Ο Jonah Mowry κι η οικογένειά του στην πρώτη τους συνέντευξη.

Το 14χρονο αγόρι που πριν 4 μήνες έφτιαξε το συγκλονιστικό βίντεο "What's Goin On" μιλά στην τηλεόραση για όσα συνέβησαν από τότε. Μαζί του κι οι γονείς του, μιλούν για πρώτη φορά.
10.12.2011 | 12:49

 

 

Μετά το κύμα συμπαράστασης για την ιστορία του Jonah Mowry (αν δεν τον έχετε ξανακούσει και δεν γνωρίζετε τι έγινε, διαβάστε οπωσδήποτε πρώτα αυτό), συνέβη κάτι περίεργο. Όταν τέσσερις μήνες μετά το βιντεάκι του, γύρισε ένα άλλο με μια φίλη του χαρούμενος -σα μεθυσμένος απ' την συμπαράσταση του κόσμου- κι απαντούσε σ' αυτούς που χαιρέκακα του έλεγαν "δεν έχεις κανένα φίλο", ότι "τώρα έχω, όλο το σχολείο με σέβεται πια", κάποιοι με άνεση διέδωσαν ότι άρα όλα ήταν ψέματα: "Ο Jonah παραδέχτηκε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα κι ότι έχει φίλους." (Επίσης μασούσε τσίχλα). Κάποιοι επίσης είπαν ότι το παιδί δεν ήταν καν γκέι κι ότι υποκρινόταν για όλα.

 

Τέλος πάντων, αυτά με τις μικρότητες. Ο Jonah εμφανίστηκε στο Good Morning America του ABC. "Κουράγιο, τα πράγματα θα καλυτερέψουν", είπε σε όσους τυχόν τον άκουγαν και ζούσαν όσα έζησε αυτός. 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
4 Σχόλια
avatar
Ανώνυμος/η 10.12.2011 | 13:52
Απο τη μια αυτή η τόσο θετική εικόνα και απ την άλλη υποψήφιος των ρεπουμπλικανών να δημοσιεύει αυτή τη διαφήμιση :http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0PAJNntoRgA
Λυπηρό.
avatar
Ανώνυμος/η 10.12.2011 | 16:35
Παντως το αδερφάκι πρέπει να ζορίστηκε να παραβρεθεί...
avatar
Ανώνυμος/η 10.12.2011 | 16:40
πωπω...
τραγικός αυτός ο Perry...

Πιστεύω ότι ίσως και να μην τα πιστεύει όλα αυτά.
Απλά υιοθετεί σταάκρα το αντίπαλο του τρέχοντος δέοντος για να συνθέσει μια σαφή εικόνα που ξέρει ότι μπορεί να αφυπνίσει την συντηρητική συνείδηση του μέσου Αμερικάνου..

Καλά θα μου πεις... χρόνια πάει αυτή η κολώνια...
αλλά μου φαίνεται απίστευτο και γραφικο...


ΤΝΚΣ
avatar
Ανώνυμος/η 10.12.2011 | 21:53
δεν επρεπε να βαλουν και το αδερφακι. τρελοντρεποταν.
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ