Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO

Γουακαμόλε με νάτσο τσιπς

Από τον σεφ Παναγιώτη Μαραγκό.

|
Εκτέλεση 10'
Δυσκολία 1
Μερίδες 2

ΥΛΙΚΑ

  • 4 ώριμα αβοκάντο
  • Χυμός από 2 λάιμ
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
  • ½ κρεμμύδι ξερό κομμένο σε κύβους
  • Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση, αφαιρούμε το κουκούτσι και με ένα κουτάλι βγάζουμε τη σάρκα του και την τοποθετούμε σε μπολ.
  2. Με ένα πιρούνι λιώνουμε το αβοκάντο, προσθέτουμε τον χυμό λάιμ, σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, κρεμμύδι, ντομάτα και ανακατεύουμε απαλά.
  3. Σερβίρουμε και συνοδεύουμε με νάτσο τσιπς από καλαμπόκι.

 

Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο Dos Hermanos.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα

1 Σχόλια
avatar
Γράφων 5.11.2019 | 14:29
Κύμινο και ένα ψιλοκομμένο χαλαπένιο δίνουν ένα boost. Το αυτό και ξύσμα λάιμ. Πλέον υπάρχουν και λάιμς Χανίων, πέραν των αβοκάντο.
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΓΕΥΣΗ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΥΣΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ