Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (5-11/12/2019)
Starfax

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (5-11/12/2019)

Μην κλείνεστε στο σπίτι οι ελεύθεροι.

ΚΡΙΟΣ

Tις επόμενες μέρες σάς δίνεται η ευκαιρία να πετύχετε τους στόχους σας, αρχίζοντας να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας, ωστόσο θα έχετε και μια τάση για υπερβολές με το ξόδεμα των χρημάτων σας. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας θα ευνοηθούν και θα επιβραβευτείτε είτε μέσω μιας προαγωγής είτε μέσω μιας επιτυχίας που θα αυξήσει τη δημοτικότητά σας. Με διπλωματία και ευελιξία μπορείτε να πετύχετε μια καλή επαγγελματική συμφωνία, ενώ δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε μια νέα πηγή εσόδων που θα αυξήσει το εισόδημά σας. Τη Δευτέρα εισέρχεται ο Ερμής στον Τοξότη και μέχρι τις 29/12 θα είναι ιδανική εποχή για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό και επικοινωνία με νέα πρόσωπα θα σάς δώσουν νέες ιδέες και νέες ευκαιρίες για να εξελιχθείτε. Τα ερωτικά σας, ενδεχομένως να μην ικανοποιούν τις προσδοκίες σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς είναι μια εποχή έντονου ενθουσιασμού και δημιουργικής έκφρασης και θα αναζητήσετε την περιπέτεια μέσα από ταξίδια και νέες εμπειρίες. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες είναι άριστες και, εκτός του ότι μπορείτε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, έχετε τη δυνατότητα για να διαπρέψετε σε θέματα σπουδών και σε ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας. Νέες ιδέες σάς γεμίζουν με αισιοδοξία ‒μπορεί να εμπνευστείτε από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο‒ την οποία θα πρέπει να προσέξετε, ώστε να αποφύγετε πιθανές κακοτοπιές. Τη Δευτέρα εισέρχεται ο Ερμής στον Τοξότη και μέχρι τις 29/12 θα μπορέσετε να επιλύσετε οικονομικά θέματα που θα αφορούν κοινούς πόρους, κληρονομιές κ.λπ., ενώ θα αυξηθεί το εισόδημά σας μέσω τρίτων. Η Αφροδίτη αυξάνει τη ρομαντική σας διάθεση και αν επιστρατεύσετε το χιούμορ σας στο φλερτ, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για τους Διδύμους είναι μια εποχή έντονης ενδοσκόπησης και θα αναλωθείτε σε σκέψεις που θα αφορούν εναλλακτικά σενάρια της ζωής σας, του στυλ «πώς θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα αν είχα κάνει διαφορετικές επιλογές». Ωστόσο είναι άσκοπο να καταγίνεστε με θέματα που είναι οριστικά και αμετάκλητα. Δώστε έμφαση στους στόχους σας και μέσω της εργασιοθεραπείας θα αντιμετωπίσετε ικανοποιητικά τη θλίψη και την απογοήτευση μιας απώλειας. Τα οικονομικά σας είναι σε καλό δρόμο και μπορείτε να οργανώσετε εγκαίρως ένα ταξίδι ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα. Τη Δευτέρα ο κυβερνήτης σας Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη και μέχρι τις 29/12 θα είναι μια καλή εποχή για να ενισχύσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες ή τους οικείους σας, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να ακούσετε με προσοχή τους άλλους, ώστε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Ένα ερωτικό ειδύλλιο με άτομο από τον χώρο της εργασίας εξελίσσεται ομαλά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επόμενες μέρες θα είναι συναισθηματικά φορτισμένες και μπορεί να είστε αμήχανοι με μια κατάσταση που σας έχει απομακρύνει από αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενδεχομένως να διαπιστώσετε πως με τη συμπεριφορά σας έχετε δημιουργήσει ανεπίλυτα προβλήματα, ωστόσο υπάρχουν τρόποι για να βελτιώσετε τα πράγματα, αρκεί να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεών σας. Η προσοχή σας είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σας και προσπαθείτε, μέσω της εργασίας, να αυξήσετε το εισόδημά σας, αλλά θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και να κρατήσετε άμυνες, τουλάχιστον μέχρι να σταθεροποιηθεί η ροή των εσόδων σας. Ιδιαίτερη προσοχή οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο που μπορεί να εξιδανικεύσετε μια πρόταση συνεργασίας με το εξωτερικό. Αν έχετε αμφιβολίες, συζητήστε με κάποιο άτομο που μπορεί να σας συμβουλεύσει. Η ερωτική σας ζωή αρχίζει να βελτιώνεται και απολαμβάνετε στιγμές αρμονίας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι ελεύθεροι αξιοποιήστε τον δυναμισμό σας.

 

ΛΕΩΝ

Οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες και, απ' ό,τι φαίνεται, η εργασία θα αποτελέσει διέξοδο ώστε να μη σκέφτεστε τα προβλήματά σας. Ευκαιρίες για πρόοδο θα υπάρξουν και θα μείνετε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα, συναισθηματικά όμως θα νιώθετε ένα κενό, κυρίως οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Από τη Δευτέρα, που εισέρχεται ο Ερμής στον Τοξότη, και μέχρι τις 29/12 θα είναι αυξημένη η επικοινωνιακή σας διάθεση και θα είναι ιδανική εποχή για να προωθήσετε τις ιδέες σας, που θα είναι ουκ ολίγες. Επίσης, θα πρέπει να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες για φλερτ, επιστρατεύοντας τη γοητεία και την ευγένειά σας. Πιθανή ερωτική σχέση με πρόσωπο από τον χώρο της εργασίας θα ανεβάσει το ηθικό σας και θα ασχοληθείτε εντατικά με τη φυσική σας κατάσταση. Αλλάξτε τις διατροφικές σας συνήθειες και ξεκινήστε να γυμνάζεστε. Τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εποχή σάς έχει πιάσει έντονη ραθυμία και θέλετε να επιδοθείτε σε απολαύσεις και οτιδήποτε μπορεί να σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, με αποτέλεσμα να αποφεύγετε τις υποχρεώσεις και να πέφτει η αποδοτικότητά σας. Ωστόσο, υπάρχουν ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας, αρκεί να δουλέψετε εντατικά. Τη Δευτέρα εισέρχεται ο Ερμής στον Τοξότη και μέχρι τις 29/12 μπορείτε να διαπραγματευτείτε την πώληση ενός ακινήτου, αρκεί οι απαιτήσεις σας να μην είναι εκτός πραγματικότητας. Ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού και δημιουργήστε μια ευχάριστη εορταστική ατμόσφαιρα που θα δώσει τεράστια χαρά σε όλη την οικογένεια. Ιδανική εποχή για να οργανώσετε ένα ταξίδι προκειμένου να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και να διευθετήσετε διαδικαστικά θέματα. Οι ελεύθεροι θα ερωτευτείτε παράφορα αν ταξιδέψετε και θα σκεφτείτε το ενδεχόμενο να μετακομίσετε μακριά από την πόλη σας. Οι δεσμευμένοι βάλτε ρομαντισμό στη ζωή σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εποχή νιώθετε πιεσμένοι με τον φόρτο των υποχρεώσεων που έχετε, είναι και κάποια διαδικαστικά θέματα που σας απασχολούν και γενικά επικρατεί ένα άγχος. Στην προσπάθειά σας να μοιράσετε τον χρόνο μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής κινδυνεύετε να φτάσετε στα όρια της εξάντλησης, οπότε προσπαθήστε να ρίξετε τους ρυθμούς σας και ας μην είναι όλα στην εντέλεια. Τη Δευτέρα εισέρχεται ο Ερμής στον Τοξότη και θα ενισχύσει τον τομέα της επικοινωνίας, επομένως είναι μια καλή εποχή για το εμπόριο, τις μετακινήσεις και την προώθηση των υπηρεσιών σας. Προσέξτε τη βιασύνη, που μπορεί να προκαλέσει απώλειες, και οργανώστε τις σκέψεις σας. Τα οικονομικά σας βαίνουν καλώς, έχετε όμως πολλά έξοδα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια και μπορεί να ξεφύγετε από τα όρια του προϋπολογισμού σας, αν σας παρασύρει ο ενθουσιασμός. Η ερωτική σας ζωή χρειάζεται βελτίωση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις επόμενες μέρες θα επιδοθείτε σε κυνήγι ευκαιριών και θα έχετε σημαντικά αποτελέσματα, καθώς είστε πολύ δραστήριοι και σίγουροι για τον εαυτό σας. Εμπορικές συναλλαγές, συχνά επαγγελματικά ταξίδια και κάποιες έξυπνες επενδύσεις θα συμβάλουν στην αύξηση του εισοδήματός σας, ικανοποιώντας τις ανάγκες σας με άνεση. Ωστόσο, πρέπει να προσέξετε τις υπερβολές με τα χρήματά σας. Αγορές για το σπίτι και την οικογένεια σας κάνουν να χάνετε τον έλεγχο και πρέπει να γίνουν με σύνεση. Τη Δευτέρα εισέρχεται ο Ερμής στον Τοξότη και μέχρι τις 29/12, που θα διανύει τον τομέα των οικονομικών, θα μπορέσετε να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία ή μια αγοραπωλησία με επιτυχία. Η διάθεσή σας είναι καλή, η δημιουργικότητά σας στα ύψη και μπορείτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Έντονη κοινωνική ζωή και νέα πρόσωπα φέρνουν νέους έρωτες για τους ελεύθερους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το προσεχές διάστημα θα βελτιωθούν τα οικονομικά σας μέσω της εργασίας και θα υλοποιήσετε σχέδιά σας που μπορεί να αφορούν ένα ταξίδι με την οικογένεια ή κάποιες αγορές για το σπίτι και για αγαπημένα πρόσωπα. Τη Δευτέρα εισέρχεται ο Ερμής στο ζώδιό σας και φέρνει καινούργιες ιδέες, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και μπορείτε να πετύχετε πολλά σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο είστε ανήσυχοι σχετικά με τη σταδιοδρομία σας, μην το βάζετε κάτω όμως, καθώς έρχονται καλύτερες μέρες. Στον ερωτικό τομέα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ένα άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα και περιμένει με αδημονία να ανταποκριθείτε. Εσάς που είστε σε σχέση ενδεχομένως να σας προκαλεί πλήξη η ρουτίνα της καθημερινότητας. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και ενισχύστε την ερωτική σας ζωή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές οι μετακινήσεις σας το προσεχές διάστημα. Κάποιες θα αφορούν την προώθηση των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας και κάποιες την ψυχαγωγία ‒ γενικά, θα απολαμβάνετε την επικοινωνία. Ιδανική εποχή για σύσφιξη σχέσεων με κοντινούς συγγενείς. Αφιερώστε χρόνο στα παιδιά, παρακολουθήστε παιδικές παραστάσεις που είναι θεαματικές και επισκεφτείτε χριστουγεννιάτικα πάρκα που θα σας ταξιδέψουν σε ονειρικούς κόσμους. Για εσάς είναι μια δημιουργική περίοδος και μπορείτε να ομορφύνετε τον χώρο σας, να ετοιμάσετε χειροποίητα δώρα για αγαπημένα σας πρόσωπα και να εξασκήσετε τα ταλέντα σας. Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη, οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, όμως, προτιμάτε πιο ιδιωτικές στιγμές και είστε επικεντρωμένοι στη σχέση σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας, η γοητεία σας στα ύψη και μπορείτε να προσελκύσετε το ενδιαφέρον οι ελεύθεροι, αρκεί να δώσετε την ευκαιρία σε όσους θέλουν να σας γνωρίσουν. Ένας πρόσφατος χωρισμός σάς κάνει δυσπρόσιτους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς που βάζετε σε εφαρμογή ένα καινούριο εγχείρημα, οι προβλέψεις είναι θετικές και αν δεν σας παρασύρει ο ενθουσιασμός, θα βγείτε κερδισμένοι. Ιδανική εποχή για να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση ή για να ξεκινήσετε μια καινούργια συνεργασία. Τη Δευτέρα εισέρχεται ο Ερμής στον Τοξότη και μέχρι τις 29/12 θα είναι ένα πολύ επικοινωνιακό διάστημα, οι ιδέες σας θα είναι πολλές και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα ωφεληθείτε. Επενδύστε στη διαφήμιση των προϊόντων σας και αν αναζητάτε μια θέση εργασίας, προωθήστε τις δεξιότητές σας, που σίγουρα θα εκτιμηθούν. Μέσω νέων γνωριμιών θα διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και μπορεί να προκύψει είτε μια πρόταση συνεργασίας ή ακόμα και μια ερωτική σχέση. Μην κλείνεστε στο σπίτι οι ελεύθεροι. Με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη η διάθεσή σας για ψυχαγωγία και επαφές με φίλους θα είναι αυξημένη, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να το ρίξετε έξω.

 

ΙΧΘΥΣ

Θέματα καριέρας απορροφούν όλη την προσοχή σας και είστε αρκετά αγχωμένοι αυτή την εποχή, ωστόσο θα πρέπει να ρίξετε το βάρος και στην προσωπική σας ζωή, που έχει παραγκωνιστεί. Αφιερώστε χρόνο στις σχέσεις σας, επαγγελματικές ή προσωπικές, και στον εαυτό σας. Με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη ξεκινά μια περίοδος κατά την οποία ευνοούνται οι επαφές με πρόσωπα εξουσίας και με άτομα που μπορούν να σας στηρίξουν στην υλοποίηση ενός εγχειρήματος, γι' αυτό δεν πρέπει να σας φρενάρουν οι αρνητικές σκέψεις. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας. Αποφύγετε τη βιασύνη στο τιμόνι. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, έχετε την ευχέρεια να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας και να κάνετε αγορές για τον εαυτό σας, αρκεί να κρατήσετε άμυνες. Μην ξεχνάτε πως πλησιάζουν οι γιορτές και τα έξοδά σας θα είναι αυξημένα. Οι ελεύθεροι φανείτε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες.

Starfax
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

PRINT ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ