Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (7-13/11/2019)
Starfax

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (7-13/11/2019)

Η ερωτική σας ζωή είναι η κινητήριος δύναμή σας, καθώς εισπράττετε την επιβεβαίωση που αναζητάτε.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί η εβδομάδα να ξεκίνησε με κάποια πίεση στον επαγγελματικό τομέα, από την Πέμπτη όμως το κλίμα αρχίζει να γίνεται πιο ευχάριστο. Νέες ευκαιρίες που προκύπτουν ανεβάζουν το ηθικό σας και μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας δίχως άγχος. Κοινοί πόροι ενισχύουν το εισόδημά σας και είναι μια καλή εποχή για να κάνετε μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια ή για να ξεκινήσετε μια καινούργια συνεργασία. Πρόσωπα ισχύος ή η οικογένεια θα σας διευκολύνουν, μην καταχραστείτε τη διάθεση εξυπηρέτησης που θα δείξουν. Η Πανσέληνος της Τρίτης στον Ταύρο πραγματοποιείται στον τομέα των χρημάτων και μπορεί να σημάνει την αποπληρωμή μιας οφειλής που αφορά κάποια ακριβή αγορά ή την εξόφληση ενός δανείου. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο που επηρεάζεστε περισσότερο ενδεχομένως να μείνετε δυσαρεστημένοι με τον τρόπο διαχείρισης κοινών πόρων και θα επανεξετάσετε τη σχέση σας ή μια συνεργασία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ ευνοϊκό διάστημα για τους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο που έχετε επικεντρωθεί στον στόχο σας δίχως να πτοείστε από τον φόρτο των υποχρεώσεων. Ταξίδια και συλλογικές δράσεις, εκτός του ότι σας δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψετε νέα, δημιουργικά μονοπάτια, διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών σας και θα ωφεληθείτε ποικιλοτρόπως. Μπορεί να προκύψει μια συνεργασία ή ακόμα και μια ερωτική σχέση που θα έχει διάρκεια και ομαλή πορεία. Ιδανική εποχή για να προωθήσετε τις ιδέες και τα ταλέντα σας μέσα από κανάλια επικοινωνίας που προάγουν την προώθηση έργων και καλλιτεχνών. Η Πανσέληνος της Τρίτης στο ζώδιό σας θα προκαλέσει μια κυκλοθυμία τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο που επηρεάζεστε περισσότερο, καθώς μπορεί να συγκρούονται οι προσωπικές σας επιθυμίες με τις ανάγκες μιας σχέσης επαγγελματικής ή προσωπικής, και δεν θα λείψουν οι εντάσεις, αν αφήσετε το συναίσθημα να κυριαρχήσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μπορεί η εβδομάδα να ξεκίνησε λίγο άχαρα με όλους τους λογαριασμούς και τις οικονομικές υποθέσεις που σας απασχόλησαν έντονα, όμως από την Πέμπτη, οπότε σημειώνεται σημαντική βελτίωση στον επαγγελματικό τομέα, θα είστε κι εσείς πιο ήρεμοι. Οι γεννημένοι το 2ο και 3ο δεκαήμερο μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, για εσάς, όμως, του 1ου δεκαημέρου δεν προβλέπεται ιδιαίτερη κινητικότητα ή δράση. Ενδεχομένως να έχετε επιλύσει όλα σας τα θέματα και να είστε επικεντρωμένοι στην προσωπική σας ζωή ή να έχετε καεί από τη συνεχή ενασχόληση με υποχρεώσεις και να έχετε κλατάρει. Όπως και να έχει, πάρτε τον χρόνο σας και ακολουθήστε το ρεύμα. Η Πανσέληνος της Τρίτης στον Ταύρο φέρνει αποκαλύψεις που θα σας διχάσουν και θα σας προκαλέσουν σύγχυση. Προσέξτε ποιους θα υποστηρίξετε, καθώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες να επιλέξετε λάθος στρατόπεδο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επόμενες μέρες θα είναι πολύ σημαντικές για τα επαγγελματικά σας και θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό, καθώς τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται συχνά. Κατάλληλη εποχή για όσους σκοπεύουν να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση, για ταξίδια και προώθηση υπηρεσιών, ωστόσο πρέπει να αποφύγετε τον ενθουσιασμό, που σας κάνει να χάνετε την αίσθηση της πραγματικότητας. Δηλαδή μη θεωρήσετε δεδομένο πως θα πλουτίσετε από τη μια στιγμή στην άλλη και κάνετε ανοίγματα και σπατάλες σε απολαύσεις. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο έχετε κάποια οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν και οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος που επανέρχονται στο προσκήνιο δοκιμάζοντας τις σχέσεις σας. Αναλάβετε την ευθύνη που σας αναλογεί και μην παριστάνετε τους ανίδεους. Η Πανσέληνος της Τρίτης στον Ταύρο πραγματοποιείται στον τομέα των στόχων και της συλλογικής προσπάθειας και θα προκαλέσει συγκρούσεις μεταξύ του καθήκοντος και της επιθυμίας για απολαύσεις.

 

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα ξεκίνησε με κάποια θέματα υγείας που έκαναν δύσκολο το έργο σας, όμως από την Πέμπτη, που αρχίζει να διαμορφώνεται πιο θετικά το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο, θα αποβάλετε το άγχος και θα είστε πιο παραγωγικοί. Τα όνειρα και οι επιθυμίες σας θα αποτελέσουν προτεραιότητα και είναι πολύ καλή εποχή για να προβάλετε τις ιδέες σας στα κατάλληλα άτομα. Θέματα σπουδών και επαγγελματικοί στόχοι θα διευκολυνθούν και αν κάνετε έξυπνες συμμαχίες θα έχετε ακόμα περισσότερες πιθανότητες για επιτυχία. Η κοινωνική σας ζωή είναι σε καλό σημείο, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με άτομο διαφορετικής κουλτούρας που θα σας προκαλέσει έντονα συναισθήματα. Η Πανσέληνος της Τρίτης στον Ταύρο πραγματοποιείται στον άξονα καριέρα - οικογένεια και μπορεί να συγκρουστείτε με ένα άτομο από το περιβάλλον σας, αν δεν σας υποστηρίξει ή αν προσπαθήσει να βάλει εμπόδια στον δρόμο σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες και δεν θα λείψουν οι συγκρούσεις με άτομα που μπορεί να καταχραστούν την εμπιστοσύνη σας και κοινόχρηστους πόρους. Όπως και να έχει, θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι, ώστε να επιλύσετε τις διαφορές σας με το γάντι, προκειμένου να μην υποστείτε άλλες καθυστερήσεις. Επαφές με δυνητικούς πελάτες, ταξίδια και θέματα σπουδών θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας και θα είναι εποικοδομητική η κούραση. Μέσα στο Σ/Κ θα σας δοθεί η ευκαιρία για ανάπαυλα και ανάκτηση δυνάμεων. Την Τρίτη πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Ταύρο και καθώς κυβερνά τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης, μπορεί να σημάνει την ολοκλήρωση ενός σεμιναρίου ή μιας νομικής υπόθεσης που σας έχει γίνει βραχνάς. Η αντίθεση με τον Ήλιο στον Σκορπιό δείχνει κάποια ένταση στις σχέσεις με οικείους.

 

ΖΥΓΟΣ

Εβδομάδα εξαιρετικών εξελίξεων στον οικονομικό τομέα, οι οποίες θα αποτελέσουν αντίβαρο σε κάποια οικογενειακά προβλήματα που παίζουν με την υπομονή και τις αντοχές σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας αυτή την εποχή και όσο περισσότερες επαφές κάνετε, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να σας κάνουν μια πρόταση συνεργασίας που θα εκτινάξει τα κέρδη σας. Ωστόσο δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας. Μελετήστε προσεκτικά όλες τις παραμέτρους και συζητήστε με κάποιο έμπειρο άτομο που είναι της εμπιστοσύνης σας και θα μπορούσε να σας κατατοπίσει, αν έχετε κάποια απορία. Την Τρίτη η Πανσέληνος στον Ταύρο ενεργοποιεί τον άξονα οφειλές - οικονομικά και αν δεν έχετε τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις σας, θα κάνουν την εμφάνισή τους υποθέσεις που θα χρειαστούν άμεση διευθέτηση. Η ερωτική σας ζωή είναι η κινητήριος δύναμή σας, καθώς εισπράττετε την επιβεβαίωση που αναζητάτε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι πιέσεις που έχετε υποστεί το τελευταίο διάστημα σας έχουν κάνει εριστικούς και πάνω στον εκνευρισμό μπορεί να εκφράσετε σκέψεις που δεν πρέπει σε συνεργάτες και οικείους. Προσέξτε τις απαιτήσεις σας και δώστε σε υφισταμένους σας την ευκαιρία να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας, δίχως να προκαλείτε πανικό. Από την Πέμπτη και μετά θα έχετε περισσότερες ευκολίες στη διευθέτηση επαγγελματικών υποχρεώσεων και επειδή θα είναι ένα πολύ επικοινωνιακό διάστημα, ίσως ανακαλύψετε μια νέα πηγή εσόδων. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο ενδεχομένως να μπείτε στον πειρασμό για παράνομες ενέργειες που θα φέρουν γρήγορα κέρδη. Οι πιθανότητες να εξαπατηθείτε είναι πολλές. Η Πανσέληνος της Τρίτης στον Ταύρο πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και, εντείνοντας την ανάγκη σας να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας επιθυμίες, θα προκαλέσει εσωτερικές συγκρούσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέσα σε έναν μήνα έχετε καταφέρει να αποδείξετε στους συνεργάτες σας την αξία σας και έχετε γίνει απαραίτητοι, καθώς είστε πολυπράγμονες και μπορείτε να αντεπεξέρχεστε στις προκλήσεις με επιτυχία. Συνέπεια όλων αυτών είναι η επαγγελματική καταξίωση που αυξάνει τις αποδοχές σας και σταθεροποιεί τη ροή των χρημάτων σας, οπότε μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι ή να κάνετε αγορές για τον εαυτό σας. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τον χώρο σας προκειμένου να φέρετε μια αύρα ανανέωσης. Πετάξτε ή χαρίστε ό,τι δεν σας προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα, ασχοληθείτε με τον κήπο σας και φυτέψτε βολβούς και λαχανικά που θα ανθίσουν την άνοιξη. Η Πανσέληνος της Τρίτης στον Ταύρο δίνει έμφαση στον τομέα εργασία - υγεία και σας υπενθυμίζει πως πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας, ώστε να αποφύγετε τον εκνευρισμό και την υπερκόπωση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δημιουργική σας διάθεση αυτή την εποχή είναι στα ύψη και μάλλον οφείλεται σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα που σας χτύπησε κατακέφαλα. Από ορκισμένοι εργένηδες μπορεί ξαφνικά να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε πρόταση γάμου στο ταίρι σας, μη βιαστείτε όμως. Μπορεί να προκαλέσετε άγχος μέχρι και ανησυχία, αν είναι πολύ γρήγορη η απόφασή σας. Το κυριότερο είναι πως μπορεί αργότερα να σας περάσει η έξαψη και να μην ξέρετε πώς να αποδεσμευτείτε. Επιχειρηματικά ρίσκα, κερδοσκοπία και καλλιτεχνικές δραστηριότητες δίνουν ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας και θα ικανοποιηθούν οι φιλοδοξίες σας, όμως πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές με τα έξοδα. Απολαύσεις και έντονη κοινωνική ζωή σάς κάνουν να μην υπολογίζετε τις συνέπειες των πράξεών σας. Με την Πανσέληνο της Τρίτης στον Ταύρο δίνεται έμφαση στον τομέα του έρωτα και η αντίθεση με τον Ήλιο προμηνύει εντάσεις με φιλικά σας πρόσωπα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε υποστεί αρκετές πιέσεις το προηγούμενο διάστημα και στην προσπάθειά σας να βγείτε ασπροπρόσωποι έχει μείνει πίσω η προσωπική σας ζωή, κάτι που μπορεί να σας προκαλέσει μελαγχολία. Όλα αυτά μέχρι την Πέμπτη, καθώς από κει κι έπειτα κάποιες θετικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας θα σας δώσουν ώθηση και θα ασχοληθείτε εκτενέστερα με τις προσωπικές σας επιθυμίες. Πολύ καλή εποχή για να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο που θα μπορούσε να αποτελέσει μια έξτρα πηγή εσόδων ή για να κάνετε μια μετακόμιση σε έναν καλύτερο χώρο. Η Πανσέληνος της Τρίτης στον Ταύρο θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και καθώς πραγματοποιείται στον άξονα καριέρα - οικογένεια, ενδεχομένως να βρεθείτε σε δίλημμα αν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή μπορεί να συγκρουστείτε με ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο και να αναζητήσετε μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση. Αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες.

 

ΙΧΘΥΣ

Μελλοντικοί στόχοι, σπουδές και θέματα καριέρας θα έχουν αίσια αποτελέσματα, μπορεί και πέραν των προσδοκιών σας. Όλο αυτό το διάστημα που χαθήκατε από προσώπου γης, προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, δεν πήγε χαμένο και τώρα που αρχίζουν να αποδίδουν οι κόποι σας, θα πρέπει να τους απολαύσετε, με μέτρο όμως. Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή, επικοινωνήστε με φίλους που σας έχουν λείψει και ψυχαγωγηθείτε. Πολιτιστικά δρώμενα, εκδρομές και η ενασχόληση με τη φυσική σας κατάσταση θα συμβάλουν στην ψυχική σας ευεξία. Η Πανσέληνος της Τρίτης στον Ταύρο ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας και της εκπαίδευσης και μπορεί να σημάνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου σπουδών ή διαδικαστικών-νομικών υποθέσεων που θα δοκιμάσουν σχέσεις με οικείους. Αν μπορείτε να επιλύσετε τις όποιες διαφορές σας εξωδικαστικά, θα διαφυλάξετε την ψυχική σας ηρεμία. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο.

 

Starfax
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

PRINT ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ