Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO

Κρύο ρόφημα σοκολάτας με δημητριακά, ξηρούς καρπούς και φρούτα

Από τον σεφ Βασίλη Γεωγλερή.

THE LIFO KITCHEN |
Εκτέλεση 20'
Δυσκολία 2
Μερίδες 2

ΥΛΙΚΑ

  • 250 γρ. γάλα φρέσκο
  • 100 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
  • 1 κούπα δημητριακά
  • 1 κούπα Quaker
  • 1 μπανάνα κομμένη σε ροδέλες
  • 1 μήλο κομμένο σε φέτες
  • 6 φράουλες κομμένες
  • Blueberry, raspberry
  • 2 κ.σ. καρύδια σπασμένα
  • 2 κ.σ. αμύγδαλο φιλέ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το γάλα και προσθέτουμε την κουβερτούρα, ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και να ομογενοποιηθεί.
  2. Ρίχνουμε σε κούπα, προσθέτουμε παγάκια και σερβίρουμε.
  3. Σε μπολ προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ρίχνουμε λίγο κρύο ρόφημα σοκολάτας, ανακατεύουμε και συνοδεύουμε με την κρύα σοκολάτα.


Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο Warehouse (Βαλτετσίου 21, Εξάρχεια).
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χυμός ABC

The LiFO Kitchen |  12.7.2018
5' |

Χυμός: Πρωινό ξύπνημα

The LiFO Kitchen |  12.7.2018
5' |
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΓΕΥΣΗ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΥΣΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ