STARFAX: Οι εικονογραφημένες προβλέψεις της εβδομάδας (20-26/06/2019)
Starfax

STARFAX: Οι εικονογραφημένες προβλέψεις της εβδομάδας (20-26/06/2019)

Ιδανική εποχή για να ορίσετε τι ακριβώς θέλετε για το μέλλον σας.

ΚΡΙΟΣ

Η αύξηση των εξόδων δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για ενασχόληση με ένα νέο εγχείρημα και είναι προτιμότερο να αναβάλετε για κάποιο διάστημα κάθε είδους νέα ξεκινήματα. Ανακτήστε πρώτα τις δυνάμεις σας και εξοικονομήστε πόρους για την υλοποίηση ενός σχεδίου. Οι δυσαρμονικές όψεις Ερμή - Πλούτωνα δημιουργούν μια αντιπαλότητα στον χώρο της εργασίας, όμως μπορείτε να αποφύγετε τις προστριβές με τους άλλους, αρκεί να εστιάσετε σε όσα θέλετε να αναπτύξετε αυτή την περίοδο. Από την Παρασκευή αρχίζει να γίνεται πιο βατή η καθημερινότητά σας και θα καταφέρετε να βάλετε πιο γερές βάσεις για να επιτευχθούν σωστά οι στόχοι σας και να εξισορροπήσετε τη ζωή σας. Ενδεχομένως κάποιο ξεκαθάρισμα να είναι απαραίτητο και θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σταδιοδρομία σας. Όσον αφορά τα ερωτικά σας, έχετε την ευκαιρία για μια γνωριμία που θα αλλάξει την οπτική σας για τις σχέσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε από τους ευνοημένους του ζωδιακού και μπορείτε να κατακτήσετε τους στόχους σας καθώς σημειώνεται σημαντική αύξηση στο εισόδημά σας, είτε μέσω της πώλησης ενός ακινήτου είτε μέσω μιας κληρονομιάς, ωστόσο δεν είναι κατάλληλη εποχή για επενδύσεις και επιχειρηματικά ρίσκα. Διαφυλάξτε τους πόρους σας και εξετάστε διεξοδικά τα μελλοντικά σας σχέδια. Επίσης, μην ανακοινώνετε στους άλλους τα σχέδιά σας πάνω στον ενθουσιασμό σας. Μπορεί κάποιοι να σας ρίξουν το ηθικό με τις συμβουλές τους ή να κλέψουν τις ιδέες σας. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε δυσαρμονικές όψεις με τον Ερμή σάς δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσετε τους στόχους σας και να πάρετε αποφάσεις για τη σταδιοδρομία σας, όμως πρέπει να είστε διατεθειμένοι να εργαστείτε σκληρά. Η ερωτική σας ζωή είναι ασταθής και είναι κάτι που οφείλεται στην ανάγκη σας για ανεξαρτησία, οπότε μη μεμψιμοιρείτε. Δεν είναι τα πάντα θέμα τύχης.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι Δίδυμοι έχετε περάσει από χίλια κύματα, ερχόμενοι αντιμέτωποι με την ανοργανωσιά που επικρατεί στο Δημόσιο και έχουν μείνει πίσω τα σχέδιά σας, όμως από την Παρασκευή αρχίζει να στρώνει η κατάσταση και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε τις όποιες υποθέσεις σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται, ενώ μπορεί να προκύψει ένα ταξίδι ή μία συνεργασία με το εξωτερικό, οπότε είναι σίγουρο ότι θα σας δοθούν ευκαιρίες και το μόνο που σας μένει είναι να τις αρπάξετε. Οι εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές, θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα λειτουργήσετε. Μη σας τρομάζουν οι αλλαγές, προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες και φέρτε την τύχη με το μέρος σας. Στην προσωπική σας ζωή, εσείς που είστε σε σχέση απολαμβάνετε στιγμές τρυφερότητας με το ταίρι σας, ενώ οι ελεύθεροι θα έχετε αρκετές επιλογές και ευκαιρίες για την εύρεση ερωτικού συντρόφου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τελειώνουν οι ταλαιπωρίες σας και από την Παρασκευή που αρχίζουν να μπαίνουν σε μια ροή οι υποθέσεις σας ‒ ουσιαστικά ξεκινάει ένα διάστημα έντονης κινητικότητας και δράσης. Στην παρούσα φάση είναι πολύ σημαντικό να μη μένετε αδρανείς, περιμένοντας να σας καλέσουν σε μια συνέντευξη ή να ξεκινήσει μια συνεργασία, αλλά να κυνηγάτε ευκαιρίες που είναι ουκ ολίγες. Η προσαρμοστικότητά σας παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σας και μπορείτε να πετύχετε πολλά ταξιδεύοντας και δοκιμάζοντας την τύχη σας σε νέους τομείς. Ό,τι δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί ή να συνεχιστεί αναγκαστικά έχει κάνει τον κύκλο του και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε παρακάτω. Αρκετοί από εσάς θα συνεργαστείτε με κάποια άτομα που με τις ιδέες ή τις προτάσεις και τη συμπαράστασή τους θα δώσουν ώθηση στα σχέδια και στα οικονομικά σας, ενώ μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας.

 

ΛΕΩΝ

Ενημερωθείτε για τα δικαιώματά σας και διεκδικήστε καλύτερες συνθήκες εργασίας, δίχως να βασίζεστε στο φιλότιμο των άλλων. Μόνοι σας θα πετύχετε αυτά που θέλετε, δίνοντας έμφαση στις δεξιότητες και σε ό,τι έχετε καταφέρει στη μέχρι τώρα πορεία σας. Από την Παρασκευή, που αρχίζει να γίνεται πρόσφορο το έδαφος για επαφές και συνεννοήσεις, μπορεί να σας προτείνουν ή εσείς να προτείνετε μια συνεργασία και να υλοποιήσετε μια ιδέα την οποία επεξεργάζεστε εδώ και αρκετό καιρό στο μυαλό σας. Αύξηση των κερδών σας θα δείτε οι ελεύθεροι επαγγελματίες, όμως μην ενθουσιάζεστε πολύ, καθώς υπάρχουν τρέχοντα έξοδα που πρέπει να τακτοποιηθούν όπως και να 'χει. Συμφωνίες, νέες συμπράξεις, μετακινήσεις, θέματα σπουδών και δουλειές μέσω Διαδικτύου θα προχωρήσουν ικανοποιητικά στο μεγαλύτερο ποσοστό τους. Ιδανική εποχή για να ορίσετε τι ακριβώς θέλετε για το μέλλον σας, οι ορίζοντές σας επεκτείνονται και βλέπετε νέες προοπτικές που μπορείτε να αξιοποιήσετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επόμενες μέρες θα έχουν μεγαλύτερη κινητικότητα, θα αποκτήσετε αρκετές γνώσεις και θα αξιοποιήσετε στο έπακρο ικανότητες και ευκαιρίες. Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο διάστημα, με τον Κρόνο να σας φέρνει αντιμέτωπους με διάφορες δοκιμασίες, όμως από την Παρασκευή γίνονται ευνοϊκότερες οι συνθήκες και μπορείτε να σκεφτείτε πιο ήρεμα τους μελλοντικούς σας στόχους. Με περισσότερη ευκολία θα προχωρήσουν θέματα που σχετίζονται με σπουδές, σεμινάρια και τακτοποίηση οφειλών, ενώ θα είναι και μια καλή εποχή για να αναθερμάνετε την σχέση ή τον γάμο σας. Στον οικονομικό τομέα προκύπτουν κάποιες έκτακτες ανάγκες που σας επιβάλλουν την αλλαγή προτεραιοτήτων και μπορεί να αναβάλετε τις διακοπές σας όσοι σκοπεύατε να τις ξεκινήσετε αυτόν τον μήνα. Ωστόσο, δεν πρέπει να απογοητεύεστε, καθώς θα έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε ένα ταξίδι το προσεχές διάστημα. Στον ερωτικό τομέα υπάρχουν ευκαιρίες, αλλά δεν επιθυμείτε δεσμεύσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά σας θέματα αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα, σας δίνονται ευκαιρίες για διορθωτικές κινήσεις και για να διεκδικήσετε τα καλύτερα, ενώ θα ευνοηθείτε πολύ εσείς που εκφράζετε το συναίσθημα μέσω της εργασίας σας και θα διακριθείτε για τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας. Ο ανταγωνισμός στον επαγγελματικό τομέα δεν σας πτοεί, ωστόσο πρέπει να προσέχετε με ποιους μοιράζεστε μυστικά και ιδέες και να απομακρύνετε ακατάλληλα άτομα από νευραλγικές θέσεις. Με εργατικότητα και σταθερότητα στις απόψεις σας μπορείτε να πετύχετε σημαντικά αποτελέσματα και να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας πολύ πιο σύντομα απ' όσο πιστεύετε. Τα οικονομικά σας χρήζουν προσοχής και μόνο μέσω σωστού προγραμματισμού θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας και να ικανοποιήσετε προσωπικές σας ανάγκες. Στην ερωτική σας ζωή, ενώ αναζητάτε τη σταθερότητα, οι περιπτώσεις που σας τυχαίνουν προσφέρονται μόνο για εφήμερες σχέσεις και αυτό είναι κάτι που σας προβληματίζει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις επόμενες μέρες θα σας απασχολήσουν θέματα Δημοσίου (εφορίες, ασφάλειες, κ.λπ.) και είναι σημαντικό να τεθούν σωστές προτεραιότητες, ώστε να μη βρεθείτε σε αδιέξοδο. Μια καινούργια συνεργασία εξελίσσεται θετικά και είστε ήσυχοι όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, ενώ εσείς που αναζητάτε μια θέση εργασίας μπορείτε να προωθήσετε τις δεξιότητές σας με επιτυχία. Το μυστικό στην παρούσα φάση είναι η ευελιξία, καθώς υπάρχουν ευκαιρίες, αλλά μπορεί να μη δώσετε την απαραίτητη σημασία αν είστε απόλυτοι, ψάχνοντας σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Πλησιάστε άτομα που είναι κατάλληλα για συμμαχίες και ενταχθείτε σε κύκλους οικονομικού ενδιαφέροντος για να αναβαθμίσετε το βιοτικό σας επίπεδο. Τέλος, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Αν κάποιο άτομο δεν σας εμπνέει εμπιστοσύνη ακόμα και στην ερωτική σας ζωή, ακούστε τη διαίσθησή σας και απομακρυνθείτε. Όσον αφορά τα ερωτικά σας, μάλλον δεν αρκούν οι προσπάθειες που κάνετε για να σας προσέξει το άτομο που σας ενδιαφέρει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γίνεται αλλαγή σχεδίων και είστε γεμάτοι ενθουσιασμό με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα, όμως μην ανακοινώνετε τίποτα προτού να είστε σίγουροι πως έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στην παρούσα φάση, και με όλες τις αντιξοότητες που συναντούσατε μέχρι πρότινος, είναι σημαντικό να τηρήσετε σιγή ιχθύος για τα πλάνα σας και την οικονομική σας κατάσταση. Επίσης, αποφύγετε συζητήσεις με άτομα που δεν έχουν το κατάλληλο υπόβαθρο για να κατανοήσουν τις ανάγκες σας, καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ακόμη και με φιλικά σας πρόσωπα που μπορεί να είναι στην κοσμάρα τους. Μια χαρμόσυνη είδηση έρχεται να συσπυρώσει την οικογένεια και θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας σε σημαντικό βαθμό. Οι ελεύθεροι μπορεί να έρχεστε αντιμέτωποι με πιέσεις οικείων σας προσώπων σχετικά με την προσωπική σας ζωή και ο μόνος τρόπος να αποφύγετε τον νευρικό κλονισμό είναι μη δίνετε σημασία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τα οικονομικά σας θα ασχοληθείτε τις επόμενες μέρες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα συμβάλουν στην εξοικονόμηση πόρων. Τα έξοδά σας είναι πολλά, γιατί, εκτός από τις ανάγκες του σπιτιού, κάνετε πολλές σπατάλες σε αγορές για τον εαυτό σας και είναι πολύ εύκολο να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Στον επαγγελματικό τομέα σταθεροποιούνται οι υποθέσεις σας, όμως εσείς αναζητάτε περισσότερα κέρδη και οι φιλοδοξίες σας μπορεί να σας ωθήσουν σε ενέργειες που δεν θα είναι νομότυπες. Από την Παρασκευή αρχίζουν να υποχωρούν οι δυσκολίες στην καθημερινότητα σας και θα απολαμβάνετε περισσότερο την επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα σας δοθεί η ευκαιρία να ενισχύσετε τη σχέση ή τον γάμο σας. Μια καινούργια γνωριμία μπορεί να μην προσελκύσει αρχικά το ενδιαφέρον σας, στην πορεία όμως θα ανακαλύψετε πολλά στοιχεία που θα σας γοητεύσουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα εκπαίδευσης, παιδιών και ταξίδια θα έχουν αίσια αποτελέσματα, όμως, αν δεν περιορίσετε το άγχος που σας καταβάλλει, μπορεί να σαμποτάρετε τον εαυτό σας. Στον επαγγελματικό τομέα έχετε την ευκαιρία να θέσετε τις βάσεις για εργασιακή άνοδο και να εμπνεύσετε τους γύρω σας, ενώ είναι και μια πολύ καλή εποχή για να εξασκήσετε τα ταλέντα σας. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται σ' εσάς που έχετε θάρρος να δοκιμάσετε την τύχη σας σε μακρινούς προορισμούς και δεν αποκλείεται να μην επιστρέψετε στη βάση σας αν μείνετε ικανοποιημένοι με τις συνθήκες διαβίωσης. Αν κάποιοι θεωρείτε πως έχει κλείσει ένας κύκλος στον επαγγελματικό τομέα, μπορείτε να χτίσετε τη δική σας δουλειά και να εφαρμόσετε τις σκέψεις σας σε ένα νέο εγχείρημα που θα έχει σταθερές βάσεις. Τα οικονομικά σας δέχονται διακυμάνσεις που κατά έναν μεγάλο βαθμό οφείλονται στη δική σας διαχείριση, ενώ η ερωτική σας ζωή είναι περιπετειώδης.

 

ΙΧΘΥΣ

Ευνοϊκό το προσεχές διάστημα για ταξίδια και μετακινήσεις, ενώ νέες επαγγελματικές προσπάθειες θα συμβάλουν στη βελτίωση των οικονομικών σας. Μεριμνήστε εγκαίρως για τις οφειλές σας και εξοικονομήστε πόρους για τις προσωπικές σας επιθυμίες, τις διακοπές και για οτιδήποτε θεωρείτε εσείς απαραίτητο που δεν θα πρέπει να στερηθείτε. Καινούργιες προτάσεις συνεργασίας θα σας απασχολήσουν αρκετά, όμως μην κλείνετε πόρτες αν δεν είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας και μη βιάζεστε να δεσμευτείτε. Είναι μια εποχή που μπορείτε με τις κατάλληλες ενέργειες να πετύχετε πολλά και δεν πρέπει να προτρέχετε. Θέματα παιδιών (σπουδές, εκπαίδευση κ.λπ.) αποτελούν πηγή άγχους, αλλά θα μείνετε ικανοποιημένοι με την πρόοδό τους. Στον ερωτικό τομέα τα έχετε κάνει πολύ περίπλοκα τα πράγματα με ένα τρίτο πρόσωπο που σας έχει γοητεύσει και, όσο περνά ο καιρός, θα είναι πολύ πιο δύσκολο να πάρετε αποφάσεις.

 

Starfax
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

PRINT ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ