Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (13-19/02/2020)
Starfax

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (13-19/02/2020)

Θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις προσωπικές σας επιθυμίες και την ερωτική σας ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Το προσεχές διάστημα θα δώσετε έμφαση τις φιλοδοξίες σας, καθώς την Κυριακή εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Άρης στον τομέα της καριέρας και θα παραμείνει μέχρι τις 30/3. Καθώς θα αισθάνεστε πιο ελεύθεροι, πιο αισιόδοξοι και πιο διατεθειμένοι να αναλάβετε ηγετικό ρόλο, είναι ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας και να επενδύσετε στην αύξηση της δημοτικότητάς σας, υιοθετώντας νέες τεχνολογίες. Επειδή τη Δευτέρα γυρίζει ο Ερμής στους Ιχθύς ανάδρομος, μέχρι τις 4/3 θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Συγκρούσεις με πρόσωπα εξουσίας μπορεί να φρενάρουν τις ενέργειές σας και ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε τα χειρότερα είναι να επιστρατεύσετε τη διπλωματία σας. Όσον αφορά τα ερωτικά σας, μπορεί να μην ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας. Την Τετάρτη εισέρχεται ο Ήλιος στους Ιχθύς και θα γίνουν μυστικές διαπραγματεύσεις με αίσιο αποτέλεσμα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικά και ερωτικά θέματα θα σας απασχολήσουν μέχρι το Σ/Κ, καθώς ο Άρης θα κινείται στον συγκεκριμένο τομέα, από την Κυριακή όμως που εισέρχεται στον Αιγόκερω και μέχρι τις 30/3 θα δώσετε έμφαση σε θέματα σπουδών και στην υλοποίηση ενός στόχου σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα είστε ιδιαίτερα ενθουσιώδεις και πιο τολμηροί από το συνηθισμένο, θα θέλετε να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας και θα έχετε πολλή ενέργεια. Την Δευτέρα γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος και μπορεί να προκύψουν κάποια εμπόδια όσον αφορά την υλοποίηση μιας ιδέας ή καθυστερήσεις σε ταξίδια, νομικές υποθέσεις. Φροντίστε μέχρι τις 4/3 να έχετε εναλλακτικές λύσεις. Με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύς την Τετάρτη και μέχρι τις 20/3 θα διοχετεύσετε την ενέργειά σας στην κοινωνική σας ζωή και θα διευρύνετε τον κύκλο σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω την Κυριακή αρχίζουν να υποχωρούν οι πιέσεις που ξεκίνησαν τον Ιανουάριο και μέχρι τις 30/3 θα έχετε την ευχέρεια να επιλύσετε θέματα που αφορούν κοινούς πόρους, ενώ θα ασχοληθείτε με τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σας θα σας κάνουν δυνατούς κυνηγούς και θα είναι ένα πολύ ερωτικό διάστημα. Τη Δευτέρα ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων και μέχρι τις 4/3 καλό θα είναι να αποφύγετε τα νέα ξεκινήματα. Επικεντρωθείτε στις τρέχουσες υποθέσεις σας, καθώς μπορεί να προκύψουν καθυστερήσεις. Ιδανική εποχή για να δουλέψετε ξανά πάνω σε μια ιδέα που έμεινε στην άκρη λόγω έλλειψης χρόνου ή οικονομικών πόρων. Την Τετάρτη εισέρχεται ο Ήλιος στους Ιχθύς και ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας και της φήμης.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σχέσεις και συνεργασίες θα αποτελέσουν το επίκεντρο της προσοχής σας από την Κυριακή που εισέρχεται ο Άρης στον Αιγόκερω. Μέχρι τις 30/3 δεν θα λείψουν οι προκλήσεις, που θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις σχετικά με την εξέλιξη μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια που θα έχετε για να επιλύσετε τα όποια προβλήματα και μην υποτιμάτε την αξία όσων σάς στηρίζουν. Τη Δευτέρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και μέχρι τις 4/3 θα πρέπει να προσέξετε, καθώς δεν θα έχετε ξεκάθαρη εικόνα. Ενδεχομένως να προκύψουν εμπόδια σε ταξίδια ή επικοινωνιακά προβλήματα με το εξωτερικό. Την Τετάρτη, που εισέρχεται ο Ήλιος στους Ιχθύς, ξεκινάει ένα διάστημα κατά το οποίο θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες και θα δώσετε έμφαση στη σταδιοδρομία σας.

 

ΛΕΩΝ

Οι επιθυμίες και η ερωτική σας ζωή θα είναι μέσα στις προτεραιότητές σας μέχρι το Σ/Κ. Από την Κυριακή, που εισέρχεται ο Άρης στον Αιγόκερω και θα παραμείνει στον τομέα της εργασίας και της υγείας μέχρι τις 30/3, θα έχετε περισσότερη ενέργεια και θέληση για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Ωστόσο, επειδή τη Δευτέρα γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί σε ό,τι αφορά κοινούς πόρους, δάνεια, οφειλές. Επίσης, μπορεί να υπάρχει ασυνεννοησία με το ταίρι σας. Με την είσοδο του κυβερνήτης σας Ήλιου στους Ιχθύς την Τετάρτη και μέχρι τις 20/3 θα έχετε τη δυνατότητα να σκεφτείτε ένα οικονομικό πλάνο, ενώ παράλληλα θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις προσωπικές σας επιθυμίες και την ερωτική σας ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω την Κυριακή ξεκινάει ένα διάστημα κατά το οποίο θα διοχετεύσετε την ενέργειά σας στις επιθυμίες και την ερωτική σας ζωή. Μέχρι τις 30/4, που θα παραμείνει στον τομέα της δημιουργικότητας και των απολαύσεων, θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, ενώ θα έχετε περισσότερο θάρρος για να προωθήσετε τα έργα σας ή να πολιορκήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Την Δευτέρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και μπορεί να προκύψουν κάποια προβλήματα στις σχέσεις ή να καθυστερήσει η ολοκλήρωση μιας συνεργασίας. Όπως και να έχει, πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στις υπογραφές συμβολαίων. Με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύς την Τετάρτη η δημοτικότητά σας αυξάνεται, ενώ θα ευνοηθεί η σχέση ή ο γάμος σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω ξεκινάει μια εποχή κατά την οποία θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας. Μέχρι τις 30/3 θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια για τις οικιακές σας δραστηριότητες και θα διαπραγματευτείτε με δυναμισμό την εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Τη Δευτέρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και μέχρι τις 4/3 θα μπορέσετε να επανεξετάσετε τα επιχειρηματικά σας σχέδια και να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση, όσοι παρατήσατε τις προσπάθειες. Ιδιαίτερη προσοχή στις συνεννοήσεις με πρόσωπα από τον εργασιακό σας χώρο. Την Τετάρτη εισέρχεται ο Ήλιος στους Ιχθύς και μέχρι τις 20/3 θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε απ' ό,τι δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά σας. Η ανάγκη σας για επαγγελματική καταξίωση σάς δίνει ώθηση και θάρρος.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω την Κυριακή ξεκινάει μια περίοδος κατά την οποία θα είστε πολύ απασχολημένοι, διοχετεύοντας την ενέργειά σας στην επικοινωνία και στην προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Μέχρι τις 30/3 θα είστε πολύ σκληροί στις διαπραγματεύσεις σας, έτσι θα βγείτε κερδισμένοι. Ιδανική εποχή για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας και να αποκτήσετε νέες δεξιότητες. Τη Δευτέρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και μπορεί να ασχοληθείτε με κάποιο έργο που αφήσατε στην άκρη ή να επανεξετάσετε το ενδεχόμενο μιας ερωτικής επανασύνδεσης. Την Τετάρτη εισέρχεται ο Ήλιος στους Ιχθύς και μέχρι τις 20/3 θα είστε πολύ αισιόδοξοι, η ενέργειά σας θα είναι στα ύψη, όπως και η διάθεσή σας για απολαύσεις, και θα εστιάσετε στη δημιουργική έκφραση, στην ερωτική σας ζωή και στα παιδιά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιθυμία σας να ζήσετε με περισσότερη άνεση και να έχετε μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας αυξάνεται με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω την Κυριακή. Μέχρι τις 30/3 θα έχετε πολλή αποφασιστικότητα όσον αφορά την αύξηση του εισοδήματός σας και δεν θα διστάσετε να κυνηγήσετε την τύχη σας. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των πόρων σας. Τη Δευτέρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και μπορεί να προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις που θα αφορούν την ακίνητη περιουσία σας ή να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με ένα μέλος της οικογένειας. Από την Τετάρτη, που εισέρχεται ο Ήλιος στους Ιχθύς, η οικογενειακή σας ζωή θα απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας και θα μπορέσετε να βάλετε μια τάξη ή να διακοσμήσετε τον χώρο σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σας την Κυριακή η ενέργειά σας θα είναι αυξημένη και θα δώσετε έμφαση σε προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες. Μέχρι τις 30/3 θα κυνηγήσετε με αποφασιστικότητα τα όνειρά σας, παίρνοντας πρωτοβουλίες. Τη Δευτέρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, που σημαίνει πως μέχρι τις 4/3 μπορεί να προκύψουν επικοινωνιακά προβλήματα ή κάποια εμπόδια στις μετακινήσεις σας. Ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που εκφράζεστε. Την Τετάρτη εισέρχεται ο Ήλιος στους Ιχθύς και μέχρι τις 20/3 οι μετακινήσεις και οι επαφές για την προώθηση των υπηρεσιών ή των δεξιοτήτων σας θα είναι πολλές. Σύντομες αποδράσεις και ψυχαγωγία θα σας δώσουν την ευκαιρία να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα που είχατε αφήσει κρυμμένα επανέρχονται με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω την Κυριακή και μέχρι τις 30/3 ενδεχομένως να είστε λίγο υποτονικοί. Οι ψυχικές σας μεταπτώσεις θα είναι έντονες και καλό θα είναι να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας, προκειμένου να επιλύσετε τα όποια θέματά σας. Τη Δευτέρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και μέχρι τις 4/3 θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στις οικονομικές σας συναλλαγές. Από την Τετάρτη, που εισέρχεται ο Ήλιος στους Ιχθύς, ξεκινάει μια περίοδος κατά την οποία θα ασχοληθείτε εκτενέστερα με τη διαχείριση των πόρων σας και θα αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων. Ωστόσο επειδή η ανάγκη σας για απόκτηση αγαθών θα είναι έντονη, δεν αποκλείεται να κάνετε περιττές αγορές. Η ερωτική σας ζωή χρήζει βελτίωσης.

 

ΙΧΘΥΣ

Με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω την Κυριακή ενεργοποιείται ο τομέας της κοινωνικής σας ζωής και μέχρι τις 30/3 θα έχετε συχνές συναντήσεις με φίλους και πρόσωπα με τα οποία μπορεί να συνεργάζεστε. Χόμπι, αθλητισμός, δημιουργικές ασχολίες, συμμετοχή σε μια εθελοντική ομάδα, θα σας φέρουν σε επαφή με άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και δεν αποκλείεται να προκύψει για τους ελεύθερους ένα ερωτικό ειδύλλιο. Τη Δευτέρα ο Ερμής στο ζώδιό σας γυρίζει ανάδρομος και μέχρι τις 4/3 δεν θα είναι ξεκάθαρες οι επιθυμίες σας, οπότε θα είναι μια καλή εποχή για αναθεώρηση των αναγκών σας. Την Τετάρτη εισέρχεται ο Ήλιος στο ζώδιό σας και ξεκινάει ο μήνας των γενεθλίων σας. Μέχρι τις 20/3 θα δώσετε έμφαση στην εμφάνισή σας και στην προσωπική σας ταυτότητα και θα αφήσετε πίσω καθετί παλιό.

Starfax
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

PRINT ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ