STARFAX: Οι εικονογραφημένες προβλέψεις της εβδομάδας (30/05-5/06/2019)
Starfax

STARFAX: Οι εικονογραφημένες προβλέψεις της εβδομάδας (30/05-5/06/2019)

Είστε σε μια πολύ δημιουργική φάση και απολαμβάνετε τη ζωή και τον έρωτα

ΚΡΙΟΣ

Ο Ιούνιος ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη της Τρίτης στους Διδύμους και, καθώς ενεργοποιείται ο τομέας της επικοινωνίας, οι μετακινήσεις σας θα είναι πολλές και θα ευνοηθούν θέματα εκπαίδευσης, το εμπόριο και η προώθηση υπηρεσιών/προϊόντων. Οι γεννημένοι το 2ο και 3ο δεκαήμερο, με τις αντιθέσεις του Δία με Ήλιο, Σελήνη και Ερμή, θα έχετε μια δυσκολία αυτοσυγκέντρωσης και η υπερβολική γενναιοδωρία σας θα έχει αντίκτυπο στο πορτοφόλι σας, αν δεν επικρατήσει η κοινή λογική. Ωστόσο, θα υπάρξουν ευκαιρίες για πνευματική ανάπτυξη και επέκταση των δραστηριοτήτων σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσγειωμένοι και να αποφύγετε την εξιδανίκευση καταστάσεων λόγω υπερβολικής αισιοδοξίας. Την Τετάρτη εισέρχεται ο Ερμής στον Καρκίνο και μέχρι τις 26/6, που θα κυβερνά τον τομέα της οικογένειας, θα δώσετε έμφαση στην επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σε θέματα ακίνητης περιουσίας, ενώ μπορεί να μετακομίσετε σε έναν καλύτερο χώρο.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη της Τρίτης στους Διδύμους ο Ιούνιος ξεκινάει με θετικούς οιωνούς, καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημα σας και να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, αλλά θα πρέπει να τακτοποιήσετε και οφειλές προς το Δημόσιο, που σημαίνει πως για κάποιο διάστημα θα πρέπει να ελαττώσετε τις απολαύσεις και τις πολυτέλειες. Η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον, όμως έχετε μια υπερβολή όταν ενθουσιάζεστε με κάποιον κι αυτό προκαλεί αρνητικές εντυπώσεις, οπότε θα πρέπει να είστε πιο μετρημένοι στα λόγια και στις ενέργειές σας. Την Τετάρτη εισέρχεται ο Ερμής στον Καρκίνο και μέχρι τις 26/6, που θα κυβερνά τον τομέα της επικοινωνίας, θα είναι ιδανική εποχή για μετακινήσεις, προώθηση υπηρεσιών και εμπόριο, ενώ θα ευνοηθεί και η σύσφιξη σχέσεων με οικεία σας πρόσωπα (αδέλφια, κ.λπ.). Θέματα σπουδών θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας, αλλά θα βγείτε ασπροπρόσωποι.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ιούνιος ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και είστε από τους πολύ τυχερούς, καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε μια επανεκκίνηση στη ζωή σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, θέτοντας νέους στόχους και αφήνοντας πίσω ό,τι αποτελεί περιττό φορτίο. Στον τομέα των συνεργασιών, ο Δίας, με τον επεκτατικό του χαρακτήρα, ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, όμως πρέπει να είστε προσεχτικοί και να αποφύγετε τη βιασύνη, που μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Η σχέση ή ο γάμος σας μπορεί να περνάει μια κρίση αν είστε μακριά από το ταίρι σας, μπορείτε όμως μέσα στο Σ/Κ να αφιερώσετε χρόνο στην προσωπική σας ζωή και να επαναφέρετε τις ισορροπίες. Την Τετάρτη εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Ερμής στον Καρκίνο και μέχρι τις 26/6, που θα διανύει τον τομέα των χρημάτων, θα είναι ιδανική εποχή για διαπραγματεύσεις και εμπορικές συμφωνίες.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είστε αγχωμένοι με τα οικονομικά σας, ωστόσο υπάρχουν κάποιες καλές προοπτικές για την ενίσχυση του εισοδήματός σας, αρκεί να τις αξιοποιήσετε, αποφεύγοντας την υπερεκτίμηση καταστάσεων. Δώστε έμφαση στην προώθηση των ιδεών σας και στο κυνήγι ευκαιριών τώρα που η τύχη είναι με το μέρος σας. Η ενασχόληση με τη φυσική σας κατάσταση αυξάνει τα επίπεδα της ενέργειάς σας και βελτιώνει την εικόνα σας, όμως πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές με τις δίαιτες και να προτιμήσετε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής που θα καλύπτει τις ανάγκες του οργανισμού σας. Η Νέα Σελήνη της Τρίτης στους Διδύμους σάς καλεί να δουλέψετε με τον εαυτό σας προκειμένου να επουλώσετε παλιές πληγές και είναι μια καλή στιγμή για να δώσετε έμφαση στην τόνωση του ψυχισμού σας, μέσω παροχής συμβουλών και αλλαγής προτεραιοτήτων. Την Τετάρτη εισέρχεται ο Ερμής στο ζώδιό σας και τελειώνει η φάση εσωστρέφειας.

 

ΛΕΩΝ

Ο Ιούνιος σας βρίσκει αποφασισμένους να βελτιώσετε τη ζωή σας, έτσι η ανταγωνιστικότητά σας θα σας κάνει μεν να ξεχωρίσετε, αλλά θα δημιουργήσει αντιπαλότητες στον χώρο της εργασίας και δεν θα λείψουν οι εντάσεις. Ωστόσο, οι επιτυχίες δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν και θα μείνετε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Με τη Νέα Σελήνη της Τρίτης στους Διδύμους ξεκινάει ένας κύκλος έντονης κοινωνικής ζωής και είναι ιδανική στιγμή για να βάλετε νέους στόχους, δίνοντας έμφαση στη συλλογική προσπάθεια. Καινούργια πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας και μπορεί να βρείτε τον έρωτα σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Με τον Δία να κυβερνά τον τομέα του έρωτα και των παιδιών, οι πιθανότητες για απόκτηση παιδιού και δημιουργία οικογένειας είναι πολλές, όπως πολλά είναι και τα έξοδά σας για απολαύσεις και ψυχαγωγία, γι' αυτό πρέπει να τα κοντρολάρετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισιόδοξο ξεκίνημα του μήνα με τη Νέα Σελήνη της Τρίτης στους Διδύμους και είναι ιδανική εποχή για να κάνετε ένα νέο βήμα στην καριέρα σας, μια και δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για επέκταση των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων. Δώστε έμφαση στην ενίσχυση της αναγνωρισιμότητάς σας μέσω της βελτίωσης του επαγγελματικού σας προφίλ και της προώθησης των υπηρεσιών και των δεξιοτήτων σας. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο προσέξτε τις υπερβολές με το ξόδεμα των πόρων σας σε θέματα σπιτιού. Μπορεί να κάνετε μια μετακόμιση ή ανακαίνιση και τα έξοδα να ξεφύγουν, οπότε μην ανοίγεστε πολύ. Επίσης, προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις με ηλικιωμένους και δείξτε περισσότερη κατανόηση αν σας κάνουν παράπονα. Την Τετάρτη, με την είσοδο του κυβερνήτη σας Ερμή στον Καρκίνο, ουσιαστικά ξεκινάει μια εποχή έντονης κοινωνικής ζωής και πολλών επαφών με άτομα που θα υποστηρίξουν τις ιδέες σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Θέματα ακίνητης περιουσίας και νομικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν το προσεχές διάστημα και θα είστε αρκετά αγχωμένοι, ωστόσο θα καταφέρετε να τα επιλύσετε, καθώς προβλέπεται αύξηση του εισοδήματός σας μέσω τρίτων ή μέσω μιας παράλληλης απασχόλησης. Η Νέα Σελήνη της Τρίτης στους Διδύμους δίνει ευκαιρίες για πνευματική ανάπτυξη και είναι ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε έναν κύκλο σπουδών, για να ταξιδέψετε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο έχετε κάποια θέματα στην οικογένεια που μπορεί να εκδηλωθούν ανά πάσα στιγμή και καλό θα είναι να τα συζητήσετε, ώστε να αποφύγετε τα δράματα. Η ερωτική σας ζωή είναι σε αρμονία, εσείς απολαμβάνετε την τρυφερότητα του συντρόφου σας και οι ελεύθεροι μπορείτε να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει με την ευγένεια και το χιούμορ σας. Την Τετάρτη, που εισέρχεται ο Ερμής στον Καρκίνο, ξεκινάει μια περίοδος κατά την οποία μπορείτε να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους την Τρίτη, που φέρνει έσοδα μέσω κοινών πόρων, και είναι ιδανική στιγμή για να βάλετε μια τάξη σε λογαριασμούς και θέματα Δημοσίου. Επίσης, μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση που θα έχει διάρκεια και καλή πορεία. Ωστόσο, πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές με τα ρίσκα και τις επενδύσεις, καθώς είναι αμφίβολη η εξέλιξή τους, και γενικά να είστε πιο προσεχτικοί στις επιλογές σας, καθώς έχετε μια τάση για αναζήτηση γρήγορου κέρδους χωρίς να υπολογίζετε τις συνέπειες. Η ερωτική σας ζωή, οι απολαύσεις και θέματα παιδιών αυξάνουν τα έξοδά σας, οπότε κάντε λίγο κράτει, γιατί μπορεί να εξαντλήσετε τον προϋπολογισμό σας πολύ σύντομα. Η είσοδος του Ερμή την Τετάρτη στον Καρκίνο σηματοδοτεί την έναρξη ενός κύκλου κατά τον οποίο θα ταξιδεύετε συχνά για επαγγελματικούς σκοπούς ή μπορεί να ξεκινήσετε τις σπουδές σας στο εξωτερικό και να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες θα δώσετε έμφαση σε οικονομικά σας θέματα και σε πιθανές συνεργασίες και την Τρίτη, με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους να δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο, θα είναι ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα σε συνεργασία με άτομα που έχουν τα απαραίτητα φόντα. Επίσης, είναι μια πάρα πολύ καλή στιγμή για γάμο, καθώς η Σελήνη κυβερνά τον τομέα της σχέσης σας και μπορείτε να έχετε μια ομαλή πορεία με το ταίρι σας, αρκεί να είστε κατασταλαγμένοι. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο προσέξτε τις σπατάλες και μην αμελείτε τις οφειλές σας, γιατί θα τις βρείτε μπροστά σας. Η ερωτική σας ζωή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα να κάνετε υπέρογκα έξοδα σε ρούχα και απολαύσεις. Με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο την Τετάρτη και μέχρι τις 26/6, που θα κυβερνά τον τομέα των κοινών πόρων και του έρωτα, θα έχετε αρκετές επιτυχίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς ξεκινάει μια εποχή πολλών ευκαιριών για επαγγελματική καταξίωση, καθώς την Τρίτη η Νέα Σελήνη στους Διδύμους κυβερνά τον τομέα της εργασίας και της υγείας, οπότε είναι ιδανική στιγμή για καινούργια εγχειρήματα και για τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Ωστόσο, πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές με τις δίαιτες και να απευθυνθείτε σε έναν διατροφολόγο που θα σας δώσει ένα πρόγραμμα βάσει των αναγκών του οργανισμού σας. Τώρα που μπαίνουμε πλέον επίσημα στο καλοκαίρι μπορείτε να αθληθείτε στη θάλασσα και τα αποτελέσματα να φανούν άμεσα στη σιλουέτα σας. Η ερωτική σας ζωή, με την Αφροδίτη να αυξάνει την τρυφερότητά σας, είναι σε καλό σημείο και είναι ιδανική εποχή για δημιουργία οικογένειας. Την Τετάρτη εισέρχεται ο Ερμής στον Καρκίνο και μέχρι τις 26/6, που θα διανύει τον τομέα των σχέσεων, θα σας δοθούν ευκαιρίες για συνεργασίες και για τη βελτίωση της σχέσης σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη της Τρίτης στους Διδύμους το καλοκαίρι ξεκινάει πολύ θετικά για την ερωτική σας ζωή και είναι ιδανική στιγμή για να δημιουργήσετε μια σχέση ή ακόμα και οικογένεια, αν είστε κατασταλαγμένοι. Επίσης, μπορείτε να κάνετε μια επένδυση που θα αυξήσει τα κέρδη σας ή να εξασκήσετε τα ταλέντα σας και να προωθήσετε με επιτυχία το έργο σας. Γενικά, είστε σε μια πολύ δημιουργική φάση και απολαμβάνετε τη ζωή και τον έρωτα, ενώ οι γονείς δίνετε περισσότερη έμφαση σε θέματα παιδιών. Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη και μπορεί να κάνετε υπερβολές με το ξόδεμα των χρημάτων σας, οπότε έχετε τον νου σας και φανείτε προνοητικοί. Με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο την Τετάρτη και μέχρι τις 26/6, που θα κυβερνά τον τομέα της εργασίας, θα έχετε πολλές επαφές και συναντήσεις που θα συμβάλουν στην επαγγελματική σας καταξίωση.

 

ΙΧΘΥΣ

Το καλοκαίρι ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους και, καθώς πραγματοποιείται στον τομέα του σπιτιού, είναι ιδανική στιγμή για να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας ή για να βελτιώσετε τον χώρο σας και να βάλετε μια καλοκαιρινή πινελιά με φωτεινά χρώματα που θα δημιουργήσουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο έχετε αφοσιωθεί σε θέματα καριέρας, με αποτέλεσμα να έχει μείνει πίσω η προσωπική σας ζωή, και θα πρέπει να της αφιερώσετε περισσότερο χρόνο, προτού δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση σας. Με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο την Τετάρτη και μέχρι τις 26/6 θα είναι μια πολύ επικοινωνιακή περίοδος και θα έχετε τη δυνατότητα να φλερτάρετε και να βιώσετε έντονες ερωτικές στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες. Οι γονείς θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά και, περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί τους, θα ανακαλύψετε νέες δεξιότητες που θα σας δώσουν χαρά.

 

Starfax
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

PRINT ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ