STARFAX: Οι εικονογραφημένες προβλέψεις της εβδομάδας (13-19/06/2019)
Starfax

STARFAX: Οι εικονογραφημένες προβλέψεις της εβδομάδας (13-19/06/2019)

Ασχοληθείτε περισσότερο με τις επιθυμίες σας και με την κοινωνική σας ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε μέσα στις επόμενες μέρες θα παίξουν με τις αντοχές σας και θα αφορούν κυρίως οικογενειακά σας θέματα. Είναι ένα διάστημα κατά το οποίο προσπαθείτε να συνδυάσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις με αυτές της προσωπικής σας ζωής γι' αυτό είστε αρκετά αγχωμένοι, με αποτέλεσμα να δίνετε έναν καθημερινό αγώνα ‒ στο τέλος θα δικαιωθείτε. Η αντίθεση του Κρόνου με Ερμή και Άρη φέρνει κάποια αστάθεια στην υλοποίηση ενός σχεδίου, ενώ ταυτόχρονα αυξάνονται τα έξοδά σας και είναι επιτακτική η εξοικονόμηση πόρων, που σημαίνει πως κάποιες προσωπικές σας ανάγκες θα μείνουν στην άκρη. Η Πανσέληνος της Δευτέρας στον Τοξότη πραγματοποιείται στον τομέα της εκπαίδευσης, σηματοδοτώντας το κλείσιμο ενός κύκλου και την έναρξη μιας νέας περιόδου στη ζωή σας, οπότε θα σας δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψετε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Η Τετάρτη θα είναι μια κρίσιμη μέρα για τις σχέσεις σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι διανύετε μια πολύ επικοινωνιακή περίοδο: ταξιδεύετε συχνά και, εκτός του ότι έχετε την ευχέρεια να αναπτύξετε το δίκτυο των συνεργατών σας, μπορείτε να συνδυάσετε εργασία με ψυχαγωγία και να έχετε πολλαπλά οφέλη. Με την αντίθεση του Κρόνου με Ερμή και Άρη θέματα σπουδών εντείνουν την αγωνία σας και πρέπει να βρείτε τρόπους ώστε να μη σας καταβάλει το άγχος. Γυμναστείτε, βγείτε μια βόλτα, μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας με άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και δώστε έμφαση στην κατανάλωση καλών λιπαρών που θα αυξήσουν τις μαθησιακές σας ικανότητες. Η Πανσέληνος της Δευτέρας στον Τοξότη πραγματοποιείται στον τομέα των κοινών πόρων και μπορεί να ολοκληρώσετε την αποπληρωμή μιας οφειλής ή να επιλύσετε θέματα Δημοσίου, ωστόσο πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στις συζητήσεις με οικεία πρόσωπα. Μη σκέφτεστε μεγαλοφώνως και επεξεργαστείτε τι θα πείτε προτού μιλήσετε. Ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τακτοποιήστε τις οφειλές σας και δώστε έμφαση σε κοινούς πόρους μέχρι την Παρασκευή που θα είναι πιο ευνοϊκό το κλίμα και προσέξτε τη διαχείριση χρημάτων που ανήκουν σε κοινό ταμείο, ώστε να μην έχετε δυσάρεστες εξελίξεις στα επαγγελματικά ή στις σχέσεις σας. Η αντίθεση του Κρόνου με Άρη και Ερμή μπορεί να προκαλέσει κάποια κολλήματα σε θέματα Δημοσίου, ωστόσο θα είναι αντιμετωπίσιμα και, παρά το γεγονός ότι η αγωνία σας θα είναι στα κόκκινα, θα τακτοποιηθούν εγκαίρως. Η Πανσέληνος της Δευτέρας στον Τοξότη πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεων και μπορεί να ολοκληρωθεί μια συνεργασία ή να δοκιμαστεί μια ερωτική σχέση. Όπως και να έχει, πρέπει να αποφύγετε τη λήψη βιαστικών αποφάσεων και να σκεφτείτε με ψυχραιμία πώς θα κινηθείτε. Κάποια έκτακτα έξοδα που προκύπτουν θα σας επιβάλουν να κρατήσετε αμυντική στάση και ίσως αναβάλετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι διανύετε μια πολύ δημιουργική φάση: οι μετακινήσεις σας είναι συχνές και ανακαλύπτετε νέες ιδέες που θα συμβάλουν στην τελειοποίηση ενός έργου, ωστόσο είστε πολύ αγχωμένοι με τα οικονομικά σας και πρέπει να είστε προσεχτικοί στον τρόπο που εκφράζετε τις απόψεις σας. Ερμής και Άρης στο ζώδιό σας, σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα στις σχέσεις σας, είναι και το άγχος σας στα ύψη σχετικά με μια συνεργασία για την οποία δεν είστε σίγουροι, όμως προσέξτε να μην ξεσπάτε στους άλλους. Η Πανσέληνος της Δευτέρας στον Τοξότη που πραγματοποιείται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σάς υπενθυμίζει πως πρέπει να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση, αλλάζοντας διατροφικές συνήθειες, ενώ μπορεί να αναθεωρήσετε τις συνθήκες της εργασίας και να αναζητήσετε μια νέα κατεύθυνση. Ο γάμος ή η σχέση σας χρειάζεται τόνωση άμεσα.

 

ΛΕΩΝ

Επαγγελματικές και οικογενειακές υποθέσεις θα αποτελέσουν το επίκεντρο της προσοχής σας και θα είναι ένα κουραστικό διάστημα για εσάς, κατά το οποίο δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι κόντρες με οικεία πρόσωπα. Μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα με τα οποία έχετε έναν κοινό σκοπό ή ακόμη και με φίλους αν δεν ασπάζονται τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας, καθώς ο Άρης και ο Ερμής, σε αντίθεση με τον Κρόνο, μπορεί να δημιουργήσουν αστάθεια στα επαγγελματικά σας και στις σχέσεις σας. Η Πανσέληνος της Δευτέρας στον Τοξότη πραγματοποιείται στον τομέα των απολαύσεων και του έρωτα, ωστόσο δεν είναι σίγουρο κατά πόσο θα ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας με μια καινούργια ερωτική σχέση. Ενδεχομένως να διαπιστώσετε πολύ σύντομα πως δεν ταιριάζετε σε πολλά πράγματα με το ταίρι σας και να αλλάξετε ρότα. Ασχοληθείτε περισσότερο με τις επιθυμίες σας και με την κοινωνική σας ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εποχή αναζητάτε έντονα τις απολαύσεις και δεν έχετε πολύ μυαλό για να ασχοληθείτε με σημαντικές σας υποθέσεις, είναι όμως απαραίτητη η επίλυση θεμάτων που δεν σηκώνουν αναβολή και πρέπει να κρατήσετε άμυνες με τα χρήματα σας. Στον άξονα έρωτας/φιλία υπάρχουν εντάσεις με την αντίθεση του Κρόνου με Ερμή και Άρη και μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να αλλάξουν πολλά στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να μην αντιδράτε σπασμωδικά και να φιλτράρετε πολύ καλά λόγια που θα σας μεταφέρουν διάφοροι καλοθελητές. Η Πανσέληνος της Δευτέρας στον Τοξότη μπορεί να ανακινήσει ένα οικογενειακό θέμα που θα σας φέρει κόντρα με αγαπημένα πρόσωπα ή μπορεί να ολοκληρώσετε τις εργασίες ανακαίνισης του σπιτιού σας. Θέματα καριέρας χρήζουν επανεξέτασης και απαιτούν την αφοσίωση σας, κάτι που θα σας δυσκολέψει αρκετά αν πρέπει να αναβάλετε τις διακοπές σας. Η ερωτική σας ζωή είναι ασταθής.

 

ΖΥΓΟΣ

Θέματα ακίνητης περιουσίας, τα οικονομικά σας και επαγγελματικές σας υποθέσεις θα ευνοηθούν μέχρι το Σ/Κ. Από κει κι έπειτα, η αντίθεση του Κρόνου με Ερμή και Άρη, εκτός του ότι φέρνει αύξηση ευθυνών που σας προκαλούν άγχος και κούραση, δημιουργεί εντάσεις στις σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας και με τα μέλη της οικογένειας. Αναζητήστε τρόπους διαχείρισης του στρες μέσω του αθλητισμού, επικοινωνήστε με φίλους και μην αφήνετε τα προβλήματα να σας καταπίνουν την ενέργεια. Η Πανσέληνος της Δευτέρας στον Τοξότη πραγματοποιείται στον τομέα εκπαίδευση/επικοινωνία και μπορεί είτε να ολοκληρώσετε έναν κύκλο μαθημάτων με επιτυχία ή να αναθεωρήσετε σχέσεις με οικεία σας πρόσωπα, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία. Η ερωτική σας ζωή έχει μείνει πίσω και αν δεν κάνετε κάτι τώρα που η εποχή ευνοεί τον έρωτα και τις απολαύσεις θα χάσετε την ευκαιρία να βελτιώσετε κι αυτόν τον τομέα της ζωής σας, που είναι πολύ σημαντικός.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ταξίδια, μετακινήσεις και θέματα σπουδών θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας, από τη Δευτέρα όμως, με την αντίθεση Κρόνου, Ερμή και Άρη, αρχίζουν οι πιέσεις και δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα θέλετε να τα παρατήσετε και να βρείτε την ηρεμία σας σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία. Νομικές υποθέσεις θα έχουν καθυστερήσεις κι έτσι θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανεξετάσετε κάθε λεπτομέρεια προσεχτικά. Η ερωτική σας ζωή πάει πρίμα και είστε χαρούμενοι που έχετε βρει το κατάλληλο ταίρι, ενώ οι γονείς δίνετε έμφαση στην επικοινωνία με τα παιδιά, περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Η Πανσέληνος της Δευτέρας στον Τοξότη πραγματοποιείται στον τομέα των οικονομικών και μπορεί να ολοκληρώσετε την τακτοποίηση μιας οφειλής ή να αυξηθεί το εισόδημά σας μέσω τρίτων. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας και στην επικοινωνία με οικεία πρόσωπα. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικές υποθέσεις και θέματα Δημοσίου σάς κρατούν σε συνεχή εγρήγορση και, ενώ αυξάνεται το εισόδημά σας, προκύπτουν συνεχώς έξοδα που σας αναγκάζουν να κρατήσετε άμυνες. Η αντίθεση του Κρόνου με Ερμή και Άρη δείχνει μια αστάθεια στη ροή των οικονομικών σας, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε, τουλάχιστον προς το παρόν, να οργανώσετε τα σχέδια των διακοπών σας και είστε ανήσυχοι. Η Πανσέληνος της Δευτέρας στο ζώδιό σας δίνει έμφαση σε προσωπικές σας υποθέσεις και θα επανεξετάσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας έπειτα από μια έντονη κόντρα με το ταίρι ή τους συνεργάτες σας. Αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων ενώ είστε αρπαγμένοι και δώστε στον εαυτό σας τον χρόνο που χρειάζεται ώστε να έχετε μια αντικειμενική εικόνα των καταστάσεων. Στον ερωτικό τομέα η γοητεία σας προσελκύει καινούργια πρόσωπα και ζείτε έντονες εμπειρίες, ωστόσο είστε επιρρεπείς σε μπερδέματα και θα βρεθείτε σε δίλημμα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εποχή είστε σε μια διαρκή κίνηση, οι επαφές με κόσμο είναι πολλές και δύσκολα θα βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, ωστόσο είναι ένα πολύ ευχάριστο διάστημα για εσάς, με έντονη κοινωνική ζωή και νέες εμπειρίες. Ενδεχομένως να δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις στις σχέσεις σας αν νιώσετε πως δεν ασπάζονται οι άλλοι τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, καθώς η αντίθεση Κρόνου, Ερμή και Άρη δημιουργεί μια αναστάτωση και δεν αποκλείεται να απογοητευτείτε. Η Πανσέληνος της Δευτέρας στον Τοξότη πραγματοποιείται στον τομέα του ψυχισμού σας φέρνοντας εσωστρέφεια και στην ανάγκη σας να δώσετε έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες, μπορεί να γίνετε εριστικοί με το περιβάλλον σας. Ακατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε δίαιτα όσοι ενδιαφέρεστε για τη βελτίωση της εμφάνισής σας. Σχέση/γάμος θα έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά θα είναι παροδικά. Πολύ καλή εποχή για φλερτ και διασκέδαση, ωστόσο προσέξτε τα έξοδά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω της εργασίας σας και θα πετύχετε πολλά όσον αφορά θέματα καριέρας, όμως από τη Δευτέρα ξεκινά ένα δύσκολο διάστημα με πολλές πιέσεις πάνω στη δουλειά σας που θα σας προκαλέσουν προβληματισμό και αβεβαιότητα για το μέλλον. Η αντίθεση Ερμή και Άρη με τον Κρόνο δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να κάνετε τον προγραμματισμό σας λόγω της αστάθειας στον επαγγελματικό τομέα και μπορεί να αναζητήσετε την τύχη σας σε νέες κατευθύνσεις. Ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και μην αφήνετε το άγχος να σας κατακυριεύει. Με την Πανσέληνο της Δευτέρας στον Τοξότη, δηλαδή στον τομέα της συλλογικότητας και της φιλίας, μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και να επέλθει ρήξη στις σχέσεις σας. Η ερωτική σας ζωή έχει πολλές προοπτικές βελτίωσης και είναι θέμα χρόνου να γνωρίσετε σε ένα ταξίδι το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας.

 

ΙΧΘΥΣ

Πολύ δημιουργικό τον επόμενο διάστημα για εσάς και, εκτός του ότι προβλέπονται επιτυχίες στον τομέα της καριέρας με τον Δία να σιγοντάρει τα σχέδιά σας, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας, κάνοντας ένα ταξίδι και δίνοντας έμφαση στην ψυχαγωγία. Η ερωτική σας ζωή είναι σε καλό σημείο και είστε ικανοποιημένοι, αλλά όλα αυτά μέχρι το Σ/Κ. Με την αντίθεση του Κρόνου με Άρη και Ερμή θα δοκιμαστούν οι αντοχές και οι σχέσεις σας, ωστόσο, αν επιμείνετε, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τον σκόπελο και θα επανέλθουν οι ισορροπίες. Η Πανσέληνος της Δευτέρας στον Τοξότη ενεργοποιεί τον τομέα των φιλοδοξιών και μπορεί να αναλάβετε ευθύνες τις οποίες δεν θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας, οπότε μη σας πιάνει έπαρση και ρίξτε τους ρυθμούς σας. Θέματα παιδιών χρήζουν προσοχής. Οι ελεύθεροι εκφράστε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας στο πρόσωπο που σας ελκύει.

 

Starfax
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

PRINT ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ