Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (26/9-2/10/2019)
Starfax

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (26/9-2/10/2019)

Οι ελεύθεροι, αν ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας, θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να σας απασχολούν, καθώς παρουσιάζουν διακυμάνσεις και είναι λίγο αγχωτικό το προσεχές διάστημα. Οι δυσαρμονικές όψεις Ήλιου - Ουρανού φέρνουν κάποιες αλλαγές που σας περιορίζουν και σας αναγκάζουν να εργαστείτε ομαδικά, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να είστε ευέλικτοι και συνεργάσιμοι. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας χρήζουν προσοχής ώστε να αποφύγετε τις όποιες δυσάρεστες συνέπειες. Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Ζυγό φέρνει τύχη, απολαύσεις και ευνοεί την έναρξη μιας συνεργασίας, ενώ αποτελεί και ιδανική στιγμή για γάμο. Αύξηση ευθυνών και ενδεχομένως εξόδων για όσους ξεκινάτε μια καινούργια επιχειρηματική προσπάθεια, ωστόσο, με την ευεργετική επιρροή του Δία, θα ξεπεράσετε τυχόν προκλήσεις και θα μείνετε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Δώστε έμφαση στην προσωπική σας ζωή και περάστε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αν ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας, θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες ανοίγονται για εσάς και είναι ιδανική εποχή για να ορίσετε ξεκάθαρα τον στόχο σας. Με τη σωστή στρατηγική μπορείτε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, όμως θα πρέπει να αποφύγετε την ενασχόληση με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Δηλαδή μην αναλαμβάνετε έξτρα υποχρεώσεις αν δεν είστε σε θέση να τις υποστηρίξετε. Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Ζυγό ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και σας ωθεί στην αναζήτηση της αλλαγής. Παλιές μέθοδοι που σας προκαλούν στασιμότητα δίνουν τη θέση τους σε καινούργιες και μπορείτε να ανταποκριθείτε στις επιταγές της εποχής. Βελτιώστε τις δεξιότητές σας και προωθήστε τις ιδέες σας σε άτομα που μπορούν να σας υποστηρίξουν οικονομικά. Με τη θετική επιρροή του Δία η καλή τύχη μπορεί να έρθει μέσω δώρων, χρημάτων ή κάποιας επιβράβευσης και θα πάρετε αρκετή ικανοποίηση. Η φροντίδα της φυσικής σας κατάστασης βελτιώνει την ψυχολογία σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αρχίζουν να σας δυσκολεύουν οι αποφάσεις και οι επιλογές που έχετε κάνει και αντιλαμβάνεστε πως δεν μπορείτε να τα αναλάβετε όλα μόνοι στη δουλειά σας. Ωστόσο, ο εγωισμός δεν σας αφήνει να παραδεχτείτε τα λάθη σας και αυτό έχει αντίκτυπο στα επαγγελματικά και στις προσωπικές σας σχέσεις. Πολύ καλή εποχή για όσους έχετε καλλιτεχνική κλίση, με τον Ερμή να δίνει πρωτότυπες ιδέες και έμπνευση, ενώ η Αφροδίτη αυξάνει το πάθος σας για δημιουργία και μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας αν προωθήσετε τα έργα σας. Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Ζυγό δίνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο και για ανάκτηση δυνάμεων, έπειτα από τις δυσκολίες που έχουν προηγηθεί. Στον ερωτικό τομέα είναι λίγο θολό το κλίμα και δεν είστε σίγουροι αν πρέπει να επενδύσετε συναισθηματικά. Ωστόσο η γοητεία σας είναι αυξημένη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων στον επαγγελματικό τομέα και αν παραμείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας, θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Ωστόσο, πρέπει να προσέξετε τη διαχείριση των πόρων σας, λαμβάνοντας υπόψη και κάποια μικροέξοδα, τα οποία μπορεί να μην τα υπολογίζετε, είναι όμως ικανά να μειώσουν τον προϋπολογισμό σας. Με τη Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Ζυγό ενεργοποιείται ο τομέας του σπιτιού και είναι ιδανική εποχή για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα ή για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Σημαντικό ρόλο θα παίξει σε αυτό η αυτογνωσία και η αυτοκριτική. Η ερωτική σας ζωή έχει μείνει πολύ πίσω και αρχίζετε να γίνεστε μονόχνοτοι. Περιορίστε τις ευθύνες σας ώστε να έχετε περισσότερο προσωπικό χρόνο και δώστε έμφαση στην ψυχαγωγία και στην επικοινωνία με νέα πρόσωπα. Αν παραμένετε κολλημένοι με έναν αδιέξοδο έρωτα, είστε άξιοι της μοίρας σας.

 

ΛΕΩΝ

Οι τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου μπορεί να είναι μεν κουραστικές, όμως θα καταφέρετε να βγείτε από μια δύσκολη κατάσταση, καθώς προβλέπεται αύξηση του εισοδήματός σας μέσω της εργασίας. Οι προκλήσεις στην καθημερινότητά σας, σε συνδυασμό με κάποια επικοινωνιακά προβλήματα με οικείους, αυξάνουν την ανάγκη σας για απολαύσεις και θα εκτονωθείτε αρκετά μέσω της ψυχαγωγίας. Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια κάποια ζητήματα τα οποία θα πρέπει να επιλυθούν, διαφορετικά θα κουβαλάτε φορτίο που θα σας προκαλεί στασιμότητα. Απαλλαγείτε από καταστάσεις που δεν σας ωφελούν και δώστε περισσότερη έμφαση στις προσωπικές σας επιθυμίες. Η ερωτική σας ζωή με τον Δία σύμμαχο είναι σε καλό σημείο, ωστόσο οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο έχετε μια τάση να εξιδανικεύετε πρόσωπα και μπορεί να απογοητευτείτε. Η ανάγκη σας για συντροφικότητα σας κάνει ευάλωτους και είστε επιρρεπείς σε εξαπατήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές οι επαφές και οι συζητήσεις γύρω από οικονομικά θέματα και αν δεν είστε απόλυτοι στις διαπραγματεύσεις σας, μπορείτε να πετύχετε μια καλή συμφωνία. Επενδύσεις και σημαντικές αγορές θα ευνοηθούν με τη Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Ζυγό, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, καθώς έχετε μια τάση για σπατάλες. Η ερωτική σας ζωή εξαρτάται από την οικονομική σας κατάσταση και τώρα που θα είστε πιο άνετοι, θα ανακτήσετε τον δυναμισμό σας και θα μπορέσετε να προσεγγίσετε με περισσότερο θάρρος το άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι γονείς είστε σε συνεχή εγρήγορση λόγω των παιδιών και αρχίζει να σας πιάνει μελαγχολία που απέχετε από τις κοινωνικές σας επαφές. Είναι και το φθινόπωρο που προκαλεί μια νοσταλγία για τις στιγμές ξεγνοιασιάς του καλοκαιριού και όλο αυτό εντείνει την ανάγκη σας για επικοινωνία με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

 

ΖΥΓΟΣ

Ανυπομονείτε να βάλετε σε εφαρμογή ένα εγχείρημα και, καθώς οι συνθήκες σάς ευνοούν, αναμένονται αίσιες εξελίξεις. Με τον Δία να δίνει έμφαση στην επικοινωνία, είναι ιδανική εποχή για προώθηση των δεξιοτήτων ή των υπηρεσιών σας, για εμπορικές συναλλαγές και για θέματα εκπαίδευσης. Επίσης, μπορείτε να βελτιώσετε σχέσεις με οικείους, δίνοντας τόπο στην οργή και αφήνοντας πίσω το παρελθόν. Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στο ζώδιό σας δίνει ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική πρόοδο και θα αποτελέσει την έναρξη ενός κύκλου κατά τον οποίο θα ασχοληθείτε περισσότερο με τους στόχους σας και λιγότερο με τις επιθυμίες των άλλων. Επίσης, ένα ξεσκαρτάρισμα στις σχέσεις σας θα σας απαλλάξει από την αρνητική ενέργεια ατόμων που σας φθονούν και θα απολαμβάνετε τις συναναστροφές σας με όσους σας σέβονται και σας αγαπούν. Στον ερωτικό τομέα κάποιες εξελίξεις θα σας φανούν πολύ καλές για να είναι αληθινές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εποχή νιώθετε αναζωογονημένοι και σίγουροι για τον εαυτό σας, καθώς εξελίσσονται θετικά τα επαγγελματικά σας και μπορείτε να προγραμματίσετε το μέλλον σας. Με τον Δία σύμμαχό σας, τα οικονομικά σας είναι σε καλό σημείο, οπότε έχετε τη δυνατότητα να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες και αυτές του ερωτικού σας συντρόφου ή των παιδιών, όμως πρέπει να αποφύγετε τα άσκοπα έξοδα. Η σχέση σας είναι σε αρμονία και δεν αποκλείεται να προχωρήσετε στην απόκτηση ενός παιδιού, οι ελεύθεροι όμως είστε λίγο επιπόλαιοι και δεν δίνετε την απαραίτητη σημασία σε σχέσεις που πάνε να δημιουργηθούν. Η αίσθηση ελευθερίας είναι ό,τι πιο σημαντικό για εσάς και μόλις τείνει να σοβαρέψει η κατάσταση κάνετε ένα βήμα πίσω. Ωστόσο, ποτέ μη λέτε ποτέ. Μπορεί να σας χτυπήσει ο έρωτας κατακέφαλα και να αλλάξει η στάση σας. Φανείτε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια νέα εποχή ξεκινά για εσάς που κυνηγάτε το όνειρό σας δίχως να πτοείστε από προκλήσεις και αν καταφέρετε να αποβάλετε το άγχος που είναι κακός σύμβουλος, θα βγείτε κερδισμένοι. Με τη συμβολή αγαπημένων σας προσώπων ξεπερνάτε μια κρίσιμη κατάσταση και έχετε ξεκάθαρο νου για να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας. Δώστε έμφαση στην επικοινωνία και μην ξεχνάτε πως όσο συναναστρέφεστε με κόσμο, όλο και κάτι μπορεί να ακούσετε ή να σας προτείνουν. Προωθήστε με σιγουριά τις δεξιότητές σας και δοκιμάστε την τύχη σας σε νέες κατευθύνσεις. Με τη Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Ζυγό μπορείτε να θέσετε νέους στόχους και θα είναι ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια συλλογική προσπάθεια ή μία συνεργασία. Επίσης, ευνοούνται σχέσεις με φίλους και η κοινωνική σας ζωή ‒ είναι καιρός να βγείτε από το σπίτι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, ωστόσο έχετε τα εφόδια για να αντεπεξέλθετε. Η αποφασιστικότητα και οι άριστες επικοινωνιακές σας δεξιότητες σας δίνουν το προβάδισμα και μπορείτε να διακριθείτε για τα επιτεύγματά σας. Επειδή είναι ένα διάστημα συνεχούς ενασχόλησης με τα σχέδιά σας, δεν λείπουν οι στιγμές που νιώθετε κουρασμένοι, ωστόσο έχετε όραμα που σας δίνει ώθηση. Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Ζυγό μπορεί να σημάνει την έναρξη μιας νέας εποχής, κατά την οποία θα δείτε τις επιθυμίες σας να πραγματοποιούνται, αρκεί να αποφύγετε τις επιπολαιότητες. Επίσης, φανείτε επιλεκτικοί στις φιλίες και μην εμπιστεύεστε τα προσωπικά σας θέματα στον καθένα. Μπορεί ξαφνικά να γίνετε το θέμα συζήτησης σε διάφορα πηγαδάκια και δεν θα είναι ό,τι καλύτερο. Ένας νέος έρωτας ξεκινά με θετικούς οιωνούς και η βελτίωση της εμφάνισής σας γίνεται προτεραιότητα. Ξεκινήστε διατροφή και άσκηση για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα θα σας φανούν ατελείωτες αν έχετε εξαντλήσει τον προϋπολογισμό σας και το άγχος μπορεί να σας οδηγήσει σε λαθεμένες ενέργειες και αποφάσεις. Με τη Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Ζυγό μπορείτε να ξεκινήσετε ένα κύκλο σπουδών ή να διευθετήσετε διαδικαστικές υποθέσεις που σας προκαλούν πονοκέφαλο, ενώ θα ευνοηθούν και οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η ερωτική σας ζωή παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σας και αν δεν ικανοποιηθούν οι ανάγκες σας θα είστε μες στην γκρίνια, οπότε βγείτε από το καβούκι σας και δώστε έμφαση στο ερωτικό παιχνίδι. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο προσέξτε τις υπερβολές με το ξόδεμα χρημάτων. Επίσης, μην είστε τόσο ανοιχτοχέρηδες, γιατί κάποιοι θα σας πλησιάσουν με σκοπό να επωφεληθούν. Θέματα εμφάνισης που σας απασχολούν μπορούν να βελτιωθούν μέσω της διατροφής και της άσκησης, οπότε μην τεμπελιάζετε και αφήστε τις δικαιολογίες.

 

ΙΧΘΥΣ

Τις επόμενες ημέρες θα σας απασχολήσουν κοινοί πόροι και οι στόχοι σας θα μείνουν για λίγο στην άκρη, καθώς προέχουν έξοδα Δημοσίου και διάφορες ανάγκες της οικογένειας. Πρέπει, λοιπόν, να είστε προσεχτικοί στις ενέργειές σας. Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Ζυγό έχει τον χαρακτήρα της αποκατάστασης και της βελτίωσης και δίνει ευκαιρίες για οικονομική ανάκαμψη. Επίσης, μια ερωτική σχέση που θα ξεκινήσει με όλη αυτήν τη θετική επιρροή θα έχει μέλλον και ομαλή πορεία. Θέματα καριέρας και ό,τι έχει να κάνει με τη σταδιοδρομία σας θα αποτελέσουν πηγή άγχους, όμως έχετε την τύχη με το μέρος σας, καθώς ο Δίας κυβερνά τον τομέα των φιλοδοξιών και δεν πρέπει να φοβάστε. Δοκιμάστε να κινηθείτε προς νέες κατευθύνσεις και βελτιώστε τις δεξιότητές σας. Οι γονείς μη γίνεστε καταπιεστικοί.

 

Starfax
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

PRINT ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ