5 +1 νέα τραγούδια για το Σαββατοκύριακο

Για να πάνε κάτω τα φαρμάκια της επιστροφής.
21.8.2015 | 23:00

 

 

Η FKA Twigs και η Lana Del Rey μονοπωλούν το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες, αλλά η μουσική δεν τελειώνει σε αυτές. Ευτυχώς. Αυτές είναι μερικές επιλογές από ωραία και εκνευριστικά κομμάτια που στο τέλος καταλήγουν να σου αρέσουν. Τα χάλια είναι πάντα τα καλύτερα.

 

Για να πάνε κάτω τα φαρμάκια της εβδομάδας:

 

DJ Spinn & DJ Rashad - Dubby Feat Danny Brown

Από το νέο EP του DJ Spinn Off That Loud που έρχεται τον Οκτώβριο στην Hyperdub το Dubby είναι ένας urban ύμνος με τον Danny Brown στα φωνητικά και τον ήχο του footwork που έγινε πια mainstream. Ιστορικές στιγμές με τον DJ Rashad που χάθηκε πέρσι και εμφανίζεται στο βίντεο να χορεύει.  

 

 

LCMDF - Procrastination 365

Οι αδερφές LCDMDF έγραψαν αυτό το τραγούδι που έχει όλες τις προδιαγραφές να γίνει επιτυχία και έχουν κάνει και το μοντάζ στο βίντεο που γύρισε o Tommi Mäntysalo. «Θέλαμε να περιγράψουμε τα vibe μιας γενιάς που κάνει τα πάντα αλλά και την ίδια στιγμή τίποτα» λένε. Και καλύτερα να μην μιλάνε πολύ.  

 

 

Tirzah - Make It Up

Ένα πολύ ωραίο τραγούδι της Tirzah.  

 

 

Autre Ne Veut - World War Pt. 2

Κι ένα μάλλον κακό τραγούδι με περίεργο βίντεο. Σχεδόν πορνό αλλά καθόλου σέξι. Και όμως, γίνεται.

 

 

Joanna Newsom - Sapokanikan

Ό,τι κι αν κάνει έχει ενδιαφέρον και το νέο κομμάτι της είναι σε όλες τις λίστες με τα προτεινόμενα. Το νέο άλμπουμ της έρχεται τον Οκτώβριο κι αυτό είναι το βίντεο που σκηνοθέτησε ο Paul Thomas Anderson.

Στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα φοβερό, ούτε το κομμάτι ούτε το βίντεο, αλλά το άλμπουμ της το περιμένουν όλοι πώς και πώς.

 

 

Molly Nilsson - 1995

Και ένα τραγούδι για το 1995 που ξεκινάει χάλια αλλά μέχρι να τελειώσει γίνεται συμπαθητικό. Από το άλμπουμ της που έρχεται τον άλλο μήνα.

 

 

M. HULOT
BIO ΑΡΘΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ