Πρώτη γεύση από το ντοκιμαντέρ για την Caitlyn Jenner

Αμακιγιάριστη μιλάει μπροστά στην κάμερα για το βάρος της ευθύνης που νοιώθει απέναντι στην τρανς κοινότητα
24.7.2015 | 18:00

 

Το I Am Cait είναι μια πολυαναμενόμενη τηλεοπτική εκπομπή που καταγράφει το ταξίδι της Caitlyn Jenner ως τρανσέξουαλ και την διαδικασία που χρειάστηκε για να αποκαλύψει την ταυτότητα της δημόσια.

 

Το E! μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο κλιπ από το ντοκιμαντέρ. Σε αυτό μιλάει για το πόσο δύσκολο της είναι να κοιμηθεί επειδή ανησυχεί αν δίνει το σωστό παράδειγμα και αν με αυτό τον τρόπο βοηθάει την τρανς κοινότητα.

 

Την βλέπουμε στο κρεβάτι αμακιγιάριστη να λέει: «Νιώθω άσχημα επειδή αυτοί οι άνθρωποι – ειδικά τα νέα παιδιά – περνάνε μια τόσο δύσκολη φάση στην ζωή τους. Δεν θέλουμε τον κόσμο να πεθαίνει γι’ αυτό. Δεν θέλουμε οι άνθρωποι να δολοφονούνται γι’ αυτά τα πράγματα. Έχω μεγάλη ευθύνη απέναντι σε αυτήν την κοινότητα. Τα κάνω όλα με τον σωστό τρόπο; Θα πω τα σωστά πράγματα; Θα δείξω μια καλή εικόνα; Στο μυαλό μου στριφογυρίζουν αυτές οι σκέψεις. Ελπίζω να τα καταφέρω. Ελπίζω να το κάνω σωστά».

 

Η τρανς ηθοποιος Laverne Cox έχει εγκωμιάσει την Caitlyn Jenner για την τόλμη της και έχει μιλήσει για την σπουδαιότητα της δημοσιοποίησης της τρανς ταυτότητας της και την απόφαση της να κάνει την μετάβαση της σε γυναίκα μπροστά σε ένα παγκόσμιο κοινό. Με αυτό τον τρόπο δίνει το παράδειγμα για τους νέους τρανσέξουαλ και αποδεικνύει ότι μπορεί να το κάνουν αν θελήσουν, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρό και δύσκολο φαίνεται.

 

Η Jenner εμφανίζεται παθιασμένη στον αγώνα της για τα δικαιώματα των τρανσέξουαλ. Έκλαψε πάνω στην σκηνή κατά την διάρκεια των βραβείων ESPY όταν μίλησε πώς η οικογένεια της την βοήθησε στην μετάβαση της και για τους κινδύνους και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι τρανσέξουαλ σήμερα.

 

 

 

NEWS FROM THE WEB
BIO ΑΡΘΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
1 Σχόλια
avatar
Ανώνυμος/η 20.8.2015 | 20:30
αντρικότατη φωνή.Ουάου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ