Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (24-30/10/2019)
Starfax

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (24-30/10/2019)

Σχέσεις με οικείους μπορούν να βελτιωθούν.

ΚΡΙΟΣ

Την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου θα ασχοληθείτε κυρίως με τα χρήματα, τις επιχειρήσεις και την ερωτική σας ζωή οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, ωστόσο πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στις αποφάσεις και τις ενέργειές σας, καθώς δεν θα λείψουν οι προκλήσεις. Τη Δευτέρα, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, σε αντίθεση με τον Ουρανό, είναι εξαιρετικά ισχυρή και μπορεί να προκαλέσει απροσδόκητες συναντήσεις, απρόβλεπτα γεγονότα και οικονομικές απώλειες, αν κάνετε ριψοκίνδυνες ενέργειες. Νέα ξεκινήματα χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο δεν είστε σίγουροι για τις δυνατότητές σας, με αποτέλεσμα να μην προχωρούν τα σχέδιά σας. Το τετράγωνο Άρη - Κρόνου προμηνύει εντάσεις με πρόσωπα εξουσίας ή με τους συνεργάτες σας. Πολύ καλή εποχή για τα οικονομικά των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο, καθώς το εξάγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα δίνει ευκαιρίες για οικονομική ανάκαμψη και βελτίωση της ερωτικής σας ζωής.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο που είστε πολύ προβληματισμένοι με τις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σας. Η Νέα Σελήνη που θα γίνει τη Δευτέρα στον Σκορπιό δίνει ευκαιρίες για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, όμως δεν θα είναι και τόσο ομαλή η μετάβαση. Η αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιό σας έχει ισχυρή επίδραση στις ενέργειες και στις αντιδράσεις σας και μπορεί να λήξει μια σχέση επαγγελματική ή προσωπική, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση. Μην αντιστέκεστε στις εξελίξεις. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε εσείς του 2ου δεκαημέρου αφορούν θέματα σπουδών ή νομικές σας υποθέσεις και δεν είναι κατάλληλη εποχή για νέα εγχειρήματα. Το τετράγωνο Άρη - Κρόνου δημιουργεί πολλή ένταση και αστάθεια σε μελλοντικούς σας στόχους. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας. Ιδανική εποχή για να ξεκινήσει μια καινούργια συνεργασία ή μια ερωτική σχέση, καθώς ευνοείστε οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο με το εξάγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τη Δευτέρα η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό δίνει μεν ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα, όμως απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, καθώς συμμετέχει και ο Ουρανός που είναι σε αντίθεση και μπορεί να προκαλέσει χαοτικές καταστάσεις και ατυχήματα. Η παρορμητικότητα και η ανυπομονησία μπορούν να φέρουν ανατροπές και καλό θα είναι να είστε πιο μετρημένοι στις αντιδράσεις σας. Ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση αλλά και για να κόψετε βλαβερές για τον οργανισμό σας συνήθειες. Υπό τη δυσαρμονική επιρροή του τετραγώνου Άρη - Κρόνου κάποιες ερωτικές υποθέσεις θα έχουν άσχημη εξέλιξη και δεν αποκλείεται να βρεθείτε αντιμέτωποι με το μένος του ερωτικού σας συντρόφου οι του 2ου δεκαημέρου. Ενισχύστε τις άμυνές σας και αποφύγετε όσους σας προκαλούν αναταραχή. Για εσάς του 3ου δεκαημέρου είναι μια καλή εποχή για σύσφιξη των σχέσεων. Προσπαθήστε να λύσετε παρεξηγήσεις πριν από την Πέμπτη, που γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του Οκτωβρίου θα είναι κουραστικές, ενώ κάποιες αναπάντεχες συναντήσεις ή γεγονότα θα βάλουν τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο σε διαδικασία αναθεώρησης των σχεδίων και των σχέσεών σας. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό τη Δευτέρα δίνει έμφαση στον τομέα της δημιουργικότητας και της ερωτικής σας ζωής και αποτελεί σημαντική στιγμή για νέα ξεκινήματα. Ωστόσο, πρέπει να προσέξετε τις επιλογές και τις αποφάσεις σας, καθώς συμμετέχει και ο Ουρανός που είναι σε αντίθεση και μπορεί να προκαλέσει ανατροπές στα σχέδια ή στις σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα. Προβλήματα και εντάσεις στον οικογενειακό τομέα ‒κυρίως μεταξύ αντρών‒ προβλέπονται για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο που τους επηρεάζει το τετράγωνο Άρη - Κρόνου. Τα ερωτικά και τα θέματα παιδιών θα αποτελέσουν πηγή χαράς για εσάς του 3ου δεκαημέρου, καθώς το εξάγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα φέρνει κάποια χαρμόσυνα γεγονότα.

 

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας στον Σκορπιό φέρνει φρέσκια ενέργεια που εστιάζει στις προσωπικές σας υποθέσεις. Η οικογένειά σας, το σπίτι, οι ανησυχίες σχετικά με την ιδιοκτησία και κληρονομικά θέματα έρχονται στο επίκεντρο, ενώ δεν θα λείψουν οι αντιπαραθέσεις με τα μέλη της οικογένειας, καθώς πραγματοποιείται η αντίθεση με τον Ουρανό. Ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείτε αυτή την ενέργεια είναι να κάνετε το καλύτερο δυνατό για να ενισχύσετε τις σχέσεις σας οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Με τα οικονομικά σας θα ασχοληθείτε κυρίως οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, όμως πρέπει να προσέξετε τις αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Το τετράγωνο Άρη - Κρόνου αυξάνει τις πιέσεις και μπορεί πάνω στον εκνευρισμό να αντιδράσετε σπασμωδικά. Πολύ καλή εποχή για τα επαγγελματικά των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο, με το εξάγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα να φέρνει επιτυχίες, πλούτη και ευημερία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετά επικοινωνιακή θα είναι η εβδομάδα για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και θα γίνουν πολλές επαφές για εμπορικούς σκοπούς και διαδικαστικά ζητήματα. Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας στον Σκορπιό μπορεί να σημάνει την έναρξη ενός νέου κύκλου που θα αφορά τη σταδιοδρομία σας, λάβετε όμως υπόψη πως κάποιες αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες (π.χ. η αλλαγή τόπου κατοικίας). Ωστόσο η προσαρμογή σε νέες συνθήκες δεν θα σας δυσκολέψει. Ο Άρης ενεργοποιεί τον οικονομικό τομέα των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο, με αποτέλεσμα να έχετε περισσότερη ενέργεια στη διάθεσή σας για να κερδίσετε χρήματα αλλά και για να υπερασπιστείτε τις αξίες σας. Το τετράγωνο με τον Κρόνο σας κάνει εγκρατείς στα οικονομικά, καθώς προέχουν οι ανάγκες των παιδιών. Μια ευχάριστη είδηση φέρνει το εξάγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα σε εσάς του 3ου δεκαημέρου που θα αφορά την ερωτική σας ζωή.

 

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικές υποθέσεις, φόροι, κοινοί πόροι και κληρονομικά ζητήματα θα προκαλέσουν πονοκέφαλο στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, όμως, με τον σωστό προγραμματισμό θα καταφέρετε να βρείτε τους ρυθμούς σας. Τη Δευτέρα, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, σε αντίθεση με τον Ουρανό, δίνει ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών σας, με την προϋπόθεση ότι θα απεμπλακείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που προκαλούν φύρα. Αρκετά βατή θα είναι η εβδομάδα για εσάς του 2ου δεκαημέρου, καθώς επηρεάζεστε από το εξάγωνο Κρόνου - Ποσειδώνα και είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με θέματα της καθημερινότητας, αποφεύγοντας τα άγχη και δίνοντας περισσότερη έμφαση στις ανάγκες της οικογένειας. Κέρδη μέσω της ακίνητης περιουσίας φέρνει το εξάγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, οπότε θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε αγορές για τον εαυτό σας και θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας. Προσέξτε τα περιττά έξοδα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα εποχή ξεκινά με τη Νέα Σελήνη της Δευτέρας στο ζώδιό σας. Σε ορισμένους από εσάς μπορεί κάποιες αλλαγές να πέσουν βαριές, ωστόσο θα είναι για καλό. Η αντίθεση με τον Ουρανό υποδεικνύει έντονες μεταβολές στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο, που κάποιους θα σας ωφελήσουν, σίγουρα όμως θα σας προβληματίσουν πολύ. Δώστε έμφαση στην προσωπική σας βελτίωση και μην κάνετε παρακινδυνευμένες ενέργειες, αν δεν είστε σίγουροι. Σχέσεις με οικείους, θέματα εκπαίδευσης ή επαγγελματικές υποθέσεις σάς κρατούν μακριά από κοινωνικές επαφές και θα είναι ένα διάστημα έντονης εσωστρέφειας για εσάς του 2ου δεκαημέρου. Επιλύστε τα προβλήματά σας μέχρι την Τετάρτη, προτού γυρίσει ο Ερμής ανάδρομος. Με το εξάγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα ενισχύεται ο τομέας της επικοινωνίας και θα βγείτε κερδισμένοι οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Μετακινήσεις και επαφές θα έχουν αίσιο αποτέλεσμα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εργασία και θέματα της καθημερινότητας θα αποτελέσουν προτεραιότητα για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, θα σας δοθεί όμως η ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας στον Σκορπιό έχει να κάνει με τον ψυχισμό σας και είναι ιδανική στιγμή για να επουλώσετε πληγές από το παρελθόν που προκαλούν στασιμότητα στη ζωή σας. Η αντίθεση με τον Ουρανό φέρνει αλλαγές που ίσως να μην μπορέσετε να διαχειριστείτε και θα είναι επιτακτική η ανάγκη να ζητήσετε ψυχολογική υποστήριξη. Ικανοποιητικά εξελίσσονται τα οικονομικά των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο με το εξάγωνο Κρόνου - Ποσειδώνα που αυξάνει την έμπνευση, οπότε μπορεί να σκεφτείτε κάποια ιδέα που θα αφορά την εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Ιδιαίτερη προσοχή σε κοινούς λογαριασμούς με φίλους. Οι πιο ωφελημένοι αυτή την εποχή όσον αφορά τα έσοδα είστε εσείς του 3ου δεκαημέρου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι τελευταίες μέρες του Οκτωβρίου είναι γεμάτες κοινωνικές επαφές και μέσω διαπραγματεύσεων θα βγείτε κερδισμένοι, όμως πρέπει οι ενέργειές σας να είναι προσεχτικές, ώστε να αποφύγετε τις απώλειες. Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας στον Σκορπιό πραγματοποιείται στον τομέα των μελλοντικών σας στόχων και μέσω έξυπνων συμμαχιών θα καταφέρετε πολλά. Ωστόσο, στην ερωτική σας ζωή η αντίθεση με τον Ουρανό φέρνει κάποια αναπάντεχα γεγονότα που θα προκαλέσουν ρήξη σε μια πρόσφατη ερωτική σχέση. Ευφάνταστες ιδέες φέρνει το εξάγωνο Κρόνου - Ποσειδώνα σε εσάς του 2ου δεκαημέρου και θα έχουν ανταπόκριση αν τις προωθήσετε, αρκεί να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας και να έχετε μια δυναμική παρουσία. Μην ξεχνάτε πως ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και πρέπει να θωρακιστείτε. Καινούργιες φιλίες και έντονο φλερτ είναι το χαρακτηριστικό της εβδομάδας για εσάς του 3ου δεκαημέρου χάρη στο εξάγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα και μια ερωτική σχέση είναι προ των πυλών.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη της Δευτέρας στον Σκορπιό να φωτίζει τον τομέα των φιλοδοξιών και της καριέρας, είναι ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε ένα εγχείρημα που θα έχει μακροπρόθεσμα οφέλη. Ωστόσο, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο για κάποιες αλλαγές στον τομέα του σπιτιού που θα σας βάλουν να επιλέξετε μεταξύ καριέρας και οικογένειας. Η έμπνευση των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο είναι στα ύψη και αν επικεντρωθείτε στο δημιουργικό κομμάτι της δουλειάς σας, θα αυξήσετε τα κέρδη και τη φήμη σας. Η σχέση σας με τα χρήματα δεν είναι καλή και είναι επιτακτική η ανάγκη να αλλάξετε ορισμένες συνήθειες αν δεν θέλετε να βρεθείτε σε αδιέξοδο. Οι στόχοι και τα όνειρά σας αποτελούν το επίκεντρο της προσοχής των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο και το εξάγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα προμηνύει κάποιες σημαντικές εξελίξεις που θα βελτιώσουν τη ζωή σας.

 

ΙΧΘΥΣ

Η σταδιοδρομία σας θα είναι το βασικό σας μέλημα αυτή την εβδομάδα και είναι ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε έναν κύκλο σπουδών ή κάποιο σεμινάριο, προκειμένου να βελτιώσετε τις γνώσεις σας. Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας στον Σκορπιό δίνει ευκαιρίες για επίλυση νομικών και διαδικαστικών σας θεμάτων, ωστόσο κάποιες απρόσμενες συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν θα σας προκαλέσουν ανάμεικτα συναισθήματα. Πολύ επικοινωνιακή η εβδομάδα για εσάς του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, μετακινήσεις και σύντομα ταξίδια θα σας δώσουν την ευκαιρία για ανάπαυλα και αλλαγή παραστάσεων, ενώ θα συναντηθείτε και με φίλους που είχατε να δείτε καιρό. Νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σας και αν αξιοποιήσετε τις γνωριμίες που θα κάνετε το προσεχές διάστημα θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή ένα πλάνο που σχεδιάζετε εδώ και πολλές εβδομάδες. Σχέσεις με οικείους μπορούν να βελτιωθούν.

 

Starfax
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

PRINT ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ