Το μέλλον του Fashion Design ήρθε

6 influencers μιλούν γι' αυτό
17.9.2015 | 17:17

Κωνσταντίνος Ρήγος

 

Ένα sneak preview στο μέλλον του Street Fashion δε θα μπορούσε παρά να έχει τα sneakers σε ρόλο πρωταγωνιστικό. Αν κάτι έχει βάλει τη σφραγίδα του στο urban στυλ αυτό είναι τα sneakers που εξελίσσονται συνεχίζοντας την επανάστασή της.

 

Ποιο είναι όμως ακριβώς το μέλλον του Fashion design;

 

Με αφορμή το Tubular, το επόμενο αγαπημένο sneaker των Adidas Originals, έξι άνθρωποι, που έχουν δώσει το στίγμα τους στο χώρο του design και της τέχνης, δίνουν τη δική τους απάντηση.

 

 

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Δημήτρης Πέτρου, η ηθοποιός Τζωρτζίνα Λιώση, ο αρχιτέκτονας Δημήτρης Τσίγκος και οι φωτογράφοι Πάνος Γεωργίου και Ιωάννα Χατζηανδρέου μας εξηγούν πώς το μέλλον του design έχει σαφείς αναφορές σε κλασικά κομμάτια αλλά εμπνέεται από τις πιο σύγχρονες τάσεις. Το βίντεο μάλιστα κλείνει ο ανατρεπτικός σκηνοθέτης-χορογράφος Κωνσταντίνος Ρήγος.

 

Οι απόψεις τους είναι αυτό που θα δούμε και στο σχεδιασμό του νέου Tubular που ήρθε για να κατακτήσει τους streetwear hounds που αγάπησαν τα Stan Smith και τα Superstar. Με σιλουέτα sport και fashion ταυτόχρονα αποτελεί το πιο προοδευτικό sneaker των adidas Originals. Δεν κάνει συμβιβασμούς, σπάει τα όρια και δημιουργεί καινοτόμο design. Με λίγα λόγια δεν αποτελεί ένα ακόμη sneaker αλλά μια ολόκληρη κατηγορία που έρχεται να «αναστατώσει» τη συγκεκριμένη αγορά.

 

Ιωάννα Χατζηανδρέου

 

Πάνος Γεωργίου

 

Τζωρτζίνα Λιώση

 

Όπως είναι αναμενόμενο, περιμένουμε πώς και πώς την επίσημη παρουσίασή του που θα πραγματοποιηθεί σε ένα exclusive event. Το πού το φανταζόμασταν: το γνωστό Pop-Up Store της Πλατείας Αγ. Ειρήνης (Αιόλου 25) είναι το ιδανικό σημείο για κάθε εναλλακτικό event. Το τι θα γίνει ωστόσο είναι η μεγάλη ευχάριστη έκπληξη.

 

Δημήτρης Πέτρου

 

Δημήτρης Τσίγκος

 

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος, διάσημος για τον τρόπο που μεταμορφώνει κάθε τι κλασσικό, συνεργάζεται με τα adidas Originals με αφορμή την επίσημη παρουσίαση του tubular στην Αθήνα. Μέσα στο πλαίσιο αυτό θα παρουσιάσει ένα μουσικoχορευτικό δρώμενο που συνδυάζει την αναμφισβήτητη lifestyle κληρονομιά του brand με τη street αισθητική. Και φυσικά θα είμαστε εκεί.

 

Μάθε περισσότερα για το Tubular στο www.adidas.com/tubular και μείνε συντονισμένος με ό,τι καινούργιο συμβαίνει στο fashion design στις σελίδες instagram, twitter και facebook της adidas Originals.

  

THE LIFO TEAM
BIO ΑΡΘΡΑ
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ