Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO

Σουπιά γιαχνί

Από τον σεφ Κωστή Ζαφειρόπουλο των εστιατορίων «Ε/Γ Ταξιδεύοντας» στο Κερατσίνι και στην Ερυθραία.

|
Εκτέλεση 30'
Ψήσιμο 30'
Δυσκολία 1
Μερίδες 4

ΥΛΙΚΑ

  • 800 γρ. σουπιά κομμένη σε ροδέλες
  • 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο
  • ½ ντομάτα χοντροκομμένη
  • 1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε τη σουπιά για 10 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, ανακατεύουμε και σιγομαγειρεύουμε για 20 λεπτά.

Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα

2 Σχόλια
eraj fateema 31.10.2018 | 13:20
amazing recipes
alhumayd sheikh 31.10.2018 | 13:31
love your recipes. such an amazing taste

ΓΕΥΣΗ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΥΣΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ