STARFAX: Οι εικονογραφημένες προβλέψεις της εβδομάδας (19-25/9/2019)
Starfax

STARFAX: Οι εικονογραφημένες προβλέψεις της εβδομάδας (19-25/9/2019)

Ένας νέος έρωτας σας κάνει να μην υπολογίζετε τα λεφτά.

ΚΡΙΟΣ

Κάποιες αλλαγές στα οικονομικά σας θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε μια συνεργασία και θα προβληματιστείτε πολύ σχετικά με το πώς θα πρέπει να κινηθείτε, κυρίως οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Ωστόσο, μέσα στο Σ/Κ θα βελτιωθούν τα οικονομικά σας, ενώ μπορεί να προκύψει και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με άτομο διαφορετικής κουλτούρας. Από τη Δευτέρα, που εισέρχεται και ο Ήλιος στον Ζυγό, θα εστιάσετε στα προσωπικά σας συμφέροντα και θα κάνετε αρκετές συνομιλίες με σημαντικά πρόσωπα, που σημαίνει πως θα έχετε την ευχέρεια να παρουσιάσετε μια ιδέα σας με επιτυχία. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο έχετε κάποια νομικά ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν και τα έξοδά σας είναι αυξημένα, ενώ μπορεί να προκύψει και ένα επαγγελματικό ταξίδι. Θέματα καριέρας και οι φιλοδοξίες των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο θα ευνοηθούν, αλλά θα πρέπει να επιστρατεύσετε τη διπλωματία σας. Σχέση/γάμος είναι σε αρμονία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η εργασία και θέματα της καθημερινότητας θα απασχολήσουν το προσεχές διάστημα τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, ωστόσο δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα θέλετε να τεμπελιάσετε, αφιερώνοντας χρόνο σε απολαύσεις. Γενικά, αυτή την εποχή έχετε έντονη τάση για αλλαγές, οι οποίες όμως προϋποθέτουν εντατικές προσπάθειες και δεν το παίρνετε απόφαση να ξεκινήσετε κάτι. Όλα αυτά μέχρι τη Δευτέρα που εισέρχεται ο Ήλιος στον Ζυγό, που, μαζί με Ερμή και Αφροδίτη, ενεργοποιούν αισθητά τον επαγγελματικό τομέα. Όσοι είστε γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο θα ασχοληθείτε κυρίως με θέματα Δημοσίου και με κοινόχρηστους πόρους, ενώ μπορεί να επιβραβευτούν οι προσπάθειές σας σε θέματα σπουδών. Με την επιρροή του Κρόνου οι ιδέες σας θα εκτιμηθούν και είναι ιδανική εποχή για να δουλέψετε ομαδικά. Ιδιαίτερη προσοχή στα έξοδα οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Ένας νέος έρωτας σας κάνει να μην υπολογίζετε τα λεφτά.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Επιχειρήσεις, θέματα παιδιών καθώς και τα ερωτικά σας θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο και είναι ιδανική εποχή για να προτείνετε μια συνεργασία. Επίσης, με τη θετική επιρροή του Ερμή και της Αφροδίτης, θα είναι ένα πολύ επικοινωνιακό διάστημα κατά το οποίο μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και από τη Δευτέρα, που εισέρχεται και ο Ήλιος στον Ζυγό, θα αντεπεξέλθετε στις ανάγκες αγαπημένων σας προσώπων. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας και ηλικιωμένους χρήζουν προσοχής, ενώ πρέπει να αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο. Μια θετική είδηση σας περιμένει τη Δευτέρα. Κοινοί πόροι, οφειλές ή κληρονομικές υποθέσεις θα αποτελέσουν πηγή εντάσεων, αν όμως επιστρατεύσετε τη διπλωματία σας θα ωφεληθείτε πολύ οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Τα ερωτικά σας είναι σε καλό δρόμο και αρχίζετε να σκέφτεστε σοβαρά την επισημοποίηση της σχέσης σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να έχετε σηκώσει τον πήχη πολύ ψηλά όσον αφορά στόχους και φιλοδοξίες και κινδυνεύετε να κλατάρετε οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Εν τω μεταξύ, έχετε και μια τάση να δουλεύετε μυστικά, οπότε είναι αμφίβολη η επιτυχία των προσπαθειών σας. Από τη Δευτέρα, που εισέρχεται και ο Ήλιος στον Ζυγό, δίνετε έμφαση στο σπίτι και την οικογένεια και είναι ιδανική εποχή για να κάνετε κάποιες αλλαγές στον χώρο σας, προκειμένου να δώσετε μια πιο φθινοπωρινή νότα. Όσοι είστε γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο θα σας «φάνε» οι δρόμοι, καθώς είναι ένα διάστημα πολλών επαφών και μακρινών μετακινήσεων, όμως να είστε σίγουροι πως θα μείνετε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Ιδιαίτερη προσοχή στις συνεννοήσεις σας. Σε εσάς του 3ου δεκαημέρου δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να διευκολύνετε το έργο σας μέσω της συλλογικής προσπάθειας.

 

ΛΕΩΝ

Οι φιλοδοξίες σας μένουν για λίγο στην άκρη εξαιτίας των οικονομικών σας που δεν έχουν μια σταθερή πορεία και δεν είναι κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Μέσα στο Σ/Κ μπορεί να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη που θα έχει σχέση με τα ερωτικά σας κι έτσι θα ανέβει το ηθικό σας κατακόρυφα. Από τη Δευτέρα που εισέρχεται ο Ήλιος στον Ζυγό θα έχετε ακόμα περισσότερη διάθεση για επικοινωνία και, αν αξιοποιήσετε τις δεξιότητές σας, μπορείτε να πετύχετε πολλά. Η προσωπική σας ζωή και θέματα σπουδών των παιδιών θα απασχολήσουν τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και, απ' ό,τι φαίνεται, θα ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας, με τον ευεργέτη Δία να δίνει ευκαιρίες. Επιτυχίες και οικονομική βελτίωση για τους γεννημένους το 3ο δεκαημέρου και μπορείτε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή να πραγματοποιήσετε τις όποιες επιθυμίες σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εξαιρετική εποχή για να δρομολογήσετε τα σχέδιά σας, να γίνετε πιο δραστήριοι και να ανακαλύψετε νέες πηγές εσόδων οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται το Σ/Κ, όμως από βδομάδα σας περιμένουν έξοδα που μπορεί να αφορούν σε θέματα παιδιών ή διαδικαστικά ζητήματα. Την Τετάρτη εισέρχεται ο Ήλιος στον Ζυγό και μαζί με Ερμή και Αφροδίτη δίνουν ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις. Παρεξηγήσεις και οικογενειακές εντάσεις θα αποσυντονίσουν τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, όμως η ερωτική σας ζωή πάει πρίμα. Επιχειρηματικά ρίσκα δεν θα ευνοηθούν, μπορείτε όμως να κάνετε κάποιες συζητήσεις με άτομα με τα οποία μπορεί να ενώσετε τις δυνάμεις σας. Εσείς του 3ου δεκαημέρου είστε επιρρεπείς σε σπατάλες, καθώς αναζητάτε τις απολαύσεις και τις ανέσεις και κινδυνεύετε να μείνετε ταπί.

 

ΖΥΓΟΣ

Σχέσεις με οικείους και θέματα εκπαίδευσης θα απασχολήσουν τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και δεν θα λείψουν οι εντάσεις με πρόσωπα εξουσίας, ωστόσο δεν είναι η προτιμότερη οδός για να επιλύσετε τα προβλήματά σας. Το Σ/Κ σας δίνεται η ευκαιρία να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε πώς θα διαχειριστείτε κάποιες καταστάσεις που σας έχουν στενοχωρήσει. Από την Τετάρτη, που εισέρχεται και ο Ήλιος στο ζώδιό σας, θα είστε πιο πρόθυμοι να ασχοληθείτε με προσωπικούς σας στόχους και θα κάνετε κάποιες ενδιαφέρουσες επαφές όσοι αναζητάτε την τύχη σας σε νέες κατευθύνσεις. Εσείς του 2ου δεκαημέρου, που επηρεάζεστε από το τετράγωνο Δία - Ποσειδώνα το οποίο θολώνει τα νερά, προσέξτε, καθώς υπάρχει κίνδυνος να εκτιμήσετε λανθασμένα μια πρόταση συνεργασίας. Όσο πιο προσγειωμένοι είστε, τόσο πιο εύκολα θα αποφύγετε τις κακοτοπιές. Για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο είναι μια εποχή έντονης εσωστρέφειας και είστε αφοσιωμένοι στην οικογένεια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το κλίμα για εσάς διαμορφώνεται ως εξής: οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο είστε πιο κλειστοί από το συνηθισμένο, καθώς σας απασχολούν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και προτιμάτε να δουλέψετε μυστικά. Προσοχή σε παρασκηνιακές ενέργειες που μπορούν να βλάψουν την υπόληψή σας. Η προσωπική σας ζωή επίσης σας κρατά μακριά από κοινωνικές επαφές, καθώς αναζητάτε στιγμές με το ταίρι σας και ίσως δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με όσους πάρουν προσωπικά την απουσία σας. Για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο είναι μια εποχή που τα έξοδά σας είναι αυξημένα και δεν ευνοούνται νέα ξεκινήματα. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητές σας και εστιάστε σε όσα μπορούν να υλοποιηθούν με ελάχιστο ρίσκο. Έντονη κοινωνική ζωή και ερωτικές περιπέτειες για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο καθιστούν δύσκολη την εξοικονόμηση χρημάτων, ωστόσο αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να περνάτε καλά ανεξαρτήτως κόστους. Η σχέση σας είναι σε αρμονία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα και αναζήτηση νέων συνεργατών για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο που έχετε απογοητευτεί από μια πρόσφατη συνεργασία και είναι ιδανική εποχή για να προωθήσετε τις ιδέες ή τις υπηρεσίες σας. Επιστρατεύστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και μη χάνετε χρόνο αν πρόκειται να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα. Από την Τετάρτη, που εισέρχεται και ο Ήλιος στον Ζυγό, μαζί με Ερμή και Αφροδίτη, θα ευνοηθούν οι συλλογικές προσπάθειες και οι συμμαχίες με τα κατάλληλα πρόσωπα. Εσείς του 2ου δεκαημέρου ίσως αποφασίσετε να αναβάλετε για λίγο τα σχέδιά σας προκειμένου να εξοικονομήσετε χρήματα για τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας ‒ ενδεχομένως να θέλετε να κάνετε μια ανακαίνιση στον χώρο σας. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο είστε πιο ευνοημένοι όσον αφορά στα οικονομικά σας και μπορείτε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, επαγγελματικά ή προσωπικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ καλή εποχή για να ασχοληθείτε οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο με θέματα καριέρας, καθώς, εκτός από τον Ερμή και την Αφροδίτη, που δίνουν έμφαση στα επαγγελματικά σας σχέδια, εισέρχεται και ο Ήλιος στον τομέα της φήμης και είναι εξαιρετική περίοδος για την επέκταση των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων. Ενδεχομένως να μείνει πίσω η ερωτική σας ζωή λόγω έλλειψης χρόνου, όμως όλο και κάποιο φλερτ θα κάνει την εμφάνισή του. Οι του 2ου δεκαημέρου που ευνοείστε από το εξάγωνο Κρόνου - Ποσειδώνα μπορείτε να κατακτήσετε τους στόχους σας σε θέματα εκπαίδευσης και σε ό,τι αφορά εμπορικές υποθέσεις. Κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο, ενώ οι σχέσεις με οικείους είναι σε αρμονία. Μια νέα εποχή ξεκινά για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο: μέσα από ένα ταξίδι ή επαφές με το εξωτερικό θα προκύψει μια πολύ καλή πρόταση συνεργασίας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με οικογενειακές υποθέσεις και θέματα σπουδών θα ασχοληθείτε κυρίως οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο και, καθώς προβλέπεται αύξηση των εξόδων σας, πρέπει να είστε προνοητικοί. Η ακίνητη περιουσία σας θα αποτελέσει το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας και κάποιες αλλαγές που θα γίνουν θα είναι προς όφελός σας. Από την Τετάρτη, που εισέρχεται και ο Ήλιος στον Ζυγό, μαζί με Ερμή και Αφροδίτη, θα σας έχετε περισσότερη ώθηση για να κατακτήσετε τον στόχο σας, ενώ κάποιοι θα φύγετε για σπουδές στο εξωτερικό. Για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο είναι μια απατηλή περίοδος και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, ώστε να μη ρισκάρετε τους πόρους σας. Επίσης, αποφύγετε στις εξόδους σας κοινούς λογαριασμούς με φίλους, ώστε να μη γίνουν παρεξηγήσεις. Η ερωτική ζωή των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο είναι πολύ καλή και απέχετε από κοινωνικές εκδηλώσεις.

 

ΙΧΘΥΣ

Αλλαγή σχεδίων και νέες προοπτικές ανοίγονται για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και, αν καταφέρετε να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα, θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή ένα νέο εγχείρημα. Με την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό ενισχύεται η ερωτική σας ζωή και θα είστε πιο ήρεμοι. Από την Πέμπτη μπορεί να έχετε μια οικονομική ώθηση και θα ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες. Έντονη κοινωνική ζωή και επαφές με φίλους δίνουν στους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο την ευκαιρία να μοιραστούν τις ιδέες τους και με τις σωστές συμμαχίες μπορείτε να πετύχετε πολλά. Με τον Άρη να ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων δεν θα λείψουν οι κόντρες με συνεργάτες ή το ταίρι σας, τις οποίες μπορείτε να αποφύγετε αν επιλέξετε έναν πιο ήρεμο τρόπο προσέγγισης. Ωστόσο, είναι ιδανική εποχή για να προωθήσετε τις δεξιότητες ή τις υπηρεσίες σας.

 

Starfax
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

PRINT ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ