STARFAX: Οι εικονογραφημένες προβλέψεις της εβδομάδας (12-18/9/2019)
Starfax

STARFAX: Οι εικονογραφημένες προβλέψεις της εβδομάδας (12-18/9/2019)

Την Τετάρτη επανέρχεται ο Κρόνος σε ορθόδρομη πορεία και μπορείτε να ατενίζετε με περισσότερη σιγουριά το μέλλον.

ΚΡΙΟΣ

Από το Σάββατο, με την είσοδο του Ερμή και της Αφροδίτης στον Ζυγό, μετατοπίζεται το βάρος της προσοχής στις σχέσεις και στις συνεργασίες, οπότε ουσιαστικά ξεκινά ένας κύκλος κατά τον οποίο θα δώσετε περισσότερη σημασία σε κοινωνικά θέματα. Την ίδια μέρα πραγματοποιείται και η Πανσέληνος στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα που κυβερνά τα όνειρα και τις ελπίδες και οτιδήποτε είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης μπορεί να ξαναγεννηθεί. Ωστόσο, σε επικοινωνιακό επίπεδο είναι λίγο κρίσιμες οι καταστάσεις, οπότε θα παίξει ουσιαστικό ρόλο η δική σας αντιμετώπιση. Ενδεχομένως να είστε πιεσμένοι με όλες αυτές τις ευθύνες που έχουν πέσει πάνω σας, είναι όμως ένα πολύ δημιουργικό διάστημα κατά το οποίο μπορείτε να πετύχετε πολλά. Διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και οτιδήποτε επιχειρηματικό θα ευνοηθεί, αρκεί να είστε υποψιασμένοι. Την Τετάρτη επανέρχεται ο Κρόνος σε ορθόδρομη πορεία και μπορείτε να ατενίζετε με περισσότερη σιγουριά το μέλλον.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε μπει πλέον κανονικά στους ρυθμούς της καθημερινότητας και από το Σάββατο, που εισέρχονται στον Ζυγό ο Ερμής και η Αφροδίτη, επανέρχεστε δριμύτεροι στο κυνήγι ευκαιριών. Επαγγελματικά σας θέματα μπαίνουν σε προτεραιότητα και είναι ιδανική εποχή για να βρείτε μια νέα κατεύθυνση αν αναζητάτε μια θέση εργασίας ή να ασχοληθείτε με μια παράλληλη δουλειά που θα ενισχύσει το εισόδημά σας. Την ίδια μέρα πραγματοποιείται και η Πανσέληνος στους Ιχθύς στον άξονα στόχοι - δημιουργία και, καθώς είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, ενδεχομένως να μην είναι ξεκάθαρες οι σκέψεις σας, οπότε καλύτερα να αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων που αφορούν τη σταδιοδρομία σας. Ορισμένοι μπορεί να δώσετε τέλος σε μια σχέση που έχει βαλτώσει και θα αναζητήσετε στιγμές με τον εαυτό σας. Την Τετάρτη επιστρέφει ο Κρόνος σε ορθόδρομη πορεία και θα ανταμειφθούν οι προσπάθειές σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Πανσέληνος του Σαββάτου στους Ιχθύς, ενεργοποιεί τον άξονα φιλοδοξίες - σπίτι και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς αυξάνονται οι ευθύνες και μαζί μ' αυτές και ο εκνευρισμός. Αντιμετωπίστε τις προκλήσεις με ψυχραιμία και κρατήστε τις ισορροπίες στην οικογένεια, δίχως να ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Είναι ένα κομβικό σημείο της ζωής σας, καθώς από τη στάση σας θα εξαρτηθούν πολλά και ή θα διορθώσετε τα κακώς κείμενα ή θα ψυχρανθούν σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το Σάββατο, επίσης, εισέρχονται ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Ζυγό κι έτσι θα δώσετε περισσότερη έμφαση στην προσωπική σας ζωή. Οι ελεύθεροι μπορεί να βρείτε τον έρωτα, καθώς είστε πιο εκφραστικοί και αυθόρμητοι, ενώ οι γονείς θα επικεντρωθείτε στις ανάγκες των παιδιών. Με την επιστροφή του Κρόνου σε ορθόδρομη πορεία την Τετάρτη σταθεροποιούνται κοινοί πόροι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος του Σαββάτου στους Ιχθύς μπορεί να προκαλέσει μια δυσαρέσκεια εξαιτίας όλως των ευθυνών που έχετε φορτωθεί, αυτό όμως έχει να κάνει και με την υπερβολική πίστη στις δυνάμεις και στις δυνατότητές σας. Ενδεχομένως να νιώσατε αρκετά ισχυροί και να αποφύγατε το μοίρασμα καθηκόντων και τώρα σας γυρίζει μπούμερανγκ, που σημαίνει πως αν δεν αλλάξετε τακτική, θα συνεχίσετε να παλεύετε μόνοι σας. Την ίδια μέρα εισέρχονται στον Ζυγό η Αφροδίτη κι ο Ερμής και το ενδιαφέρον σας στρέφεται περισσότερο στην οικογενειακή σας ζωή. Πολλοί θα ασχοληθείτε με θέματα ακίνητης περιουσίας, μπορεί να κάνετε μια μετακόμιση ή να εκμεταλλευτείτε ένα ακίνητο. Επίσης, θα γίνουν και πολλές συνομιλίες με οικείους σχετικά με τη διευθέτηση κοινών πόρων και εκεί θα υπάρξουν συγκρούσεις. Την Τετάρτη, που επιστρέφει ο Κρόνος σε ορθόδρομη πορεία, αρχίζουν να σταθεροποιούνται οι σχέσεις σας.

 

ΛΕΩΝ

Αυτή η Πανσέληνος θα είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς πραγματοποιείται στον άξονα κοινοί πόροι - οικονομικά και θα διαδραματιστούν γεγονότα που θα ξεδιαλύνουν τις καταστάσεις. Η υπομονή σας έχει εξαντληθεί από καιρό και περιμένετε να δείτε κάποιες κινήσεις που μπορεί να βελτιώσουν σχέσεις με οικείους, αρκεί να τα βρείτε και σε οικονομικό επίπεδο. Έχετε συνεισφέρει επανειλημμένα σε ανάγκες τρίτων και ήρθε η στιγμή να σας το ανταποδώσουν, εφόσον έχετε και επαγγελματικές δοσοληψίες. Το Σάββατο εισέρχονται Αφροδίτη και Ερμής στον Ζυγό, που είναι ο τομέας της επικοινωνίας, και θα σας δοθούν ευκαιρίες για να προωθήσετε τις ιδέες ή τις υπηρεσίες σας. Ιδανική εποχή για βελτίωση σχέσεων με αδέλφια, ανίψια κ.λπ., καθώς και για ενίσχυση των γνώσεών σας. Από την Τετάρτη, που επιστρέφει ο Κρόνος σε ορθόδρομη πορεία, αρχίζουν να σταθεροποιούνται τα επαγγελματικά σας και απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Προσέξτε την υγεία σας!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κοινωνικά θέματα, σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο με την Πανσέληνο του Σαββάτου στους Ιχθύς και μπορεί να ολοκληρωθεί μια επιχειρηματική προσπάθεια, προωθώντας τα νέα ξεκινήματα. Με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα είναι λίγο θολό το κλίμα και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, ώστε να μην πάρετε αποφάσεις ενώ είστε υπ' ατμών. Η σχέση ή ο γάμος σας θα σας απασχολήσει και αν δεν είστε ικανοποιημένοι δεν το 'χετε σε τίποτα να δώσετε ένα τέλος. Ακατάλληλη εποχή για υποσχέσεις. Το Σάββατο, επίσης, εισέρχονται στον Ζυγό Ερμής και Αφροδίτη και αρχίζετε να ασχολείστε περισσότερο με οικονομικές σας υποθέσεις και την αναζήτηση νέων πηγών εσόδων. Διαπραγματεύσεις, εμπορικές συμφωνίες και επενδύσεις μπορούν να αυξήσουν τα κέρδη σας, αρκεί να αποφύγετε ρίσκα αμφιβόλου αποτελέσματος. Με την επιστροφή του Κρόνου σε ορθόδρομη πορεία την Τετάρτη επανέρχονται οι ισορροπίες στην ερωτική σας ζωή.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος του Σαββάτου στους Ιχθύς πραγματοποιείται στον άξονα εργασία - ψυχική υγεία και θα δώσετε έμφαση στα επαγγελματικά σας, όμως, επειδή συμμετέχει και ο Ποσειδώνας, πρέπει να αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων, καθώς υπάρχει κίνδυνος να υπερεκτιμήσετε μια κατάσταση. Επίσης, αν κάνετε κάποιες εξετάσεις για την υγεία σας, φροντίστε να πάρετε και μια δεύτερη γνώμη, ώστε να είστε σίγουροι για την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων. Την ίδια μέρα εισέρχονται στο ζώδιό σας Ερμής και Αφροδίτη, ένα αχτύπητο δίδυμο που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας και θα κάνει την προσωπικότητά σας να λάμψει. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισης και της επαγγελματική σας ταυτότητας. Βάλτε σε προτεραιότητα τις προσωπικές σας υποθέσεις και μην σπαταλάτε τον χρόνο σας σε εξυπηρετήσεις δίχως αντίκρισμα. Από την Τετάρτη, που επανέρχεται ο Κρόνος σε ορθόδρομη πορεία, θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια ροή θέματα σπιτιού.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς ξεκινά μια περίοδος εσωστρέφειας με την είσοδο της Αφροδίτης και του Ερμή στον Ζυγό και μπορείτε να επουλώσετε πληγές του παρελθόντος, ώστε να έχετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε ορισμένες συνεδρίες και γενικά να ασχοληθείτε με τη βελτίωση του ψυχισμού σας μέσω δραστηριοτήτων και κοινωνικών επαφών. Η Πανσέληνος του Σαββάτου στους Ιχθύς, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, μπορεί να προκαλέσει απογοητεύσεις που θα αφορούν τα ερωτικά σας, αν πιστέψετε τα λόγια και τις υποσχέσεις ενός πρόσφατου έρωτα. Η προσωπική σας ζωή και θέματα παιδιών θα παίξουν με την υπομονή σας, ειδικά όμως με τα παιδιά πρέπει να είστε ψύχραιμοι, ώστε να μην τους μεταφέρετε τα άγχη και τον εκνευρισμό. Από την Τετάρτη, που επανέρχεται ο Κρόνος σε ορθόδρομη πορεία, μπορείτε να πετύχετε πολλά σε εμπορικές συναλλαγές και θέματα εκπαίδευσης.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλά τα γεγονότα στον οικογενειακό τομέα, που κορυφώνονται με την Πανσέληνο του Σαββάτου στους Ιχθύς, που ενεργοποιεί τον άξονα σπίτι - φιλοδοξίες. Ενδεχομένως να διαπιστώσετε πως έχετε μείνει στάσιμοι εξαιτίας της υπέρμετρης αυτοθυσίας για τους άλλους και τώρα που έχετε μείνει μετέωροι μπορεί να ξεσπάσετε έντονα, αν θιγούν τα συμφέροντά σας. Την ίδια μέρα εισέρχονται Ερμής και Αφροδίτη στον Ζυγό και θα έχετε πολλές ευκαιρίες να προωθήσετε τις ιδέες σας προκειμένου να βρείτε υποστηριχτές. Συλλογική προσπάθεια, κοινοί στόχοι και η κοινωνική σας ζωή θα ευνοηθούν, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερου. Την Τετάρτη επιστρέφει ο Κρόνος σε ορθόδρομη πορεία και, καθώς κυβερνά τον οικονομικό τομέα, θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Φανείτε προνοητικοί αν σκοπεύετε να κάνετε σημαντικές αγορές, ώστε να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τις επόμενες μέρες θα σας απασχολήσουν θέματα εκπαίδευσης και θα νιώσετε μπλοκαρισμένοι αν προσπαθήσετε να ικανοποιήσετε προσδοκίες τρίτων. Η Πανσέληνος του Σαββάτου στους Ιχθύς βγάζει στην επιφάνεια απωθημένα που έχουν να κάνουν με τη χειριστική συμπεριφορά οικείων σας προσώπων, με αποτέλεσμα οι συγκρούσεις να είναι αναπόφευκτες. Ωστόσο, καλύτερα να αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων, καθώς με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα μπορεί να υπερεκτιμήσετε είτε μια κατάσταση είτε τις δυνατότητές σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης και του Ερμή στον Ζυγό αυξάνεται η δημοτικότητά σας και μπορείτε να πετύχετε πολλά όσον αφορά την καριέρα σας, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να αφιερώσετε πολύ χρόνο στην προώθηση των ταλέντων και των δεξιοτήτων σας. Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν οι ηλικιωμένοι και λόγω της στενότερης επαφής ίσως να βελτιωθούν οι σχέσεις σας. Προσωπικές ανάγκες αρχίζουν να καλύπτονται με την επιστροφή του Κρόνου σε ορθόδρομη πορεία την Τετάρτη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ασυνήθιστη κινητοποίηση σας βάζει σε υποψίες σχετικά με κοινούς πόρους και είστε σε συνεχή επιφυλακή, ωστόσο με την Πανσέληνο του Σαββάτου στους Ιχθύς, δηλαδή στον τομέα των οικονομικών, μπορεί να γίνουν κάποιες αποκαλύψεις που θα δοκιμάσουν σχέσεις και συνεργασίες. Έκτακτες οφειλές σάς βάζουν σε διαδικασία επανεξέτασης του προϋπολογισμού σας και εκεί μπορεί να ανακαλύψετε κάποιο έλλειμμα που δεν είναι απαραίτητο να οφείλεται σε δόλο, ωστόσο θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις. Αφροδίτη και Ερμής εισέρχονται το Σάββατο στον Ζυγό και ξεκινάει ένα διάστημα κατά το οποίο θα ευνοηθούν θέματα σπουδών, ενώ θα βάλετε σε τάξη διαδικαστικές υποθέσεις. Ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών, για να ταξιδέψετε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Η επιστροφή το Κρόνου την Τετάρτη σε ορθόδρομη πορεία ενισχύει την ανάγκη σας να βελτιώσετε τον ψυχισμό σας και ίσως αρχίσετε να βλέπετε μέσα από μια διαφορετική σκοπιά όσα σας προβληματίζουν.

 

ΙΧΘΥΣ

Με την Πανσέληνο του Σαββάτου στο ζώδιό σας βγαίνουν στην επιφάνεια προσωπικές ανάγκες και έρχονται σε σύγκρουση με τις υποχρεώσεις σας, που είναι ουκ ολίγες. Σχέσεις και συνεργασίες θα σας προβληματίσουν αρκετά, όμως δεν πρέπει να πάρετε αποφάσεις που μπορεί να αλλάξουν ριζικά τη ζωή σας. Η σύνοδος με τον Ποσειδώνα θολώνει την κρίση σας, είτε υπερεκτιμώντας μια κατάσταση, είτε παρεξηγώντας τα λόγια και τις προθέσεις ενός συνεργάτη ή του συντρόφου σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης και του Ερμή στον Ζυγό θα έχετε πολλές επαφές με άτομα με τα οποία έχετε κοινό ταμείο ή που ασχολούνται με τα φοροτεχνικά σας θέματα και θα διευθετηθούν αρκετές υποθέσεις σας, που σημαίνει πως θα υπάρξουν αυξομειώσεις στον προϋπολογισμό σας. Την Τετάρτη, που επιστρέφει ο Κρόνος σε ορθόδρομη πορεία, ξεκινά μια ευχάριστη εποχή κατά την οποία σταθεροποιούνται οι στόχοι σας και οι σχέσεις με φίλους.

 

Starfax
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

PRINT ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ