STARFAX: Οι εικονογραφημένες προβλέψεις της εβδομάδας (6-12/06/2019)
Starfax

STARFAX: Οι εικονογραφημένες προβλέψεις της εβδομάδας (6-12/06/2019)

Πολύ καλή εποχή για τα ερωτικά σας, καθώς αναζητάτε το πάθος και την ένταση και μπορείτε να ενισχύσετε τη σχέση σας.

 

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εποχή θα ασχοληθείτε με θέματα της οικογένειας, ταξίδια, σπουδές και γενικά θα είστε σε συνεχή εγρήγορση. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο έχετε πολλά έξοδα λόγω των συχνών μετακινήσεων, ενώ και οι σπουδές των παιδιών ανεβάζουν τον προϋπολογισμό σας, ωστόσο μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, μια και τα οικονομικά σας βαίνουν καλώς. Εσείς του 2ου δεκαημέρου μπορεί να νιώθετε πιεσμένοι και να έχετε έντονες τάσεις φυγής κυρίως από το οικογενειακό σας περιβάλλον, αν υπάρχει ασυμφωνία απόψεων όσον αφορά τα μελλοντικά σας σχέδια. Η Τετάρτη θα είναι μία από τις πιο δύσκολες μέρες του μήνα εξαιτίας του τετραγώνου της Σελήνης με Κρόνο, Πλούτωνα και Ποσειδώνα ‒ είναι και οι αντιθέσεις του Κρόνου με Ερμή και Άρη και όλες αυτές οι δυσαρμονικές όψεις θα φέρουν ένταση στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους την Κυριακή θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες και θα καταφέρετε να επιλύσετε πολλά από αυτά, καθώς οι ιδέες σας είναι πολλές, ενώ θα ευνοηθεί η εφαρμογή ενός σχεδίου και θα βγείτε από το αδιέξοδο. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο δώστε έμφαση στην προώθηση των ταλέντων σας και σε θέματα εκπαίδευσης, καθώς το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού αυξάνει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και δίνει ευκαιρίες για επιτυχίες σε εμπορικές υποθέσεις. Εσείς του 2ου δεκαημέρου είστε πολύ αγχωμένοι με θέματα σπουδών ή νομικές υποθέσεις και δεν θα λείψουν οι εντάσεις με οικεία σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις με άτομα από τον χώρο της εργασίας και δουλέψτε ομαδικά. Για εσάς του 3ου δεκαημέρου η επιτυχία είναι σχεδόν σίγουρη, αρκεί να μη χάσετε την υπομονή σας. Οι κόποι σας θα ανταμειφθούν, είναι θέμα χρόνου πια. Η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει οικονομικά οφέλη.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μια θετική εξέλιξη στα οικονομικά των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο δίνει την ευκαιρία να τακτοποιηθούν οφειλές και καθώς φεύγει ένα πολύ μεγάλο βάρος από πάνω σας, η έμπνευση και η δημιουργική σας διάθεση θα είναι στα ύψη. Εσείς του 2ου δεκαημέρου, εκτός από τη βελτίωση των οικονομικών σας, θα έχετε και κάποια καλά νέα σχετικά με μία συνεργασία, οπότε μη σταματάτε να διαφημίζετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας. Κάποια έκτακτα έξοδα θα δοκιμάσουν τις σχέσεις σας αν δεν αντιμετωπίσετε τα γεγονότα με ψυχραιμία. Ιδανική εποχή για αγοραπωλησίες ακινήτων. Με την είσοδο της Αφροδίτης την Κυριακή στο ζώδιό σας θα είστε πιο τρυφεροί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα ασχοληθείτε εντατικά και με την εμφάνισή σας. Την Τετάρτη πραγματοποιούνται πολλές δυσαρμονικές όψεις, γι' αυτό πρέπει να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας, καθώς προβλέπονται συγκρούσεις με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές οι εξελίξεις σε θέματα σπουδών και στα οικονομικά σας και, παρά το γεγονός ότι είναι αυξημένες οι ευθύνες σας αυτή την εποχή, τα αποτελέσματα είναι πολύ ενθαρρυντικά, οπότε συνεχίζετε ακάθεκτοι τις προσπάθειές σας, καθώς ο Άρης δεν σας επιτρέπει να μείνετε άπραγοι. Ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό μπορούν να αυξήσουν το δίκτυο των συνεργατών σας και ίσως προκύψει μια πρόταση συνεργασίας με υψηλές αποδοχές που θα σας βάλει σε δίλημμα, όμως πρέπει να αποφύγετε τον ενθουσιασμό που μπορεί να θολώσει την κρίση σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους την Κυριακή θα αναζητήσετε πιο ιδιωτικές στιγμές προκειμένου να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή και με θέματα που σας απασχολούν, όμως καλύτερα να αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων που θα αλλάξουν τη ζωή σας. Την Τετάρτη, που πραγματοποιούνται αρκετές δυσαρμονικές όψεις με Σελήνη, Κρόνο και Πλούτωνα και Ποσειδώνα προβλέπονται εντάσεις στην οικογένεια.

 

ΛΕΩΝ

Ανακατατάξεις και αλλαγές προβλέπονται στον τομέα της καριέρας, με τον Ουρανό να αυξάνει τη διάθεσή σας για δημιουργία μιας δικής σας επιχείρησης ή για αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης, γι' αυτό πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά πώς θα κινηθείτε στο εξής οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Για εσάς του 2ου δεκαημέρου είναι μια καλή εποχή για τα οικονομικά σας, τα οποία μπορούν να βελτιωθούν μέσω έξυπνων επενδύσεων ή της αξιοποίησης των ταλέντων και των έργων σας. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας δίνει η Αφροδίτη για αύξηση της αναγνωρισιμότητάς σας και για την υλοποίηση των σχεδίων σας μέχρι την Κυριακή που εισέρχεται στους Διδύμους και ουσιαστικά ξεκινάει ένα διάστημα έντονης κοινωνικής ζωής, κατά το οποίο θα νιώθετε έντονα την ανάγκη να κάνετε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας προκειμένου να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Ερωτικά είστε αρκετά δραστήριοι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα σας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες και μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με γεγονότα που θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας. Ωστόσο, είναι μια καλή εποχή για να αναζητήσετε την τύχη σας σε νέες κατευθύνσεις, εφόσον δεν είστε ικανοποιημένοι με τις αποδοχές σας, αρκεί να είστε προσγειωμένοι και να μην έχετε παράλογες απαιτήσεις. Σίγουρα δεν πρέπει να ρίξετε εσείς οι ίδιοι την αξία σας, όμως μη σας πιάνει έπαρση, καθώς μπορεί να απορρίψετε κάποιες αξιόλογες προτάσεις. Η ανάγκη σας για γρήγορο κέρδος μπορεί να σας οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια και οι απώλειες θα είναι τεράστιες, οπότε προτιμήστε την ασφαλή οδό και δώστε έμφαση στη βελτίωση της επιχείρησής σας, των δεξιοτήτων και των μεθόδων σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους την Κυριακή θα ευνοηθούν θέματα καριέρας και θα ασχοληθείτε εντατικά με τις φιλοδοξίες σας. Στα ερωτικά σας επικρατεί κομφούζιο.

 

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω κοινών πόρων και μπορείτε να διευθετήσετε θέματα Δημοσίου (οφειλές, φόρους κ.λπ.), όμως θα πρέπει να κάνετε κράτει με τα έξοδα, διαφορετικά δεν θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν ευκαιρίες να βρείτε μια θέση εργασίας με καλύτερες αποδοχές, αρκεί να είστε ευέλικτοι και διατεθειμένοι να αλλάξετε αντικείμενο, δοκιμάζοντας την τύχη σας σε νέους τομείς. Αξιοποιήστε τις ιδέες σας, που είναι πολλές, εφόσον ο Ουρανός αυξάνει την έμπνευσή σας, και δώστε έμφαση στην επικοινωνία και στην προώθηση των προσόντων σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε το άγχος και την κούραση, ώστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις με οικεία σας πρόσωπα (αδέλφια, γονείς κ.λπ.). Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους την Κυριακή θα ευνοηθούν θέματα σπουδών, ταξίδια και ό,τι αφορά μακροπρόθεσμα σχέδια. Στον ερωτικό τομέα, σας λείπει η τρυφερότητα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη και είστε αρκετά δημοφιλείς, πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να αξιοποιήσετε τις επαφές σας και να έχετε οφέλη είτε μέσω μιας καινούργιας συνεργασίας είτε μέσω της αύξησης του αγοραστικού σας κοινού, εφόσον κρατάτε ψηλά τον πήχη της ποιότητας και της αξίας σας. Καινούργιες γνωριμίες θα σας δώσουν ώθηση ώστε να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες στο εξωτερικό, ωστόσο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βιαστείτε, καθώς υπάρχει κίνδυνος να υπερεκτιμήσετε μία κατάσταση. Στον τομέα των μετακινήσεων και της επικοινωνίας ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια εμπόδια ή μπορεί οι σπουδαστές να χάσετε σε κάποιες φάσεις το κουράγιο σας, όμως δεν είναι εποχή για να εγκαταλείψετε τις προσπάθειές σας. Αν κάπου έχετε μπλοκάρει, ζητήστε τη συμβολή των συμφοιτητών σας. Επειδή στην παρούσα φάση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η διατροφή σας, αποφύγετε τις δίαιτες και καταναλώστε καλά λιπαρά, που ενισχύουν τη σκέψη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλαγές και σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στον επαγγελματικό τομέα για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει ένα φλερτ με πρόσωπο από τον χώρο της εργασίας, κάτι που σημαίνει πως θα είναι ένα πολύ ευχάριστο διάστημα για εσάς. Εσείς του 2ου δεκαημέρου θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη θέματα ακίνητης περιουσίας και να ενισχύσετε τον εισόδημά σας, ωστόσο πρέπει να ασχοληθείτε και με τις προσωπικές σας επιθυμίες, που τις έχετε παραμελήσει εντελώς λόγω φόρτου εργασίας. Τα οικονομικά των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο είναι σε καλό δρόμο και μπορείτε να κάνετε αγορές για τον εαυτό σας, προκειμένου να βελτιώσετε τη διάθεσή σας, αρκεί να μην υπερβείτε τα όρια του προϋπολογισμού σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους την Κυριακή και μέχρι τις 3/7, που θα διανύει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, θα μπορέσετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ερωτική σας ζωή και η σχέση σας θα απασχολήσουν τις επόμενες μέρες τους γεννημένους το 1ο και 3ο δεκαήμερο και είναι ιδανική εποχή για να ξεκινήσει ένα ειδύλλιο ή για τη δημιουργία οικογένειας εφόσον το επιθυμείτε και δεν είναι αποτέλεσμα των πιέσεων που σας ασκούν τρίτοι. Με τον Ήλιο να αυξάνει τα επίπεδα της ενέργειάς σας θα τακτοποιήσετε πολλές εκκρεμότητες και θα ασχοληθείτε εκτενέστερα με θέματα της καθημερινότητας, οπότε θα μπει και μια τάξη σε θέματα που σας προκαλούν πανικό. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο πρέπει να προσέξετε για πιθανή ένταση με το ταίρι ή τους συνεργάτες σας, καθώς ο Άρης κάνει κάποιες δυσαρμονικές όψεις με τον Κρόνο και μπορεί να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα που θα δοκιμάσουν τις σχέσεις σας. Την Κυριακή εισέρχεται η Αφροδίτη στους Διδύμους και θα μπορέσετε να φέρετε ισορροπία στην καθημερινότητά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες ευχάριστες αλλαγές στην οικογένεια θα σας δώσουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, καθώς προμηνύονται σημαντικές εξελίξεις και στον επαγγελματικό τομέα, οπότε είναι ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερου. Εσείς του 2ου δεκαημέρου, αν ξεπεράσετε κάποιες ανασφάλειες που σας κάνουν να απέχετε από το κυνήγι των ευκαιριών, θα μπορέσετε να αυξήσετε το εισόδημά σας και να υλοποιήσετε ένα σημαντικό σας σχέδιο που μπορεί να αφορά την επαγγελματική ή την προσωπική σας ζωή. Την Κυριακή εισέρχεται η Αφροδίτη στους Διδύμους και μέχρι τις 3/7 θα είναι ένα πολύ ερωτικό διάστημα για όλους τους Υδροχόους, η τρυφερότητα με την οποία θα αντιμετωπίζετε τους άλλους θα ενισχύσει τις σχέσεις σας και θα είναι ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση. Οι πιθανότητες για απόκτηση παιδιού θα είναι αυξημένες, κάτι που σημαίνει πως όσοι δεν το έχετε στα άμεσα σχέδιά σας πρέπει να προσέχετε.


ΙΧΘΥΣ

Η έμπνευσή σας φέρνει νέες ιδέες και αν τις προωθήσετε στα κατάλληλα άτομα θα μπορέσετε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας μέσω μια νέας συνεργασίας. Επίσης, μπορεί να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, αρκεί να έχετε την οικονομική δυνατότητα και τις γνώσεις για να την υποστηρίξετε. Πολύ καλή εποχή για τα ερωτικά σας, καθώς αναζητάτε το πάθος και την ένταση και μπορείτε να ενισχύσετε τη σχέση σας, αν αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην προσωπική σας ζωή. Από την Κυριακή, που εισέρχεται η Αφροδίτη στους Διδύμους, θα αφοσιωθείτε στην οικογένεια και μέχρι τις 3/7, που θα διανύει τον τομέα τους σπιτιού, θα ευνοηθούν θέματα ακίνητης περιουσίας, ενώ θα επικρατεί αρμονία στις σχέσεις σας. Η ανάγκη σας για απολαύσεις θα είναι αυξημένη και θα έχετε την ευχέρεια να πειραματιστείτε οι ελεύθεροι, οπότε σίγουρα κάποιο άτομο θα προσελκύσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

 

 

Starfax
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

PRINT ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ