Μπαζάρ Θεατρικού υλικού

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012, στο Ίδρυμα Κακογιάννη
1.12.2012 | 17:21

 

ΤΡΙΤΟ  B A Z A A R

Θεατρικού υλικού (και όχι μόνο…!)

του Ελληνικού Κέντρου του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου (Ε.Κ.Δ.Ι.Θ.)

Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012 από τις 12.00 έως τις 19.00

στο φουαγιέ του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος)

Μετά την απήχηση των δύο τελευταίων bazaar, το Ελληνικό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου διοργανώνει και φέτος bazaar θεατρικού υλικού απ’ όλο τον κόσμο από το σπάνιο αρχείο του και από προσφορές των μελών και των φίλων του. Στο Bazaar θα διατίθενται σε συμβολικές τιμές (ξεκινώντας από 0,50€), θεατρικά προγράμματα, αφίσες και από διάφορες χώρες του κόσμου, ελληνικά και ξενόγλωσσα περιοδικά και βιβλία, και πολλά ιδιαίτερα και σπάνια θεατρικά αντικείμενα  προσφορά των μελών και των φίλων του Ε.Κ.Δ.Ι.Θ. όλα θα διατίθενται σε συμβολικές τιμές (ξεκινώντας από 0,50€ ) με σκοπό τα έσοδα να κάνουν δυνατή την επιβίωση του Ε.Κ.Δ.Ι.Θ.

 

 ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ:

 ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

του Ελληνικού Κέντρου της Διεθνούς Ένωσης Κουκλοθεάτρου UNIMA-Ελλάς

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 12:30

 

Το Ελληνικό Κέντρο της Διεθνούς Ένωσης Κουκλοθεάτρου, UNIMA-ΕΛΛΑΣ σας προσκαλεί, με χαρά στα εγκαίνια της δανειστικής Βιβλιοθήκης του στο φουαγιέ του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος).

Η Βιβλιοθήκη είναι δανειστική και περιλαμβάνει ελληνικά και ξένα βιβλία, περιοδικά και οπτικό υλικό ειδικά για το κουκλοθέατρο και βρίσκεται στη διάθεση ερευνητών, φοιτητών, καλλιτεχνών αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου για την τέχνη της θεατρικής κούλας.

Η βιβλιοθήκη του Ελληνικού Κέντρου της Διεθνούς Ένωσης Κουκλοθεάτρου (UNIMA Ελλάς) που στεγάζεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, φιλοδοξεί να λειτουργήσει προσθετικά με τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που το Ελληνικό Κέντρο της Διεθνούς Ένωσης Κουκλοθεάτρου πραγματοποιεί εκεί: παραστάσεις κάθε Κυριακή πρωί από όλους τους θιάσους μέλη του κέντρου και επιμορφωτικά σεμινάρια για εκπαιδευτικούς και φίλους του κουκλοθεάτρου. Θέλουμε να προσφέρουμε σε παιδιά και μεγάλους τη δυνατότητα να εμβαθύνουν στην τέχνη της κούκλας… τόσο θεωρητικά, όσο και πρακτικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ