και, γενικά, ζείτε μεγάλες στιγμές. Για να έχει διάρκεια η σχέση, δουλέψτε με τον εαυτό σας ώστε να μη σας πιάνουν ανασφάλειες που μπορούν να δηλητηριάσουν τον δεσμό σας.

 

ΙΧΘΥΣ

Τα σχέδιά σας δεν είναι ξεκάθαρα και στην παρούσα φάση καλύτερα να αποφύγετε νέες συνεργασίες και σημαντικά εγχειρήματα, καθώς ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας δεν ευνοεί τις ξεκάθαρες δουλειές ούτε τη λήψη αποφάσεων. Ωστόσο είναι μια καλή εποχή για να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας και να κάνετε τον απαραίτητο προγραμματισμό προκειμένου να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Την Τετάρτη, με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας θα διοχετευτεί στην επίλυση οικονομικών υποθέσεων και μπορεί να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων μέσω της αξιοποίησης των ταλέντων σας. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να φέρει έξοδα, είναι όμως απαραίτητο για την ενίσχυση μιας επαγγελματικής συμφωνίας. Εμπόριο, οικονομικές συναλλαγές και κάθε είδους συμφωνίες χρήζουν προσοχής. Διαβάστε τα ψιλά γράμματα και προσέχετε τις λεπτομέρειες. Ερωτικά είστε αρκετά δραστήριοι και οι πιθανότητες απόκτησης παιδιού είναι αυξημένες, οπότε λάβετε προφυλάξεις.

 

 

Starfax

PRINT ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ