STARFAX: Οι εικονογραφημένες προβλέψεις της εβδομάδας (4-11/9/2019)
Starfax

STARFAX: Οι εικονογραφημένες προβλέψεις της εβδομάδας (4-11/9/2019)

Η ερωτική σας ζωή έχει αρκετό ενδιαφέρον και ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας, όμως πρέπει να αποφύγετε τις δεσμεύσεις.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διάστημα είστε πολυάσχολοι και δίνετε περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες που αφορούν την εργασία και την καθημερινή σας ρουτίνα, ενώ μπορεί να προκύψει και ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Η οργάνωση του σπιτιού, των παιδιών και διάφορες δραστηριότητες αυξάνουν τις ευθύνες σας, ωστόσο δεν πρέπει να παραμελείτε τον εαυτό σας. Τώρα είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, έπειτα από τις κραιπάλες του καλοκαιριού. Επίσης, μπορείτε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας, το επαγγελματικό σας προφίλ και να αναζητήσετε νέες μεθόδους που θα αυξήσουν την παραγωγικότητά σας. Θέματα σπουδών θα ευνοηθούν, καθώς οι μαθησιακές σας δεξιότητες είναι οξυμένες και μπορείτε να απορροφήσετε με ευκολία τη γνώση, ενώ είναι και μια καλή εποχή για να τακτοποιήσετε διαδικαστικά θέματα. Φροντίστε να εξισορροπήσετε τον χρόνο μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αναζητάτε την έμπνευση, τον ρομαντισμό και τις απολαύσεις και δυσκολεύεστε πολύ να μπείτε ξανά στη ρουτίνα της καθημερινότητας, με αποτέλεσμα να μην είστε και πολύ παραγωγικοί. Για τους καλλιτέχνες είναι μια πολύ καλή εποχή για να εξασκήσετε τα ταλέντα σας και να προωθήσετε τη δουλειά σας, ενώ θα ευνοηθούν και οι επενδύσεις, αρκεί να είστε σίγουροι για την ορθότητα των αποφάσεών σας. Τώρα που ξεκινά η νέα σεζόν μπορείτε να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας και να προγραμματίσετε τις μελλοντικές σας ενέργειες που μπορεί να αφορούν θέματα σπουδών, μια επιχειρηματική δραστηριότητα ή ακόμη και την αγορά κατοικίας. Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται, καθώς έχετε μια παιχνιδιάρικη διάθεση που δεν αφήνει σε ησυχία το ταίρι σας, ενώ και η σχέση σας με τα παιδιά είναι πιο αρμονική. Οι ελεύθεροι πρέπει να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται αυτή την εποχή γιατί είναι μοναδικές.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το σπίτι, η οικογένεια και προσωπικά θέματα θα αποτελέσουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας και είναι μια καλή εποχή για να κάνετε μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση και γενικά για να βάλετε σε μια τάξη ό,τι έχει να κάνει με την ακίνητη περιουσία σας. Αν σκοπεύετε να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο, φροντίστε να είστε ενήμεροι για την παραμικρή λεπτομέρεια και αποφύγετε τη βιασύνη. Επίσης, αν αναζητάτε καινούργια επαγγελματική στέγη, προσέξτε τους όρους του συμβολαίου προτού υπογράψετε και κυρίως τα ψιλά γράμματα. Για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο οι συγκρούσεις στο οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να γίνουν καθημερινό φαινόμενο, καθώς έχετε μια υπερβολή στις αντιδράσεις σας και μια τάση να επιβάλλετε τις απόψεις σας στους άλλους, ενώ ταυτόχρονα δεν αναγνωρίζετε τα λάθη σας. Η ερωτική σας ζωή έχει αρκετό ενδιαφέρον και ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας, όμως πρέπει να αποφύγετε τις δεσμεύσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επόμενες μέρες μπορεί να είναι ταραχώδεις όσον αφορά σχέσεις με οικείους και θα εξαρτηθούν πολλά από τη δική σας διαχείριση των καταστάσεων. Ωστόσο, είναι μια καλή εποχή για να δώσετε έμφαση στην επικοινωνία, προκειμένου να προωθήσετε τις υπηρεσίες και τις δεξιότητές σας. Θέματα εκπαίδευσης, μετακινήσεις και εμπορικές συναλλαγές θα ευνοηθούν, όμως θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να εργαστείτε εντατικά. Στην παρούσα φάση είναι πολύ σημαντικό να αποφύγετε το κυνήγι του γρήγορου κέρδους και να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε μακροπρόθεσμους στόχους που θα έχουν σταθερά οφέλη. Βελτιώστε τις δεξιότητές σας, αναζητήστε καινοτόμες ιδέες και μην περιμένετε να σας έρθουν οι ευκαιρίες ουρανοκατέβατες. Ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων περνά διακυμάνσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συναισθηματικά κενά που σας αποπροσανατολίζουν. Διορθώστε τα κακώς κείμενα ώστε να βρείτε τη γαλήνη, επιστρατεύοντας τη διπλωματία σας.

 

ΛΕΩΝ

Η οικονομική ασφάλεια και οι ανέσεις θα σας απασχολήσουν το προσεχές διάστημα και είστε αποφασισμένοι να διεκδικήσετε αυτά που δικαιούστε, με κάθε τρόπο. Ενδεχομένως να προκληθούν συγκρούσεις με οικείους αν διαπιστώσετε πως προσπαθούν να σας ρίξουν και κάποιες αποφάσεις σας θα είναι αμετάκλητες. Πολλές οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις, οι ιδέες σας θα εκτιμηθούν και θα πάρετε τα πάνω σας κυρίως οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, που το τελευταίο διάστημα έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά. Τώρα είναι η εποχή που πρέπει να δράσετε, αποφεύγοντας τους συναισθηματισμούς, που είναι και η βασική αιτία της στασιμότητάς σας. Ανεξάρτητες ή ανταγωνιστικές δραστηριότητες θα ευνοηθούν και θα ενισχύσουν το εισόδημά σας, ενώ μπορεί να προκύψει και μια επιχειρηματική δραστηριότητα στο εξωτερικό. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας ή με ηλικιωμένους χρήζουν προσοχής. Αποφύγετε όσους σας καταδυναστεύουν και φροντίστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται απλόχερα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το πλανητικό σμήνος που έχει συγκεντρωθεί στο ζώδιό σας δίνετε έμφαση σε προσωπικές σας υποθέσεις και αναζητάτε τρόπους για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Η διάθεσή σας για ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων σάς ωθεί στην αναζήτηση νέων κατευθύνσεων και είναι ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή μια καινούργια επιχειρηματική δραστηριότητα παράλληλα με την τρέχουσα εργασία σας. Επίσης, μπορείτε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας ξεκινώντας διατροφή και άσκηση, ώστε να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας και να μη χάνετε την αυτοπεποίθησή σας. Πολλές οι επαφές και οι γνωριμίες, ταξίδια και μετακινήσεις σάς δίνουν την ευκαιρία να διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας και κάποιες καινούργιες φιλίες φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή σας. Πιθανές εντάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον μπορεί να είναι αποτέλεσμα της ανάγκης σας να ικανοποιείτε τις επιθυμίες των άλλων. Εξοικονομήστε χρόνο για εσάς.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που βάζετε νέους στόχους και κλείνετε εκκρεμότητες προκειμένου να έχετε την άνεση να υλοποιήσετε ένα καινούργιο εγχείρημα. Επαγγελματικές υποθέσεις και θέματα της καθημερινότητας θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας και δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε δίλημμα αν προκύψουν προτάσεις που θα σας φανούν αξιόλογες. Ωστόσο, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αποφάσεις σας, καθώς έχετε μια τάση να εξιδανικεύετε καταστάσεις και μπορεί να έχετε οικονομικές απώλειες αν κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Σπουδές και ό,τι έχει να κάνει με τη σταδιοδρομία σας μπορεί να σας προκαλέσουν κάποια σύγχυση, οπότε πάρτε τον χρόνο σας και εξετάστε όλες τις παραμέτρους προτού λάβετε σημαντικές αποφάσεις. Η ερωτική σας ζωή είναι ασταθής, αλλά στην παρούσα φάση δίνετε προτεραιότητα σε ό,τι αφορά το μέλλον σας και θέλετε να αποφύγετε τις δεσμεύσεις. Σχέση/γάμος είναι σε αρμονία και σκέφτεστε το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ομαδικές δραστηριότητες, συλλογική προσπάθεια και κοινοί στόχοι θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σας και θα ευνοηθείτε όσοι δείξετε περισσότερη διάθεση για συνεργασία, αποφεύγοντας τον ανταγωνισμό με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ιδανική εποχή για να θέσετε νέους στόχους, να δρομολογήσετε σημαντικές υποθέσεις της δουλειάς σας και να βάλετε σε μια τάξη εκκρεμότητες και οφειλές. Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη, κάποιες γνωριμίες με ιδιόρρυθμα άτομα προσελκύουν το ενδιαφέρον σας, ωστόσο καλύτερα να αποφύγετε οποιαδήποτε δέσμευση. Ένα σύντομο ταξίδι θα ανοίξει νέες πόρτες και ίσως αποφασίσετε να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας στο εξωτερικό. Τα οικονομικά σας παρουσιάζουν κάποια σκαμπανεβάσματα και δεν είναι κατάλληλη εποχή για σημαντικές αγορές. Κρατήστε άμυνες και φανείτε προνοητικοί. Θέματα παιδιών θα απορροφήσουν ένα σημαντικό μέρος της ενέργειά σας, σύντομα όμως θα βρείτε τους ρυθμούς σας και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καριέρα και οι φιλοδοξίες σας είναι μέσα στις προτεραιότητές σας και είναι ιδανική εποχή για να δώσετε έμφαση στα μελλοντικά σας σχέδια, καθώς προβλέπονται σημαντικές εξελίξεις το προσεχές διάστημα. Βελτιώστε το επαγγελματικό σας προφίλ, προωθήστε τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας, βάλτε σε εφαρμογή ένα σημαντικό εγχείρημα και αποφύγετε την κατασπατάληση του χρόνου σας σε δουλειές του ποδαριού. Θέματα σπουδών μπορεί να σας προκαλέσουν άγχος και ανασφάλεια και δεν αποκλείεται να αλλάξετε γνώμη για τις αποφάσεις σας. Προσέξτε ποιοι σας επηρεάζουν και ακούστε το ένστικτό σας. Τα οικονομικά σας είναι λίγο στον αέρα, όμως με τη σωστή διαχείριση των πόρων σας θα καταφέρετε να καλύψετε έξοδα και προσωπικές ανάγκες. Σε γενικές γραμμές είστε σε μια δημιουργική φάση και με τις κατάλληλες συμμαχίες μπορείτε να πετύχετε πολλά. Αποφύγετε όσους σας τάζουν τον ουρανό με τ' άστρα και προσέξτε ιδιαίτερα την επιλογή συνεργατών.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εποχή είστε πιο αυθόρμητοι και περιπετειώδεις, καθώς η επιθυμία σας για αλλαγή είναι μεγάλη και δεν διστάζετε να πειραματιστείτε με καινούργια ενδιαφέροντα. Ωστόσο, έχετε μια τάση να πετάγεστε από το ένα θέμα στο άλλο δίχως να μπορείτε να εστιάσετε την προσοχή σας σε συγκεκριμένα πράγματα και αυτό είναι κάτι που σας εμποδίζει να βάλετε σε εφαρμογή ένα εγχείρημα. Στον οικονομικό τομέα, η ενίσχυση του εισοδήματός σας μέσω της ακίνητης περιουσίας είναι κάτι που σας δίνει τα απαραίτητα εφόδια για να δοκιμάσετε την τύχη σας σε νέες κατευθύνσεις, ωστόσο μη βιάζεστε, αφού έχετε μια τάση να εξιδανικεύετε ανθρώπους και καταστάσεις. Θέματα παιδιών, σχολεία και διάφορες δραστηριότητες που ξεκινάτε τώρα (κάποιο χόμπι) σας κρατούν σε συνεχή εγρήγορση και είστε ικανοποιημένοι με την καθημερινή σας ρουτίνα. Στον ερωτικό τομέα οι προκλήσεις είναι πολλές, αλλά παραμένετε πιστοί στο ταίρι σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για αρκετούς από εσάς οι μελλοντικοί σας στόχοι θα είναι το βασικό σας μέλημα, ειδικά τώρα που ξεκινά η νέα σεζόν και ανυπομονείτε να βάλετε σε εφαρμογή μια ιδέα. Αναζητήστε τους κατάλληλους συνεργάτες που μπορούν να στηρίξουν τις υποθέσεις σας και μη βασίζεστε σε υποσχέσεις αν δεν είστε σίγουροι για την αξιοπιστία όσων ακούτε. Είναι μια περίοδος που έχετε πολλές επαφές και συζητήσεις για επιχειρηματικές δραστηριότητες και μπορεί να σας ξεφύγει κάποια σημαντική λεπτομέρεια στις διαπραγματεύσεις σας. Οι νέοι που τώρα ξεκινάτε τις σπουδές σας έχετε μια αγωνία και θέλετε να είστε προετοιμασμένοι όσο το δυνατόν καλύτερα, φροντίστε όμως να χαλαρώσετε και να απολαύσετε αυτήν τη φάση της ζωής σας, που είναι από τις πιο σημαντικές. Ερωτικές περιπέτειες και έντονη κοινωνική ζωή σάς δίνουν αρκετή ικανοποίηση και ίσως σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο συγκατοίκησης με το ταίρι σας.

 

ΙΧΘΥΣ

Το πλανητικό σμήνος που είναι συγκεντρωμένο στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών φέρνει νέες ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση και αν καταφέρετε να κοντρολάρετε το πάθος σας για επιτυχία, ώστε να μην προκαλείτε εχθρικό κλίμα γύρω σας, μπορείτε να πετύχετε πολλά. Συναντήσεις και επαφές με άτομα από το εξωτερικό σάς δίνουν νέες ιδέες και είναι ιδανική εποχή για να κάνετε μια καινούργια αρχή πάνω στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει. Αν αναζητάτε μια θέση εργασίας, μη μένετε κολλημένοι σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις και φανείτε πιο ευέλικτοι. Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη και οι σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα σε αρμονία, οπότε μπορείτε να αισθάνεστε μεγαλύτερη σιγουριά, ειδικά εσείς που έχετε χωρίσει πρόσφατα. Για να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας, βελτιώστε την εμφάνισή σας, αγοράστε καινούργια ρούχα και αξεσουάρ και να είστε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες. Μην κλοτσάτε την τύχη σας τώρα που σας χτυπά την πόρτα.

 

 

 

Starfax

PRINT ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ