Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (23-29/01/2020)
Starfax

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (23-29/01/2020)

Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη και όλο και κάτι καλό θα προκύψει στα ερωτικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Οι μέρες που ακολουθούν θα είναι κουραστικές και θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε, μια και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των σχέσεών σας. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο την Παρασκευή πραγματοποιείται στον τομέα της συλλογικότητας και της φιλίας και, καθώς είναι σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, πιθανόν να προκύψουν προβλήματα οικονομικής φύσης με φίλους ή με συνεργάτες στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Το εξάγωνο Ερμή-Άρη δίνει ευστροφία και ευελιξία, οπότε θα μπορέσετε να αντιδράσετε άμεσα και να βγείτε αλώβητοι από τις προκλήσεις εσείς του 2ου δεκαημέρου και είναι μια καλή στιγμή για να δώσετε έμφαση σε μακροπρόθεσμους στόχους. Όσον αφορά τα ερωτικά σας, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη βγάζει στην επιφάνεια ανασφάλειες και οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Εποχή ανατροπών και ευκαιριών για νέα ξεκινήματα για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο πραγματοποιείται στον τομέα της καριέρας και της φήμης και είναι μια καλή στιγμή για να βάλετε σε εφαρμογή ένα σημαντικό σας πλάνο. Ωστόσο πρέπει να προσέξετε ώστε να αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες, καθώς ο Ουρανός στο ζώδιό σας μπορεί να φέρει κάποια απρόβλεπτα γεγονότα που θα σας βάλουν στη διαδικασία αναζήτησης νέων κατευθύνσεων. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο με το εξάγωνο Ερμή-Άρη έχετε την αποφασιστικότητα να επιλύσετε οικονομικά θέματα και να βγείτε κερδισμένοι. Η σχέση με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας χρήζει προσοχής, καθώς προβλέπονται εντάσεις εξαιτίας οικονομικών διαφορών. Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη και όλο και κάτι καλό θα προκύψει στα ερωτικά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Νέες ιδέες και προοπτικές για επαγγελματική πρόοδο φέρνει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο την Παρασκευή και, αν είστε ευέλικτοι, μπορείτε να πετύχετε πολλά οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Επειδή η διάθεσή σας έχει πολλά σκαμπανεβάσματα εξαιτίας του Ουρανού στον Ταύρο, πρέπει να αποφύγετε τις προστριβές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ώστε να μη φρενάρουν τα σχέδιά σας. Είναι μια εποχή που ναι μεν υπάρχουν ευκαιρίες για συνεργασίες με το εξωτερικό, δεν λείπουν όμως και οι προκλήσεις της καθημερινότητας που παίζουν με την υπομονή σας, κάτι που ισχύει και για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Από τη μια το εξάγωνο Ερμή-Άρη σάς κάνει πολύ δυναμικούς στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση νομικών υποθέσεων, από την άλλη το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη δημιουργεί ένταση και αστάθεια στις σχέσεις σας κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Ο Δίας ενισχύει τα οικονομικά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δείχνει μια κρίση σε σχέσεις με άτομα με τα οποία έχετε κοινούς στόχους και κοινόχρηστους πόρους και απαιτεί προσεχτικές ενέργειες, αν σκοπεύετε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Όπως και να έχει, είναι ένα διάστημα κατά το οποίο ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και η κούραση μπορεί να σας καταβάλει, πολλά μπορούν να αλλάξουν όμως, αρκεί να έχετε υπομονή και επιμονή. Για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο είναι κατάλληλη εποχή να διεκδικήσετε μια θέση εργασίας με καλύτερες αποδοχές, καθώς το εξάγωνο Ερμή-Άρη αυξάνει τη θέληση και τη σιγουριά για τον εαυτό σας και για να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Η ενέργειά σας είναι στα ύψη.

 

ΛΕΩΝ

Το προσεχές διάστημα θα επανεξετάσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και δεν αποκλείεται να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, σε τετράγωνο με τον Ουρανό, δίνει ευκαιρίες για καινούργια ξεκινήματα, ωστόσο η διαδικασία μπορεί να είναι απότομη εξαιτίας ανατροπών που θα σας κάνουν να δείτε αντικειμενικά τις καταστάσεις. Αν κάνατε υπομονή ευελπιστώντας πως θα βελτιωθούν τα πράγματα, τώρα θα διαπιστώσετε πως δεν πρέπει να χάνετε χρόνο με αδιέξοδες ιστορίες. Αντιθέτως, εσείς του 2ου δεκαημέρου είστε πολυπράγμονες και, καθώς συνδυάζετε την εργασία με την καλλιτεχνική δημιουργικότητα, διανύετε μια φάση κατά την οποία είστε πολύ ευχαριστημένοι με τη δουλειά σας κι αυτό είναι κάτι που επηρεάζει θετικά τις σχέσεις σας. Απολαύσεις και έντονη κοινωνική ζωή σάς κάνουν δημοφιλείς και δεν λείπουν τα τυχερά όσον αφορά τα ερωτικά. Ο δυναμισμός είναι στα ύψη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν σκέφτεστε να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση, η Νέα Σελήνη της Παρασκευής στον Υδροχόο αποτελεί μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή για να κάνετε μια νέα επαγγελματική προσπάθεια στο εξωτερικό, ωστόσο πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για πιθανές προκλήσεις. Το τετράγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί απρόβλεπτα γεγονότα που θα έχουν σχέση με τη γραφειοκρατία, οπότε θα πρέπει να είστε υπομονετικοί. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο είστε γεμάτοι ενεργητικότητα και μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και σε ό,τι αφορά την οικογένεια, ωστόσο πρέπει να αποβάλετε την υπερένταση. Η γυμναστική θα συμβάλει στη φυσική και ψυχική σας ευεξία. Με τον Δία σύμμαχό σας η τύχη είναι με το μέρος σας και είναι ιδανική εποχή για να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας στο άτομο που σας έχει γοητεύσει.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι επόμενες μέρες θα έχουν αρκετή κούραση, η οποία θα είναι κυρίως ψυχολογική, και θα πρέπει να προσέξετε πολύ προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Την Παρασκευή η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό δείχνει κάποιες μεταβολές στα οικονομικά σας και θα ζοριστείτε αρκετά αν ξεκινάτε ένα καινούργιο εγχείρημα οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Αν πρόκειται να πάρετε ρίσκα, εξετάστε διεξοδικά και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ένα στραβοπάτημα μπορεί να προκαλέσει σημαντικές οικονομικές απώλειες. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, με ευελιξία και κάποιες κινήσεις ματ θα έχετε οφέλη μέσω εμπορικών συναλλαγών ή επενδύσεων. Το εξάγωνο Ερμή-Άρη δίνει γρήγορη σκέψη και αντανακλαστικά. Αν αξιοποιήσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, δε, θα κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αλλάζουν τα δεδομένα σε μια σχέση ή συνεργασία και θα αναζητήσετε νέα επαγγελματική στέγη οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο αποτελεί μια καλή στιγμή για αγορά ακινήτου ή για μετακόμιση, ωστόσο μπορεί να αποτελέσει αναγκαία λύση αν λήξει άδοξα η σχέση ή ο γάμος σας. Το τετράγωνο με τον Ουρανό εντείνει την ανάγκη σας για αλλαγές και βελτίωση της προσωπικής σας ζωής. Διαπραγματεύσεις και συμφωνίες που αφορούν αγοραπωλησίες ακινήτων θα ευνοηθούν και θα έχετε μακροπρόθεσμα οφέλη οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο. Το εξάγωνο Ερμή-Άρη σάς δίνει ώθηση και αποφασιστικότητα, οπότε μπορείτε να πετύχετε μια καλή συμφωνία. Ταυτόχρονα, ο Δίας φέρνει ευκολίες στον εμπορικό τομέα και ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εποχή θα σας απασχολήσουν κυρίως εμπορικές υποθέσεις και, αν παίξετε έξυπνα το παιχνίδι των διαπραγματεύσεων, θα βγείτε σίγουρα κερδισμένοι. Την Παρασκευή πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας, ενώ επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Ιδανική στιγμή για να δώσετε συνέντευξη προς εύρεση εργασίας, να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο ή να κλείσετε μια επαγγελματική συμφωνία. Ενδεχομένως να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποια έκτακτα γεγονότα που θα αφορούν την εργασία σας και η λύση της αλλαγής ρότας θα είναι αναπόφευκτη. Δείτε το ως μια καλή ευκαιρία να βρείτε κάτι καλύτερο. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο είστε αποφασισμένοι να αυξήσετε το εισόδημά σας δίχως να σας φοβίζει το ρίσκο και δοκιμάζετε την τύχη σας σε πολλαπλές κατευθύνσεις. Μη φορτώνεστε με πολλές ευθύνες, ώστε να αποφύγετε τα σφάλματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέες ευκαιρίες για επιχειρηματικές δραστηριότητες παρουσιάζονται από την Παρασκευή με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και μπορείτε να κάνετε μια σημαντική αγορά οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, αρκεί να έχετε τις απαραίτητες γνώσεις. Το τετράγωνο με τον Ουρανό φέρνει κάποιες αναπάντεχες αλλαγές στη ζωή σας που μπορεί να αφορούν τα ερωτικά σας ή μια επιχειρηματική προσπάθεια που δεν εξελίχθηκε θετικά και θα δώσετε έμφαση στην αύξηση του πλούτου σας και στην απόκτηση αγαθών. Εσείς του 2ου δεκαημέρου έχετε κάποιες καλές προοπτικές και μπορείτε να ενισχύσετε το εισόδημά σας μέσω μιας παράλληλης εργασίας. Προσέξτε μυστικούς εχθρούς που παραμονεύουν πιθανό σας στραβοπάτημα. Η ερωτική σας ζωή είναι περιπετειώδης και πρέπει να αποφύγετε τις δεσμεύσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ δημιουργική εποχή και, αν αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται, θα ανελιχθείτε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας την Παρασκευή αποτελεί την έναρξη ενός νέου κύκλου και είναι εξαιρετική στιγμή για να κάνετε μια καινούργια αρχή στη ζωή σας που μπορεί να αφορά τα επαγγελματικά ή την προσωπική σας ζωή. Το τετράγωνο με τον Ουρανό προμηνύει κάποιες αλλαγές στον οικογενειακό τομέα, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις. Μελετήστε προσεκτικά τα επόμενά σας βήματα και ανοίξτε τα φτερά σας. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο δίνετε περισσότερη σημασία σε ίντριγκες και σχέσεις με τον κοινωνικό σας περίγυρο, με αποτέλεσμα να μένουν πίσω σημαντικές υποχρεώσεις. Ταυτόχρονα, η έντονη κοινωνική ζωή αυξάνει τα έξοδά σας.

 

ΙΧΘΥΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ας αποτελέσει την έναρξη μιας προσπάθειας για να βελτιώσετε την ψυχολογία σας, ώστε να έχετε καλύτερη ποιότητα ζωής. Ενδεχομένως κάποια αποτυχία που μπορεί να αφορά τα επαγγελματικά σας, ή θέματα σπουδών, ή ακόμη και σχέσεις με οικείους να έχει ρίξει το ηθικό σας στα τάρταρα, ήρθε όμως η στιγμή που πρέπει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Ο Άρης κυβερνά τον τομέα της καριέρας και μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας, αν το πάρετε απόφαση. Κάντε έξυπνες συμμαχίες και αναζητήστε την τύχη σας σε νέες κατευθύνσεις που θα αυξήσουν το εισόδημά σας. Γενικά, πρέπει να δραστηριοποιηθείτε τώρα που υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές για επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση. Με υπομονή και επιμονή θα βελτιώσετε τη ζωή σας.

Starfax
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

PRINT ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ