STARFAX: Οι εικονογραφημένες προβλέψεις της εβδομάδας (27/6-3/7/2019)
Starfax

STARFAX: Οι εικονογραφημένες προβλέψεις της εβδομάδας (27/6-3/7/2019)

Ιδανική εποχή για να θέσετε νέους στόχους, να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, που έχει πολύ καλές προοπτικές βελτίωσης.

ΚΡΙΟΣ

Οι τελευταίες ημέρες του Ιουνίου είναι πιο ήπιες, καθώς υποχωρούν οι δυσαρμονικές όψεις Κρόνου - Πλούτωνα που δημιουργούσαν εμπόδια και καθυστερήσεις, και με την είσοδο του Ερμή την Πέμπτη στον Λέοντα μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Θέματα σπουδών και διαδικαστικά ζητήματα θα έχουν αίσια έκβαση, με τον Άρη να δίνει την απαραίτητη ενέργεια και τον Ερμή να ενδυναμώνει τις δεξιότητές σας, αρκεί να είστε αποφασισμένοι να δουλέψετε εντατικά. Ο Ιούλιος ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη - Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο την Τρίτη και είναι ιδανική εποχή για να κάνετε μια νέα αρχή που θα αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Με τη συμμετοχή του Ουρανού ενισχύονται τα οικονομικά σας και μπορεί να αλλάξετε κατοικία ή να αγοράσετε ένα ακίνητο, ωστόσο πρέπει να είστε προσεχτικοί. Ο Άρης στον Λέοντα θα ενισχύσει την ερωτική σας ζωή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του Ιουνίου θα είναι πιο βατές και θα έχουν θετική ανταπόκριση οι προσπάθειές σας. Θέματα σπουδών, διαδικαστικές υποθέσεις και επαγγελματικά ζητήματα θα διευκολυνθούν πολύ και από την Πέμπτη, που εισέρχεται ο Ερμής στον Λέοντα, θα ενισχυθούν οι σχέσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον, ενώ μπορεί να προκύψει και κάτι καλό που θα αφορά το σπίτι. Επαφές και διαπραγματεύσεις θα ευνοηθούν, οπότε τακτοποιήστε θέματα Δημοσίου και οφειλές τώρα που θα είναι πιο ήπιες οι συνθήκες. Ο Ιούλιος ξεκινά με τη Νέα Σελήνη - Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο την Τρίτη, η οποία πραγματοποιείται στον τομέα της εκπαίδευσης και των μετακινήσεων, που σημαίνει πως είναι ιδανική εποχή για νέα ξεκινήματα σε θέματα σπουδών και σε εμπορικές συμφωνίες. Ο Ουρανός στο ζώδιό σας φέρνει νέες ιδέες και μπορεί να αλλάξετε κατεύθυνση αν κάτι δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ιούνιος σάς αποχαιρετά με κάποιες θετικές εξελίξεις σε προσωπικά ζητήματα και από την Πέμπτη, που εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Ερμής στον Λέοντα, θα είναι ιδανική εποχή για να δώσετε έμφαση στην επικοινωνία, σε θέματα εκπαίδευσης και σε ό,τι αφορά σχέσεις με οικεία πρόσωπα. Δημόσιες σχέσεις, προώθηση δεξιοτήτων-υπηρεσιών και μετακινήσεις θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας, ενώ μπορεί να ξεκινήσει μια συνεργασία που θα έχει ομαλή πορεία. Ο Ιούλιος ξεκινά με την είσοδο του Άρη επίσης στον Λέοντα και θα διοχετεύσετε όλη σας την ενέργεια σε επαφές με πρόσωπα που μπορούν να σας δώσουν ώθηση ως προς την υλοποίηση ενός σχεδίου, το πιο σημαντικό όμως είναι πως την ίδια μέρα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη - Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο, ενεργοποιώντας τον τομέα των οικονομικών σας. Με τη συμμετοχή του Ουρανού προβλέπονται θετικές αλλαγές και σύντομα θα καταφέρετε να βάλετε μια τάξη στα έξοδά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή την Πέμπτη στον Λέοντα και μέχρι τις 18/8, που θα διανύει τον τομέα των οικονομικών σας, θα είναι ιδανική εποχή για διαπραγματεύσεις και επενδύσεις, ενώ θα αυξηθούν τα έσοδά σας μέσω της εργασίας. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο είστε προβληματισμένοι με τη στασιμότητα στον τομέα των συνεργασιών, όμως από το Σάββατο αρχίζουν να δρομολογούνται οι υποθέσεις σας, καθώς παύει να σας ταλαιπωρεί ο Πλούτωνας. Την Τρίτη η Νέα Σελήνη - Ολική Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σας είναι πολύ σημαντική, καθώς δίνει ευκαιρίες για καινούργια ξεκινήματα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο και με τη συμμετοχή του Ουρανού έρχονται στη ζωή σας νέα πρόσωπα που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη μετέπειτα σταδιοδρομία σας. Την Τρίτη εισέρχεται και ο Άρης στον Λέοντα που σας δίνει τον απαραίτητο δυναμισμό για να αυξήσετε τα κέρδη σας μέσω μιας νέας πηγής εσόδων.

 

ΛΕΩΝ

Ο Ιούνιος σάς αφήνει αρκετά κουρασμένους εξαιτίας των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, ωστόσο είναι μια καλή εποχή για να δώσετε έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας. Την Πέμπτη εισέρχεται ο Ερμής στο ζώδιό σας με αποτέλεσμα οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες να είναι άριστες, έτσι μπορείτε να πετύχετε πολλά σε επενδύσεις, ενώ, μέσω των επαφών που θα κάνετε, θα προωθήσετε τα ταλέντα σας και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ο Ιούλιος ξεκινά με τη Νέα Σελήνη - Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο την Τρίτη, ενεργοποιώντας τον τομέα της υγείας, οπότε είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση, δίνοντας έμφαση σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Την Τρίτη εισέρχεται και ο Άρης στο ζώδιό σας και μέχρι τις 18/8 ο δυναμισμός σας θα είναι στα ύψη και οι ερωτικές κατακτήσεις σας πολλές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του Ιουνίου θα είναι αρκετά απαιτητικές, ωστόσο εσείς που δεν θα χάσετε το κουράγιο και την υπομονή σας θα πετύχετε πολλά. Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα την Πέμπτη αυξάνει τη διάθεσή σας να δουλέψετε μυστικά και, παρά το γεγονός ότι είναι ένα διάστημα πολλών επαφών και συνεννοήσεων, θα προτιμήσετε να κρατήσετε σιγή ιχθύος για τα σχέδιά σας. Η Νέα Σελήνη - Ολική Ηλιακή Έκλειψη της Τρίτης στον Καρκίνο ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και με τη συμμετοχή του Ουρανού μπορεί να προκύψει μια καινούργια συνεργασία ή να ξεκινήσετε ένα κύκλο σπουδών στο εξωτερικό. Θέματα παιδιών, ενασχόληση με τα ταλέντα σας, επενδύσεις και ρίσκα θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας, αλλά θα πρέπει να δουλέψετε εντατικά προκειμένου να έχετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Γνωριμίες με άτομα από μακριά θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή σας και θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

 

ΖΥΓΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα την Πέμπτη ξεκινά ένα πολύ επικοινωνιακό διάστημα για εσάς, η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη, ενώ μπορεί να προκύψουν ιδέες που θα συμβάλουν στην υλοποίηση ενός σημαντικού εγχειρήματος. Ο Ιούνιος σάς ζόρισε αρκετά σε οικογενειακά θέματα ‒που θα συνεχίσουν να απασχολούν τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο‒, αλλά θα είναι πιο ήπιες οι συνθήκες. Χάρη στη Νέα Σελήνη - Ολική Ηλιακή Έκλειψη της Τρίτης στον Καρκίνο ο Ιούλιος ξεκινά με πολλές ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας και με τη συμμετοχή του Ουρανού προβλέπονται αναπάντεχα θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας. Ιδανική εποχή για να θέσετε νέους στόχους, να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, που έχει πολύ καλές προοπτικές βελτίωσης. Πιθανή σχέση με πρόσωπο κύρους για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ιούνιος σάς αφήνει με ευνοϊκές όψεις, καθώς την Πέμπτη εισέρχεται ο Ερμής στον Λέοντα και ουσιαστικά ξεκινά ένα διάστημα πολλών επαφών με πρόσωπα που μπορούν να συμβάλουν στην υλοποίηση μιας ιδέας και πολλών ευκαιριών για να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Θέματα σπουδών, ταξίδια και διαδικαστικά ζητήματα θα έχουν αίσια έκβαση, με τον Άρη να ενδυναμώνει την επιμονή σας και από την Τρίτη, που περνά κι αυτός στον Λέοντα, θα έχετε όλες τις συνθήκες με το μέρος σας για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Την ίδια μέρα, η Νέα Σελήνη - Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο θα σημάνει την έναρξη ενός νέου κύκλου με πολλά ταξίδια και θα είναι ιδανική εποχή για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, απολαμβάνοντας τους καρπούς των κόπων σας. Μια καινούργια ερωτική σχέση ή μια συνεργασία φέρνει ο Ουρανός στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα την Πέμπτη ενισχύεται ο τομέας των σπουδών, ενώ οξύνονται και οι μαθησιακές σας δεξιότητες, που σημαίνει πως ο Ιούνιος, παρ' ότι σας ζόρισε αρκετά, τις τελευταίες μέρες του θα σας κάνει κάποια καλά δώρα. Τακτοποιήστε διαδικαστικά θέματα προτού γυρίσει ο Ερμής ανάδρομος. Την Τρίτη η Νέα Σελήνη - Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο θα σημάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα του Ιουλίου με πολλές ευκαιρίες για αύξηση των κερδών σας και, καθώς συμμετέχει κι ο Ουρανός, θα προκύψουν σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας που θα συμβάλουν στην κοινωνική σας καταξίωση. Στον ερωτικό τομέα προβλέπονται εξελίξεις που θα σας βάλουν σε δίλημμα και ίσως χρειαστεί να αποστασιοποιηθείτε για κάποιο διάστημα προκειμένου να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και να πάρετε αποφάσεις. Την Τετάρτη η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο, ενισχύοντας την ερωτική σας ζωή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διαδικαστικές υποθέσεις, θέματα Δημοσίου και κοινοί πόροι έρχονται στο προσκήνιο με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα την Πέμπτη και είναι μια καλή εποχή για να ξεμπερδεύετε με όσα σας προκαλούν άγχος. Ταυτόχρονα, μπορείτε να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, επιστρατεύοντας τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και το χιούμορ σας, δίνοντας έμφαση σε γνωριμίες με άτομα από το εξωτερικό. Ο Ιούλιος ξεκινά με τη Νέα Σελήνη - Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο και θα κάνετε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, που σημαίνει πως δεν αποκλείεται να λήξουν όσες δεν ικανοποιούν τις προσδοκίες σας. Με τη συμμετοχή το Ουρανού προβλέπονται αναπάντεχες ανατροπές στα ερωτικά σας, αρκετοί θα ξεκινήσετε μια πολλά υποσχόμενη σχέση, ενώ κάποιοι άλλοι θα δημιουργήσετε οικογένεια και θα αλλάξει η ζωή σας. Από την Τρίτη που εισέρχεται και ο Άρης στον Λέοντα η γοητεία σας θα είναι στα ύψη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του Ιουνίου θα είναι πολύ πιο ήπιες όσον αφορά επαγγελματικά θέματα και συνεργασίες και καλό θα είναι να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, δίχως να θεωρείτε δεδομένο ότι θα έρθουν κι άλλες. Με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα την Πέμπτη οι επαφές με νέα πρόσωπα θα είναι πολλές και μπορεί να προκύψει μια συνεργασία που θα σταθεροποιήσει τα οικονομικά σας, ενώ θα είναι πιο έντονη και η κοινωνική σας ζωή. Την Τρίτη η Νέα Σελήνη - Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο δίνει έμφαση στον τομέα εργασία/υγεία και μπορεί να σας πιάσει το ανικανοποίητο είτε με τη δουλειά σας είτε με την εμφάνισή σας. Ωστόσο, αν κάτι δεν σας αρέσει, μπορείτε κάλλιστα να το αλλάξετε, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να πάρετε ρίσκα και να υιοθετήσετε έναν νέο τρόπο ζωής. Σχέση/γάμος αρχίζει να αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον.


ΙΧΘΥΣ

Οι τελευταίες μέρες του Ιουνίου φέρνουν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις στον τομέα της εργασίας, με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα που ευνοεί την επικοινωνία, και είναι ιδανική εποχή για να δώσετε μια συνέντευξη, να στείλετε βιογραφικά και να προωθήσετε τις δεξιότητές σας. Επίσης, ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση, τραφείτε υγιεινά και γυμναστείτε. Ο Ιούλιος ξεκινά με τη Νέα Σελήνη - Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο την Τρίτη και θα σας απασχολήσουν επενδύσεις, ερωτικές σχέσεις και θέματα παιδιών, ωστόσο είναι μια πολύ καλή στιγμή για να κάνετε τον απολογισμό σας και να θέσετε νέους στόχους. Η συμμετοχή του Ουρανού εντείνει τη διάθεσή σας για απολαύσεις και μπορεί να γίνετε γονείς. Την Τρίτη εισέρχεται κι ο Άρης στον Λέοντα, αυξάνοντας τις ευθύνες και ευτυχώς τις αντοχές σας, οπότε μπορεί η καθημερινότητα να είναι κουραστική αλλά θα είναι και ευχάριστη.

 

Starfax
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

PRINT ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ