ιερές μπίζνες*

{η αμερικανική βιομηχανία χριστιανικών ρούχων}
25.8.2015 | 10:25

 

 

{Keep calm

Jesus is coming soon}

 

 

 

 

Μπλουζάκια, φούτερ, μαγιώ, φορέματα, βραδινές τουαλέτες, φόρμες γυμναστικής σε ζούπερ μοντέρνα σχέδια και χρώματα, από έξτρα σμόλ μέχρι έξτρα έξτρα λάρτζ. Για κάθε χριστιανικό σωματότυπο-ο Χριστούλης αγαπά και την Τουίγκυ και την Ντιβάιν. Μπορούν να αγοραστούν ονλάιν ή στα κατά τόπους καταστήματα. Η ζήτηση μεγάλη, ο τζίρος ακόμα μεγαλύτερος.

 

 

 

 

 

 

Η βιομηχανία που προωθεί τα Christian clothes απευθύνεται σε μια νεολαία που λατρεύει τον Λυτρωτή Ιησού Χριστό και θέλει να το δηλώνει κάθε στιγμή χωρίς να χάσει τίποτε σε στυλ και άνεση. Eμπορικά σήματα όπως C28 NOTW (Προς Κολοσσαείς 2:8, όχι αυτού του κόσμου), JCLU FOREVER (Jesus loves you, με τον υπότιτλο ''δημιουργήθηκε από κορίτσια που αγαπούν τον Ιησού για τα κορίτσια που αγαπούν τον Ιησού''), TW (Twice Born) ή Grateful, τυπώνουν φλεγόμενους σταυρούς, εδάφια της Βίβλου, βρεφοκρατούσες πάνω σε ''εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα'' για να ενθαρρύνουν τους νέους να δηλώσουν χωρίς φόβο και πάθος την πίστη τους και να προκαλέσουν πνευματικές συζητήσεις.

 

 

 

 

Φυσικά προκαλούν, επίσης, τρελούς τζίρους με ελάχιστο κόστος διαφήμισης, μια που το ντήλιγκ γίνεται μέσω της Κυριακάτικης λειτουργίας ή των δωρεάν εντύπων που μοιράζονται στις εκκλησίες. Σύμμαχοι της νέας αυτής ανθηρής βιομηχανίας η θρησκευτική υστερία, η ξενοφοβία, η συστηματική προπαγάνδα κατά των αλλόθρησκων που σάρωσε τις ηνωμένες πολιτείες μετά την ενδεκάτη σεπτεμβρίου, αλλά και ένας καλά κρυμμένος πολιτικός φονταμενταλισμός, με όλα τα χαρακτηριστικά του θρησκευτικού στάιλινγκ .

 

 

 


 


 

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι περισσότερες εταιρίες που προωθούν τα χριστιανικά ρούχα έχουν σχετισθεί άμεσα ή έμμεσα με τα περίφημα Tea party της ακροδεξιάς πτέρυγας, θεωρούν τον Ομπάμα όργανο του Στάλιν και του Σατανά και περιμένουν ψύχραιμα τον Αρμαγεδώνα που θα συντρίψει τους κολασμένους φιλελεύθερους.

 


 

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΜΠΑΣΔΕΚΗ
BIO ΑΡΘΡΑ
2 Σχόλια
HarryC 26.8.2015 | 13:45
Θέλω να σχολιάσω δύο ρούχα, το μαγιό και το επόμενο μπλουζάκι.

Έχει διπλή ανάγνωση το συγκεκριμένο μαγιό
είναι αμαρτία να ασχολείσαι με το αιδοίο ή θα γίνει η ζωή σου κόλαση αν ασχολείσαι μαζί του.

Το δε μπλουζάκι σαν λίστα για ομαδικό μου κάνει, όπου πας και συμπληρώνεις το όνομα σου.
ball and chain 26.8.2015 | 14:39
Jesus Christ Jesus Christ
Who are you? what have you sacrificed?
Jesus Christ Superstar
Do you think you're what they say you are?
(χεσουϛ κραιστ..)
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ