Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (12-18/12/2019)
Starfax

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (12-18/12/2019)

Μέσω του φλερτ θα αναπτερωθεί το ηθικό σας.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος της Πέμπτης, που είναι και η τελευταία της χρονιάς, στους Διδύμους πραγματοποιείται στον άξονα επικοινωνία-ταξίδια και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας, σε εμπορικές συμφωνίες και νομικά θέματα. Αρκετοί από εσάς μπορεί να ολοκληρώσετε έναν κύκλο σπουδών ή να τελεσφορήσει μια νομική σας υπόθεση, έτσι θα μπορέσετε να χαλαρώσετε λίγο. Όσον αφορά το αισθηματικό κομμάτι, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει χαμηλή αυτοεκτίμηση και να οδηγηθείτε σε καταστροφικές σχέσεις. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, με το τρίγωνο Δία-Ουρανού, που επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σας, θα έχετε αναπάντεχα κέρδη και θα βάλετε σε εφαρμογή ένα νέο εγχείρημα με επιτυχία. Και οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο θα έχετε θετικές εξελίξεις που θα αφορούν κοινούς πόρους, ενώ θα ευνοηθεί και η ερωτική σας ζωή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς στους Διδύμους την Πέμπτη πραγματοποιείται στον άξονα οικονομικά-κοινοί πόροι και οι γεννημένοι το 2ο και 3ο δεκαήμερο πρέπει να προσέξετε τις οικονομικές σας συναλλαγές και ό,τι αφορά θέματα Δημοσίου. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες ενέργειες με τους πόρους σας και κλείστε εκκρεμότητες που μπορούν να φρενάρουν τις μελλοντικές σας ενέργειες. Επίσης, μη βιαστείτε να δεσμευτείτε με καινούργιες συνεργασίες ή ερωτικές σχέσεις. Η Αφροδίτη, σε σύνοδο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, προκαλεί εμπόδια, ενώ αυξάνει την ανάγκη σας για συντροφικότητα και μπορεί να επιλέξετε λάθος πρόσωπο. Για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο είναι ένα διάστημα κατά το οποίο μπορείτε να πετύχετε σε θέματα σπουδών και νομικές υποθέσεις, καθώς σας επηρεάζει το τρίγωνο Δία-Ουρανού. Προωθήστε τις ιδέες σας και διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας. Μέσω κοινωνικών επαφών θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Πανσέληνος της Πέμπτης στο ζώδιό σας πραγματοποιείται στον άξονα ατομικότητα-συλλογικότητα, κάτι που μπορεί να προκαλέσει εσωτερικές συγκρούσεις στους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε την ανάγκη σας για ικανοποίηση προσωπικών επιθυμιών και τις σχέσεις με άτομα του αντίθετου φύλου. Ενδεχομένως μια συνεργασία ή ακόμη και ο γάμος σας να σας προκαλέσουν ασφυξία, ωστόσο δεν είναι κατάλληλη στιγμή για λήψη αποφάσεων. Την ίδια μέρα πραγματοποιείται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα που βγάζει στην επιφάνεια απωθημένα, οπότε θα πρέπει να αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας, που θα είναι αποτέλεσμα της κτητικής σας διάθεσης, και το ρίσκο με τους πόρους σας. Το τρίγωνο Δία-Ουρανού θα επηρεάσει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και θα έχετε κάποια ευχάριστα νέα που θα αφορούν το εισόδημά σας. Ενδεχομένως να κερδίσετε χρήματα μέσω επιχειρηματικών δραστηριοτήτων ή μέσω του/-ης συζύγου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς πραγματοποιείται στον άξονα ψυχισμός-υγεία, συνεπώς θα πρέπει να προσέξετε ώστε να μην το παρακάνετε με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις οι γεννημένοι το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Στην προσπάθειά σας να απαλλαγείτε από αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα θα δώσετε έμφαση στην εργασία με κίνδυνο να καταπονήσετε τον οργανισμό σας. Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη, σε σύνοδο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση και εμπόδια σε σχέσεις και συνεργασίες και θα πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, υπό τη θετική επιρροή του τριγώνου Δία-Ουρανού, μπορείτε να βρείτε ικανοποίηση μέσω της συλλογικής δράσης, ενώ δεν αποκλείεται να κλείσετε μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία. Η κοινωνική σας ζωή είναι καλή και οι φίλοι σάς βοηθούν να ξεπεράσετε ένα πρόσφατο χωρισμό. Μέσω του φλερτ θα αναπτερωθεί το ηθικό σας.

 

ΛΕΩΝ

Ένας κύκλος γεγονότων που αφορούν τη δημιουργία και τους στόχους σας κλείνει με την τελευταία Πανσέληνο της χρονιάς στους Διδύμους και αφήνει χώρο για να έρθουν νέες ευκαιρίες. Οι γεννημένοι το 2ο και 3ο δεκαήμερο πρέπει να προσέξετε το ρίσκο και τις σχέσεις με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Η ανάγκη σας για κοινωνική ζωή είναι έντονη και μπορεί να νιώσετε καταπίεση αν αποτελέσουν εμπόδιο η φροντίδα των παιδιών ή το ταίρι σας. Την Πέμπτη, η σύνοδος Αφροδίτης, Κρόνου και Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει αύξηση ευθυνών στη δουλειά και το άγχος θα έχει αντίκτυπο στην υγεία σας. Διαχειριστείτε τον χρόνο σας έτσι ώστε να εξοικονομήσετε στιγμές για τον εαυτό σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα έχετε ευχάριστες ανατροπές στα επαγγελματικά σας και θα αυξήσετε τη δημοτικότητά σας. Το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό φέρνει τύχη και επιτυχίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος της Πέμπτης στους Διδύμους πραγματοποιείται στον άξονα καριέρα-οικογένεια και φέρνει τις φιλοδοξίες σας σε κόντρα με τις ανάγκες του σπιτιού. Ενδεχομένως η φροντίδα ηλικιωμένων μελών να καθιστά δύσκολη την υλοποίηση ενός έργου ή ακόμα και την ικανοποίηση των προσωπικών σας επιθυμιών. Οι γεννημένοι το 2ο και 3ο δεκαήμερο πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε την ένταση. Αν πρόκειται να αγοράσετε ένα ακίνητο, θα βρεθείτε σε δίλημμα και καλό θα είναι να αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων. Την ίδια μέρα η σύνοδος Αφροδίτης, Κρόνου και Πλούτωνα μπορεί να σας προκαλέσει αίσθημα κατωτερότητας και η σύναψη μιας ερωτικής σχέσης δεν θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας. Αποφύγετε το ρίσκο σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο. Για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο είναι πολύ καλή εποχή για τα ερωτικά και για θέματα παιδιών. Το τρίγωνο Δία-Ουρανού φέρνει θετικές αλλαγές στη ζωή σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς την Πέμπτη στους Διδύμους ενεργοποιεί τον άξονα ταξίδια-επικοινωνία και σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός κύκλου που μπορεί να αφορά τις σπουδές ή την παραμονή σας στο εξωτερικό. Προσέξτε οι γεννημένοι το 2ο και 3ο δεκαήμερο για πιθανή ένταση με οικείους και τις μετακινήσεις σας. Την ίδια μέρα, η σύνοδος Αφροδίτης, Κρόνου και Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει πιέσεις σχετικά με θέματα ακίνητης περιουσίας ή την οικογένεια. Αποφύγετε τις αγοραπωλησίες ακινήτων και τις υπογραφές συμβολαίων, καθώς είναι ακατάλληλη στιγμή για ρίσκο. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα ευνοηθείτε με το τρίγωνο Δία-Ουρανού και μπορεί να έχετε ευχάριστα νέα που θα αφορούν κοινούς πόρους ή την ακίνητη περιουσία σας. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν και θα καλύψετε ανάγκες και επιθυμίες. Στον ερωτικό τομέα υπάρχει στασιμότητα, επειδή δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φόροι, κοινόχρηστοι πόροι και θέματα Δημοσίου ενεργοποιούνται με την Πανσέληνο της Πέμπτης στους Διδύμους, ενώ μπορεί να δοκιμαστεί η σχέση σας για οικονομικούς λόγους. Προσέξτε τις σπατάλες οι γεννημένοι το 2ο και 3ο δεκαήμερο και μην αφήνετε οφειλές να συσσωρεύονται. Με τη σύνοδο Αφροδίτης, Κρόνου και Πλούτωνα που πραγματοποιείται επίσης την Πέμπτη μπορεί να σας πιάσουν αμφιβολίες ή απογοήτευση σχετικά με εμπορικές υποθέσεις και θα θέλετε να πειραματιστείτε. Ωστόσο δεν ενδείκνυται η εποχή για κλείσιμο νέων συμφωνιών. Προσέξτε τις μετακινήσεις σας και σχέσεις με οικείους που μπορεί να σας απογοητεύσουν. Επίσης, προσπαθήστε να αποβάλετε το άγχος σχετικά με δώρα και αγορές για αγαπημένα πρόσωπα. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο ευνοείστε με το τρίγωνο Δία-Ουρανού και οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας θα είναι πέραν των προσδοκιών σας. Ο Δίας φέρνει τύχη και ο Ουρανός δίνει ευκαιρίες για σημαντικές αλλαγές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος της Πέμπτης στους Διδύμους πραγματοποιείται στον άξονα σχέσεις-προσωπικότητα και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Είναι η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς και ουσιαστικά κλείνει ένας κύκλος σχέσεων και συνεργασιών που άλλους σας ικανοποίησαν και κάποιους άλλους σας άφησαν πικρή γεύση. Παρ' όλα αυτά, πρέπει να οραματιστείτε θετικά το μέλλον, καθώς έρχονται νέα γεγονότα στη ζωή σας και θα μπορέσετε να βρείτε τον δρόμο σας σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Την Πέμπτη πραγματοποιείται και η σύνοδος Αφροδίτης, Κρόνου και Πλούτωνα, η οποία μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τις ελλείψεις σας, ωστόσο δεν θα πρέπει να πάρετε ρίσκα που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τον νόμο. Αποφύγετε τις επενδύσεις και τις ακριβές αγορές. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο έχετε την τύχη με το μέρος σας όσον αφορά τα οικονομικά σας με το τρίγωνο Δία-Ουρανού.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος της Πέμπτης στους Διδύμους πραγματοποιείται στον τομέα της εργασίας και της υγεία και βγάζει στην επιφάνεια τις ανησυχίες ή τις αμφιβολίες που μπορεί να έχετε όσον αφορά τα επαγγελματικά σας οι γεννημένοι το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να αναθεωρήσετε τις συνθήκες εργασίας και αν είναι στρεσογόνες, θα αναζητήσετε μια νέα κατεύθυνση. Αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων και μην κάνετε κάτι που θα το μετανιώσετε αργότερα. Την Πέμπτη, επίσης, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας θα εντείνει την ανάγκη σας να αλλάξετε τη ζωή σας και δεν αποκλείεται να απογοητευτείτε αν δεν έχετε τη δυνατότητα για άμεσες αλλαγές. Απολαύσεις, δημιουργικότητα και ένας νέος έρωτας πληρούν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και, καθώς έχετε τον Δία στο ζώδιό σας, η τύχη είναι με το μέρος σας. Αγοράστε ένα λαχείο!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς την Πέμπτη πραγματοποιείται στους Διδύμους, ενεργοποιεί τον άξονα έρωτας-μελλοντικοί στόχοι και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Αν έχετε ολοκληρώσει ένα εγχείρημα, θα δώσετε έμφαση στην προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις με τα παιδιά ή και το αντίστροφο. Μπορεί δηλαδή να βάλετε ως προτεραιότητα τους στόχους σας, εφόσον τα παιδιά έχουν φτάσει σε ηλικία που μπορούν να λειτουργήσουν αυτόνομα. Μη βιάζεστε να βάλετε σε εφαρμογή τα όποια σχέδιά σας. Η σύνοδος Αφροδίτης, Κρόνου και Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί εμπόδια και απογοητεύσεις, συνεπώς δεν είναι κατάλληλη στιγμή για νέα ξεκινήματα. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, που ευνοείστε με το τρίγωνο Δία-Ουρανού, να αναμένετε κάποια καλά νέα που θα αφορούν την ακίνητη περιουσία σας και την οικογένεια. Αρπάξτε ευκαιρίες, αν ασχολείστε με αγοραπωλησίες ακινήτων.

 

ΙΧΘΥΣ

Οικογένεια και καριέρα θα σας απασχολήσουν με την Πανσέληνο της Πέμπτης στους Διδύμους, που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός σχεδίου σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο και επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Επειδή την ίδια μέρα είναι και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, μπορεί να σας πιάσει απογοήτευση αν νιώσετε πως ένας τομέας υστερεί εξαιτίας του άλλου και θα νομίζετε πως δεν θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε επάξια στις ευθύνες σας. Αν και θα είναι παροδική η φάση, προτιμήστε εκείνες τις μέρες να μην σκέφτεστε πόσα θα μπορούσατε να είχατε πετύχει αν δεν κάνατε το τάδε ή το δείνα πράγμα. Για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο είναι μια εποχή έντονης κοινωνικής ζωής και από την ερχόμενη Δευτέρα μπορεί να έχετε κάποιες θετικές εξελίξεις που θα αφορούν την υλοποίηση μιας ιδέας. Το τρίγωνο Δία-Ουρανού υπόσχεται ευχάριστες αλλαγές.

Starfax
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

PRINT ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ