ο καθείς και τα όπλα του

my very private army(of me)
25.9.2013 | 09:08

Το είπε καθαρά το δεύτερό μας Νόμπελ. Όπως μπορεί ο καθένας,όσο μπορεί.  Mάλλον κάτι θα του ψιθύρισε στ'αυτάκι του το πολυβραβευμένο ο Κάπα Πι - μην την εξευτελίζεις ή τουλάχιστον ή κάτι τέτοιο.Τον άκουγε τον Κωνσταντίνο ο Οδυσσέας-το λέω εγώ που με τους νομπελίστες έχω κόψει καλημέρες κάτι χρόνια τώρα.

 

 

 

Ο καθείς και τα όπλα του,λοιπόν.

 

 

όπλα-κλάμματα


(όχι δεν κλαίω,ένα σκουπιδάκι ήταν-κλαις και παρακλαίς γιατί σ'έπνιξαν τα σκουπίδια,μέχρι το λαιμό ψηλά ανέβηκαν ,μυρίζουν και ζέχνουν απανθρωπίλα,καθαρίζουν οι δρόμοι με το κλάμμα,λάμπουν τα πεζοδρόμια, σαν καινούρια η πόλη με τα δάκρυα σου)

 


όπλα- φιλιά

 

 

(τα πιο δυνατά)

 

 

όπλα-εσωτερικοί μονόλογοι

 

 

(μοναξιά στη σκηνή,δεν έχει θεατές-θα τραγουδήσεις όμως,θα χορέψεις,θα την τελειώσεις την παράσταση μπροστά στο άδειο σαλόνι,θα πεθάνεις αν δεν μιλήσεις,κι ας μην κοινό,κι ας μην encore και ανθοδέσμες)

 

 

όπλα- φιλιά

 


 

(τα πιο δυνατά)

 

 

 όπλα-μετακομίσεις

 

 

 

  (θα φύγω,θα πάω στο φεγγάρι,θα με περιθάλπτουν νέα φώτα,χάρτινα,του φωτογραφείου-δεν πειράζει όμως,σημασία  έχει να πιστεύεις ότι δεν είναι πέιπερ μουν,αλλά το νέο σου σπίτι)

 

 

όπλα-φιλιά

 

 

(τα πιο δυνατά) 

 

 

όπλα-Πεκίνα

 

 

( εγώ θα πάρω τα αληθινά όπλα ,ο Μάο ζει,κοιμάται στο κρεβάτι μου- δεν είναι αυτός,κάποιος που του μοιάζει πολύ είναι,αλλά εσύ δεν το ξέρεις και στο τέλος θα πληγωθείς,αλλά έτσι συμβαίνει πάντα,σιγά το νέο)

 

 

Όπλα-ποιήματα,

όπλα-μουσικές,

όπλα-σιωπές.

 

 

όπλα-ροχάλες

 

 

 

 

όπλα-Σωτήρες

 

 {και δεν γίνεται Αυτοί χωρίς Εσένα

και δε γίνεται μ' Αυτούς χωρίς, Εσύ}

 

 

Ο καθείς και τα όπλα του,λοιπόν.

 

 

 

 

 

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΜΠΑΣΔΕΚΗ
BIO ΑΡΘΡΑ
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ