"Οδηγός αναγνορησης Χύστερς και αναγνωστών Λίφο"

Ούτε παραγγελία να τον είχαμε κάνει!
24.6.2014 | 11:54

 

 

Κάποιος που αποκαλεί τη Λάιφο 'Λίφο' και τους Χίπστερς 'Χύστερς' δεν θα μπορούσε παρά να γράψει μια φανταστική lifestyle λίστα εναντίον μας.

 

Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣΠΟΥΝΕΝΤΗΣ (το αβγο τρολ, όπως τον αποκαλούν στο phorum) έφτιαξε μια Οκτάδα για να εντοπίζεις και να αποφεύγεις τους αναγνώστες της Λάιφο. 

 

 

Μου άρεσε γιατί: 

 

1) Είναι γραμμένη από πατριωτική πένα, ανορθόγραφη και με αρχαιοελληνικά ΚΕΦΑΛΑΙΑ

2) Είναι έξαλλη εντελώς

3) Έχει μέσα ένα σωρο μικροαλήθειες γενικευμένες μεν και τραβηγμένες στο άπειρο της υπερβολής

4) Είναι αριστουργηματικά αστεία

5) Χρειαζόμουν λίγο κέφι σήμερα που την ξαναδιάβασα...

 

 

 

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΓΝΟΡΗΣΗΣ ΧΥΣΤΕΡΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΛΙΦΟ

 

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΧΟΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΟΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΙΦΟ-ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΟΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΠΟΥΝΕΝΤΗ1 ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙ <<<ΑΝΤΡΕΣ>>> ΚΑΙ ΓΥΝΕΚΕΣ .
ΟΙ <<< ΑΝΤΡΕΣ>>> ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΧΟΡΙΣΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΕΚΕΣ Η ΑΝΤΡΙΚΟ ΣΑ ΛΕΖΒΙΕΣ Η ΜΑΚΡΙΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΚΟΒΟΥΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥς ΚΡΥΒΗ ΤΙΣ ΡΙΤΙΔΕΣ.
ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΑΦΗΝΟΥΝΕ ΜΟΥΣΑ <<<ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ>>> ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΧΩΡΕΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΝΕ ΠΟΛΥ ΑΓΙΑΖΜΟ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΩΡΓΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΑΥΤΟΣ ΕΦΤΙΑΝΕ ΓΙΑ ΕΞΗΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΗ ΤΟ ΥΠΟΛΙΠΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΗ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΒΡΗ ΚΑΤΑΚΥΤΟ ΣΤΗ ΕΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΣΦΑΔΑΖΗ ΣΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΒΟΓΚΑΓΕ ΩΧΩΧΩΧΩΧ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΚΟΣΑΝΕ ΤΑ ΡΑΣΣΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΞΙΝΙΑΡΗ ΣΤΟ Κ...ΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΥΣΗΧΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΝΟΒΑΤΗΣ ΚΑΙ ΥΣΗΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΑΝΕ ΡΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ.

2 ΦΟΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΡΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΣΑ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΙΛΟ Η ΜΠΛΟΥΤΖΗΝ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΣΑ ΣΤΟΛΗ ΚΟΥΜΟΥΝΗΣΤΗ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΝΟΥΝΕ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΣΑ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΙΔΡΟΝΟΥΝΕ ΣΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΣΠΡΑ ΣΤΑ ΜΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΣΤΕΓΝΩΝΗ Ο ΜΑΣΚΑΛΟΙΔΡΩΤΑς ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΥΡΙΖΗ ΣΑ ΜΟΥΧΛΑ ΚΑΙ ΕΧΗ ΓΕΥΣΗ ΑΛΜΗΡΗ!!!

3 ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΩΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΡΗΟΝ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΗ ΤΑ ΙΡΗΟΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΤΑΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑΖΗ ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΣΕΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΕΧΝΑΓΑΜΕ ΤΗ ΚΑΣΕΤΑ ΜΕΣ ΤΟ ΚΑΣΕΤΟΦΟΝΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΣΠΑΓΑΜΕ ΤΗ ΚΑΣΕΤΑ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΖΑΜΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΧΟΙΡΟΝΟΜΙΕΣ Η ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΧΟΙΡΟΝΟΜΙΑ Η ΟΤΙΓΛΥΦΟΥΝΕ Μ....ΝΗ ΧΟΙΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ Μ....ΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΞΕΚ....ΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΟΛΕΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΡΕΤΚΑΡΠΕΤ [ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ] ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΔΟΜΑΔΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ Γ...ΜΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΝΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΛΕΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΕΡΝΑΜΕ ΠΟΤΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ ΣΠΕΣΙΑΛ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑ Κ..ΛΟ Η Β....ΖΗ.

4 ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΟΛΟ ΑΜΑΞΙΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΥΛΙΑ ΣΑ ΤΟ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΚΙ Η ΣΑ ΤΟ ΝΤΕΖΕΒΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΜΕΝΗ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΗ Ο ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΙΝΗ ΕΝΑ ΦΑΣΚΕΛΟ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΚΟΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ ΜΕ ΤΟ ΜΗΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΙΡΗΟΝ.

5 ΜΕΝΟΥΝΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΣΤΗ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΙΡΡΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΦΕΝΙΟΥ ΠΟΥΧΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΨΑΘΑ ΕΚΛΑΝΕ ΚΑΝΑΣ ΠΑΠΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΟΜΠΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΕΙΧΕ ΚΡΥΟ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΛΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΡΥΟ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ Η ΚΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΜΕ ΙΔΡΑΤΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΨΑΘΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ.
ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΩΤΑΓΟΓΟΥΣ Η ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΝΑΝ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΙΧΟΥΣ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ Η ΟΛΟ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ <<<ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΕ>>> ΚΑΙ Μ...ΛΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΗ ΜΥΡΙΖΟΥΝΕ ΣΑ Χ....ΣΗ.

6 ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΗ ΠΟΛΥ Η <<<<ΤΕΧΝΗ>>> ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΓΚΑΛΕΡΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΟΤΕΛ ΜΠΙΛ ΠΟΥ ΠΑΗ ΚΑΙ ΓΑΜ...Η Ο ΚΟΖΜΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΚΟΥΛΤΟΥΡΓΙΑΡΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΝΗΚΑ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΒΙΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΠΙΝΑΚΕΣ ΒΛΑΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΗ ΤΙΤΛΟ <<<ΙΛΕΜΙΤΟΜΠΟΥΚΑΛΙΟΝ>>> Η ΔΕΙΧΝΗ ΕΝΑ Π...ΤΣΟ ΑΠΟ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΗ ΤΙΤΛΟ <<<Η ΓΟΝΙΜΟΤΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΡΟΤΙΣ>>> ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΓΙΑΡΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΕΣΥ ΤΥΧΕΑ ΚΑΙ ΜΠΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΔΟΣΕΣ ΔΥΟ ΠΙΤΟΓΥΡΑ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΑΠΟΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΕΝΕΤΕ Η ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΗΣ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ21 ΓΙΑ ΝΑΣΕ ΠΙΟ ΚΑΘΟΣΠΡΕΠΗ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕΣ ΠΕΙΝΑΖΜΕΝΟΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΝΑ ΦΙΣΤΙΚΙ Η ΚΑΜΙΑ ΚΟΚΑΚΟΛΑ ΝΑ ΠΙΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ <<<ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ>>>> Η ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΣΑ ΝΑ ΜΥΡΙΣΑΝ ΤΗ ΚΛΑΝΙΑ ΣΟΥ Η ΣΟΥ ΛΕΝΕ <<<ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΙΜΑ!!!ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΑΛΟ!!!>>>
ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΔΕΙΧΝΗ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΛΙΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΝΑΡΚΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΑΜ...ΓΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΗ ΤΡΙΣ ΤΕΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΑΠΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΗ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΤΗ ΕΞΟΧΗ ΚΑΙ ΑΡΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝΕ ΣΟΥ ΛΕΝΕ <<<ΤΡΕΜΠΑΝΑΛ>>> ΚΑΙ ΑΗΝΤΕ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΤΗ ΛΕΞΗ!!!!!

7 ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝΕ ΘΕΑΤΡΑ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΗΘΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣΗΣΑΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΑΠΗΛΗΣΑΝΕ ΤΙΣ ΑΛΒ....ΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ Κ....ΛΟΤΡΙΠΙΔΕΣ
ΚΑΙ ΔΕ ΘΥΜΑΜΕ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Η ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΕΡΔΙΣΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΟ ΣΠΙΡΤΟΚΟΥΤΟ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΛΟ Μ...ΛΑΚΑ ΚΑΙ Μ....ΛΑΚΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΕΔΙΧΝΕ ΤΟ Μ....ΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΗ ΑΛΛΗ ΤΟ Μ....ΝΗ ΤΗΣ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΛΥΠΟΘΥΜΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΑ ΤΙΣ ΧΡ....ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΖΕΨΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΠΙΤΙ.

8 ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΤΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝΕ ΠΛΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΣΚ...ΑΤΑ ΣΚΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΓΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΦΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΤΕΙΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΩΝΤΕ ΟΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ Π...ΤΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΗΣ ΤΗ ΠΡΕΖΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΒΑΜΕΝΟ ΤΕΙΧΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΚΟ ΣΤΗ ΓΛΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕ ΜΠΟΡΗΣ ΝΑ ΠΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΗ ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΩΜΗΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΕ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΚΑΙ Π...ΤΑΝΕΣ ΕΝΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΕΝΟΙ ΟΙ ΤΕΙΧΟΙ ΜΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΙΩΘΟΥΝΕ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΥΝΕ ΚΕΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΗΜΗΘΟΥΝΕ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΡΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΚΕΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΝΕ ΟΙ ΧΥΣΤΕΡΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΦΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΤΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΒΑΓΑΝΕ ΩΡΑΙΕς ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΙΡΗΟΝ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΣΑ ΠΟΥΛΑΚIA.

 

 

ΝΑΤΟΙ! ΕΤΣΙ ΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΟΣΤΕΣ ;-)

 

 

ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ
BIO ΑΡΘΡΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
30 Σχόλια
avatar
Ανώνυμος/η 24.6.2014 | 12:13
Νομίζω πως ο πίνακας με την χοντρή,τον λαγό και το καρότο είναι κάτι θεϊκό,και σαν σχόλιο και σαν πίνακας.

Double Helix 24.6.2014 | 12:25
Xoxoxoxoxo!!!! Γαμάτο! Άρη μην το αφήσεις να χαθεί στην λήθη του χρόνου. Βάλτο να φαίνεται συνέχεια και παντού.
BlackHeart 24.6.2014 | 12:34
XAXAXAXAXAXAXAXAXA! Κλαιω! Είναι θεός! που βρίσκεται αυτό το αβγο τρολ και πότε επιτέλους θα εκκολαφτεί?
avatar
Ανώνυμος/η 24.6.2014 | 12:44
Η εξαλλοσύνη του κειμένου ίσως είναι και επιτηδευμένη!

Μικροαλήθειες όπως λέτε, γενικεύσεις και κλισέ συνθέτουν ένα στερεότυπο για τους αναγνώστες, αλλά και τους συντάκτες θα συμπληρώσω, της LIFO που δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.
avatar
Ανώνυμος/η 24.6.2014 | 12:45
Λίφο διαβαζο κιριος (μονο) για τον Αρι τον Διμοκειδει, και εκανα ακάουν για να σχολιαζω τα δηκα του πωστ. Τελευτεα το πιγενε πολυ στο ΧΥΣΤΕΡ, με της ταιχνες του και της Νεες Γιορκες του....
αλλα σημερα μου υπενθυμισε οτι αξιζει να διαβαζεις Δημοκιδη για αυτα τα απιθανα διαμαντια που θα βρει και θα μοιραστει μαζι σου! Σου δινω ανετα δεκαρι, και με εξτρα τονο για την παραδοχη σου οτι ο Οδηγος εχει αληθειες μεσα του! Δινε μας και αλλα τετοια!
avatar
pprmn 24.6.2014 | 12:56
Εξαιρετικό. Αν κι έχω μια μικρή ένσταση για το Νο.4 , νόμιζα πως το προτιμώμενο μέσο μεταφοράς θα ήταν το ποδήλατο.
yorgakis 24.6.2014 | 13:09
Νταξ, Θεός προσκυνώ!!!!
avatar
Ανώνυμος/η 24.6.2014 | 13:16
το λίφο είναι λάθος αλλά λάθος μας το έμαθαν στο σχολείο. κρύψε λίγη κακία
avatar
Ανώνυμος/η 24.6.2014 | 13:24
το 4 ρισπεκτ! πόσο κόσμο έχω συναντήσει που δεν έχει να πληρώσει ενοίκιο και δίνει 700αρια για ένα κινητό το οποίο θα χρησιμοποιήσει για να κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα τα οποία θα έκανε και με ένα κινητό των 80 ευρώ..
Daniel Plainview. 24.6.2014 | 13:34
Εμένα το γεγονός που με συγκλόνισε ειναι το οτι γνωρίζει τη γεύση του ΜΑΣΚΑΛΟΙΔΡΩΤΑ.
stal 24.6.2014 | 13:39
αααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχα κλαιω μιλαμε.. και με αυτο και με την απαντηση του θοδωρη απο πανω! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
παντως ενα...δικιουλακι το χει.. χαχα
_erin 24.6.2014 | 13:42
ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ!!!
Εις το εξής η ανάγνωση της LIFO δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια!!!!
:D :D :D

*πραγματικά αδέκαστος!!!
Δεν χαρίστηκε ούτε του παπά, στους χυστερς θα κώλωνε!!!
:D :D :D
Shady_forest 24.6.2014 | 13:43
Τρολιά είναι, αλλά μαρέσουνε τα καρώ πουκάμισα :P

Πάντως τώρα τα έχουνε χαλάσει στο πνεύμα κλαρινογαμπρισμού που διαπνέει τα ανδρικά ρούχα. Ξέρει κανείς που παίζουνε τα κλασσικά με φαρδιές γραμμές και όχι τα γιαπιτοφλώρικα που έχουμε γεμίσει ??
De La Net __________________ (╯°°)╯︵ ┻━┻ 24.6.2014 | 13:49
Δεν κατάφερα να το διαβάσω όλο, όποιος τα καταφέρει, ας μου κάνει μια γρήγορη περίληψη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
;-)
little miss sunshine 24.6.2014 | 14:11
Οπως θα έλεγε και μιά θεία:
Αη στο καλό με έκανες και γέλασα και χω τον άντρα μου στο νοσοκομείο!!!!
κος Τεπενδρής 24.6.2014 | 14:24
Βγάζει γέλιο πάντως.
Α, στο 6 είμαι μαζί του.
Ακριβώε έτσι με μόνη εξαίρεση τη Μόνικα που είναι καλή.
κώστας σ 24.6.2014 | 14:36
ούτε καν μισοαστείο, ούτε 30% ακριβές
Vernedead 24.6.2014 | 20:57
Θίχτηκες;
κώστας σ 25.6.2014 | 00:32
σόρρυ, αλλά υπάρχουν εκατοντάδες τρολλ εκεί έξω που το κάνουν καλύτερα, κι ούτε μια τιμητική αναφορά δεν παίρνουν. το κάνει αυτός (δεν ξέρω τί κολλητιλίκι έχει με το συντάκτη) κι όλοι πέφτετε να υπερθεματίσετε.
*θίχτηκα*: πάω στοίχημα είσαι από 'κείνους που όταν τρολλάρω εγώ σε σχόλια, τσιμπάνε.
Vernedead 25.6.2014 | 22:47
Try again.Για όλα όσα έγραψες.Θα την βρεις την άκρη.
KateMars 24.6.2014 | 14:42
εντάξει... προφανώς τρολλάρει.. αν ήταν τέτοιο στυλάκι, δεν θα ήξερε ούτε Κωνσταντίνο Β, ούτε γκαλερί κλπ... για εμένα είναι τουλάχιστον δημιουργικότατος, έξυπνος και με τρομερή αίσθηση του χιούμορ.... θεούλης!!! Να είσαι καλά Άρη που το μοιράστηκες μαζί μας.. χεχεχε
Sparus Aurata 24.6.2014 | 14:54
extra credits σε όλους όσους κατάφεραν να το διαβάσουν ολόκληρο (προσωπικά δεν τα κατάφερα!!) και στον Άρη τα εύσημα!!! :)
avatar
Ανώνυμος/η 24.6.2014 | 15:31
Δον Ιδιώτη έτσι είσαι;;;;;;;;
Σακατεμένο Αποσιωπητικό 24.6.2014 | 15:42
Ο τύπος τα σπάει.
Όντας και Αλβανικής καταγώγης το 7 με πείραξε χαρούμενα....
obscured 24.6.2014 | 18:06
Πωωωω ρε φίλε! Λες και περιγράφει εμένα! Αφού στην αρχή νόμισα ότι οι τρεις φωτογραφίες ήταν δικές μου!
Mad Urbanist 24.6.2014 | 19:27
Hipsters με ψευδώνυμα τύπου cartoon και bugs bunny με προυπηρεσίες σε περιοδικά της Imako και τα ρέστα...που το παίζουν δήθεν και δώσε και πάρε και κείνα και τα αλλά...είναι ακριβώς ότι περιγραφει ο φίλος...και δεν μπορω να σταματήσω να γελάω με τις φωτο που ανεβάζουν στο instagram...μη H(εσω)ipsters!
avatar
kostaki 24.6.2014 | 20:30
Τέλως η λιφο. Αρχινίζω να δυαβαζο γερασιμοπουναιντη.
Parisios 24.6.2014 | 21:21
Πάντως μπορεί να τον κοροϊδεύετε για το "Λιφο", αλλά θυμάμαι στο πρώτο έντυπο τεύχος έλεγε στο editorial ότι προφέρεται είτε Λάιφο, είτε Λίφο. Μετά βέβαια επικράτησε το πρώτο, αλλά αν είναι πολύ χύστερ μπορεί να το είχε διαβάσει!
avatar
FUCK YEAH 666 25.6.2014 | 02:31
εντάξει, το 6 ξεκαρδιστικό
:)
Emmy_Jen 25.6.2014 | 21:14
Κάηκαν τα μάτια μου !!
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ