Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (30/01-5/02/2020)
Starfax

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (30/01-5/02/2020)

Αφιερώστε χρόνο στη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης και αποφύγετε όσους σας ρίχνουν το ηθικό.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύς στις 3/2 και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι σκέψεις σας γίνονται πιο ξεκάθαρες και μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας. Ο Ερμής, διανύοντας τον τομέα του ψυχισμού και των κρυφών εχθρών, σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και δίνει την ευκαιρία για μια καινούργια αρχή. Τώρα είναι η εποχή που μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας. Επικεντρωθείτε στις φιλοδοξίες σας, που μπορεί να αφορούν τα επαγγελματικά ή τα ερωτικά σας. Επίσης, πρέπει να προσέξετε, καθώς δεν θα λείψουν παρασκηνιακές ενέργειες και κάποιοι καβγάδες με οικείους. Ωστόσο, θα είναι ένα διάστημα έντονης εσωστρέφειας και θα εργαστείτε εντατικά για την επίτευξη των σχεδίων σας. Αφιερώστε χρόνο στη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης και αποφύγετε όσους σας ρίχνουν το ηθικό.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς έρχονται στο προσκήνιο τα υψηλότερα ιδανικά και οι ελπίδες σας και θα ασχοληθείτε με την πρόοδο της σταδιοδρομίας σας. Ωστόσο, είναι και ο μήνας της διασκέδασης και των κοινωνικών επαφών, που σημαίνει πως θα μπορέσετε να προωθήσετε τις ιδέες σας και να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή οι ελεύθεροι. Αρκετοί από εσάς θα ταξιδέψετε και θα συναντηθείτε με άτομα που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας, ενώ μπορεί να προκύψει και μια επανασύνδεση με φιλικό σας πρόσωπο. Θέματα σπουδών ή μια νομική υπόθεση θα αποτελέσουν πηγή άγχους και πρέπει με κάθε τρόπο να αποσυμπιεστείτε. Επειδή έχετε μια επαναστατική διάθεση με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, αποφύγετε τις συγκρούσεις με άτομα που μπορούν να σας δώσουν ώθηση και κινηθείτε διπλωματικά. Ο Άρης θα σας αναστατώσει ερωτικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Φεβρουάριος ξεκινάει με την είσοδο του κυβερνήτη σας Ερμή στους Ιχθύς και, καθώς θα διανύει τον τομέα της καριέρας και της φήμης, είναι ιδανική εποχή για να αφοσιωθείτε σε σημαντικούς στόχους. Προσπαθήστε να μη φορτωθείτε πολλές ευθύνες, ώστε να είναι σίγουρη η επιτυχία. Επειδή είναι ένα διάστημα που είστε πολυάσχολοι, η απουσία σας από το σπίτι θα αποτελέσει πηγή εντάσεων και πρέπει να αντιμετωπίσετε τα παράπονα των άλλων. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να σταθεροποιούνται, όμως δεν είναι κατάλληλη εποχή για ρίσκα. Όσον αφορά τα ερωτικά σας, έχετε ένα μυστικό θαυμαστή που μπορεί να ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου ή του Σκορπιού. Ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας και με τους ηλικιωμένους. Η παρορμητική σας διάθεση και η ανάγκη σας να διακριθείτε σας κάνει υπερβολικούς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Φεβρουάριος σάς βρίσκει αισιόδοξους και γεμάτους νέες ιδέες, καθώς ξεκινάει με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς. Ο πλανήτης της επικοινωνίας και του εμπορίου θα διανύει τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης και θα σας δώσει την ευκαιρία για να προωθήσετε τα προϊόντα σας με επιτυχία. Πολύ καλή εποχή για τους σπουδαστές, μια και έχετε έφεση στη μάθηση, δεν θα λείψουν όμως και οι στιγμές πίεσης. Εξοικονομήστε χρόνο για ανάπαυλα και για την ενίσχυση του ψυχισμού σας μέσω της ψυχαγωγίας. Ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό θα ενισχύσουν το εισόδημά σας, ωστόσο μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο μια παλιά νομική σας υπόθεση. Στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών οι προοπτικές είναι θετικές και θα προκύψουν καινούργιες φιλίες με άτομα από τον χώρο των σπουδών ή της εργασίας. Ερωτικά είστε συγκρατημένοι.

 

ΛΕΩΝ

Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς ξεκινάει για εσάς μια περίοδος, κατά την οποία η σκέψη σας θα στραφεί σε υπαρξιακά ζητήματα και θα δείτε μέσα από μια αντικειμενική σκοπιά τα προσωπικά σας θέματα. Οικονομικές υποθέσεις εκτός της κύριας εργασίας (φόροι, συντάξεις κ.λπ.) θα τις τακτοποιήσετε με μεθοδικότητα. Διαπραγματεύσεις και αναζήτηση νέων πηγών εσόδων θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας, ωστόσο είναι και μια πολύ καλή εποχή για να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας, ελεύθεροι και μη. Η επικοινωνιακή σας διάθεση σας κάνει καλούς ακροατές, ενώ μπορείτε να πείσετε για τις θέσεις σας. Οι ελεύθεροι, αν αφήσετε για λίγο στην άκρη τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φλερτάρετε μέσω της προσωπικής επαφής, θα βγείτε κερδισμένοι. Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς στις 3/2 οι επαγγελματικές φιλοδοξίες και οι προσωπικές σας υποθέσεις αποτελούν προτεραιότητα. Η ανεξαρτησία και η συνεργασία πρέπει να είναι ισορροπημένες, όπως και το συναίσθημα και η κοινή λογική. Ο πλανήτης της επικοινωνίας, διανύοντας τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, διεγείρει την επικοινωνία, δηλαδή είναι ιδανική εποχή για να συζητήσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις μιας καινούργιας επαγγελματικής πρότασης. Η οικογενειακή ζωή θα είναι ευχάριστη και η σχέση με το ταίρι σας σε αρμονία. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, οι προοπτικές είναι θετικές, αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές. Επίκεινται έξοδα.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Φεβρουάριος ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς στις 3/2 και, καθώς είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και του εμπορίου, είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τις εργασιακές σας σχέσεις και να βάλετε σε τάξη τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Τώρα που είστε πρόθυμοι να ασχοληθείτε περισσότερο με τα καθήκοντά σας παρά με δημιουργικές ενασχολήσεις, μπορείτε να πετύχετε πολλά όσον αφορά τα επαγγελματικά. Οι άριστες επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα προκαλέσουν θετικές εντυπώσεις αν δώσετε συνέντευξη, ενώ θα εκτιμηθούν και οι γνώσεις σας σχετικά με υπολογιστές, προγραμματισμό κ.λπ. Επίσης, μην παραμελείτε την υγεία σας. Κάντε τις απαραίτητες εξετάσεις και ενημερωθείτε μέσω ενός ειδικού σχετικά με το διατροφικό πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσετε. Τέλος, αναζητήσετε μεθόδους εκγύμνασης που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Η ερωτική σας ζωή περνάει φουρτούνες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι για εσάς ο μήνας των απολαύσεων, της δημιουργικότητας και των εξόδων. Στις 3/2 εισέρχεται ο Ερμής στους Ιχθύς και η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη, ωστόσο πρέπει να προσέξετε όσον αφορά την επικοινωνία με τους άλλους. Συναισθηματικά ζητήματα θα είναι πρωταρχικής σημασίας, καθώς και ό,τι αφορά τα παιδιά. Η συναισθηματική σας αστάθεια σάς αναγκάζει να καταβάλετε προσπάθειες για να διατηρήσετε την ισορροπία στη σχέση σας, ενώ η συνεργασία και η ευελιξία είναι απαραίτητες για την επίτευξη των στόχων σας. Ο Άρης μπορεί να σας κάνει επιθετικούς, οπότε πρέπει να διοχετεύσετε την υπερβολική σας ενέργεια σε διάφορες δραστηριότητες. Ρίσκα, επενδύσεις και κερδοσκοπία δεν θα έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όσον αφορά τα ερωτικά σας, προτιμάτε τις περιστασιακές σχέσεις παρά τις δεσμεύσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς στις 3/2 το ενδιαφέρον σας μετατοπίζεται στο σπίτι και την οικογένεια και οι σκέψεις σας θα αφορούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τώρα είναι η εποχή που μπορείτε να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο, να διαμορφώσετε τον χώρο σας ή να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού ή/και της επιχείρησής σας. Τα οικονομικά σας είναι σε καλό σημείο, ωστόσο πρέπει να προσέξετε καθώς έχετε και μια τάση για σπατάλες σε αγορές για τον εαυτό σας. Μπορεί εύκολα να σας παρασύρει η καταναλωτική μανία, κάτι που θα δυσχεράνει την υλοποίηση ενός σχεδίου. Αν ξεκινάτε τη δική σας επιχείρηση, προσέξτε τις λεπτομέρειες και μικροέξοδα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να βελτιωθεί, μια και υπάρχουν ευκαιρίες. Παιχνίδια εξουσίας δοκιμάζουν τη σχέση σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Φεβρουάριος φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή σας και είστε σε θέση να κατευθύνετε τα πράγματα όπως θέλετε και να πετύχετε τους στόχους σας. Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς στις 3/2 η ροή των χρημάτων θα είναι άφθονη και συνεχής. Μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες θα έχουν αίσια αποτελέσματα, ενώ οι επενδύσεις θα έχουν καλή απόδοση. Ωστόσο, επειδή θα είστε απασχολημένοι με την αύξηση των κερδών σας, θα περιορίσετε τις απολαύσεις. Φροντίστε να αφιερώνετε χρόνο στην ψυχαγωγία και στην επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα, στη φυσική σας κατάσταση και στην ερωτική σας ζωή, ώστε να έχουν νόημα οι προσπάθειες που κάνετε. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας των παιδιών.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι για εσάς ο μήνας κατά τον οποίο θα ασχοληθείτε κυρίως με τα οικονομικά και με την περιουσία σας. Στις 3/2 εισέρχεται ο Ερμής στους Ιχθύς και θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να διαπραγματευτείτε τις αποδοχές σας ή για να κλείσετε μια καινούργια συμφωνία που θα συμβάλει στην αύξηση του εισοδήματός σας. Ταυτόχρονα, επειδή θα υπάρχουν πολλά έξοδα, θα πρέπει να βάλετε σε προτεραιότητα τις υποχρεώσεις σας μέσω σωστού προγραμματισμού. Επενδύσεις και τυχερά παιχνίδια δεν θα ευνοηθούν το προσεχές διάστημα και καλύτερα να επικεντρωθείτε στη βελτίωση των μεθόδων και των γνώσεών σας. Στον οικογενειακό τομέα γίνονται κάποιες σημαντικές αλλαγές που αποτελούν πηγή άγχους. Η ερωτική σας ζωή έχει σκαμπανεβάσματα.

 

ΙΧΘΥΣ

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας στις 3/2 ξεκινάει ο μήνας και πλέον η ανάγκη σας να εκφράσετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας θα είναι αυξημένη. Τώρα είναι η εποχή που μπορείτε να διεκδικήσετε μια καλύτερη θέση εργασίας ή να θέσετε όρια σε όσους προσπαθούν να επωφεληθούν από εσάς. Μπορεί να προσπαθήσουν να σας φορτώσουν ευθύνες άτομα από τον εργασιακό σας χώρο ή ακόμη και από το οικογενειακό σας περιβάλλον, οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Επειδή είναι ένα διάστημα κατά το οποίο θέλετε να δώσετε έμφαση στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας. Ίντριγκες και κουτσομπολιά δεν πρέπει να απορροφήσουν την ενέργειά σας και καλό θα είναι να αποφύγετε όσους δεν σας σέβονται. Όσον αφορά τα ερωτικά σας, μπορείτε και καλύτερα.

Starfax
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

PRINT ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ