Άγιοι*

{πίστη να έχεις}
17.5.2015 | 09:00

 

 

 

you're my last hope~

 

΄Αμα μας πιάσουνε αρθριτικά θα'ρθουνε πρόστρεξη οι Άγιοι Ανάργυροι ,μέχρι και ντίσκο θα χορέψουμε σαν τότε -τόσο θαυματουργοί σου λέω ! Πίστη να έχεις και αχρείαστα θα λήγουνε τα αντιφλεγμονώδη και τα παλιοβολταρέν . Και για τα ρέζους τα αρνητικά που ήπιε η μοκέτα θα αναλάβει η Αγία Βερονίκη - ξεπλένει μ' ένα αχ η χάρη της η αιμοστατική. ' Υστερα θα'ρθουν οι Αρχάγγελοι κι ούτε θα τα θυμάσαι τα εκζέματα απ'τις γονυκλισίες που μας ταλαιπώρησαν.


Κι αν , λέμε αν, καμμιά φορά με δεις με μπελαντόνες παραμάσχαλα, να πεις επτά φορές και δυνατά το απολυτίκιο του ΄Αη Δονάτου- πολύ δε θέλει να θολώσει ο νους της χριστιανής,καλύτερα να το έχουμε στα πρόχειρα για ώρα ανάγκης.


Και για παιδιά εντάξει ,έχουμε,δόξασοι κι ευλογήθη η κοιλία. Αλλά σε περιπτώσεις Σάρας ,αν ποτέ, θα μας σταθεί ο ΄Οσιος Ρωμανός  -δείχνουνε ζήλο ιερό οι ήσσονες ,να το θυμάσαι.

Κι έτσι που πρασινίζουνε τα μάτια σου στον ήλιο (ίδια η λίμνη Κάρλα πριν τα αποξηραντικά) μονάχα ο Ρηγίνος θα με σώσει -από ελονοσία θα χαθώ κι ούτε χαμπάρι αν δεν μου παρασταθεί η αγιοσύνη του.

 

 

 


Tίποτε μη φοβάσαι,έχουμε Αγίους παραστάτες. Θ' αφήσει ο ΄Αη Ιγνάτης την καρδούλα μου να σπάσει ; Oύτε ο Όσιος Θεόδουλος ν' αποσαλέψω από λαμουρφού θα επιτρέψει –ξέρουν το σέβας που τους έχουμε και μας στηρίζουνε στα κακοτράχαλα μικρέ μου κάστορα.

 

Πίστη να έχεις και να κόψεις Διαφωτισμούς κι Αναγεννήσεις

-τρομάζουνε οι ΄Αγιοι και πάνε αλλού.

 

 


 

 

bonus list 


Αρθριτικά - Ρευματισμοί:

Αγία Βαρβάρα, Άγιος Γεώργιος, Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος, Άγιοι Ανάργυροι, Κοσμάς και Δαμιανός.


Γυναικολογικά Προβλήματα : Οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος, Αγία Λουκία, Αγία Μαρίνα, Αγία Βερονίκη η αιμορροούσα,


Δερματικά: Αγία Βαρβάρα, Αγία Θέκλα, Αγία Μαύρα, Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ, Άγιος Σπυρίδων, Άγιος Συμεών, Άγιος Τιμόθεος.)


Δηλητηριάσεις: Αγία Αναστασία, Άγιος Δονάτος ο Επίσκοπος.


Γονιμότητα: Αγία Άννα, Αγία Δόμνα, Οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, Άγιος Ευθύμιος, Αγία Μαρίνα, Άγιος Νεκτάριος, Όσιος Ρωμανός .


Επιδημίες: Όσιος Αλέξιος, Άγιος Βησσαρίων (πανούκλα), Άγιος Δημήτριος, Άγιος Ρηγίνος (ελονοσία), Άγιος Σπυρίδων (χολέρα), Άγιος Χαράλαμπος (πανούκλα), Προφήτης Ελισαίος (λύσσα), Όσιος Ζωτικός (λέπρα), Προφήτης Ηλίας (λέπρα)


Καρδιολογικά: Άγιος Ελευθέριος, Άγιος Ιγνάτιος.


Ψυχοπαθολογικά: Άγιος Αντώνιος, Άγιος Αθανάσιος, Άγιος Αρτέμιος, Άγιος Γεράσιμος, Αγία Θέκλα, Όσιος Θεόδουλος ο σαλός, Ευαγγελιστής Ιωάννης, Ευαγγελιστής Λουκάς, Άγιοι Κυπριανός και Ιουστίνα, Όσιος Αναστάσιος ο Ναυπλιώτης.

 

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ